Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

Delbetaling

Delbetaling gennem Service & Co.

Det er de færreste, som har hele beløbet til at betale for guideskolen. Så når du bestiller en guideuddannelse hos Service & Co., har du altid mulighed for delbetaling. Som udgangspunkt falder din betaling i 3 rater – 1 depositum og 2 betalinger.

Den automatiske ratebetaling

1. Rate er på 500,- og betales 7 dage efter bestilling. Denne betaling er dit depositum som sikre dig, at du har sat dit navn på en plads på guideskolen. Guideskolen kan derfor ikke blive udsolgt for næsen af dig.
2. Rate er på 8.500,- og betales 100 dage før afrejse.
3. Rate er på restbeløbet, og betales 60 dage før afrejse.

Du har altid mulighed for at ringe til os og lave en særaftale. Så længe sidste betaling er faldet, inden du sætter dig i stolen til første skoledag, har vi mulighed for at lave en aftale om delbetaling. Hvis du ønsker at lave en særaftale, skal du blot ringe til os på tlf. 70 211 222 og fortælle, hvornår du ønsker at lægge dine betalinger.

Jobgaranti

Vi garanterer alle vores elever Jobgaranti!
Det betyder, at vi lover dig job efter din guideuddannelse.

Hvad siger vores elever

Vi har verdens bedste elever! Og heldigvis synes vores elever også, at vi er verdens bedste.
Vores trustpilot siger 4.9 ud af 5.0. Oplev selv hvorfor på guideskolen.

"Malta 2020 - klart den fedeste oplevelse i mit liv og uden tvivl noget, jeg ikke vil være foruden. Det er 5-6 uger med fuld fart på og en masse lærerige ting både i undervisningen og i fritiden. Man lærer om sig selv og om andre mennesker, og noget af det fedeste er de mange nye venskaber, man tager med sig hjem.

Kan ikke anbefale denne oplevelse nok. Tag springet!"

 

Tobias / Malta 2020 / Trustpilot

"Det er virkelig svært at sætte finger på det bedste ved skolen - instruktørerne, undervisningen, venskaberne og den udvikling, man får igennem hele forløbet. Man får skubbet sine grænser, og jeg tror, jeg snakker for alle, når jeg siger, at Service & Co. er en af de bedste oplevelser, man kan give sig selv."

Thomas / Spanien 2019 / Trustpilot

"Jeg havde rigtig høje forventninger til Service & Co., inden jeg tog afsted, og alligevel formåede de at blæse mig fuldstændig bagover. Jeg har lært så meget om mig selv og har udviklet mig meget mere, end jeg troede var muligt.
Service & Co. har givet mig venskaber, som jeg aldrig nogensinde ville være foruden."

Sofie / Malta 2020 / Trustpilot

Hvilken guideskole destination er din?

Hua Hin

Thailand

Mellieha

Malta

Marbella

Spanien

Salou

Spanien

[instagram-feed feed=1]
Loading...