Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

Legat

Ansøg om rejselegat på op mod 15.000 kr. – få svar indenfor én uge

Vi mener, at alle fortjener at give sig selv en guideuddannelse. Derfor har vi Service & Co.s legat, som kan hjælpe dig på vej mod at opnå dine drømme og komme på din drømme guideskole.

Vores legatpuljer er delt op i to. Vores mindre legater på mellem 1.000 – 8.000 kr. uddeler vi ugentlig blandt alle som ansøger. Vores store legat på 15.000 kr. uddeles 2-4 gange om året og du kan se her på siden hvornår næste trækning er. 

Næste dato for uddeling af vores store legat på 15.000 kr er: Bliver annonceret ca. 1 måned før trækning. OBS! Leder du efter vores julelegat? Scroll længere ned på siden 🎁.

Alle kan ansøge om et Service & Co. rejselegat. Har du allerede booket din guideskole med os deltager du selvfølgelig i legatudtrækningen på ligefod med alle andre. Det vil sige, har du allerede booket din plads på din drømmeguideskole og vinder fx. vores store legat på 15.000 kr. bliver de 15.000 kr. trukket fra på din billet. Simpelt og nemt!

For at ansøge skal du blot besvare tre simple spørgsmål. At lave en legatansøgning er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende. Send os din ansøgning til et rejselegat hos os i dag og få svar indenfor 7 dage.

Julelegat 2023: vi udlodder 3 x 5.000 kr. legat den 1. december 🎄

Vi er i julehumør og udlodder 3 x 5.000 kr. legater den 1. december 2023 til 3 heldige modtagere. Alt du skal gøre er, at ansøge om legat er at svare på vores 3 simple spørgsmål. Alle kan deltage, og det er selvfølgelig – som altid – helt gratis og uforpligtende! Vi glæder os til at modtage din ansøgning 🎄🎁😊

Julelegatet kan bruges på alle vores guideskoler. Det skal dog bruges indenfor 30 dage.

legatansøgning trin for trin

1. trin
Udfyld denne side med dine praktiske informationer og klik videre til næste side

2. trin
Skriv din ansøgning og indsend. Husk at fortælle hvorfor vi skal vælge dig, hvilken guideskole samt hvornår

3. trin
Inden for 1 uge får du via opkald eller SMS at vide om at du modtager et legat. Nemt, hurtigt og enkelt!

Legatet kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til andre. For at deltage skal du have dansk bopæl & være 18 år inden skolens afslutning. Du kan deltage i legatsøgning, selvom du allerede er skrevet op til skolen. Vi læser alle ansøgningerne igennem.
Når du indsender din ansøgning, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev samt godkender at vi må kontakte dig telefonisk eller skriftligt på de oplyste informationer. Vi opbevarer dine data i henhold til persondataloven og deler det ikke med tredjepart. Vores datapolitik kan du læse her.

Mangler du inspiration til din legatansøgning?

Det er ikke altid lige nemt at skrive en ansøgning. Derfor kan du herunder finde inspiration til, hvilken guideskoledestination du drømmer om, hvilken guidetype du gerne vil arbejde som samt læse om, hvad vores elever mener om os i deres trustpilotanmeldelser. Mon ikke det kan give inspiration.

Guide-til-Guide minibog

Vi har en minibog, hvor du kan læse om guidejobbet og de forskellige guidetyper. Læs den og bliv klogere på, hvilket guidejob du gerne vil prøve kræfter med.

1 uddannelse - 3 destinationer

Vi har skoler på Malta, Spanien og Thailand. Hvor drømmer du om at tage din guideuddannelse? 

"Malta 2020 - klart den fedeste oplevelse i mit liv og uden tvivl noget, jeg ikke vil være foruden. Det er 5-6 uger med fuld fart på og en masse lærerige ting både i undervisningen og i fritiden. Man lærer om sig selv og om andre mennesker, og noget af det fedeste er de mange nye venskaber, man tager med sig hjem.

Kan ikke anbefale denne oplevelse nok. Tag springet!"

 

Tobias / Malta 2020 / Trustpilot

"Det er virkelig svært at sætte finger på det bedste ved skolen - instruktørerne, undervisningen, venskaberne og den udvikling, man får igennem hele forløbet. Man får skubbet sine grænser, og jeg tror, jeg snakker for alle, når jeg siger, at Service & Co. er en af de bedste oplevelser, man kan give sig selv."

Thomas / Spanien 2019 / Trustpilot

"Jeg havde rigtig høje forventninger til Service & Co., inden jeg tog afsted, og alligevel formåede de at blæse mig fuldstændig bagover. Jeg har lært så meget om mig selv og har udviklet mig meget mere, end jeg troede var muligt.
Service & Co. har givet mig venskaber, som jeg aldrig nogensinde ville være foruden."

Sofie / Malta 2020 / Trustpilot

Tag springet – en oplevelse for livet!

Malta 2020 – klart den fedeste oplevelse i mit liv og uden tvivl noget, jeg ikke vil være foruden. Det er 5-6 uger med fuld fart på og en masse lærerige ting både i undervisningen og i fritiden. Man lærer om sig selv og om andre mennesker, og noget af det fedeste er de mange nye venskaber, man tager med sig hjem.

Kan ikke anbefale denne oplevelse nok. Tag springet!

Tobias Holm Mikkelsen / Malta 2020 / Trustpilot
[instagram-feed feed=1]
Loading...