Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

Marbella – Spanien

 Guideskole i Marbella

Glemt alt om vinter og sne. Tag til Spanien! Kombiner guideuddannelsen med de fedeste sportsfaciliteter

I sommeren 2021 afholdt vi vores første guideuddannelse i Marbella. Det blev så stor en succes, at vi måtte melde udsolgt længe før afrejse og vi måtte takke nej til mange på venteliste. Det var vi rigtig triste over og derfor blev vi enige med Jane og Peter der ejer sportshotellet Finca Naundrup, om at gentage successen.

Successen kan vi godt forstå, for hvad er bedre end at bruge 5 uger i starten af året på guideskole på den spanske sydkyst mens vejret i Danmark ofte melder regn og slud? Det ved vi ikke, for vi er de første til at pakke kufferten og hoppe på flyveren mod smukke og dejlige Finca Naundrup nær Marbella.

Ægteparret Peter og Jane ejer Finca Naundrup, som ligger i Calahonda mellem Marbella og Fuengirola. I gamle dage var Fincaen en hestestald, senere blev det til en skole og dernæst et hotel. Efter års hårdt arbejde har Peter og Jane nu lavet stedet om til et virkelig skønt og charmerende feriested. Her er masse af historie og sjæl, så glæd dig til noget andet, end du har prøvet før. Resortet har desuden den perfekte beliggenhed i utrolig smukke omgivelser, og samtidig har vi et stort udvalg af faciliteter lige ved hånden.

Normalt benyttes resortet, som er 28.000 m², af grupper og familier, som rejser ned på stedet på grund af de fantastiske sports- og underholdningsfaciliteter. Vi rejser ikke sydpå for at dyrke sport i denne omgang, men det er uden tvivl fantastisk, at vi kan få adgang til stort set alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til krop og bevægelse. Det giver os nogle muligheder både i og udenfor undervisningen. Der er stort fokus på god energi på Fincaen, og derfor bliver der hver dag serveret sund og velsmagende hjemmelavet mad – alt sammen inkluderet i din guideskolepris. Desuden har alle lejlighederne køleskab og et lille tekøkken, hvor man nemt kan lave lidt frokost og snacks.

Opgrader din guideskole med Penthouse – unik guideskoleoplevelse
Prisen for 5 ugers guideskole med halvpension og hele skolepakken er 28.695. Som noget unikt for guideskolen i Marbella har du mulighed for at tilkøbe en plads på hotellets Penthouse med egen pool, stue, køkken og udendørsområde som du vil dele sammen med 17 af dine guideskolekollegaer  Hvis du vil bo i Penthouse er prisen 31.695,-

 

Nedtælling til skolestart i Marbella

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Skolekalender Marbella

2024
11. januar – 13. februar

mad inkluderet i guideskole pris salou stort klistermærke

Guideskole med ALT inkluderet – også mad

“Uden mad og drikke, dur helten ikke” – og det gør guiden heller ikke.
Derfor har vi valgt, at morgen- & aftensmad er inkluderet i din guideskolepakke på ALLE vores guideskoler – også i Marbella hvor du morgen og aften kan nyde Finca Naudrups helt særlige hjemlige stemning med veltilberedte retter (værdi 5.395,-).

Vi ser dyre ud fordi du får fuld valuta for dine penge
Fordi vi inkluderer mad i vores guideskolepakke syner vi dyre end andre guideskoler hvor maden kommer som et tilkøb efter booking. Vi tror på, at det er vigtigt at have gennemsigtige priser, og derfor har vi inkluderet ALT du har brug for på din guideskole i prisen du ser her på hjemmesiden. Vi har ikke skjulte gebyrer eller tilkøb som er nødvendige for din guideuddannelse.

Fakta om Marbella

Marbella er verdenskendt for de mange fantastiske strande. Faktisk er der hele 20 km med fine sandstrande i området omkring Marbella.

Marbella er en by og kommune i Málaga-provinsen i Andalusien i Sydspanien.

Nr. 1 seværdighed i Marbella, hvis man spørger Tripadvisor, er den gamle bydel. Vi er enige! Marbellas gamle bydel er nemlig fyldt med hyggelige små gader.

Det er ikke kun os, som er vilde med Marbella. Faktisk var den verdensberømte Salvador Dalí lige så vild med byen, at han faktisk har sat intet mindre end 12 bronze statuer i byen.

Skolehotel – Finca Naundrup

Finca Naundrup Resort kombinerer guideuddannelsen og aktivt samvær!

Ser hotellet bekendt ud, men ringer navnet Finca Naundrup ikke lige en klokke hos dig? Hvad hvis vi siger Marbella Fitness Camp? Det er netop Finca Naundrup, som danner ramme om Marbella Fitness Camp, og som du måske kan genkende fra dine Sociale Medier. Ligeledes som Finca Naundrup danner fantastiske rammer for Marbella Fitness Camp, så kommer ressortet til at danne de mest fantastiske rammer for vores guideskole.
Finca Naundrup har op til 72 sengepladser fordelt ud over 12 simple lejligheder af forskellig størrelse. Alle Service & Co. elever indkvarteres i lejligheder til 2,4 eller 6 personer, hvor der deles et værelse med en anden kursist. Der er fælles badeværelse og opholdsrum i lejligheden. Alle lejligheder er forskellige og forskelligt indrettet. Det er en del af charmen ved at bo i noget helt unikt. Du må ikke forvente den store luksus i lejlighederne, men alt er pænt, anvendeligt og rent, og så får du til gengæld et skønt udeområde og alt, hvad der skal til for at lave en super guideskole.

Tilhørende Fincaen er et lækkert penthouse område hvor du kan tilkøbe en plads i ved booking. Penthouse-lejligheden har  eget fællesområde, køkken og pool og det er virkelig et fantastisk sted, for dem som gerne vil give sig selv lidt ekstra på deres guideskoleophold. I dette område sker, der altid en masse og de af vores elever, der nyder at være sociale og lave egne hygge arrangementer i området, kan med fordel booke deres værelse i dette område. Der skal påregnes en merpris på 3000,- for hele opholdet og der er kun 18 sengepladser. Så vil du redde dig en plads i penthouse-området, så skal du være hurtig.

Der er flere restauranter og barer i kort gåafstand, og stranden er heller ikke langt væk, hvis du vil skifte resortets lækre pool ud med saltvand og sand.
Fincaen ligger højt på et bjerg og dette gør at der tæt på er fantastisk flotte udsigtspunkter og det er i det hele taget nemt at nyde naturen, som nærmest ligger lige uden for ressortet.
Er du til gode gåturer kan du virkelig få alle lyster styret. Hvis nej, er der masser taxaer lige i området, så du kommer nemt fra A til B.

Hotellets faciliteter

Her kan du se, hvilke faciliteter du har til rådighed under din guideskole

Forkæl dig selv med 5 uger i Penthouse

Tilkøb 3.000,- (begrænset antal pladser)

På vores guideuddannelse i Marbella, kan du opgradere din værelse til et delt værelse i vores penthouse afdeling. Denne mulighed er særlig spændende for dig som er socialt anlagt og gerne vil have at der sker noget selv når du har fri fra undervisningen.

Fra penthousen kan du springe direkte ud i en fælles pool, som du deler med de maksimum 18 andre, som der er plads til på toppen af Fincaen. Der er altid liv og glade dage, fordi man er samlet i en mindre gruppe, og det kan blive til rigtig mange hyggeaftner i opholdsstuen, hvor du også kan lave, og spise, din frokost sammen med de andre. Værelserne er fuldstændig nyrenoveret. De har stadig ”finca”-stilen, som er simple værelser, men alle super charmerende med hvert deres tvist.

Du bor sammen med dine nye venner i værelser, der rummer fra 2 til 4 personer, og vi kan godt love dig at der bliver tid og plads til mange gode penthouse-stunder.

Vores elever, der har boet på Fincaen, var vilde med området. Her kunne de trække sig tilbage efter en lang skoledag og nyde deres sparsomme fritid sammen.

  • Delte værelser med 2-4 personer
  • Egen pool, terasse, stue, køkken og spiseområde
  • Muligheder for at skabe dit eget hjem under guideskolen sammen med kun 18 andre elever
  • Egen indgang

Det koster kr. 3000,- ekstra at bo i penthouse-afdelingen, da kvaliteten af værelserne, samt standarten af fællesfaciliteterne, er bedre end i de normale lejligheder. Der er kun plads til 18 elever, så du skal være hurtig, hvis du vil sikre dig en plads på ”toppen”.

Når du booker din guideskole i Marbella, kan du trykke på tilkøbet penthouse, så længe er stadig er pladser. Derefter sælger vi vores normale værelser, som er rigtig fine og indeholder det, som du har behov for. Alle kommer til at bo godt mens de er på Service & Co. guideskole – men livet i Penthousen er bare lidt federe!

Skulle du have spørgsmål, står vi klar til at hjælpe dig på tlf. 70 211 222

Book guideskole i Marbella

 

Guideskole i Marbella, Spanien

Januar/Februar 2024

Guideskoleophold i Marbella fra den 11. januar til 13. februar. Lufthavn er enten Billund eller Kastrup. Nærmere info om dette følger ca 1 måned inden afrejse.

Inkluderer:

  • Fantastiske sportsfaciliteter
  • Mulighed for at tilkøbe penthouse
  • Gratis halvpension
  • Gratis guidespeciale
  • Og som altid: Jobgaranti og tryghedsgaranti!

Marbella

Spanien

Pris 28.695,-

+ inflationstillæg

Marbella

Marbella

Guideskole i Marbella, Spanien

Afrejse: 11/1-2024
Hjemrejse: 13/2-2024

Lufthavn er enten Billund eller Kastrup. Nærmere info om fly følger 1 måned inden afrejse.

Inkluderer: Mulighed for tilkøb af Penthouse, fantastiske sportsfaciliteter, gratis halvpension, gratis guidespeciale. Og som altid: Jobgaranti og tryghedsgaranti!

 

Pris 28.695,-
+ inflationstillæg

Vil du kigge nærmere på én af de andre guideskoler i Spanien, Thailand og Malta?

Hua Hin

Thailand

Mellieha

Malta

Salou

Spanien

[instagram-feed feed=1]
Loading...