Service & Co.'s logo

–  en guideskole for livet

Bæredygtighed

Bæredygtighed – Vi tænker os godt om

Ingen kan redde verden alene, og det skal vi heller ikke. Hos Service & Co. er vi dog enige om, at vi skal være med til at bidrage i det omfang, vi kan.

Der er heldigvis kommet stor fokus på miljøet, bæredygtighed og dyrevelfærd, men hos os er det ikke nogen nyhed. Vi har i mange år tænkt os godt om, når vi skulle vælge samarbejdspartnere.

I dag er vi derfor meget stolte af, at de hoteller, vi benytter os af på vores uddannelser, er ECO-certificeret inden for de pågældende landes standarder. Det betyder, at rejser du afsted med os, kommer du til at bo på et hotel, hvor man aktivt har taget stilling til, hvordan man kan minimere forbruget.
Et par eksempler på dette kan være i forhold til vandbesparelse og madspild. Vi forventer, at man sagtens kan bruge det samme håndklæde flere gange, og finder det helt ok, at frisk mad serveres igen.

Hos service&co tænker vi os om, derfor har du mulighed for at tage toget til vores skole i spanienPå vores uddannelser har vi både undervisning i Bæredygtig turisme og et tilvalgs guidespeciale fag Bæredygtighed i rejsebranchen for de elever, som ønsker at specialisere sig indenfor området. Her gør vi hvad vi kan, for at ruste vores elever til at håndtere de situationer, man vil opleve i fremmede kulturer, hvor befolkningen ikke er så veloplyste omkring miljøet, som vi er.

Vi har derfor taget et aktivt valg om at inkludere miljø og bæredygtighed aktivt i vores undervisning, fordi vi synes, det er vigtigt.

Vi er som den eneste uafhængige guideskole i Danmark medlem af RID (Rejsearrangører i Danmark), og vi støtter derfor op om de tiltag, som tages i det regi – også vores fælles bæredygtighedsmanifest. Dette prøver vi at efterleve efter bedste evne, og vi byder dig velkommen til at læse manifestet igennem og støtte op om de gode tiltag. Hent manifestet ved at trykke på download-knappen.

 

 

Bæredygtighed i hverdagen på guideskolen

Helt lavpraktisk tænker vi meget over, hvor meget vi printer og deler ud. Derfor bruger vi oftest papiret bedst muligt med flere slides på hver side. Sådan er der mange små initiativer i vores hverdag, for som vi skrev indledningsvis, så tænker vi os om.

Udover ovenstående eksempler så har Service & Co. i mange år samarbejdet med Red Barnet og SOS Børnebyerne. Vi tror på, at skal vi gøre en forskel, så er det børnene og de unge, vi skal hjælpe først.
Desuden er Service & Co. en del af RID – Rejsearrangører i Danmark, og via dette samarbejde støtter vi op omkring World Animal Protection.

Hvis du vil vide mere om de tanker, vi gør os, så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 211 222.

Book en vejledning

Har du spørgsmål eller tvivl?
Få en snak med os – book en personlig vejledning

Fag og eksamener

Vil du vide mere om de forskellige fag på guideuddannelsen?
Selvfølgelig vil du da det! Klik på linket og læs mere

Loading...