Service & Co.'s logo

–  en guideskole for livet

Delbetaling

Delbetal din guideuddannelse

Det er de færreste, som har hele beløbet til at betale for guideskolen. Så når du bestiller en guideuddannelse hos Service & Co., har du altid mulighed for delbetaling. Vi har endda flere muligheder, du kan vælge mellem!

Første mulighed er, at du delbetaler din guideskole igennem os, og her er forudsætningen, at hele din guideskole er betalt inden afrejse mod skolen.

Anden mulighed er at kontakte vores samarbejdspartner Skjern Bank og høre om din mulighed for at delbetale guideskolen gennem dem. 

Du har også mulighed for at finansiere din guideuddannelse gennem Resurs Bank, hvor vi har lavet en fordelagtig lånemulighed helt uden renter. Her har du mulighed for at betale både mens og efter, du har været på guideskolen. For mere information om Resurs Bank giv os et kald på tlf 70 211 222.

Delbetaling gennem Service & Co.

Som udgangspunkt falder din betaling i 3 rater: 

1. Rate er på 4.500,- og betales 7 dage efter bestilling. Det er også denne betaling, som er depositum. Herudover falder betalingen for afbestillingsforsikringen, såfremt du har købt denne gennem os.
2. Rate er på 8.500,- og betales 100 dage før afrejse.
3. Rate er på restbeløbet, og betales 60 dage før afrejse.

Du har altid mulighed for at ringe til os og lave en særaftale. Så længe sidste betaling er faldet, inden du sætter dig i stolen til første skoledag, har vi mulighed for at lave en aftale om delbetaling. Hvis du ønsker at lave en særaftale, skal du blot ringe til os på tlf. 70 211 222 og fortælle, hvornår du ønsker at lægge dine betalinger.

Delbetaling gennem Skjern Bank

Vi har igennem flere år haft et godt samarbejde med Skjern Bank. En troværdig og sikker bank, som forstår unge menneskers drømme og ønsker, og som kan være med til at navigerer i den økonomiske del af din guideuddannelse.

Hvis du ønsker at delbetale din guideuddannelse gennem Skjern Bank, skal du kontakte Lene Overgaard Langelund fra Skjern Bank. Sammen tager I en snak om dine ønsker, og hvordan I sammen kan gøre dem til virkelighed på en sund økonomi.
Bemærk, du skal være villig til at skifte bank til Skjern Bank, hvis du vil tages i betragtning til rådgivning.

Kontaktoplysninger til Lene Overgaard Langelund
Telefon 96821521
Mail lol@skjernbank.dk

Jobgaranti

Vi garanterer alle vores elever Jobgaranti!
Det betyder, at vi lover dig job efter din guideuddannelse.

Hvad siger vores elever

Vi har verdens bedste elever! Og heldigvis synes vores elever også, at vi er verdens bedste.
Vores trustpilot siger 4.9 ud af 5.0. Oplev selv hvorfor på guideskolen.

"Malta 2020 - klart den fedeste oplevelse i mit liv og uden tvivl noget, jeg ikke vil være foruden. Det er 5-6 uger med fuld fart på og en masse lærerige ting både i undervisningen og i fritiden. Man lærer om sig selv og om andre mennesker, og noget af det fedeste er de mange nye venskaber, man tager med sig hjem.

Kan ikke anbefale denne oplevelse nok. Tag springet!"

 

Tobias / Malta 2020 / Trustpilot

"Det er virkelig svært at sætte finger på det bedste ved skolen - instruktørerne, undervisningen, venskaberne og den udvikling, man får igennem hele forløbet. Man får skubbet sine grænser, og jeg tror, jeg snakker for alle, når jeg siger, at Service & Co. er en af de bedste oplevelser, man kan give sig selv."

Thomas / Spanien 2019 / Trustpilot

"Jeg havde rigtig høje forventninger til Service & Co., inden jeg tog afsted, og alligevel formåede de at blæse mig fuldstændig bagover. Jeg har lært så meget om mig selv og har udviklet mig meget mere, end jeg troede var muligt.
Service & Co. har givet mig venskaber, som jeg aldrig nogensinde ville være foruden."

Sofie / Malta 2020 / Trustpilot

Hvilken guideskole destination er din?

Hua Hin

Thailand

Mellieha

Malta

Marbella

Spanien

Salou

Spanien

Loading...