Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

Guideuddannelsen

Guideuddannelsen – en uddannelse til rejseguide

Er du over 17 år, elsker du nye kulturer, og vil du gerne udvikle både dine personlige og faglige kompetencer? Så er Service & Co.s guideskole lige noget for dig!

Kan du tage en guideuddannelse?

Alle kan blive optaget på vores rejseguide guideuddannelse. Vi har elever i alle aldre, og vi kan love dig en skoledag, hvor undervisningen aldrig bliver kedelig. Hos os er det din personlighed og lysten til udvikling, der er vigtig. Er du oven i købet god til sprog, eller har du rejst meget, er det selvfølgelig en fordel. Vigtigst af alt er det, at du har viljeet godt humør, kulturel forståelse og elsker udfordringer. Bliv guide og få en livsstil, der handler om at give mennesker en god oplevelse på årets vigtigste tidspunkt – når de er på ferie.

Guideuddannelse med jobgaranti

Efter guide uddannelsen lover vi dig et job via vores jobgaranti. Hvor du får job afhænger selvfølgelig af dine drømme og ønsker til jobbet som guide. Vi har mange samarbejdspartnere i rejsebranchen. Klik her for at se nogle af rejseselskaber du kan blive rejseguide hos.

En ting er dog sikkert: Du kommer til at arbejde på en af verdens spændende destinationer, hvor du kan glæde dig over, at ingen dage er ens. Du og dine kollegaer har ansvaret for, at feriegæsterne får en fantastisk ferieoplevelse, og hele verden bliver din legeplads. Jobbet giver dig mulighed for at leve i og opleve en masse nye lande. De nye skikke og kulturer bliver dit nye hjem for en periode.

Rejseguide uddannelse af højeste kvalitet

Hos Service & Co. får man, hvad man betaler for, og hos os er det ganske enkelt: Kvalitet fra start til slut og et netværk, der efter endt uddannelse, sørger for, at du som rejseguide er sikret ordentlige forhold. Du får en statskontrolleret og -garanteret uddannelse og et diplom, der kan bruges i det etablerede uddannelsessystem. Altså ekstra ”guf” til dit CV, mens du oplever og rejser.

Hvad er inkluderet i guideuddannelsen?

Stort set alt er inkluderet i et ophold hos os. Din rejse, værelse, alle skolematerialer, alle skatter og afgifter, og så går vi også op i, at du får noget ordentligt at spise, mens du studerer. Derfor har du mulighed for GRATIS at tilvælge en kost-pakke uden ekstra beregning.

Under din uddannelsen vil du blive præsenteret for en masse spændende fag og undervisning. Klik her for at læse mere om, hvilke fag og eksamener du skal igennem på din guideuddannelse.

Det er vigtigt for os, at vi har en holdning til vores miljø, og vores skolehoteller har derfor en ansvarlig bæredygtig politik.

Uden mad og drikke dur helten ikke – heller ikke på guideskole

For at du skal få det meste ud af din tid på guideskolen, så skal du have noget godt brændstof til kroppen. Derfor går vi op i, at du får noget ordentligt at spise, mens du studerer, og der er ALTID inkluderet to daglige måltider – morgen- & aftensmåltid – i din guideskolepakke.

På vores to spanske guideskoler – i Salou og Marbella – får du morgen og aftensmadsbuffet med alt, hvad hjertet begærer.

På Malta spiser du nogle dage A la Carte middag på feriecenterets restaurant, andre dage får du udleveret friske og lokale madvarer fra supermarked, som du tilbereder med dine guideskole venner.

I Thailand kan du se frem mod de skønne thailandske retter. To gange om dagen sørger vi for, at du får god og nærende mad. På denne skole kan det variere om at det er morgen-, middags- eller aftensmåltidet som er inkluderet, da vi tager udgangspunkt i skemaet for dagen. Dog er du ALTID sikret to måltider om dagen. Typisk morgen- og aftensmåltidet.

“Fantastisk”

“Udfordrende”

“Sindsygt”

“Livsbekræftende”

Hvordan vil vores elever beskrive Service & Co.s guideuddannelse
med ét ord? Se videoen og find svaret!

Danmarks eneste statskontrollerede guideuddannelse!

Service & Co. er landets eneste guideuddannelse, der har statskontrollerede og meritgivende fag på skemaet, som lever op til det faglige niveau Undervisningsministeriet kræver. Bliv guide hos os og få en hel uddannelse, der kan bruges i hele rejsebranchen. Efter du har gennemført vores guideuddannelse, modtager du et diplom fra Service & Co. og et diplom fra Roskilde Handelsskole, hvor de fag, du har gennemgået på guideuddannelsen, bliver anført.

Vil du være rejseguide?

Bliv en del af branchens bedste rejseguider – bliv guide gennem Service & Co.! Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores guideuddannelse eller ønsker at tilmelde dig vores guideuddannelse. Kontakt os på telefon 70 211 222

Spring ud i det – lad os tage en snak om dine muligheder!

Send os en besked, så kontakter vi dig indenfor 1-2 hverdage

3 + 10 =

Fag og eksamener

Nysgerrig på hvilke fag og eksamener du skal igennem på guideskolen?
Læs mere her.

Jobbet som guide

Er du interesseret i at høre mere om jobbet som guide?

[instagram-feed feed=1]
Loading...