Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

DK / SE / NO

Inspirationsaften

Lad os inspirere dig! Mød os og vores guider til inspirationsaftener

– bliv klogere på guidejobbet og Service & Co.s Guideskole

Hver måned, året rundt, kan du tilmelde dig sjove og spændende inspirationsaftner med Service & Co.

Alle vores inspirationsaftener starter med en ‘Guideskolen fra A til Z’ hvor du kan få et overordnet indblik i hvad en Service & Co. guideskole er for en størrelse og hvad der venter dig på guideskolen og ikke mindst i guidelivet efterfølgende hvis du ønsker at komme ud som guide.

Til inspirationsaftenerne kan du altid møde os i øjenhøjde og spørge om præcis det du gerne vil høre. Ofte har vi dog også en  “udefra” med. Det kunne være en tidligere eller kommende elev eller en person med særlig erfaring indenfor et bestemt felt. 

Fysiske møder og online platform
Vores inspirationsaftener foregår både online og fysisk. Fordelen ved dette er, at alle kan være med ligegyldigt, hvor de befinder sig – man skal blot tilmelde sig et inspirationsmøde som passer til lige præcis det man gerne vil.

Vi bruger Zoom som online mødeplatform og når du er tilmeldt, får du et link tilsendt på dagen for inspirationsaftenen, som du kort før start skal gå ind på. Det er super nemt. Dagen før inspirationsmødet får du en SMS-reminder hvori vi beder dig bekræfte at du deltager. Husk du må hellere end gerne have en ven eller noget familie med bag skærmen.

Vi laver ind imellem også aftener på vores Instagram Live og TikTok Live. Til disse arrangementer behøver du ingen tilmelding, men tilmelder du dig via denne side, sender vi dig en SMS-reminder om arrangementet på dagen.

Der er begrænsede antal pladser til hver arrangement. Tilmeld dig i god tid via formlen på denne side for at sikre dig din plads. Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelse på din tilmelding.

 

Her kan du se de næste arrangementer:

Når du tilmelder dig, modtager du en bekræftelse pr. mail.
For online inspirationsaften: På dagen for inspirationssessionen modtager du en SMS og en e-mail med mere information omkring eventet samt link til deltagelse.
Til fysisk inspirationsaften: Ca. 1 uge før inspirationsaftenen modtager du en mail med praktisk information om lokation mm. Du vil i dagene op til modtage en reminder på SMS.
Alle inspirationssessionerne er helt uforpligtende. Det er et informationsmøde for de interesserede, der vil vide mere om Service & Co.s uddannelser og møde guider og instruktører fra guideskolen.
SMS-reminder til Instagram Live arrangement: På dagen for Instagram Live modtager du en SMS med en reminder om arrangementet.
Vi vil gøre dig opmærksom på, at du ved tilmelding også automatisk tilmeldes vores nyhedsbrev. Vi håber, du vil nyde at læse, når vi sender nyhedsbreve et par gange om måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig.

Webinar med Palle og Brug Huen

Brug Huen webinar torsdag d. 25 april 2024, kl 18

Vi har i samarbejde med Brug Huen lavet et webinar, og hvor stifteren af Service og Co., Palle Højsholt, vil dele sin historie, erfaringer og fortælle om Service & Co. som guideskole. Han vil give et indblik i, hvilke muligheder og fordele der følger med ved at deltage på en guideuddannelse.

For at deltage i webinaret skal du blot klikke på knappen nedenfor og udfylde dine oplysninger.
Vi glæder os til at se dig til inspirationseventet ✨

Uddannelsesteder

Vidste du, at vi har 5 skoler om året på 4 forskellige destinationer?
Hvilken destination er din?

Online foredrag

Kan du ikke vente? Vi har faktisk et online foredrag liggende, som du allerede kan se nu.
Det er en god teaser, indtil vi kan ses til inspirationsaftenerne.

"Uforglemmelig oplevelse!

En fuldstændig fantastisk og ubeskrivelig oplevelse! Service & Co. har de bedste instruktører, en inspirerende og spændende undervisning, og på guideskolen møder man de mest fantastiske mennesker – jeg er ikke i tvivl om, at jeg har fået venner for livet.”

Caroline Nørgaard / Malta 2020 / Trustpilot
[instagram-feed feed=1]
Loading...