Service & Co.'s logo

–  en guideskole for livet

VIP Inspirationsaften

Inspirationsaften på første klasse!

– Sabbatår, måske blive guide, spørgsmål… alt sammen i kombination med bobler og godt humør

Hver måned, året rundt, kan du tilmelde dig sjove og spændende inspirationsaftner med Service & Co. Nu har vi sat endnu et spændende og meget eksklusivt arrangement på benene: VIP inspirationsaften med bobler og højt humør i vores flyver i Stilling.

Nu hvor verden åbner op igen – og vi må flyve på ferie igen – så åbner vi i Service & Co. op for nogle få inspirationsaftener med vores mangeårige direktør, Chris Karlsen, eller stifter og indehaver af Service & Co., Palle Højsholt.

Du og dine (venner, veninder, mor eller far) er helt gratis inviteret til 2 timers inspirations-festligheder på første klasse i Boing 727-flyveren ved E45, hvor vi har vores kontor. Brug et par timer på at få lidt inspiration og én på opleveren i et arrangement som tilbyder:

  • Velkomst med bobler og rundvisning på Niels Bohrs Vej 23 ved Skanderborg
  • Seating i den helt unikke flyvemaskine fra 1972 i sæder på businessclass med udsigt til drømme … Og motorvej.
  • Lidt video og et inspirerende foredrag om et par sabbatår som guide, og hvorfor Service & Co. skal være dér det hele starter
  • Spørgsmål, ”mingle med afstand” og i øvrigt HELT OG ALDELES uforpligtende hygge i en god stemning, når vi fejrer at verden åbner!

 

 

KUN 10 pladser – skal én af dem være din?

Først til mølle – kun få pladser i Danmarks eneste VIP-flyver. Med garanti den fedeste flyver, der kun letter ”in your dreams”.

Dato for VIP inspirationsaftener

7/9-2021 kl. 19.00 – FULD BOOKET 

28/9-2021 kl. 19.00 

Tilmelding til VIP inspirationsaften

Når du tilmelder dig, modtager du en bekræftelse pr. mail.
 Ca. 1 uge før inspirationsaftenen modtager du en mail med praktisk information om lokation mm. Du vil i dagene op til modtage en reminder på SMS.
Alle inspirationssessionerne er helt uforpligtende. Det er et informationsmøde for de interesserede, der vil vide mere om Service & Co.s uddannelser og møde guider og instruktører fra guideskolen.
Vi vil gøre dig opmærksom på, at du ved tilmelding også automatisk tilmeldes vores nyhedsbrev. Vi håber, du vil nyde at læse, når vi sender nyhedsbreve et par gange om måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig.

Uddannelsesteder

Vidste du, at vi har 4 skoler om året på 3 forskellige destinationer?
Hvilken destination er din?

Guide-til-guide

Hvilken guidetype er du? Charterguide, skiguide, rundrejseguide, børneguide?
Læs vores mini-bog ‘Guide-til-guide’ og bliv klogere på, hvilke guidetyper der findes.

"Uforglemmelig oplevelse!

En fuldstændig fantastisk og ubeskrivelig oplevelse! Service & Co. har de bedste instruktører, en inspirerende og spændende undervisning, og på guideskolen møder man de mest fantastiske mennesker – jeg er ikke i tvivl om, at jeg har fået venner for livet.”

Caroline Nørgaard / Malta 2020 / Trustpilot
Loading...