Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

Gratis Speciale

Gratis guidespeciale fag

Hos Service & Co. kan du altid vælge et gratis guidespeciale (værdi 4.395,-). Dette kan du, fordi vi ønsker at give dig muligheden for at udforske den guidetype, som du finder særlig interessant, og specialisere dig inden for den del af guidefaget, du gerne vil.

Drømmer du om at blive aktivitetsguide eller børneguide? Er du den fødte leder, og vil du specialisere dig i, hvordan du leder en destination? Eller er du en vaske ægte “skibums” og venter på at kunne spænde ski eller snowboard på og holde snepicnic med dine gæster på en alpetop? Så bliv skiguide! Et af disse 5 fag kan du specialisere dig i på Service & Co.s guideuddannelse.

Du bliver undervist i dit speciale 2 timer om ugen i guideskolens første tre uger. I uge 4 afrundes alle guidespecialerne på en særlig speciale-dag.

Læs mere om hvert fag herunder og tilvælg det fag, du ønsker, når du bestiller din uddannelse.

Du kan vælge mellem disse guidespecialer:

Børneguide

Sports- og aktivitetsguide

Ledelse på destinationen

Guide for unge

NYHED! Skiguide

Få et smugkig på guidespecialerne

Få et smugkig og hør vores elever fra guideskolen i Salou april/maj 2022 fortælle om deres guidespeciale

Børneguide specialet er en unik mulighed til dig, der lever et aktivt liv, elsker at arbejde med børn og unge og gerne vil kombinere det med et job som guide. Her får du det bedste fra begge verdener!

Med et børneguidekursus giver du dig selv muligheden for at arbejde på nogle af de største og bedste resorts i verden. Der er flere og flere charterselskaber blandt vores samarbejdende rejseselskaber, som udbyder børneklubber til alle aldre, så mulighederne for at kombinere jobbet som guide med masser af aktiviteter, sjov og leg er mange.

Du behøver ikke at være professionel – det vigtigste er, at du er en dygtig servicegiver, og at du nyder en aktiv livsstil og holder af at arbejde med børn og unge. Måske har du passet naboens unger, måske har du været pædagogmedhjælper eller har en uddannelse inden for børn- og ungeområdet. Det er ikke så afgørende. Vigtigst er lysten til at arbejde med netop denne gruppe feriegæster. En gruppe, som på alle måder nok er den mest taknemmelige og givende, men som selvfølgelig har brug for ekstra omsorg, opmærksomhed og tillid.


 

Faget omhandler:

Organisering af aktiviteter og lege
Jobbet på et familieresort
Børns udviklingsstadier
Børn med særlige behov
Regler og etik
Krop og motorik
Dans og bevægelse
Programmer og shows
Afsluttende samtaler


Er du er tosset med børn? Og kunne du tænke dig at kombinere jobbet som guide med at tilbringe hver dag sammen med en masse glade og sprudlende unger? Så er det specialet som børneguide, du skal overveje.

Bemærk, der skal være minimum 10 deltagende elever på holdet for oprettelse.

Hvis du ønsker, at dit aktive liv går hånd i hånd med dit guidejob, så er guidespecialet sports- og aktivitetsguide perfekt til dig.

Der er efterhånden rigtig mange feriegæster, der rejser afsted på “aktiv” ferie. De nyder selvfølgelig solen og varmen, men de vil gerne have lidt mere indhold i deres ferie. Derfor vælger de resorts, hvor de kan dyrke sport og generelt være aktive. Derfor er der stor efterspørgsel på sportsguider.

Lever du et aktivt liv, og gad du godt kombinere guidejobbet med at arbejde med sport og leisure, så har du nu en unik mulighed for at kombinere det bedste fra begge verdener. Med et Sport- og Leisure-kursus giver du dig selv muligheden for at arbejde på nogle af de største og bedste sportsresorts i verden.

Der er flere og flere charterselskaber blandt vores samarbejdende rejseselskaber, som udbyder aktiv ferie, så muligheden for at kombinere jobbet som guide med masser af aktiviteter er oplagt. Du behøver ikke at være professionel sportsudøver. Vigtigst er, at du er en dygtig servicegiver, og at du nyder en aktiv livsstil. 

 

Faget omhandler:

Organisering af sportsbegivenheder
Alt om centerkonceptet
Aktiv gæsteservice
Kost og krop
Aktiviteter for alle aldersgrupper
Tag træningen med på ferie
Jobbet på et sportsresort
Guide, instruktør eller entertainer?
Afsluttende samtaler

 

Et lille udpluk af de selskaber, som vi arbejder sammen med og har særlig interesse for guider med sport og aktivitet som speciale, er Club La Santa, Playitas, Tui-Gruppen, Cosmo Entertainment, Acttiv, og Vital Ocio.

Så hvis du har masser af energi og brænder for at aktivere folk omkring dig, så skal du overveje livet som sports- og aktivitetsguide.

Bemærk, der skal være minimum 10 deltagende elever på holdet for oprettelse.

Ledelse på destinationen er et speciale fag til dig, der på sigt godt kunne tænke dig en lederkarriere i rejsebranchen.
Måske har du allerede prøvet kræfter som leder i tidligere jobs, men der er ingen krav til erfaring. Vigtigst er, at du har lysten til at prøve kræfter med at blive inspirator og leder.

Undervisningen er planlagt så du både stifter bekendtskab med gængse ledelsesteorier, gennemarbejder cases og selv får lov til at prøve nogle af dine nye teorier af i praksis. Du kommer til at bruge din DiSC-profil til at arbejde med at finde din specifikke ledelsesprofil, og du får tips til, hvordan du kan udvikle dig allerede fra din første sæson som guide.

Som en del af faget laver du en handlings- og karriereplan, som du kan vise til din kommende arbejdsgiver, og som I sammen kan forsøge på at indfri. 

 

Faget omhandler:

Ledelse på destinationen – Hvilke lederjob findes der, og hvad er jobbeskrivelsen
Ledelsesstile og ledelsesmetoder
Kommunikation som ledelsesværktøj
Planlægning og uddelegering
Grundlæggende ledelsesredskaber
Din personlige lederstil – Ledelse på mange måder
Motivation og handlingsplan
Coaching

 

Hvis du går med en drøm om at have en lederstilling i din fremtidige karriere – hvad end det er i din guidekarriere eller i en hvilken som helst anden branche – så er dette guidespeciale lige noget for dig.

Bemærk, der skal være minimum 10 deltagende elever på holdet for oprettelse.

Hos Service & Co. vil vi gerne vise, at der findes alle mulige former for guider for unge. At det, på trods af den festlige titel, er et utroligt seriøst og krævende job at arbejde med unge. Flere har et indtryk af, at det bare handler om at kunne stå på en bar og sætte en fest i gang, men her tager de grueligt fejl. At være guide for unge sætter ekstra krav til sikkerhed og etik. Det er et job for unge, der elsker at være sammen med andre omkring deres egen alder og som har en særlig evne til at arrangere og afvikle events. Ikke bare party-events men også dagsarrangementer, sportsaktiviteter og sociale arrangementer.

En guide for unge er generelt meget mere sammen med deres gæster end en normal charterguide. Der er en forventning om, at man dedikerer sig til sine gæster i et helt andet omfang. Gæsterne er tit meget unge, helt ned til 15 år, og det sætter nogle krav til guidens ansvarsbevidsthed.

Derfor har vi i Service & Co. valgt, at vores elever kan lave et guidespeciale som ‘Guide for unge’. Så kan man snuse til de forskellige jobfunktioner, inden man kaster sig ud i en sommer eller vinter på en destination med mange unge mennesker. Mange vil blive forundret over, den planlægning og seriøsitet jobbet kræver, så hvis du har en organisator i maven, og du elsker en god fest, så er guidespecialet som guide for unge noget for dig!

Faget omhandler:

Organisering af dag- og aftenarrangementer
Partnerpleje og forpligtelser på destinationen
Regler og etik
Sport, events og mindfulness
Strand- og poollege
Guidens ansvar og engagement
Udfordringer og problemløsning
Afsluttende samtale

Er du klar til at være festens kickstarter samtidig med, at du tager ansvaret for dine gæster? Drømmer du om et job, hvor størstedelen af din dag omhandler dine gæster? Og trives du med jævnaldrende unge? Så er dét at være guide for unge noget for dig!

Bemærk, der skal være minimum 10 deltagende elever på holdet for oprettelse.

Hvis du elsker sneen og gerne vil kombinere dit job som guide, med sol om sommeren og sne om vinteren, så bør du vælge specialefaget Skiguide. Vi underviser elever på alle niveauer fra begynder til øvet. Du kan starte faget, som begynder og alligevel nå at lære tilstrækkeligt til at blive skiguide ude på pisterne. Dog kan det være, at du skal bruge din første sæson på at blive god til selve skiløbet, hvis du er helt ny på brædderne.

Specialefaget giver dig det nødvendige indblik i sikkerhedsforhold og lærer dig alle jobbets funktioner lige fra pistevisning, picnic i 2.000 meters højde og udflugter i området til planlægning af slalomkonkurrencer og afterski. Målet er at give dig det nødvendige supplement til din guideuddannelse, så du blive en super dygtig skiguide.

Specialefaget er opbygget i tæt samarbejde med Skinetworks, som både stiller undervisere til rådighed og også ansætter skiguider fra Service & Co. guideuddannelser.

Specialefaget kan gratis tilvælges på guideuddannelserne i Salou og på Malta. Du kan altså ikke vælge faget på uddannelsen i Marbella eller i Thailand. Elever fra disse to uddannelser, kan stadig få job som skiguide, men det kræver erfaring med at stå på ski.

 

 

 

Faget omhandler:

Logistik på rejsemålet – Ski gæster ankommer tit med både fly, bus og i egne biler. Hvordan koordineres dette
Indlogering: Få de rigtige gæster på de rigtige hoteller/ lejligheder
Vejr og vind – Hvordan forholder man sig vejrmæssigt på en skidestination
Praktik omkring skiudlejning, liftkort og andre forhold på destinationen.
Eget udstyr kontra udlejning
Skiskole og kendskab til skiområderne. Hvem får mest ud af at “køre” hvor? Hvordan er gæstens niveau
Arrangementer – Pistevisning, Fælles skiløb, Afterski, Kælketur, gletsjertur, konkurrencer og events.
After ski – hvordan sørger du for “hyggen” og forskellige sjove indslag
Jobbet som skiguide- Gennemgang af et ugeprogram
Destinationer – Hvor passer du bedst som skiguide

 

 

Bemærk, der skal være minimum 10 deltagende elever på holdet for oprettelse.

Uddannelsesteder

Vidste du, at vi har skoler tre forskellige steder i verden

Jobbet som guide

Vil du vide mere om jobbet som guide efter guideuddannelsen?

Interesseret i at høre mere?

Tja hvis du læser videre fra overskriften, håber vi, at svaret er JA! Og så sidder vi klar til at tage en snak.
Klik ind på vores kontakside og send os en besked. Vi glæder os til at tage en snak med dig.

[instagram-feed feed=1]
Loading...