Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

DK / SE / NO

Kontakt

Kontakt

Giv os et kald, smid os en SMS/mail, book en samtale eller kig forbi på vores kontor

Hos Service & Co. tror vi på de personlige relationer. Vi kender vores elever, og de kender os. Det er med til at gøre guideuddannelsen helt unik, og ikke mindst gør det vores arbejde med at støtte og vejlede vores elever meget mere nærværende. Beslutningen, om at tage en guideuddannelse og forlade Danmark for en periode, er en stor beslutning. Derfor vil vi rigtig gerne være med til at hjælpe og rådgive dig, om guideuddannelsen er noget for dig.
Det gør vi bedst, hvis vi må få lov til at lære dig at kende.

Hos Service & Co. har vi mange elever, som vi snakker med i telefonen, skriver SMS, chatter eller skriver mails med med. Derfor, hvis du går rundt og overvejer, om du skal tage en guideuddannelse, og du føler dig usikker, så lov os, at du kontakter os. Det er ALTID dig, der bestemmer farten. Det er din beslutning, men hvorfor ikke bruge de mange års ekspertviden, som vores folk i huset har.

Her på siden finder du vores kontaktoplysninger og en kontaktformular. Skal vi kontakte dig, bestemmer du helt selv, om vi skal snakke på skrift eller ringe dig op. Hvad end du vælger at ringe til os, sende os en SMS eller mail eller komme forbi til en kop the eller kaffe, så glæder vi os til at høre fra dig.

Husk! Hvis du gerne vil have et hurtigt svar, er du altid velkommen til at ringe til vores grundlægger og direktør Palle tlf. 28 11 35 65 eller vores produkt manager Clara tlf. 71 71 04 23.

Kontakt

Telefonnummer
70 211 222

E-mail
info@service-co.dk

Niels Bohrs Vej 23
8600 Skanderborg

Telefonåbningstider

Mandag: 10.00-17.00

Tirsdag: 10.00-17.00

Onsdag: 10.00-20.00

Torsdag: 10.00-17.00

Fredag: 10.00-17.00

Video foredrag

Har du set vores online video foredrag?
Foredraget tager 20 minutter, og du bliver klogere på alt, hvad du skal vide om guideuddannelsen

Guideuddannelsen

Kan du bruge en genopfriskning på, hvad en Service & Co. guideuddannelse er?
Læs mere om vores guideuddannelse her. 

Service & Co. i tal

Grundlagt i

Uddannede guider

Årlige skoler

Forskellige destinationer

Hvorfor Service & Co.

Hvorfor
Servce & Co.?

Hvis ikke tallene allerede taler for sig selv, så lad os fortælle det til dig. 

Siden 1998 har vi uddannet branchens bedste rejseguider. Vi er den “erfarne spiller” på banen, og vi udvikler os løbende, så vi giver dig en højaktuel uddannelse – skræddersyet efter hvad rejsebranchen mangler og fuld fokus på dig som guide.

Med snart 25 år i bagagen og over 16.500 uddannede guider kan vi vist roligt og trygt garantere dig, at vi ved, hvad vi laver, og vi gør det godt!

[instagram-feed feed=1]
Loading...