Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

DK / SE / NO

Legat

Ansøg om rejselegat på op mod 15.000 kr. – få svar indenfor én uge

Vi mener, at alle fortjener at give sig selv en guideuddannelse. Derfor har vi Service & Co.s legat, som kan hjælpe dig på vej mod at opnå dine drømme og komme på din drømme guideskole.

Vores legatpuljer er delt op i to. Vores mindre legater på mellem 1.000 – 5.000 kr. uddeler vi ugentlig blandt alle som ansøger. Vores store legat på 15.000 kr. uddeles 2-4 gange om året og du kan se her på siden hvornår næste trækning er. 

Næste dato for udtrækning

4. Juni 2024

Værd at vide inden du ansøger

Alle kan ansøge om et Service & Co. rejselegat – også selvom du allerede har booket din guideskole. Har du allerede booket din guideskole med os deltager du selvfølgelig i legatudtrækningen på ligefod med alle andre. Det vil sige, har du allerede booket din plads på din drømmeguideskole og vinder fx. vores store legat på 15.000 kr. bliver de 15.000 kr. trukket fra på din billet. Simpelt og nemt!

For at ansøge skal du blot besvare tre simple spørgsmål. At lave en legatansøgning er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende. Send os din ansøgning til et rejselegat hos os i dag og få svar indenfor 7 dage.

legatansøgning trin for trin

1. trin
Udfyld denne side med dine praktiske informationer og klik videre til næste side

2. trin
Skriv din ansøgning og indsend. Husk at fortælle hvorfor vi skal vælge dig, hvilken guideskole samt hvornår

3. trin
Inden for 1 uge får du via opkald eller SMS at vide om at du modtager et legat. Nemt, hurtigt og enkelt!

Legatet kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til andre. For at deltage skal du have dansk bopæl & være 18 år inden skolens afslutning. Du kan deltage i legatsøgning, selvom du allerede er skrevet op til skolen. Vi læser alle ansøgningerne igennem.
Når du indsender din ansøgning, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev samt godkender at vi må kontakte dig telefonisk eller skriftligt på de oplyste informationer. Vi opbevarer dine data i henhold til persondataloven og deler det ikke med tredjepart. Vores datapolitik kan du læse her.
[instagram-feed feed=1]
Loading...