Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

Hvad siger eleverne

Hvad siger vores elever om os

Vi mener, at vores guideskole er en oplevelse for livet, som du ikke kan få andre steder. Det er en oplevelse, som alle skylder sig selv. Men én ting er, hvad vi selv mener om vores guideskole – en anden ting er, hvad vores elever mener. På denne side kan du læse, hvad vores elever siger om os. Uden at løfte sløret for meget er vi utrolig stolte af, hvad vores elever mener om os, for hvis ikke vi havde glade elever, som får en oplevelse for livet, var vi intet.

"Malta 2020 - klart den fedeste oplevelse i mit liv og uden tvivl noget, jeg ikke vil være foruden. Det er 5-6 uger med fuld fart på og en masse lærerige ting både i undervisningen og i fritiden. Man lærer om sig selv og om andre mennesker, og noget af det fedeste er de mange nye venskaber, man tager med sig hjem.

Kan ikke anbefale denne oplevelse nok. Tag springet!"

 

Tobias / Malta 2020 / Trustpilot

"Det er virkelig svært at sætte finger på det bedste ved skolen - instruktørerne, undervisningen, venskaberne og den udvikling, man får igennem hele forløbet. Man får skubbet sine grænser, og jeg tror, jeg snakker for alle, når jeg siger, at Service & Co. er en af de bedste oplevelser, man kan give sig selv."

Thomas / Spanien 2019 / Trustpilot

"Jeg havde rigtig høje forventninger til Service & Co., inden jeg tog afsted, og alligevel formåede de at blæse mig fuldstændig bagover. Jeg har lært så meget om mig selv og har udviklet mig meget mere, end jeg troede var muligt.
Service & Co. har givet mig venskaber, som jeg aldrig nogensinde ville være foruden."

Sofie / Malta 2020 / Trustpilot
[instagram-feed feed=1]
Loading...