Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

DK / SE / NO

Sådan forbereder du dig bedst til guideskole?

Mangler du idéer til dit sabbatår? Endelig er skolen slut og nu kan du efter mange år nyde, at du ikke skal lave lektier, aflevere opgaver eller har en eksamen lige om hjørnet.  Friheden kan være lige dele glæde og lige dele frustration. For hvad skal du nu? Vi har samlet 10 idéer til dig så du kan kickstarte dit sabbatår. 

Studenterhuen er taget af hovedet, tømmermændene er begyndt at snævre sig ind og virkeligheden banker på: Du har sabbatår!
Sidder du og nikker genkendende, er du havnet det HELT rigtige sted på internettet, for her får du 10 bud på på, hvad du kan lave i dit sabbatår:

>Tag på højskole i Danmark
>Højskole i udlandet
>Bliv rejseguide
>Arbejde i udlandet
>Rejs ud og lav frivilligt arbejde
>Stable dåser i Netto?
>Lær et nyt sprog
>Drik dig i hegnet
>Interrail
>Læs videre

Nyuddannede guider

Jeg valgte at tage på guideskole fordi jeg var fascineret af muligheden for at rejse og opleve verden, samt de unikke venskaber og oplevelser der følger med.

Råd til dig fra eleverne

Vi har samlet vores tidligere elevers råd og tanker til dig, inden de selv tog springet ud på en af vores guideskoler. Fælles for alle de har en interesse for at rejse og skulle opleve verden. 

Som kommende elev kan man gå med en masse tanker om ’hvad nu hvis? og hvad nu hvis guidelivet ikke er noget for mig?’ og andre usikkerhed om, at skulle opleve verden. Vi hører ofte fra vores elever, at de kun tog afsted de 5 uger som en start pga. den personlige udvikling og oplevelserne. Hvorefter de senere i forløbet opdager de godt kunne tænke sig at udforske miljøet noget mere og faktisk benytter sig af deres jobgaranti. Derudover lægger de også meget vægt på, man skal være åbent i sindet, flyde med strømmen og være i nuet. Der bliver også nævnt, at alle er i samme bås og de støtter og deler hinandens oplevelser. 

Fellesskap og opplevelser

Kom i gang med at kickstarte din rejse

For at kickstarte din karriere inden for rejsebranchen. Kan det være en god idé at undersøge de forskellige guideskoler og programmer, som vil være tilgængelig under de forskellige guideuddannelser. Her vil du finde en masse information, omkring hvilke kursuser og certificeringer der bliver tilbud. 

Hos Service og Co. kan tilbyde flere dig flere forskellige guideskoler, at efter din personlighedstype. Derudover tilbyder vi også en mindre test som du kan finde på dette link ’ Hvilken guideskole passer til dig?’. 

Hvor du kan få inspiration til, hvilken guideskole som passer til netop dig? Derefter er det en god idé at tage stilling til, hvornår på året du kunne tænke dig at tage guideuddannelsen. Det kan være du foretrækker en af vores guideskoler i efteråret eller i foråret eventuelt. Derudover kan du også altid ringe til os og få en personlig rådgivning. 

Booking er dit næste skridt

Når du har fundet ud af, hvilken guideskole som er dit bedste match. Er det på tide og book guideskolen. Når du er klar til booking, kan det være en oplagt at undersøge om du kan modtage et legat til din rejse. 

Gruppe billede
[instagram-feed feed=1]
Loading...