Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

Mombasa – kenya

Kom på dit livs eventyr i Kenya!

Tag med på Skandinaviens eneste guideskole i Kenya og kombiner din guideuddannelse med Safari, fællesskab, personlig udvikling og oplevelser i verdensklasse. Du har endda mulighed for at blive i Kenya efter guideskolen og lave frivilligt arbejde.

I Kenya er der ikke langt mellem oplevelserne. Her har du mulighed for at opleve hvordan rig og fattig bor side om side, det vilde dyreliv, det sprudlende natteliv og ikke mindst de enorme kulturforskelle i forhold til hjemme i Skandinavien. En guideskole i Kenya er ikke som noget du har oplevet før. Her kan du smage den krydrede mad som inderne har bragt til landet, spise friske tropiske frugter dagen lang, opleve vilde dyr som løver, elefanter og giraffer helt tæt på når vi skal på safari, og danse til solen står op til de fængende rytmer. Kenya er så meget mere end bare et sted at tage sin guideskole.

Når du tager på guideskole i Kenya med Service & Co. sørger vi for at du kan opleve landet med sikkerheden i orden. Vi har håndplukket vores oplevelser, samarbejdspartnere og selvfølgelig de instruktører der skal følge dig hele vejen. De er alle med til at give dig den bedste oplevelse, og den tryghed du fortjener.

 

Kenya - kontinent

Hvad oplever du?

Guideskolen i Kenya indeholder den samme faglige pakke som guideuddannelserne i Spanien, Thailand og på Malta. Hele skolen starter i Danmark, hvor undervisningen i førstehjælp vil finde sted. Herefter rejser I samlet videre til Kenya, hvor resten af guideskoleopholdet vil foregå.
Efter 21 nætter ….. fortsætter vi vores rejse med Safari i Masai Mara, der afsluttes med en overnatning i Nairobi. Læs mere om minirundrejsen her.

På guideskolen er der inkluderet 2 daglige måltider (måltidernes fordeling er specificeret i det endelige program).
En lille indskudt bemærkning til lommepenge: Leveomkostningerne er noget lavere i Kenya i forhold til Europa, så du kan klare dig med langt færre lommepenge end på vores øvrige destinationer for uddannelsen.

Har du spørgsmål til vores guideuddannelse i Kenya, så ring på telefon 70 211 222.

Begynd din rejse 

“Din rejse begynder, når vi lander i Nairobi og rejser ned mod Mombasa. Her indlogeres du på det 4-stjernede Novotel Hua Hin. Hotellet ligger i Nord Mombasa – en kort køretur fra Mombasa centrum, nær restauranter, shopping, supermarkeder og barer.”

Kenya er et yndet sted for turister og et af de mest populære steder i verden at tage på safari. Drømmer du om at se vilde løver, leoparder, næsehorn og zebraer, er Kenya det rette sted, her kan du også opleve de kendte Masaier.
Men det er ikke kun de seneste år Kenya er kommet på verdenskortet herhjemme. I 1913 rejser Karen Blixen til Kenya hvor hun driver en kaffefarm 10km uden for Nairobi. Kaffefarmen led økonomisk, da det kølige klima ikke var optimalt til at dyrke kaffe. I frustration begynder hun at skrive en bog, det der blev den første af mange. I dag er kaffefarmen lavet om til et museum, hvor du kan se hvordan Karen Blixen levede, og hvilke maskiner der blev brugt på farmen.

Skolehotel – Novotel Hua Hin Cham Am Beack resort & Spa (Place holder)

Luksus følelse og udsigt til palmer og krystalklart vand så langt øjet rækker!

Novotel ligger i det hyggelige område Cha Am, som er et mere autentisk og roligt område end Hua Hin, der ligger ca. 25 kilometer syd på. I gåafstand fra hotellet finder du både restauranter og små butikker. Ved stranden ligger der også flere gode restauranter. Hvis stranden ved hotellet bliver smal pga. tidevand, er den bredere blot få minutters gang fra hotellet.


Vil du opleve mere byliv i Hua Hin, kan du let kommer derhen med hotellets shuttlebus, der kører fem gange om dagen (det koster ca. 50 THB pr. person pr. vej, hvilket svarer til ca. 10 danske kroner).

Den store lyse lobby indbyder til hyggelige timer. Her er sportsbar, kaffebar og en lille souvenirbutik. Fra receptionen er der en flot udsigt over poolområdet og havet – det har ganske enkelt en ideel placering lige ved stranden.

Du skal bo på et af hotellets superior værelser

Store, lyse og moderne værelser på 34 m² – alle er velindrettede med smukke trægulve, aircondition, kaffe/te faciliteter, TV og DVD afspiller. Badeværelset er stort med klinker og brusekabine.
Hotellet har aircondition, og der er WiFi og safebox på værelset.

Hotellets faciliteter

Her kan du se, hvilke faciliteter du har til rådighed under din guideskole

Guideskole med ALT inkluderet – også mad

“Uden mad og drikke, dur helten ikke” – og det gør guiden heller ikke.
Derfor har vi valgt, at morgen- & aftensmad er inkluderet i din guideskolepakke på ALLE vores guideskoler – også i
Kenya hvor du morgen og aften kan nyde lækker mad (værdi 5.395,-)

Vi ser dyre ud fordi du får fuld valuta for dine penge
Fordi vi inkluderer mad i vores guideskolepakke syner vi dyre
re end andre guideskoler hvor maden kommer som et tilkøb efter booking. Vi tror på, at det er vigtigt at have gennemsigtige priser, og derfor har vi inkluderet ALT du har brug for på din guideskole i prisen du ser her på hjemmesiden. Vi har ikke skjulte gebyrer eller tilkøb som er nødvendige for din guideuddannelse.

OBS! Når du tager din guideskole i Kenya er det vigtigt at du har styr på dine vacciner, malariapiller og visa til Kenya. Da vi ikke kan gøre dette for dig, er det også noget du selv betaler.
De nødvendige vacciner kan du se her:

Visa søges her:

Inkluderet Safari i Kenya

Afslut dit eventyr i Kenya med Safari

På dit guideskoleophold i Kenya er der i den sidste uge af opholdet arrangeret en minirundrejse med safari.
Her skal vi opleve Kenyas natur og wildlife samt seværdigheder – alt imens du får erfaring som guide.

Dag 1: Karen Blixen Museum
Vores første dag skal vi til Nairobi. Her skal vi opleve Karen Blixen Museet, hvor vi også har den afsluttende del af vores udflugtseksamen. Du får altså muligheden for at guide på et af de mest kendte museer i Kenya. Der vil også være tid til afslapning på hotellet efterfølgende.
Dag 2: Safari
Efter en solid morgenmad, er det tid til at tage mod safari. Vi ankommer om eftermiddagen, efter en køretur i det flotte landskab. Her skal vi på aften safari, og se de første spændende dyr.
Dag 3: Safari

Vi skal ud på savannen og se om vi kan spotte ”The big 5” bestående af løve, elefant, leopard, bøffel og næsehorn.
Udover dyrene får vi også lov til at møde de lokale masaier og slutte dagen af med en hyggelig BBQ.

Dag 4: Safari

Inden turen går tilbage mod Nairobi, tager vi ud på savannen endnu en gang og ser de sidste vilde dyr.

Dag 5: x
I dag står på fuld afslapning. Det har været nogle intensive uger med vilde oplevelser og en masse indtryk. Det er helt klart velfortjent inden turen går hjem videre ud i verden.
Dag 6: x
Turen er ved at være ved vejs ende. Nogle skal videre ud for at lave frivilligt arbejde, mens andre skal til at vende hjem til Danmark og videre ud i verden.

Kenya

Guideskole i Kenya

August/September 2024

Guideskoleophold i Kenya fra den ???. August til ???. September 2024. Lufthavn er enten Billund eller Kastrup. Nærmere info om dette følger ca. 1 måned inden afrejse.

Inkluderer:

  • Safari
  • Gratis halvpension
  • Gratis guidespeciale
  • Og som altid: Jobgaranti og tryghedsgaranti!

Fakta om Kenya

  • Med over 50 millioner indbyggere, er Kenya det 7. mest befolkede land i Afrika.
  • Kenya er i dag en republik i Østafrika. Indtil 1963, var landet en del af Britisk Østafrika.
  • Kenya har 50 nationalparker, hvoraf den mest velkendte er Masai Mara. Det er også her vi har vores safari.
  • Kenyas største eksportvare er kaffe. Internt i landet siger man, at al den gode kaffe bliver solgt, og kun de dårlige bønner er tilbage til landets indbyggere.
  • Der er mere end 60 forskellige sprog i Kenya. De to officielle sprog er dog Swahili og engelsk.

Frivilligt arbejde i Kenya

Vær med til at gør en forskel i verden – forlæng dit ophold i Kenya med frivilligt arbejde!

Frivilligt arbejde bliver mere og mere populært, og med god grund! Når du laver frivilligt arbejde, er du med til at hjælpe og kæmpe for den sag du finder vigtig og interessant.
Hos Service & Co. har vi to samarbejdspartnere, de er begge med danske ejere der brænder for deres mærkesag. Du har derfor mulighed for selv at vælge hvilken sag du vil støtte op om, og du hare sågar også mulighed for at kombinere dem og prøve kræfter med begge dele. Læs mere om de to projekter her:

Make them smile Kenya:
Måske du allerede har hørt om Make them smile? Børnehjemmet er startet af danske Ditte og har været omtalt i blandt andet TV2 echo. Ditte har tidligere karriere som guide, da hun også er uddannet ved Service & Co. Før sin tid i rejsebranchen var hun frivillig i Kenya, og forelskede sig i kulturen, landet og ikke mindst de mange børn hun hjalp. I 2016 købte hun sin egen grund og begyndte at bygge sit eget børnehjem. Hendes mål er at sikre, at forældreløse gadebørn opnår adgang til uddannelse, sundhed og andre relevante serviceydelser.
Her har du altså virkelig muligheden for at hjælpe og inspirere nogle af Kenyas mest fattige og trængende børn.

Kenya Tropical Sealife:

Hvordan får Den Blå Planet egentlig fat på alle deres tropiske fisk? Dem køber de af René der ejer Kenya Tropical Sealife. Men udover at fange og sælge tropiske fisk, har René også større planer. Han vil genoprette ødelagte koralrev. Og dette har du muligheden for at hjælpe til med! Korallerne gror de selv på deres grund, og når de er klar, bliver de sat ud på det planlagte område i havet. Udover at være med til dette, vil der også være rig mulighed for at hjælpe til med at fodre rokker, hammerhajer og mange andre fisk. Se blot med her, hvor Ditte og Clara er med til at fodre rokkerne:

Som frivillig bliver du i Kenya efter guideskolens afslutning. Her vil du have 3 måneders frivilligt arbejde. Når vi har valgt 3 måneder, er det fordi du så har mulighed for at bruge det, hvis du en dag skal søge ind på studie. Du er jo allerede i Kenya og har en flybillet til gode hjem. Derfor kan vi også lave dette til en meget fordelagtig pris. Med i prisen er: fly, morgen

[instagram-feed feed=1]
Loading...