Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

DK / SE / NO

Hvorfor vælge Service & Co?

Service & Co. i tal

Grundlagt i

Uddannede guider

Årlige skoler

Forskellige destinationer

Hvorfor Service & Co?

Står du overfor at skulle vælge, hvilken retning du skal gå karrieremæssigt, eller drømmer du om at rejse til udlandet og opleve andre kulturer, så kan vi godt forstå, hvis du er lidt forvirret.

Der er nemlig rigtig meget at vælge imellem, så hvad er rigtigt for dig?

Det kan vi selvfølgelig ikke svare på, men vi kan fortælle dig, hvorfor vi synes, du skal vælge en guideuddannelse hos Service & Co.

Hvordan skiller Service & Co. sig ud?

Service & Co. er den eneste statsgodkendte guideuddannelse i Danmark. Det vil sige, at vi samarbejder med Roskilde Handelsskole om en række meritgivende fag. Når du har afsluttet din guideuddannelse, modtager du således, ud over et diplom fra os, også et bevis fra Roskilde Handelsskole. På hver guideskole får vi besøg af en repræsentant, der tjekker, at vi overholder undervisningsdirektiverne for de fag, som vi underviser i.

For dig betyder dette, at du er sikret en høj undervisningsstandard. Alle dine faste interne undervisere skal som minimum kunne undervise på handelsskole niveau. Det betyder også, at du har fag, som er meritgivende, når du engang kommer retur til Danmark og evt. vil i gang med at læse.

Service & Co. har tryghedskonceptet FELLING HAPPY – FELLING SAFE. Det er din garanti for at alle rejser med Service & Co. foregår på en fornuftig og tryg måde. Du kan være helt rolig både før, under og efter din rejse. Konceptet favner både din økonomi inden afrejse, giver dig ekstraordinær mulighed for at får dine penge refunderet eller din rejse flyttet og under dit ophold passer vi godt på dig og sørger for at tage alle forholdsregler f.eks i forhold til Coronasmitte.

Vi tager os af alt det praktiske, så du bare kan nyde dine guideskole.

Er du lidt betænksom over at rejse? Det kan vi godt forstå, men vi vil understrege at med lidt eftertænksomhed så kan du sagtens rejse trygt! Vi har endda skrevet en dog fyldt med gode råd til hvordan du kan rejse trygt. Download FELLING HAPPY-FELLING SAFE minibogen her og få tips til en sikker rejse.

Service & Co. er den eneste uddannelse med refunderingsordning. 17 af vores gode samarbejdspartnere i rejseselskaberne deltager i vores refunderingsordning.
For dig betyder dette, at når du har været ansat et år eller et aftalt antal sæsoner, så får du refunderet hele eller dele af din guideskolepris.

Service & Co. har det registrerede varemærke ”JOBGARANTI®”. I alle de år vi har eksisteret, har vi levet op til vores jobgaranti og fået vores guider ud i arbejde efter endt uddannelse.
For dig betyder dette, at du ikke behøver bekymre dig om, hvorvidt der er et arbejde til dig, når du har afsluttet din guideskole. Hvis du yder en god indsats og bliver kvalificeret til job, så har vi en arbejdsgiver til dig.

Over 60 % af vores elever, har allerede et arbejde, når de forlader guideskolen. Resten får deres kontrakter umiddelbart efter. Mange gange handler det om særlige ønsker, der er værd at vente lidt længere tid på.

Ring til vores jobkonsulent på tlf. 70 211 222, og spørg til dit drømmeselskab eller ønskejob.

Service & Co. bruger KUN kvalificerede eksterne undervisere. Med en stab på over 30 eksterne undervisere, der alle kommer fra anerkendte konsulentvirksomheder eller har mange års erfaring i rejsebranchen, sikrer vi os, at undervisningsstandarden er i top.
For dig betyder dette, at du på din guideuddannelse vil møde mellem 10 og 20 forskellige undervisere, som hver har deres speciale og bliver fløjet ned til skolen for at give dig den bedste undervisningsoplevelse.

Service & Co. er den seriøse guideskole. Det betyder ikke, at vi ikke har det sjovt og fester. Det gør vi selvfølgelig. Men det betyder at vi har et seriøst fokus gennem hele uddannelsen. Vi har en forventning om at vores elever, er taget på guideskole fordi de vil have noget ud af det. Om det så er personlig udvikling, et drømmejob i sydens sol, alpernes sne eller noget helt tredje, er faktisk underordnet.

Hos os er der mødepligt til vores fag og vi har en alkoholpolitik, der gør at ingen vælter tossede rundt og ødelægger oplevelsen for andre. Selvfølgelig må man drikke en øl eller et glas vin, hvis man har lyst til det. I er voksne mennesker. Vi har også skemalagte fester, hvor vi giver den gas. Men til undervisningen og diverse aktiviteter, har vi en klar forventning om, at man er frisk i hoved og klar til at opleve.

Service & Co. har mere end 60 forskellige samarbejdspartnere. Stort set alle anderkendte rejseselskaber samarbejder med Service & Co. – også dem, som har deres egne guidekurser.
For dig betyder dette, at du har mulighed for at vælge mellem en masse forskellige guidejobs og destinationer. Der er noget for alle.

Service & Co. har guideuddannelse i Thailand. Som den eneste guideuddannelse i Skandinavien kan vi tilbyde guideskole i Thailand inklusiv minirundrejse.
For dig betyder dette, at du har mulighed for at tage din guideuddannelse i Østen samtidig med, at du selv kommer på dit livs oplevelsesrejse.

Service & Co. giver dig personlig coaching på skolen. Undervejs i skoleforløbet får eleverne tilbudt coaching fra vores eksterne instruktører, som arbejder med hver deres speciale. På den måde hjælper vi vores elever, hvis de har noget med i rygsækken, som står i vejen for deres drøm om at blive guide.

Service & Co. er den eneste guideuddannelse i Danmark, som kan tilbyde dig ECTS-point for dit forløb. Under selve uddannelsen kræver det ikke noget ekstra. Når du kommer hjem, skal du deltage på et kort webinar og gå op til eksamen. Du gennemgår fagene ‘Præsentationsteknik’ og ‘Service’, som er gennemgående lærdom for en guide. For de to fag får du hver 5 ECTS-point, svarende til et helt fag på 10 ECTS-point.

Service & Co. har stærke relationer til det danske erhvervsliv. Hvert år hjælper vi mange af vores tidligere guider videre i stillinger hos store anerkendte virksomheder, som gerne ansætter dygtige folk fra rejsebranchen.
For dig betyder dette, at du kan få gode jobtilbud, når du er hjemvendt fra dine guideoplevelser.

Service & Co. har branchens eneste guideforening. Som guide er der ingen fagforening, der hjælper dig, hvis der opstår arbejdsmæssige udfordringer.
For dig betyder dette, at du har et netværk af dygtige mennesker, der kan hjælpe dig, hvis du får behov for assistance.

Service & Co. står for hele din rejse, når du skal afsted på skolen. Vi sørger både for fly, transfer tur/retur til og fra lufthavnen, ophold på 4 stjernet hotel i alle 5 uger. På skolen i Spanien får du både morgenmad og aftensmad på hotellet. I Thailand er to måltider dagligt inkluderet. På Malta er aftensmaden inklusiv i din betaling.

Service & Co. giver dig alle dine undervisningsmaterialer. Når du har betalt for din skole, får du alle undervisningsmaterialerne på skolen. Så der kommer ingen ekstra betalinger undervejs.

Service  Co. har over 700 anmeldelser på Trust Pilot. Tidligere elever har ikke været bange for at fortælle om deres oplevelser på Service & Co. De har givet os mange flotte roser, som vi selvfølgelig er meget stolte af.
For dig betyder dette, at du kan læse om tidligere elevers oplevelser fuldstændigt ucensureret og lige fra hjertet.
Er du i tvivl om, hvilken guideuddannelse du skal vælge, så kontakt vores samarbejdspartnere i rejsebranchen. De kan bekræfte, at Service & Co. er det rigtige valg!

Husk at du altid må ringe ind til os på 70 211 222.
Alt ovenstående kan dokumenteres.

Hvilken af vores guideskoler er din?

Mombasa

Kenya

Mellieha

Malta

Marbella

Spanien

Salou

Spanien

[instagram-feed feed=1]
Loading...