Service & Co.'s logo

–  en guideskole for livet

Løn & Arbejdsforhold

Løn- og arbejdsforhold

Service & Co. følger dig både under og efter dit guideskoleophold. I hele dit ansættelsesforløb i udlandet fungerer vi som “fagforening” gennem vores Guideforening med råd og vejledning om guideløn og arbejdsforhold. Service & Co.s eget karrierecenter er guidernes personlige kontakt, og de står altid til rådighed med gode råd og opbakning.

Før vi kommer nærmere ind på guidelønnen, så skal du huske, at man ikke bliver guide for at få en høj løn, men nærmere for at blive rig på oplevelser.

Guidelønnen svinger meget – fra 4.000 til 12.000 kr. udbetalt pr. måned. Du vil oftest som ny guide starte på gennemsnitlig 5.500 kr. og som det højeste, når du er blevet destinationsansvarlig, få ca. 8.000 til 12.000 kr. pr. måned.

Lad os sætte et regnestykke op for dig

At tjene 5.500 kr. om måneden er ikke så slemt, som det lyder.
Du skal tænke på, at det firma, som ansætter dig, stiller en bolig til rådighed, betaler dine forsikringer og din rejse frem og tilbage. Derudover er der mange frynsegoder ved jobbet. Som guide er det dig, som fortæller gæsterne, hvor de skal tage på restaurant, på bar og hvilken bådtur, der er bedst. Du har med andre ord utrolig mange samarbejdspartnere, som tjener penge på, at du anbefaler lige netop dem. I din guidetid vil du derfor opleve at få rabatter i mange butikker, gratis vandsport på stranden, spise gratis på restaurant og få gratis drinks og entré på diskotekerne. Med andre ord rækker pengene ret langt.

Så hvis du ingen udgifter har i Danmark, har du ca. 5.500 kr. til dig selv.

Hvad vil du vide mere om?

Har du spørgsmål? Fyr løs!

Opkald, SMS, mail, Facetime – vi er klar og sidder i den grad klar til at snakke med dig. Find vores kontaktoplysninger på vores kontaktside og hiv fat i os. Vi glæder os til at snakke med dig.

Book din guideuddannelse

Følg drømmen – start dit liv som guide allerede i dag
Bestil din guideuddannelse nu

Jobbet som guide

Vil du vide mere om guidejobbet og vide, hvad en guide laver på en almindelig arbejdsdag?
Læs mere om jobbet og hverdagen som guide.

Loading...