Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

DK / SE / NO

Forsikring

Forsikring til din guideskole

Når du tager på guideskole, er det vigtigt, at du er rigtigt forsikret. For ja, strandstolen kan klappe sammen under dig, og hvis den gør det, er det rart at lande blødt. En god forsikring sørger for, at du lander blødt, hvis uheldet skulle være ude enten inden, eller mens du er på guideskole.

Guideskolen er en rejseguide uddannelse, som blandt andet på grund af uddannelsens længde ofte IKKE er omfattet en almindelig rejseforsikring. Derfor anbefaler vi, at du tegner dine forsikringer via os, da du dermed er sikret fuld dækning før og under din guideuddannelse. Vi tilbyder både rejseforsikring samt afbestillingsforsikring. Derudover har vi også vores egen “forsikring” afbrudt opholdsaftale, som dækker dig økonomisk, såfremt du bliver beordret hjem af en læge. Med vores forsikringer er du godt dækket både før og under din uddannelse.
Hos Service & Co. samarbejder vi med Gouda Forsikring.

Rejseforsikring hos eget forsikringsselskab
Hvis du har forsikring fra eget forsikringsselskab, skal vi have oplyst hvilket forsikringsselskab samt policenummer inden afrejse til guideskolen. Vær opmærksom på, at din forsikring skal dække under hele uddannelsesforløbet i udlandet, samt at det ikke er alle forsikringsselskaber, som dækker et uddannelsesophold med en almen rejseforsikring. Derfor er det vigtigt, at du undersøger, om dit forsikringsselskab gør.

Hvis du har spørgsmål, må du meget gerne ringe ind til os på 70 211 222.

Rejseforsikring – dækning under guideskolen

Guideskolen er en uddannelse, som blandt andet på grund af uddannelsens længde ofte IKKE er omfattet en almindelig rejseforsikring. Det er derfor vigtigt at have en rejseforsikring, som dækker hele opholdet, og som dækker udlandsophold med uddannelsesformål.

Derfor anbefaler vi, at du tegner en rejseforsikring hos Gouda gennem vores samarbejde. Forsikringen dækker under hele dit guideskoleforløb. Udvider du dit guideskoleophold med ekstra ferie eller dykkerkursus på Malta skal du skrive til Gouda forsikring og oplyse om dette. Forsikringen dækker alt mht. sygdom, tandskader m.m. Du kan se dækningsoversigt for rejseforsikring hos Gouda her.
OBS: Vær opmærksom på, at dette er til eksempel. Det er din police og dækning som gælder.

Du kan tilkøbe rejseforsikring hos os indtil 7 dage før afrejse mod guideskolen, men vi anbefaler, at du får styr på din forsikring så snart du booker.

Priser
Prisen for forsikringen er forskellig alt efter hvilken destination du vælger og dækning du ønsker. Prøv derfor Gouda’s prisberegner gennem nedenstående link og find din pris for rejseforsikringen. Vi anbefaler at du vælger dækningen ‘super’ på din rejseforsikring.

Tryk på knapperne herunder finde din pris

Afbestillingsforsikring

Selv om man ikke forventer, at der skal ske noget uforudset, der gør, at man må afbestille guideuddannelsen, så hænder det desværre alligevel ind imellem. I de tilfælde er det alle pengene værd at have tilkøbt en afbestillingsforsikring. Vores afbestillingsforsikring gælder desuden også ved Covid-19. Du er derfor dækket godt ind hvis du eller en i din nære familie bliver akut smittet med Corona og du ikke kan rejse på afsted.

Afbestillingsforsikringen sikrer dig, at du kan få refunderet ALLE dine penge, hvis du, pga. sygdom eller skader hos dig selv eller i din nære familie, ikke kan deltage på den valgte uddannelse.

For at afbestillingsforsikringen kan træde i kraft, skal man have en gyldig lægeerklæring. Forsikringen gælder derfor ikke, hvis du har ændret mening og ikke vil afsted.

Forsikringen dækker dig helt op til afrejsen og skal ALTID bestilles, inden du betaler dit depositum. Du kan tilføje en afbestillingsforsikring senest 48 timer efter din booking. Har du allerede bestilt din guideskole men glemt at tilkøbe en afbestillingsforsikring, så skynd dig at ringe til os og hør, om det er muligt at tilkøbe den. 

Priser
Spanien og Malta – Pris 1.295,-
Thailand – Pris 1.795,- 

Tryk på knapperne herunder for at hente en oversigt over, hvad afbestillingsforsikringen dækker.

Afbrudt opholdsaftale

Bliver du syg eller får en skade, der gør, at du bliver beordret hjem fra guideskolen af en læge, så dækker din afbrudt opholdsaftale dig.

Den afbrudte opholdsaftale er en aftale, du indgår med os, som indebærer, at vi refunderer et beløb, der svarer til de dage, du går glip af på guideskolen, fordi du er nødsaget til at rejse hjem. Bliver du eksempelvis syg og skal hjem efter en uge på guideskolen i Spanien, får du refunderet et beløb, der svarer til 4 ugers guideskole.

Aftalen er kun dækkende ved sygdom eller skader, hvor en lægeerklæring kan påvises, og/eller dit forsikringsselskab bekræfter, at du skal have behandling i Danmark. Derved dækker aftalen IKKE, hvis du rejser hjem efter eget personligt valg.

Afbrudt opholdsaftale kan tilkøbes din booking indtil 7 dage før afrejse mod guideskolen.

Hvis du har spørgsmål til den afbrudte opholdsaftale, så er du meget velkommen til at ringe ind til os på Tlf. 70 211 222.

Priser
Afbrudt opholdsaftale – Malta eller Spanien: 795,- kr.
Forsikringen kan ikke tegnes på guideskolen i Thailand.

Uddannelsesteder

Vidste du, at vi har skoler tre forskellige steder i verden

Jobbet som guide

Vil du vide mere om jobbet som guide efter guideuddannelsen?

[instagram-feed feed=1]
Loading...