Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

DK / SE / NO

Guideuddannelsen

Guideuddannelsen – en uddannelse til rejseguide

Drømmer du om at opleve verden imens, at du får løn? Er du eventyrlysten, elsker du at blive klogere på nye kulturer, og vil du gerne udvikle både dine personlige og faglige kompetencer? Så er Service & Co.’s guideskole lige noget for dig!

Alle kan blive optaget på vores guideuddannelse, vi har elever i alle aldre, dog kræver vi, at du er fyldt 17 år. Det er en fordel, hvis du er en erfaren globetrotter og dygtig til sprog, men på ingen måder et krav. Vigtigst af alt er; at du har vilje, nysgerrighed og et godt humør. Bliv guide og vær med til at skabe betydningsfulde minder på årets vigtigste tidspunkt – ferien!

 

Generelt om guideuddannelsen

Vores guideuddannelse i Spanien, Malta og Kenya varer fem uger – inklusiv et gratis guidespeciale. Indholdet af uddannelsen er ens på alle vores destinationer. Vi er hos Service & Co. ambitiøse på dine vegne, derfor er vores uddannelse nøje tilrettelagt og i et højt tempo – hverdagen på guideskolen er aldrig kedelig!

Vi giver dig alle de nødvendige kompetencer og værktøjer til et guidejob i udlandet, samtidig lægger vi stor vægt på din personlige udvikling! Vi værner om et trygt læringsmiljø, hvor der er plads til alle. Alle har forskellige måder at lære på, og vi gør vores bedste for at imødekomme individuelle behov. En uddannelse hos Service & Co. er alsidig og byder på kompetencer, som du kan bruge resten af livet. Og ikke nok med det – du får også et fantastisk fællesskab på skolen med venner for livet!

Guideuddannelsen hos Service & Co. er en statskontrolleret og -garanteret uddannelse. Du modtager et diplom, når du har gennemført uddannelsen. Service & Co. diplomet er et ekstra løft til dit CV! Hvad venter du på? Book din guideskole allerede i dag!

Fag & undervisning

Skoledagen hos Service & Co. er ikke, som du kender det fra folkeskolen eller din ungdomsuddannelse. Du er centrum for vores undervisning, som består af casearbejde, opgaveløsning i grupper, praktisk undervisning med situationsspil og større eller mindre grad af teoretisk undervisning. Vi har undervisningsmoduler på lækre sandstrande, savannen, ved poolen samt i konferencelokaler.

Interne instruktører følger dig gennem hele din tid på guideskolen, supplerende inviterer vi dygtige eksterne gæstelærere. Vores instruktører underviser i alt fra førstehjælp, reklamations- og krisehåndtering til hukommelsesteknikker, personlighedsprofiler, salg og service. Glæd dig også til faget “G-FIT” (guidefitness). Her får du inspiration til, hvordan du kan være aktiv med dine gæster. G-FIT kan eksempelvis bestå af dans, underholdning, boldspil, padel tennis eller vandaerobic. Udover ovenstående har vi på diplomniveau undervisning i: Servicesituationer, skandinavisk sprogtræning, teamwork, transfer, velkomstmøde, udflugtstræning og vanebrud.

Læs mere om vores undervisning her.

 

Eksamener

I løbet af guideuddannelsen skal du igennem tre praktiske-, to skriftlige multiple choice- og en førstehjælpsprøve.

De tre praktiske prøver er:

1. Transfer prøve i bus (hente og aflevere gæster i lufthavnen)
2. Udflugt med gæster i bus
3. Velkomstmøde

Prøverne er opbygget efter et internt pointsystem, og det er vigtigt for os at nævne, at du ikke kan dumpe vores eksamener. Dine eksamener og tilhørende point kommer på dit afsluttende diplom sammen med din samlede karakter for deltagelse i undervisningen og karakteren fra dit guidespeciale. Det vægter højest på diplomet, at du har været engageret samt vist lyst til at lære, glæde og god energi. Det er essensen af en god guide!

OBS. Har du på din ungdomsuddannelse eller i folkeskolen fået ekstra tid til skriftlige prøver pga. eksempelvis ord- eller talblindhed, så får du selvfølgelig også ekstra tid til prøverne på guideskolen. Vi hjælper gerne med oplæsning af tekster til både mundtlige og skriftlige prøver. Lider du af eksamensangst, så hjælper vi dig med at håndtere angsten. Hos Service & Co. er der plads til alle!

Statskontrolleret guideuddannelse

Danmarks eneste statskontrollerede guideuddannelse! Service & Co. er landets eneste guideuddannelse, der har statskontrollerede og meritgivende fag på skemaet. Vores uddannelse lever op til det faglige niveau, som Undervisningsministeriet kræver.

Bliv guide hos os og få en uddannelse, der kan bruges i hele rejsebranchen og i din fremtidige karriere. Du modtager et diplom fra både Service & Co. og Roskilde Handelsskole, når du har gennemført din guideuddannelse – her er alle fag, som du har gennemgået, anført. Bliv en del af branchens bedste guider! Kontakt os for tilmelding på telefon 70 211 222.

Jobgaranti

Vi garanterer dig et job via vores jobgaranti, når du har gennemført din guideskole. Hvilket selskab, du skal arbejde for, afhænger af dine drømme og ambitioner med jobbet. Vi har en bred vifte af samarbejdspartnere i rejsebranchen, og vi hjælper dig naturligvis med vejledning i jobsøgningsprocessen. Læs mere om hvilke selskaber vi samarbejder med her.

Morgen - & aftensmad inkluderet

Halvpension er en del af din guideskolepakke på alle vores destinationer. Kroppens brændstof er en vigtig del af en læringsproces, derfor går vi op i, at vores elever tilbydes et varieret og næringsrigt udvalg af mad. Morgen- og aftensmad buffet, med alt hvad hjertet begærer, serveres på vores spanske guideskoler i Salou og Marbella.

I Kenya serveres kenyanske specialiteter morgen og aften samt tropiske frugter dagen lang. I Malta spiser du nogle dage a la carte middag på guideskolens restaurant, andre dage får du udleveret friske og lokale madvarer, som du tilbereder med dine guideskole venner i jeres bungalow.

Spiser du glutenfri, laktosefri, vegetarisk eller vegansk mad? Ingen problemer – vi tilbyder på alle vores destinationer mad til dig med madallergi eller et andet kosthensyn. Gør opmærksom på dit kosthensyn eller madallergi ved tilmelding af guideskolen. Du er også mere end velkommen til at kontakte os med spørgsmål.

“Fantastisk”

“Udfordrende”

“Sindsygt”

“Livsbekræftende”

Hvordan vil vores elever beskrive Service & Co.s guideuddannelse
med ét ord? Se videoen og find svaret!
[instagram-feed feed=1]
Loading...