Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

DK / SE / NO

Inspiration i flyveren

Inspirationsaften på vingerne!

– Sabbatår, måske blive guide, spørgsmål – alt sammen i kombination med bobler og godt humør

Hver måned, året rundt, kan du tilmelde dig sjove og spændende inspirationsaftner med Service & Co. Nu har vi sat endnu et spændende arrangement på benene: inspirationsaften og højt humør i vores flyver i Stilling. Aftenens kaptajn er Palle Højsholt, som også er stifter og indehaver af Service & Co.

Du og dine (venner, veninder, mor eller far) er helt gratis inviteret til 2 timers inspirations-festligheder i Boing 727-flyveren ved E45, hvor vi har vores kontor. Brug et par timer på at få lidt inspiration og én på opleveren i et arrangement som tilbyder:

  • Velkomst med bobler og rundvisning på Niels Bohrs Vej 23 ved Skanderborg
  • Seating i den helt unikke flyvemaskine fra 1972 i sæder på businessclass med udsigt til drømme. Med nem afgang fra motorvej.
  • Lidt video og et inspirerende foredrag om et par sabbatår som guide, og hvorfor Service & Co. skal være dér det hele starter
  • Spørgsmål, minglen med andre kommende guider og i øvrigt HELT OG ALDELES uforpligtende hygge i en god stemning.

Begrænset antal pladser – husk at tilmelde dig

Først til mølle – kun få pladser i Danmarks eneste VIP-flyver. Med garanti den fedeste flyver, der kun letter ”in your dreams”.

Dato for VIP inspirationsaftener

Onsdag den 11. maj 2022

Tilmelding til VIP inspirationsaften

[wpforms_selector form_id=”8104″ show_title=”off” _builder_version=”4.9.4″ _module_preset=”default” width=”61%” width_tablet=”83%” width_phone=”” width_last_edited=”on|phone” module_alignment=”center” module_alignment_tablet=”” module_alignment_phone=”” module_alignment_last_edited=”on|desktop” custom_css_before=”
” custom_css_main_element=”
” custom_css_after=”
” global_colors_info=”{}”][/wpforms_selector]
Når du tilmelder dig, modtager du en bekræftelse pr. mail.
 Ca. 1 uge før inspirationsaftenen modtager du en mail med praktisk information om lokation mm. Du vil i dagene op til modtage en reminder på SMS.
Alle inspirationssessionerne er helt uforpligtende. Det er et informationsmøde for de interesserede, der vil vide mere om Service & Co.s uddannelser og møde guider og instruktører fra guideskolen.
Vi vil gøre dig opmærksom på, at du ved tilmelding også automatisk tilmeldes vores nyhedsbrev. Vi håber, du vil nyde at læse, når vi sender nyhedsbreve et par gange om måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig.

Uddannelsesteder

Vidste du, at vi har 4 skoler om året på 3 forskellige destinationer?
Hvilken destination er din?

Guide-til-guide

Hvilken guidetype er du? Charterguide, skiguide, rundrejseguide, børneguide?
Læs vores mini-bog ‘Guide-til-guide’ og bliv klogere på, hvilke guidetyper der findes.

"Uforglemmelig oplevelse!

En fuldstændig fantastisk og ubeskrivelig oplevelse! Service & Co. har de bedste instruktører, en inspirerende og spændende undervisning, og på guideskolen møder man de mest fantastiske mennesker – jeg er ikke i tvivl om, at jeg har fået venner for livet.”

Caroline Nørgaard / Malta 2020 / Trustpilot
[instagram-feed feed=1]
Loading...