Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

DK / SE / NO

Marbella – Spanien

 Guideskole i Marbella

Glemt alt om vinter og sne. Tag til Spanien! Kombiner guideuddannelsen med de fedeste sportsfaciliteter

I sommeren 2021 afholdt vi vores første guideuddannelse i Marbella. Det blev så stor en succes, at vi måtte melde udsolgt længe før afrejse og vi måtte takke nej til mange på venteliste. Det var vi rigtig triste over og derfor blev vi enige med Jane og Peter der ejer sportshotellet Finca Naundrup, om at gentage successen.

Successen kan vi godt forstå, for hvad er bedre end at bruge 5 uger i starten af året på guideskole på den spanske sydkyst mens vejret i Danmark ofte melder regn og slud? Det ved vi ikke, for vi er de første til at pakke kufferten og hoppe på flyveren mod smukke og dejlige Finca Naundrup nær Marbella.

Ægteparret Peter og Jane ejer Finca Naundrup, som ligger i Calahonda mellem Marbella og Fuengirola. I gamle dage var Fincaen en hestestald, senere blev det til en skole og dernæst et hotel. Efter års hårdt arbejde har Peter og Jane nu lavet stedet om til et virkelig skønt og charmerende feriested. Her er masse af historie og sjæl, så glæd dig til noget andet, end du har prøvet før. Resortet har desuden den perfekte beliggenhed i utrolig smukke omgivelser, og samtidig har vi et stort udvalg af faciliteter lige ved hånden.

Normalt benyttes resortet, som er 28.000 m², af grupper og familier, som rejser ned på stedet på grund af de fantastiske sports- og underholdningsfaciliteter. Vi rejser ikke sydpå for at dyrke sport i denne omgang, men det er uden tvivl fantastisk, at vi kan få adgang til stort set alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til krop og bevægelse. Det giver os nogle muligheder både i og udenfor undervisningen. Der er stort fokus på god energi på Fincaen, og derfor bliver der hver dag serveret sund og velsmagende hjemmelavet mad – alt sammen inkluderet i din guideskolepris. Desuden har alle lejlighederne køleskab og et lille tekøkken, hvor man nemt kan lave lidt frokost og snacks.

 

Nedtælling til skolestart i Marbella

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Skolekalender Marbella

2025
9. januar – 11. februar
Book inden den 31/5-24 til EarlyBird-pris og spar 2.000 kr.

Earlybird rabat guideskole
mad inkluderet i guideskole pris salou stort klistermærke

Guideskole med ALT inkluderet – også mad

“Uden mad og drikke, dur helten ikke” – og det gør guiden heller ikke.
Derfor har vi valgt, at morgen- & aftensmad er inkluderet i din guideskolepakke på ALLE vores guideskoler – også i Marbella hvor du morgen og aften kan nyde Finca Naudrups helt særlige hjemlige stemning med veltilberedte retter (værdi 5.395,-).

Vi ser dyre ud fordi du får fuld valuta for dine penge
Fordi vi inkluderer mad i vores guideskolepakke syner vi dyre end andre guideskoler hvor maden kommer som et tilkøb efter booking. Vi tror på, at det er vigtigt at have gennemsigtige priser, og derfor har vi inkluderet ALT du har brug for på din guideskole i prisen du ser her på hjemmesiden. Vi har ikke skjulte gebyrer eller tilkøb som er nødvendige for din guideuddannelse.

Fakta om Marbella

Marbella er verdenskendt for de mange fantastiske strande. Faktisk er der hele 20 km med fine sandstrande i området omkring Marbella.

Marbella er en by og kommune i Málaga-provinsen i Andalusien i Sydspanien.

Nr. 1 seværdighed i Marbella, hvis man spørger Tripadvisor, er den gamle bydel. Vi er enige! Marbellas gamle bydel er nemlig fyldt med hyggelige små gader.

Det er ikke kun os, som er vilde med Marbella. Faktisk var den verdensberømte Salvador Dalí lige så vild med byen, at han faktisk har sat intet mindre end 12 bronze statuer i byen.

Skolehotel – Finca Naundrup

Finca Naundrup Resort kombinerer guideuddannelsen og aktivt samvær!

Ser hotellet bekendt ud, men ringer navnet Finca Naundrup ikke lige en klokke hos dig? Hvad hvis vi siger Marbella Fitness Camp? Det er netop Finca Naundrup, som danner ramme om Marbella Fitness Camp, og som du måske kan genkende fra dine Sociale Medier. Ligeledes som Finca Naundrup danner fantastiske rammer for Marbella Fitness Camp, så kommer ressortet til at danne de mest fantastiske rammer for vores guideskole.
Finca Naundrup har op til 72 sengepladser fordelt ud over 12 simple lejligheder af forskellig størrelse. Alle Service & Co. elever indkvarteres i lejligheder til 2,4 eller 6 personer, hvor der deles et værelse med en anden kursist. Der er fælles badeværelse og opholdsrum i lejligheden. Alle lejligheder er forskellige og forskelligt indrettet. Det er en del af charmen ved at bo i noget helt unikt. Du må ikke forvente den store luksus i lejlighederne, men alt er pænt, anvendeligt og rent, og så får du til gengæld et skønt udeområde og alt, hvad der skal til for at lave en super guideskole.

Der er flere restauranter og barer i kort gåafstand, og stranden er heller ikke langt væk, hvis du vil skifte resortets lækre pool ud med saltvand og sand.
Fincaen ligger højt på et bjerg og dette gør at der tæt på er fantastisk flotte udsigtspunkter og det er i det hele taget nemt at nyde naturen, som nærmest ligger lige uden for ressortet.
Er du til gode gåturer kan du virkelig få alle lyster styret. Hvis nej, er der masser taxaer lige i området, så du kommer nemt fra A til B.

Hotellets faciliteter

Her kan du se, hvilke faciliteter du har til rådighed under din guideskole

Book guideskole i Marbella

 

Earlybird rabat guideskole

Guideskole i Marbella, Spanien

Januar/Februar 2025

Guideskoleophold i Marbella fra den 9. januar til 11. Februar 2025. Lufthavn er enten Billund eller Kastrup. Nærmere info om dette følger ca 1 måned inden afrejse.

Inkluderer:

  • Fantastiske sportsfaciliteter
  • Gratis halvpension (værdi 5.395,-)
  • Gratis guidespeciale (Værdi 4.395,-)
  • Og som altid: Jobgaranti og tryghedsgaranti!

Marbella

Spanien

Afrejse: 9. januar 2025
Hjemrejse: 11. februar 2025
Book inden 31/5 for Earlybird pris

Pris 27.995,-

(Normal pris 29.995,-)
+ inflationstillæg

Marbella

Marbella

Guideskole i Marbella, Spanien

Afrejse: 9/1-2025
Hjemrejse: 11/2-2025

Lufthavn er enten Billund eller Kastrup. Nærmere info om fly følger 1 måned inden afrejse.

Inkluderer: Fantastiske sportsfaciliteter, gratis halvpension, gratis guidespeciale. Og som altid: Jobgaranti og tryghedsgaranti!

 

Pris 28.695,-
+ inflationstillæg

Marbella

Marbella

Guideskole i Marbella, Spanien

Afrejse: 9/1-2025
Hjemrejse: 11/2-2025

Lufthavn er enten Billund eller Kastrup. Nærmere info om fly følger 1 måned inden afrejse.

Inkluderer: Fantastiske sportsfaciliteter, gratis halvpension, gratis guidespeciale. Og som altid: Jobgaranti og tryghedsgaranti!

EARLYBIRD – Book nu, spar 2.000,-
Få 2.000,- i rabat hvis du booker din guideskole til Marbella 2025 inden den 31/5-2024.

(Normalpris 29.995,-)

Pris 27.995,-
+ inflationstillæg
Earlybird rabat guideskole

Vil du kigge nærmere på én af de andre guideskoler i Spanien, Kenya og Malta?

Mombasa

Kenya

Mellieha

Malta

Salou

Spanien

[instagram-feed feed=1]
Loading...