Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

DK / SE / NO

Salou – Spanien

Guideskole på den spanske strandpromenade!

5 uger på første parket ud til det Baleariske Hav i Spanien, det er hvad du rejser ned til, hvis du tager vores guideuddannelse i Spanien. Dette er bare en af de mange grunde til at vælge guideskolen i Spanien!

Vores dejlige 4-stjernede Hotel Estival Park ligger i Salou og kun halvanden times kørsel udenfor Barcelona. Et hotel med en fantastisk placering og skønne faciliteter. Her skal du tilbringe de næste 5 uger på guideskolen.

Salou er en af Costa Doradas allerstørste badebyer. Her kan du nyde godt af fantastiske, gyldne sandstrande og en palmekantet strandpromenade. Salou er et rigtigt ferieparadis for os nordboere med sit milde klima og en af Spaniens længste turistsæsoner, hvilket gør, at du kan rejse hertil året rundt. Hvad end du tager din guideskole i april/maj eller oktober/november så kan du forvente et formidabelt vejr, og du skal i den grad huske at pakke sommertøjet. I centrum af Salou er der masser af liv og mange restauranter, barer og caféer. Salou er i dag vokset sammen med nabobyen Cambrils, som har en lille malerisk havn og en charmerende gammel bydel. Vil du opleve storbypulsen i Barcelona, kommer du nemt dertil med direkte tog eller bus på cirka halvanden time.

Som sagt ligger Barcelona kun halvanden time væk, hvilket giver rig mulighed for at opleve en af Europas førende storbyer indenfor bl.a. mode, historie og arkitektur. Byen summer af shopping muligheder, restauranter og caféer, som skaber et dejligt byliv. Inkluderet i dit skoleophold er en udflugt til Barcelona, hvor du på egen hånd kan opleve den spanske storby, som forener storby og strand.
Barcelona er præget af høj catalansk arkitektur, som kan ses på de lokale boliger, men også i mange af turistmålene i byen.

Udover udflugten til Barcelona arrangerer vi yderligere en håndfuld udflugtsdage, som du kan tilkøbe nede på skolen. Disse bliver ofte lagt på jeres fridage, hvorfor det er valgfrit, om du ønsker en afslappende dag i dit lokalområde, eller om du vil på udflugt. Kort sagt får du rig mulighed for at lære guidelivet at kende i et området nær Spaniens 2. største by.

På vores guideskole i skønne Salou er næsten ALT du behøver på din guideuddannelse inkluderet. Du behøver derfor blot at medbringe lidt lommepenge. Her på siden kan du se hvad, der er inkluderet, og hvad du skal være opmærksom på.

Skolekalender Salou

2024
28. september – 31. oktober

2025
22. april – 25. maj
2. oktober – 4. november

Nedtælling til næste skolestart i Salou

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Få pladser tilbage Guideskole 2023 Spanien

Guideskolen Salou sep / okt 2024
Vil du arbejde og leve som rejseguide allerede sommeren 2024, så er det NU du skal slå til!
På denne guideskole ansætter bl.a. TUI, Bravo Tours, Århus Charter, Spies, MIXX Travel, Club La Santa Primo Tours, SunCharter, Nortlander, Slopetrotter og mange flere.  De kan blive din fremtidige arbejdsplads! 

Guideskolen nærmer sig sin ende (🫣🥲) men hvad kommer efter guideskole? Det har vores elever @nikolaileerberg @bobotaaning og @signe_raahede fundet ud af. Se med når de spørger deres guidekollegaer på guideskolen hvad de håber sker efter guideskolen 👀🥳
…. Og så snakker vi altså ikke mere om at guideskolen slutter på et tidspunkt. Den tid, den sorg 🤫.

#serviceco #denrigtigeguideskole #servicecosalou #guideskole #guideuddannelse #uddannetrejseleder #arbejdeirejsebranchen #sabbatår
Vidste du, at med en guideuddannelse fra os er du klædt på til alle guidejobs? Hvad end du vil arbejde som skiguide, sports- og aktivitetsguide, børneguide, safariguide, charterguide - der er ingen begrænsninger 🤩🤩 
Vi har afrejse mod næste guideskole i Salou den 11. April, og vi har 2 pladser tilbage. Skal den ene være din? ✈️ Tager du denne guideskole, kan du allerede leve i udlandet og arbejde som guide denne sommer ☀️ 
Du kan læse meget mere om de forskellige guidetyper ved at hente vores minibog ‘guide-til-guide’ på Service-co.dk, eller du kan finde den via link i bio🔗

#serviceco #denrigtigeguideskole #servicecosalou #rejseguide #guideskole #guide #rejseleder #guideuddannelse #sabbatår #oplevelse #salou #sabbatår
Lad os lege en leg! I dag har vi drukket bobler. Hvad har vi fejret? Kun forkerte svar 🍾🥂🫧👀 giv dit bud i kommentarfeltet 👇👇
 #wronganswersonly #serviceco #denrigtigeguideskole #servicecosalou #guideskole #guideuddannelse #rejseguide #sabbatår #oplevelser #rejseleder #uddannelse #rejsebranchen

4-stjernet skolehotel med spa – Estival Park Resort

Bliv uddannet guide tæt på en af verdens smukkeste storbyer
Farvel lejlighed, hus eller værelse i Danmark, og goddag guidehotel i Spanien. Når du kommer med os på guideskole hedder dit hjem Estival Park – Salou – Spanien.

Det 4-stjernede Hotel Estival Park Salou er et af de mest komplette resorts ved Middelhavskysten. Hotellet har 7 poolområder og ligger 2 minutter fra stranden – mere præcis sagt: Et resort ud over det sædvanlige!

På Hotel Estival Park Hotel er der underholdning og aktiviteter for alle aldre. Hotellet har bl.a. sin egen squashbane, fitnesscenter og aktiviteter. Hotellet er en del af en hel ”by i byen”, der består af flere hoteller, som de deler faciliteter med.

Poolområderne er absolut noget af det bedste ved hele hotellet. Nyd livet ved et af de tre udendørs poolområder, den indendørs eller de tre børnepools. På 2 minutter kan I gå til stranden, og på 10 minutter kommer I til både barer, restauranter og butikker. En ideel beliggenhed og et virkelig godt valg, når vi er på guideskole. Vi har alt lige ved hånden og er, så at sige, “i centrum” for alt, hvad vi behøver. Og lige præcis dét er ideelt, når du er på guideskole, da vi har et tæt program og ikke har tid til lang transport i vores siestaer.

Club Aquum er hotellets stolthed – det er et enormt AQUUM spa-, fitness- og wellness-center på 4.000 m² med det ypperste inden for wellness-bade, spaområder, fitness muligheder, kropsterapi og behandlinger. Som elev på guideskolen har du mulighed for benytte alt dette. Derudover findes der komplet fitness afdeling samt et væld af mulige gym sessions.

Derudover findes der et utal af småbyer tæt på samt storbyerne Tarragona og Reus, som er af kulturel betydning for området.

Selve guideuddannelsen foregår primært i hotellets konferencelokaler og fællesarealer. Service og Co. stiller høje krav til faciliteterne og Estival Park, for at vores undervisning foregår i de allerbedste omgivelser.

Estival Park har bl.a. moderne av-udstyr til undervisningen. Meget af tiden rykker vi undervisningen udenfor, fordi en del aktiviteter foregår ved poolområdet, på stranden eller i området omkring hotellet.

Hotellets faciliteter

Her kan du se, hvilke faciliteter du har til rådighed under din guideskole

mad inkluderet i guideskole pris salou stort klistermærke

Guideskole med ALT inkluderet – også mad

“Uden mad og drikke, dur helten ikke” – og det gør guiden heller ikke.
Derfor har vi valgt, at morgen- & aftensmad er inkluderet i din guideskolepakke på ALLE vores guideskoler – også i Salou hvor du morgen og aften kan nyde hotellets vandvittig lækre buffet-style restauranter (værdi 5.395,-)

Vi ser dyre ud fordi du får fuld valuta for dine penge
Fordi vi inkluderer mad i vores guideskolepakke syner vi dyre end andre guideskoler hvor maden kommer som et tilkøb efter booking. Vi tror på, at det er vigtigt at have gennemsigtige priser, og derfor har vi inkluderet ALT du har brug for på din guideskole i prisen du ser her på hjemmesiden. Vi har ikke skjulte gebyrer eller tilkøb som er nødvendige for din guideuddannelse.

Fakta om Spanien & Salou

Spanien er med sine 505.990 km² det største land i Sydeuropa, det næststørste land i Vesteuropa og det 4. største land i Europa.

Gennem koloniseringen spredte Spanien sit sprog og sin kultur til store dele af verden, og i dag er spansk det 2. mest udbredte modersmål.

Spanien byder på 48 seværdigheder  UNESCO Verdensarvsliste. 4 af dem ligger i tæt afstand til guideskolen i Salou.

Spanien huser hvert år verdens største tomatkamp. Vil du opleve den, skal du tage til Valencia sidste onsdag i august.

Spaniens lov anerkender nøgenhed som en grundlæggende menneskerettighed, og nøgenhed i offentlige rum, såsom strande og parker, er lovlig.

Book guideskole i Salou

Har du spørgsmå. Hvis du oplever udfordring med at booke din guideskole, må du meget gerne kontakte os. på tlf. 70 211 222 indenfor vores normale åbningstider (Man-fre 10.00-17.00 + ons 10.00-20.00) eller Palle på tlf. 28 11 35 65 udenfor vores normale åbningstider.

Vi glæder os til at tage dig med på vores guideskole, så du kan få branchens bedste guideuddannelse!

Sidste plads på guideskole blive rejseguide sommer 2023

Guideskole i Salou, Spanien

April/Maj 2024

Guideskoleophold i Salou fra den 11. april til 14. maj. Lufthavn er enten Billund eller Kastrup. Nærmere info om dette følger ca 1 måned inden afrejse.

OBS! Kun 2 pladser tilbage på denne guideskole

Inkluderer:

 • Adgang til 4000 m2 spa
 • Gratis halvpension
 • Gratis guidespeciale
 • Og som altid: Jobgaranti og tryghedsgaranti!

Salou

Spanien

Afrejse: 11. april 2024
Hjemrejse: 14. maj 2024
Jubilæumsgave: spar 2.525,25,-
10 ud af 10 jubilæumsgaver er brugt.

Pris 29.995,-

+ inflationstillæg
Sidste plads på guideskole blive rejseguide sommer 2023

Guideskole i Salou, Spanien

September/Oktober 2024

Guideskoleophold i Salou fra den 28. september til 31. oktober. Lufthavn er enten Billund eller Kastrup. Nærmere info om dette følger ca 1 måned inden afrejse.

Inkluderer:

 • Adgang til 4000 m2 spa
 • Gratis halvpension
 • Gratis guidespeciale
 • Og som altid: Jobgaranti og tryghedsgaranti!

Salou

Spanien

Afrejse: 28. september 2024
Hjemrejse: 31. oktober 2024
Jubilæumsgave: spar 2.525,25,-
KUN de næste 10 bestillinger. Brug kampagnekode ‘ 252525 ‘ ved booking.

Pris 27.469,75,-

(Normal pris 29.995,-)
+ inflationstillæg

Guideskole i Salou, Spanien

April/Maj 2025

Guideskoleophold i Salou fra den 22. april til 25. maj. Lufthavn er enten Billund eller Kastrup. Nærmere info om dette følger ca 1 måned inden afrejse.

Inkluderer:

 • Adgang til 4000 m2 spa
 • Gratis halvpension
 • Gratis guidespeciale
 • Og som altid: Jobgaranti og tryghedsgaranti!

Salou

Spanien

Afrejse: 22. april 2025
Hjemrejse: 25. maj 2025

Pris 29.995,-

+ inflationstillæg

Guideskole i Salou, Spanien

Oktober/November 2025

Guideskoleophold i Salou fra den 2. oktober til 4. november. Lufthavn er enten Billund eller Kastrup. Nærmere info om dette følger ca 1 måned inden afrejse.

Inkluderer:

 • Adgang til 4000 m2 spa
 • Gratis halvpension
 • Gratis guidespeciale
 • Og som altid: Jobgaranti og tryghedsgaranti!

Salou

Spanien

Afrejse: 2. oktober 2025
Hjemrejse: 4. november 2025

Pris 29.995,-

+ inflationstillæg

Book din guideuddannelse her!

Har du spørgsmål, må du altid kontakte os på tlf. 70 211 222 indenfor vores normale åbningstider (Man-fre 10.00-17.00 + ons 10.00-20.00) eller Palle på tlf. 28 11 35 65 udenfor vores normale åbningstider.

Vi glæder os til at tage dig med på vores guideskole, så du kan få branchens bedste guideuddannelse!

Salou

Salou

Guideskole i Salou, Spanien

Afrejse: 11. april 2024
Hjemrejse: 14. maj 2024

OBS! Kun 2 pladser tilbage på denne skole

Lufthavn er enten Billund eller Kastrup. Nærmere info om fly følger 1 måned inden afrejse.

Inkluderer: Adgang til 4400 m2 Spa, gratis halvpension, gratis guidespeciale. Og som altid: Jobgaranti og tryghedsgaranti!

JUBILÆUMSGAVE: Spar 2.525,25,-
10 af 10 jubilæumsgaver er brugt. 

Pris 29.995,-

+ inflationstillæg
Sidste plads på guideskole blive rejseguide sommer 2023

Salou

Salou

Guideskole i Salou, Spanien

Afrejse: 28. september 2024
Hjemrejse: 31. oktober 2024

Lufthavn er enten Billund eller Kastrup. Nærmere info om fly følger 1 måned inden afrejse.

Inkluderer: Adgang til 4400 m2 Spa, gratis halvpension, gratis guidespeciale. Og som altid: Jobgaranti og tryghedsgaranti!

JUBILÆUMSGAVE: Spar 2.525,25,-

De næste 10 bestillinger af denne guideskole kan indløse en jubilæumsgave på 2.525,25,-. Aktiver kampagnekoden ‘ 252525 ‘ på bestillingssiden for at få din gave.

 

(Normalpris 29.995,-)

Jubilæums Pris 27.469,75,-

+ inflationstillæg
Sidste plads på guideskole blive rejseguide sommer 2023

Salou

Salou

Guideskole i Salou, Spanien

Afrejse: 22. april 2025
Hjemrejse: 25. maj 2025

Lufthavn er enten Billund eller Kastrup. Nærmere info om fly følger 1 måned inden afrejse.

Inkluderer: Adgang til 4400 m2 Spa, gratis halvpension, gratis guidespeciale. Og som altid: Jobgaranti og tryghedsgaranti!

 

Pris 29.995,-
+ inflationstillæg

Salou

Salou

Guideskole i Salou, Spanien

Afrejse: 2. oktober 2025
Hjemrejse: 4. november 2025

Lufthavn er enten Billund eller Kastrup. Nærmere info om fly følger 1 måned inden afrejse.

Inkluderer: Adgang til 4400 m2 Spa, gratis halvpension, gratis guidespeciale. Og som altid: Jobgaranti og tryghedsgaranti!

 

Pris 29.995,-
+ inflationstillæg

Vil du kigge nærmere på én af de andre guideskoler i Spanien, Kenya og Malta?

Mombasa

Kenya

Mellieha

Malta

Marbella

Spanien

[instagram-feed feed=1]
Loading...