Service & Co.'s logo

–  en guideskole for livet

Marbella – Spanien

Guideskole i Marbella

NB! Guideskolen i Marbella afholdes på nuværende tidspunkt udelukkende i sommeren 2021. Derfor har vi ikke øvrige datoer i vores skolekalender. Er du interesseret i en guideskole i Marbella kan du skrive dig op til at modtage en mail nederst på siden hvis vi skulle gentage successen.

Kombiner guideuddannelsen med de fedeste sportsfaciliteter midt i Europas højsæson

Har du lyst til at tilbringe din sommer i varme og smukke Marbella i Sydspanien, mens du tager din guideuddannelse, så er det sommeren 2021, du skal slå til!

Service & Co. har normalt ikke sommerskoler i Europa, men på grund af Covid-19 har vi valgt at afholde skole i juli. Mange af vores elever har ønsket at komme afsted så hurtigt så muligt, og det kan vi godt forstå. Derfor har vi særligt i 2021 lavet en undtagelse og afholder en ekstra guideskole i juli/august i Europa – nærmere bestemt verdens dejligste Marbella. Finca Naundrup er præcis det sted, hvor vi kan være sikre på, at vi kan gennemføre en guideskole på trods af virus og smittetryk. Her er vi på et fantastisk privatejet ressort, som vi som gruppe kan have mere eller mindre for os selv og i juli, er vi 100% sikre på sol og varme.

Ægteparret Peter og Jane ejer Finca Naundrup, som ligger i Calahonda mellem Marbella og Fuengirola. I gamle dage var Fincaen en hestestald, senere blev det til en skole og dernæst et hotel. Efter års hårdt arbejde har Peter og Jane nu lavet stedet om til et virkelig skønt og charmerende feriested. Her er masse af historie og sjæl, så glæd dig til noget andet, end du har prøvet før. Resortet har desuden den perfekte beliggenhed i utrolig smukke omgivelser, og samtidig har vi et stort udvalg af faciliteter lige ved hånden.

Normalt benyttes resortet, som er 28.000 m², af grupper og familier, som rejser ned på stedet på grund af de fantastiske sports- og underholdningsfaciliteter. Vi rejser ikke sydpå for at dyrke sport i denne omgang, men det er uden tvivl fantastisk, at vi kan få adgang til stort set alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til krop og bevægelse. Det giver os nogle muligheder både i og udenfor undervisningen. Der er stort fokus på god energi på Fincaen, og derfor bliver der hver dag serveret sund og velsmagende hjemmelavet mad – alt sammen inkluderet i din guideskolepris. Desuden har alle lejlighederne køleskab og et lille tekøkken, hvor man nemt kan lave lidt frokost og snacks.

Fakta om Marbella

Marbella er verdenskendt for de mange fantastiske strande. Faktisk er der hele 20 km med fine sandstrande i området omkring Marbella.

Marbella er en by og kommune i Málaga-provinsen i Andalusien i Sydspanien.

Nr. 1 seværdighed i Marbella, hvis man spørger Tripadvisor, er den gamle bydel. Vi er enige! Marbellas gamle bydel er nemlig fyldt med hyggelige små gader.

Det er ikke kun os, som er vilde med Marbella. Faktisk var den verdensberømte Salvador Dalí lige så vild med byen, at han faktisk har sat intet mindre end 12 bronze statuer i byen.

Skolehotel – Finca Naundrup

Finca Naundrup Resort kombinerer guideuddannelsen og aktivt samvær!

Ser hotellet bekendt ud, men ringer navnet Finca Naundrup ikke lige en klokke hos dig? Hvad hvis vi siger Marbella Fitness Camp? Det er netop Finca Naundrup, som danner ramme om Marbella Fitness Camp, og som du måske kan genkende fra dine Sociale Medier. Ligeledes som Finca Naundrup danner fantastiske rammer for Marbella Fitness Camp, så kommer resortet til at danne de mest fantastiske rammer for vores guideskole.

Finca Naundrup har op til 72 sengepladser fordelt ud over 12 simple lejligheder af forskellig størrelse. Alle Service & Co. elever indkvarteres i lejligheder til 4 personer, hvor der deles et værelse med en anden kursist. Der er fælles badeværelse og opholdsrum i lejligheden. Du må ikke forvente den store luksus i lejlighederne, men alt er pænt, anvendeligt og rent, og så får du til gengæld et skønt udeområde og alt, hvad der skal til for at lave en super guideskole. Der er flere restauranter og barer i kort gå afstand, og stranden er heller ikke langt væk, hvis du vil skifte resortets lækre pool ud med saltvand og sand.

Hotellets faciliteter

Her kan du se, hvilke faciliteter du har til rådighed under din guideskole

Notifikation om fremtidige guideskoler i Marbella

Guideskolen i Marbella er pt. kun planlagt til at afholdes i sommeren 2021. Skolen er en succes, og vi kan derfor godt forstå hvis du er lun på denne skole. Skulle vi afholde skoler i Marbella i fremtiden kan du skrive dig op til at få en notifikation. Har du spørgsmål til ventelisten er du velkommen til at kontakte os på messenger, tlf. 70 211 222 eller mail info@service-co.dk.

 

Guideskole i Marbella, Spanien

Pris 29.995,-

Inkluderer:

  • Fantastiske sportsfaciliteter
  • Gratis halvpension
  • Gratis guidespeciale
  • Og som altid: Jobgaranti og tryghedsgaranti!

Vil du kigge nærmere på én af de andre guideskoler i Spanien, Thailand og Malta?

Hua Hin

Thailand

Mellieha

Malta

Salou

Spanien

Loading...