Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

DK / SE / NO

Fedt at du er her!

Det betyder nemlig, at du er et skridt nærmere 5 ugers guideuddannelse med os i sydens sol. Måske allerede med afrejse den 5. januar 2023 hvor vi afholder næste – og årets første – guideskole. Destinationen hedder Marbella, Spanien, og muligheden for dig, er 5 ugers oplevelser, udfordringer og fællesskab efterfulgt af guidejobbet lige efter guideskolen. Du er færdig på guideskolen den 7. februar 2023. Klar til at få ansættelseskontrakten i orden, tage på besøg hos venner og familie for at give et Adíos og rejse ud i verden med guideuniformen på til sæsonstart i foråret 2023!

Alt vi vil spørge dig om er, er du klar til at tage springet og tage med os?

pssssst! Leder du efter hvem du kan få job hos efter guideskolen i Marbella? Tjek videoen i toppen ud! ☝️

Herunder har vi samlet 3 nice-to-knows du skal vide 👇

guider fra Service & Co.

1. Én samlet pakke

Når du booker din guideskole hos os, er ALT du skal bruge for at blive uddannet skandinaviens bedste rejseguide inkluderet i prisen. 

Med i prisen er 4-stjernet hotel i 5 uger, fly tur/retur, transfer, skolemateriale og undervisning, udflugter og events i forbindelse med undervisning. Modsat andre uddannelser inkluderer vores guideskole også mad. Hvor meget varierer fra skole til skole, men i Salou inkluderes morgen- og aftensmad i pris.

Herudover giver vi dig også et gratis guidespeciale med i prisen så du kan specialiserer dig inden for det felt du synes er fedest. OG på hver skole inkluderes særlige elementer, fx. fede sportsfaciliteter i Marbella, minirundrejse i Thailand, 4400kvm Spa i Salou, og Bunglow-indkvartering på Malta.

For dig betyder det, at du ikke skal have ekstra penge op af lommen for at blive uddannet. Dog anbefaler vi, at du har lommepenge med du kan bruge i din fritid. I din fritid har du også mulighed for at tilkøbe en udflugtspakke til en pris af ca. 1.500,- for 4 events.

 

Elever på guideskole i spanien

2. Jobgaranti

Hvis du spørger os, er vores Jobgaranti én af vores fedeste muligheder. Det er nemlig vigtigt for os, at du efter din guideuddannelse har mulighed for at bruge din guideuddannelse og dine nye færdigheder hos et af rejsebranchens bedste rejseselskaber.  Såfremt du ønsker det, selvfølgelig.

Når du booker din guideskole har du automatisk jobgaranti såfremt du gennemfører uddannelsen. For at beholder Jobgarantien kræver det, at du dukker op til dine eksamener og møder op til undervisningen. Gør du ikke det, kan du miste din Jobgaranti. Heldigvis har vi en fed og energisk undervisning som vores elever IKKE vil misse, og 99,9% af vores elever får Jobgarati, så mon ikke også du gør.

Hvad betyder Jobgaranti? Jobgaranti betyder, at lover at du har en kontrakt på et job som rejseguide indenfor 3 måneder efter guideskolen. Statestikken viser, at 50% af vores elever rejser hjem fra guideskolen med en kontrakt på job, og resten lander en kontrakt indenfor 2,5 uge efter guideskolen. Er du klar til at hoppe ud i guidejobbet?

Guidejob job århus charter

3. Guidejobbet 

Tillykke! Du er færdig med din guideuddannelse, og guidejobbet venter 🥳. Meeen hvad er det nu lige for noget dét der guidejob? Det er et rigtig godt spørgsmål, og vi lover dig, at du lærer ALT om det på guideskolen. Inden da kan vi dog godt forstå at du gerne vil have et smugkig på det.

Børneguide, sportsguide, aktivitetsguide, charterguide, skiguide  – guidejobbet har mange muligheder. Læs vores minibog ‘Guide-til-guide’ hvor tidligere guider har fortalt om deres job og vi har skildret de mest gængse guidetyper op som du kan arbejde som. Du finder bogen lige her. 

Hvor får du job? Vi har eksisteret siden 1998 og det betyder, at vi har rigtig mange samarbejdspartnere i rejsebranchen. Blandt dem finder du blandt andet Århus Charter, Bravo Tours, Nazar Entertainment, Apollo, TUI og over 50 andre rejseselskaber. Du kan derfor arbejde for MANGE forskellige selskaber med en guideskole fra os. Vi hjælper dig med at lande i drømmejobbet.
Du kan se flere af vores samarbejdspartnere lige her.

Dit næste skridt?

Jeg har spørgsmål!

Send os enten en besked via vores chatfunktion som er nederst i højre hjørne eller tryk på knappen for at sende kontaktformular. Vi svarer max indenfor 24 timer, og oftes meget hurtigere.

Jeg vil booke en plads

Fedt! Vi glæder os til at tage dig med ned til guideskole og sammen have 5 af de fedeste uger. Klik på knappen herunder for at komme til booking.

Kan jeg kontakte jer?

Selvfølgelig kan du det! Du kan både sende os en SMS eller give os et kald. Vores to medarbejdere Clara og Palle står klar til at snakke med dig.

Clara tlf. 71710423

Palle tlf. 28113565

★★★★★

5 vanvittig fede uger!!!

Havde slet ikke forstillet mig at man på blot 5 uger kunne tage så mange oplevelser, læring, grin, kompetencer, smil og gode venskaber, samt et job som rejseleder med sig videre.

Der skal lyde en kæmpe tak herfra, for en oplevelse jeg aldrig vil glemme. Uanset om man ønsker at blive guide eller ej, så kan et ophold med Service & Co kæmpe meget anbefales!!!!”

– Anne-Sofie / Salou 2021

★★★★★

“Vanvittige fem uger
Jeg har aldrig oplevet nogle så lærerige fem uger! Aldrig har jeg lært så meget om mig selv og mine grænser, om mine medmennesker og ikke mindst det er være guide i en mega fed branche. Det er et fællesskab, venner og ikke mindst en oplevelse for livet!!
Kunne jeg gøre det igen havde jeg gjort det ;)”

– Mie / Malta 2021

★★★★★

“Den bedste beslutning
Det var en kæmpestor fornøjelse at være på guideskole. Jeg har lært så meget og fået mange ting med hjem i bagagen. Jeg har mødt de dejligste mennesker og haft nogle mindeværdige oplevelser.”

– Lasse / Salou 2022

[instagram-feed feed=1]
Loading...