Service & Co.'s logo

–  en guideskole for livet

Pris og dato

Priser og dato for din guideskole

Her på siden kan du se et overblik over vores kommende skoler, hvornår de ligger på året samt pris. Nederst på siden kan du læse en lille ‘FAQ’ over væsentlig viden, du skal have, inden du booker. Dette kan bl.a. være forsikring, hvad der er inkluderet i prisen, hvordan vi forholder os til guideskole og Corona eller, hvordan betalingen kommer til at foregå. Du skal nemlig meget sjældent betale alt på én gang, (medmindre det er dét, du selv ønsker at gøre) og vi kan altid finde en løsning, som passer dig og din økonomi.

Har du spørgsmål? Kontakt os!

Hvis du har spørgsmål til vores skoler, vil vi meget gerne snakke med dig! Giv os et kald på tlf. 70 211 222 eller skriv en mail til os på info@service-co.dk

Hvad er inkluderet i prisen på din guideskole?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at en Service & Co. uddannelse koster mere end andre guideskoler. Det gør vi til dels, fordi vi ikke går på kompromis med kvaliteten og udelukkende har de bedste faciliteter og undervisere på skoleskemaet. Derudover syner vi også dyrere, fordi vores pris inkluderer, ALT, hvad vi mener, er nødvendigt for din guideuddannelse. Du kan tilkøbe enkelte ting, fx rejseforsikring, havudsigt og ekstra udflugter udover din guideuddannelse, men de er valgfri. Se øvrige tilkøb længere nede på siden.

Bagage fly hotel

Fly, bagage og transfer

Fly tur/retur, indchecket bagage, håndbagage samt transfer til og fra skolehotellet

hotel og mad

Hotel og mad

På alle uddannelser benytter vi 4-stjernede hoteller samt inkluderer 1-2 daglige måltider afhængig af destination

Uddannelse og skolematerialer

Undervisning og skolematerialer

Alt undervisning og materialer dertil er SELFØLGELIG inkluderet i prisen

Arrangementer og udvalgte udflugter

Aftenarrangementer og et par udflugter er inkluderet i prisen. På skolen kan tilkøbes yderligere udflugtspakke.

Jobgaranti

Jobgaranti og netværk af +60 rejseselskaber

Vi har besøg af 3-6 rejseselskaber på guideskolen, og får du ikke job hos dem, hjælper vi dig i job andet sted!

Coaching

Personlig coaching

Gennem hele guideskolen får du personlig coaching. Din personlige udvikling er i fokus!

Guideskole i Marbella

Marbella

Spanien

januar/februar

Mulighed for tilkøb af Penthouse værelse

Inkluderer:
Morgen- og aftensmad

Pris 28.695,-

 

Bliv guide, tag din guideuddannelse i eksotiske Thailand

Hua Hin

Thailand

Juni/juli

Inkluderer:
Mini-rundrejse
2 måltider dagligt

Pris 43.995,-

 

Tag til spanien og bliv uddannet guide

Salou

Spanien

April/Maj
Oktober/November

Mulighed for brug af 4000km2 luksus spa og sportsfaciliteter
Inkluderer:
Morgen- & aftenbuffet

Pris 29.995,-

 

Malta Guideskole

Mellieha

Malta

November/December

Mulighed for dykkerkursus
Inkluderer:
Aftensmad

Pris 29.995,-

Tilkøb

Her på listen finder du muligheder, som du kan vælge at tilkøbe til din guideskole. De er ikke nødvendige for din guideuddannelse, men det er nogle tilkøb, du måske synes er fede at krydre din guideuddannelse med. Nogle af tilkøbene er – ærlig talt – en kedelig nødvendighed. Fx skal du have en rejseforsikring, men om du køber den gennem os eller gennem dit normale rejseforsikring, er helt op til dig. Tjek vores tilkøb igennem og find dem, som passer dig og din guideuddannelse.

Forsikring

Rejseforsikring

Mange af os har allerede mulighed for at købe en rejseforsikring gennem vores almindelige forsikringsselskab, men dækker den rejseforsikring godt nok på en 5 ugers guideuddannelse? Når du køber din rejseforsikring gennem os, er du sikker på, at den gør.

  • Rejseforsikring Spanien eller Malta: 895,-
  • Rejseforsikring Thailand: 1.795,-

Afbestillingsforsikring
Man forventer og håber aldrig at bruge en afbestillingsforsikring, men er uheldet ude, er den skøn at have. Bemærk, vores afbestillingsforsikring gælder ved Covid-19 og udenrigsministerits orange-rejsevejledning.

Afbestillingsforsikring skal tilkøbes sammen med din booking eller senest 48 timer efter du har booket din guideskole.

  • Spanien og Malta: 1.295,-
  • Thailand: 1.795,-

Afbrudt opholdsaftale
Afbrudt opholdsaftale er en aftale, du laver med os, som betyder, at bliver du beordret hjem fra guideskolen af en læge, så refunderer vi et beløb, der svarer til de dage, du går glip af på guideskolen, fordi du er nødsaget til at rejse hjem. Kommer du galt afsted på dag 4, får du altså pengene tilbage for resten af din guideuddannelse.

  • Spanien og Malta: 795,-

Aftalen kan ikke tegnes på en guideskole i Thailand.

Mad/Halvpension inkluderet

På alle vores skoler tilbyder vi, at du kan tilvælge halvpension bestående af 1-2 måltider dagligt på vores regning. Uden mad og drikker dur helten ikke, og det gør rejsebranchens fremtidige guider heller ikke.
Halvpensionen har en værdi af 5.395,- og du får den gratis med din guideuddannelse

Gratis Guidespeciale

Som en del af din uddannelse har du mulighed for at vælge et guidespeciale. Guidespecialet er et fag, hvor du kan styrke dine spidskompetencer inden for præcis dét område, du synes er særligt spændende inden for guidefaget.
Guidespecialet har en værdi af 4.395,-, men er, som navnet antyder, på vores regning og koster dig 0,-.

Havudsigt, dykkerkursus og ekstra ferie

På enkelte af vores skoler har vi særlige tilkøb. Fx kan du efter din guideskole på Malta forlænge dit ophold på øen og tage et Padi dykkercertifikat. På vores skoler i Spanien har vi ofte mulighed for at tilbyde havudsigt. Og på nogle skoler har vi også mulighed for at tilbyde, at du kan forlænge din guideskole med en ekstra uges ferie. Når du booker din guideskole, vil du kunne se disse tilkøb på bestillingssiden, men da der også er tilkøb, som kan komme til, efter du har booket, vil vi også gøre opmærksom på disse inde på din skoles Facebook-side.
Bare rolig, vi skal nok gøre dig opmærksom på dine muligheder 🙂

Pris:

Havudsigt (Spanien): 499,-

Dykkerkursus – Open Padi eller Advanced (Malta): 6.995,-

Ekstra ferie: Prisen svinger, men ligger omkring 3.999,-. Du får besked på din skoles FB-gruppe om at denne kan tilkøbes.

Guideforening

Guideforeningen er vores ‘fagforening’. Det er en forening for alle Service & Co.-guider, og du kan bruge den til sparring, jobsøgning og som et fællesskab i branchen. Herudover kan du gennem guideforeningen få hjælp til at gennemse kontrakter, hjælp i situationer med dit rejseselskab og lignende. Vi er her for dig!
Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil ud og arbejde som guide, er guideforeningen guld værd at have med. Hvis du er usikker på, om du vil ud som guide, kan du sagtens vente med at melde dig ind til slutningen af din guideuddannelse.
Guideforeningen koster 995,- at blive medlem af, og dette betales kun én gang og giver et livslangt medlemskab.
Læs mere om guideforeningen her.

Udflugtspakke

På alle skoler tilbyder vi en udflugtspakke, som ligger udover de udflugter, der er inkluderet i din guideuddannelse. Udflugtspakken er forskellig fra destination til destination og år til år, og derfor kan vi først præsentere dig for udflugtspakken og prisen, når du er nede på skolen.

Tidligere udflugtspakker har inkluderet 3-4 udflugter og har kostet mellem 400-800,-.

Har du spørgsmål til prisen? Send os en besked!

Vi kontakter dig hurtigst muligt.

13 + 15 =

Service & Co. i tal

Grundlagt i

Uddannede guider

Årlige skoler

Forskellige destinationer

Hvorfor Service & Co.

Hvorfor
Servce & Co.?

Hvis ikke tallene allerede taler for sig selv, så lad os fortælle det til dig. 

Siden 1998 har vi uddannet branchens bedste rejseguider. Vi er den “erfarne spiller” på banen, og vi udvikler os løbende, så vi giver dig en højaktuel uddannelse – skræddersyet efter hvad rejsebranchen mangler og fuld fokus på dig som guide.

Med 23 år i bagagen og over 16.000 uddannede guider kan vi vist roligt og trygt garantere dig, at vi ved, hvad vi laver, og vi gør det godt!

Kom til inspirationsaften

Nu er du lidt klogere på, hvad en guideuddannelse hos os koster samt hvilke tilkøb, der kunne være interessante for dig at tilføje til din uddannelse.

Hvis du har flere spørgsmål, vil vi meget gerne invitere dig til inspirationsaften med os. Vi har flere inspirationsaftener om måneden og hver gang med forskellige temaer. Mon ikke du kan finde ét, du finder interessant.

[instagram-feed feed=1]
Loading...