Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

Drømme du også om, at udforske guidelivet, og bare mangler en hjælpende hånd? Hos Service og Co. er vi her for at klæde dig bedst mulig på til et af dine livsoplevelser. Vi har samlet tidligere erfaringer fra tidligere elever, som vil dele deres råd med dig. Så du bedre kan træffe det rigtige valg.

Hvor fik du først idéen fra?

Vi oplever mange af vores elever er blevet præget af deres omgivelser, hvor de har hørt om os fra nogen de kender som har tager guideuddannelsen eller fra de sociale medier. Nogen helt tredje fandt deres inspiration fra en indre glæde ved at udforske verdenen.

Freja Nikolai uniform primo tours uddannede rejseguide fra service & co guideskole
Nyuddannede guider

Råd til dig fra eleverne

Vi har samlet vores tidligere elevers råd og tanker til dig, inden de selv tog springet ud på en af vores guideskoler. Fælles for alle de har en interesse for at rejse og skulle opleve verden.

Som kommende elev kan man gå med en masse tanker om ’hvad nu hvis? og hvad nu hvis guidelivet ikke er noget for mig?’ og andre usikkerhed om, at skulle opleve verden. Vi hører ofte fra vores elever, at de kun tog afsted de 5 uger som en start pga. den personlige udvikling og oplevelserne. Hvorefter de senere i forløbet opdager de godt kunne tænke sig at udforske miljøet noget mere og faktisk benytter sig af deres jobgaranti. Derudover lægger de også meget vægt på, man skal være åbent i sindet, flyde med strømmen og være i nuet. Der bliver også nævnt, at alle er i samme bås og de støtter og deler hinandens oplevelser.

Jobbank - få drømmejobbet i hus

Kom i gang med at kickstarte din rejse

For at kickstarte din karriere inden for rejsebranchen. Kan det være en god idé at undersøge de forskellige guideskoler og programmer, som vil være tilgængelig under de forskellige guideuddannelser. Her vil du finde en masse information, omkring hvilke kursuser og certificeringer der bliver tilbud.

Hos Service og Co. kan tilbyde flere dig flere forskellige guideskoler, at efter din personlighedstype. Derudover tilbyder vi også en mindre test som du kan finde på dette link ’ Hvilken guideskole passer til dig?’. Hvor du kan få inspiration til, hvilken guideskole som passer til netop dig? Derefter er det en god idé at tage stilling til, hvornår på året du kunne tænke dig at tage guideuddannelsen. Det kan være du foretrækker en af vores guideskoler i efteråret eller i foråret eventuelt. Derudover kan du også altid ringe til os og få en personlig rådgivning.

Hvorfor Service & Co.

Er du stadig i tvivl? Så kan du altid ringe til en uforpligentene samtale – dét er gratis 😉

[instagram-feed feed=1]
Loading...