Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

VideoForedrag

Velkommen til Service & Co.s videoforedrag

Vi er så stolte af vores guideskole, at vi har lavet dette lille online foredrag for at vise den frem. Brug ca. 25 minutter og bliv med billeder og video inspireret og meget klogere på, hvad det vil sige at tage en guideuddannelse hos Service & Co.

Nyhedsbrev
For at se vores online foredrag skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Fordi vi gerne vil have muligheden for at vise dig, hvor skøn en skole, vi har.
Du kan let afmelde nyhedsbrevet igen, hvis det alligevel ikke er noget for dig. Knappen er nederst i alle vores nyhedsbreve.

Du kommer direkte ind på online foredraget, når du trykker dig videre.

Rigtig god fornøjelse!

Indgang til videoforedrag

Hvad siger vores elever om os

Vi kan sige nok så meget om os selv, men er det ikke mere spændende
at høre, hvad vores elever mener om os? Det synes vi!

"Malta 2020 - klart den fedeste oplevelse i mit liv og uden tvivl noget, jeg ikke vil være foruden. Det er 5-6 uger med fuld fart på og en masse lærerige ting både i undervisningen og i fritiden. Man lærer om sig selv og om andre mennesker, og noget af det fedeste er de mange nye venskaber, man tager med sig hjem.

Kan ikke anbefale denne oplevelse nok. Tag springet!"

 

Tobias / Malta 2020 / Trustpilot

"Det er virkelig svært at sætte finger på det bedste ved skolen - instruktørerne, undervisningen, venskaberne og den udvikling, man får igennem hele forløbet. Man får skubbet sine grænser, og jeg tror, jeg snakker for alle, når jeg siger, at Service & Co. er en af de bedste oplevelser, man kan give sig selv."

Thomas / Spanien 2019 / Trustpilot

"Jeg havde rigtig høje forventninger til Service & Co., inden jeg tog afsted, og alligevel formåede de at blæse mig fuldstændig bagover. Jeg har lært så meget om mig selv og har udviklet mig meget mere, end jeg troede var muligt.
Service & Co. har givet mig venskaber, som jeg aldrig nogensinde ville være foruden."

Sofie / Malta 2020 / Trustpilot
[instagram-feed feed=1]
Loading...