Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

DK / SE / NO

Gratis Speciale

Gratis guidespeciale fag

Hos Service & Co. kan du altid vælge et gratis guidespeciale (værdi 4.395,-). Dette kan du, fordi vi ønsker at give dig muligheden for at udforske den guidetype, som du finder særlig interessant, og specialisere dig inden for den del af guidefaget, du gerne vil.

Drømmer du om at blive aktivitetsguide eller børneguide? Er du den fødte leder, og vil du specialisere dig i, hvordan du leder en destination? Eller er du en vaske ægte “skibums” og venter på at kunne spænde ski eller snowboard på og holde snepicnic med dine gæster på en alpetop?  Hos Service & Co. udbyder vi 3 guidespecialer: 1. Sports-, Børne, ungdoms- og Aktivitetsguide. 2. Ledelse Destinationen og 3. Skiguide. Guidespecialerne er udvalg og tilrettelagt efter rejsebranchens behov og ønsker. Derudover er de udarbejdet af eksperter på områder. Et af disse 3 fag kan du specialisere dig i på Service & Co.s guideuddannelse.

På guideskolen vil du sammenlagt have 2 hele dage hvor du undervises og udforsker dit guidespeciale sammen med en ekspert indenfor netop denne faglighed.

Læs mere om hvert fag herunder og tilvælg det fag, du ønsker, når du bestiller din uddannelse.

Få et smugkig på guidespecialerne

Hør vores elever fra guideskolen fortælle om deres guidespeciale

Hvis du ønsker, at dit aktive liv går hånd i hånd med dit guidejob, så er guidespecialet sports-, børne-, ungdoms- og aktivitetsguide perfekt til dig.

Og ja, vi ved godt, at dette guidespeciale har et meeeeeget langt navn og mange gæstegrupper involveret, men det er netop dette som gør, at guidespeciale bliver ekstra interessant! Teorien bag er nemlig meget af det samme, det skal blot tilpasses de forskellige alders- og interessegrupper.

Der er efterhånden rigtig mange feriegæster – i alle aldre -, der rejser afsted på “aktiv” ferie. De nyder selvfølgelig solen og varmen, men de vil gerne have lidt mere indhold i deres ferie eller muligheder som dyrkes for hele familien. Derfor vælger de resorts, hvor de kan dyrke sport, hvor der er kidsclub og aktiviteter som kan forsøde ferielivet. Og hvor der er gæster som minder om en selv, og rig mulighed for fællesskab på rejsen. Derfor er der stor efterspørgsel på disse egenskaber som guide.

Lever du et aktivt liv, og gad du godt kombinere guidejobbet med at arbejde forskellige aldersgrupper og interessegrupper har du rig mulighed for at kombinerer guidejobbet med din interesse.

Der er flere og flere charterselskaber blandt vores samarbejdende rejseselskaber, som udbyder aktiv ferie, så muligheden for at kombinere jobbet som guide med masser af aktiviteter er oplagt. Du behøver ikke at være professionel sportsudøver, performer eller have større pædagogiske egenskaber. Vigtigst er, at du er en dygtig servicegiver, og at du nyder en aktiv livsstil og samværet med dine gæster.

 

Faget omhandler:

Organisering af begivenheder og aktiviteter
Alt om centerkonceptet/familieresort
Aktiv gæsteservice
Særlige behov i både sport og i forskellige aldersklasser
Aktiviteter for alle aldersgrupper – herunder regler og etik
Træning, show, dans og bevægelse
Tag træningen med på ferie
Programlægning og shows
Guide, instruktør eller entertainer?
Afsluttende samtaler

 

Et lille udpluk af de selskaber, som vi arbejder sammen med og har særlig interesse for guider med sport og aktivitet som speciale, er Club La Santa, Playitas, Tui-Gruppen, Cosmo Entertainment, Acttiv, og Vital Ocio.

Børneguide har mange rejseselskaber på mange forskellige måder – både hvor børneaktiviteter indgår i “dagligdags” guidejobbet men også børneguider som særligt står for kidsclubs og shows. Disse kan f.eks. være TUi-gruppen, Nazar, Apollo og Spies.

Så hvis du har masser af energi og brænder for at aktivere folk omkring dig, så skal du overveje at tilvælge sports-, børne-, ungdoms- og aktivitetsguide som dit guidespeciale.

Bemærk, der skal være minimum 10 deltagende elever på holdet for oprettelse.

Ledelse på destinationen er et speciale fag til dig, der på sigt godt kunne tænke dig en lederkarriere i rejsebranchen.
Måske har du allerede prøvet kræfter som leder i tidligere jobs, men der er ingen krav til erfaring. Vigtigst er, at du har lysten til at prøve kræfter med at blive inspirator og leder.

Undervisningen er planlagt så du både stifter bekendtskab med gængse ledelsesteorier, gennemarbejder cases og selv får lov til at prøve nogle af dine nye teorier af i praksis. Du kommer til at bruge din DiSC-profil til at arbejde med at finde din specifikke ledelsesprofil, og du får tips til, hvordan du kan udvikle dig allerede fra din første sæson som guide.

Som en del af faget laver du en handlings- og karriereplan, som du kan vise til din kommende arbejdsgiver, og som I sammen kan forsøge på at indfri. 

 

Faget omhandler:

Ledelse på destinationen – Hvilke lederjob findes der, og hvad er jobbeskrivelsen
Ledelsesstile og ledelsesmetoder
Kommunikation som ledelsesværktøj
Planlægning og uddelegering
Grundlæggende ledelsesredskaber
Din personlige lederstil – Ledelse på mange måder
Motivation og handlingsplan
Coaching

 

Hvis du går med en drøm om at have en lederstilling i din fremtidige karriere – hvad end det er i din guidekarriere eller i en hvilken som helst anden branche – så er dette guidespeciale lige noget for dig.

Bemærk, der skal være minimum 10 deltagende elever på holdet for oprettelse.

Hvis du elsker sneen og gerne vil kombinere dit job som guide, med sol om sommeren og sne om vinteren, så bør du vælge specialefaget Skiguide. Vi underviser elever på alle niveauer fra begynder til øvet. Du kan starte faget, som begynder og alligevel nå at lære tilstrækkeligt til at blive skiguide ude på pisterne. Dog kan det være, at du skal bruge din første sæson på at blive god til selve skiløbet, hvis du er helt ny på brædderne.

Specialefaget giver dig det nødvendige indblik i sikkerhedsforhold og lærer dig alle jobbets funktioner lige fra pistevisning, picnic i 2.000 meters højde og udflugter i området til planlægning af slalomkonkurrencer og afterski. Målet er at give dig det nødvendige supplement til din guideuddannelse, så du blive en super dygtig skiguide.

Specialefaget er opbygget i tæt samarbejde med Skinetworks, som både stiller undervisere til rådighed og også ansætter skiguider fra Service & Co. guideuddannelser.

Specialefaget kan gratis tilvælges på guideuddannelserne i Salou og på Malta. Du kan altså ikke vælge faget på uddannelsen i Marbella eller i Thailand. Elever fra disse to uddannelser, kan stadig få job som skiguide, men det kræver erfaring med at stå på ski.

 

 

 

Faget omhandler:

Logistik på rejsemålet – Ski gæster ankommer tit med både fly, bus og i egne biler. Hvordan koordineres dette
Indlogering: Få de rigtige gæster på de rigtige hoteller/ lejligheder
Vejr og vind – Hvordan forholder man sig vejrmæssigt på en skidestination
Praktik omkring skiudlejning, liftkort og andre forhold på destinationen.
Eget udstyr kontra udlejning
Skiskole og kendskab til skiområderne. Hvem får mest ud af at “køre” hvor? Hvordan er gæstens niveau
Arrangementer – Pistevisning, Fælles skiløb, Afterski, Kælketur, gletsjertur, konkurrencer og events.
After ski – hvordan sørger du for “hyggen” og forskellige sjove indslag
Jobbet som skiguide- Gennemgang af et ugeprogram
Destinationer – Hvor passer du bedst som skiguide

 

 

Bemærk, der skal være minimum 10 deltagende elever på holdet for oprettelse.

Uddannelsesteder

Vidste du, at vi har skoler tre forskellige steder i verden

Jobbet som guide

Vil du vide mere om jobbet som guide efter guideuddannelsen?

Interesseret i at høre mere?

Tja hvis du læser videre fra overskriften, håber vi, at svaret er JA! Og så sidder vi klar til at tage en snak.
Klik ind på vores kontakside og send os en besked. Vi glæder os til at tage en snak med dig.

[instagram-feed feed=1]
Loading...