Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

DK / SE / NO

Jobansøgninger | Malta 2021

Amalie Kirstine Ratz Bræmer-Jensen

Jeg hedder: Amalie Kirstine Ratz Bræmer-Jensen

Jeg bor: Karetmagervej 8, Randers NV, 8920

Min alder er: Jeg har fødselsdag d. 28. november 2002, så jeg er 19 år gammel

Har jeg kørekort: Ja, det har jeg

Kan jeg stå på ski: Ja, det kan jeg

Jeg taler følgende sprog: Dansk, engelsk, lidt spansk og tysk, og så forstår jeg noget svensk 

Telefonnummer: 41 66 05 38

 E-mail: amalie@br-j.dk

Hvorfor vil jeg gerne være guide:

Grunden til at jeg brænder for at blive guide er fordi, at jeg er nysgerrig på verden. Jeg har rejst meget siden jeg var helt lille, og jeg elsker at opleve nye lande og kulturer. Samtidigt med dette elsker jeg at have noget med mennesker at gøre, og trives rigtig godt blandt dem. Det gør mig glad at hjælpe der hvor jeg kan, og det, at jeg kan være med til at skabe en helt unik og uforglemmelig rejse for gæsterne, er noget jeg virkelig brænder for. Derudover tror jeg, at komme ud som guide, kommer til at være en stor personlig udvikling for mig, hvor jeg får lov til at udfordre mig selv på mange måder.

 

Hvad er mine kvalifikationer i forhold til jobbet?

Mine kvalifikationer i forhold til jobbet er, at jeg er en meget glad og arbejdsom pige, som elsker at have med mennesker at gøre. Det giver mig energi at hjælpe der hvor jeg kan, og gøre mit bedste for at give andre mennesker en god oplevelse. Jeg er meget smilende og positiv, og jeg vægter højt at gæsten bliver mødt af en imødekommende, åben, og venlig personlighed. Jeg er servicemindet og har allerede arbejdet med det på flere forskellige tidligere jobs. Derudover er jeg en teamplayer, og jeg kan rigtig godt lide at samarbejde om diverse opgaver. Jeg er også en pige med stort gåpåmod, og jeg giver ikke op i svære situationer.

 

Hvad har jeg læst/arbejdet med tidligere?

Jeg færdiggjorde min STX uddannelse i sommers, som jeg tog på Randers Statsskole, hvor jeg havde studieretningen Engelsk A, Musik A.

Derudover har jeg tidligere haft 4 forskellige jobs, som alle har givet mig nogle gode erfaringer, som jeg kan tage med mig fremadrettet. Jeg startede ud med, at være ansat som avisudbringer da jeg var 13 år, og dette har gjort, at jeg allerede i en tidlig alder, blev vant til at have et ansvar for et job. Derefter blev jeg ansat i Rema 1000, hvor jeg fik erfaringer med, at håndtere uventede og stressende situationer. Så har jeg været ansat som servicemedarbejder på 3 apoteker i Randers (Sønderbros apotek, Dronningborg apotek, Nord apotek). Derudover var jeg ansat på McDonald’s lige inden jeg tog på guideskole, her fik jeg erfaringer med hvordan man skal håndtere utilfredse kunder, og fik også nogle erfaringer inden for salg.

 

Hvad laver jeg i min fritid?

I min fritid kan jeg rigtig godt lide at bruge min tid sammen med mine gode venner og min familie. Derudover elsker jeg at være kreativ, og har interesseret mig for det siden jeg var helt lille. Jeg elsker at tegne og designe, og i det hele taget udfolde min fantasi på kreative ideer. Derudover er jeg musikalsk, og har selv sunget og spillet lidt klaver. Jeg har også spillet tennis i snart 10 år, og det er en sport jeg elsker at dyrke – jeg har også været med til at træne børn på tennisskole.

 

 Med venlig hilsen,

Amalie Kirstine Ratz Bræmer-Jensen 

Amalie Sveigaard Gradinger

Jeg hedder: Amalie Sveigaard Gradinger

Jeg bor: Hjemme hos mine forældre med min lillesøster, i 4653 Karise 

Min alder er: 19år

Har jeg kørekort: Ja 

Jeg taler/forstår følgende sprog: Jeg taler flydende Dansk og engelsk, jeg kan forstå en lille smule skandinavisk, tysk og spansk. 

Kan jeg stå på ski?: nej

Telefonnummer: +45 42222408

Email: sveigaardamalie@gmail.com

Hvorfor vil jeg gerne være guide / Andet arbejde i udlandet?: Jeg vil gerne være guide fordi jeg elsker at rejse, og vil gerne være med til at give andre en mega fed ferie de kan huske i mange år. samtidig vil jeg vildt gerne arbejde i udlandet og møde en masse nye mennesker og forskellige kulturer. Samtidig håber jeg at få en masse fede oplevelser, som også kan udvikle mig.

Hvad er mine kvalifikationer i forhold til jobbet?

Jeg er god til at have overblik i stressede situationer, imødekommende, forstående , empatisk, udadvendt .Jeg møder også altid folk med et stort smil 

Hvad har jeg læst/arbejdet med tidligere?

Jeg har gået på STX på køge gymnasium. Jeg har arbejdet på et apotek hvor jeg har rengjort hylder to gange om ugen, der har jeg arbejdet i 2 år. Så har jeg arbejdet på mcdonalds i 4 år som deltid og fuldtidsmedarbejder, der har jeg været træner. 

 Hvad laver jeg i min fritid?

I min fritid elsker jeg at være sammen med mine venner og min familie, det er også noget jeg prioriterer meget højt da de betyder meget for mig. 

 Andet I bør vide om mig (fri tekst)

Marie Laustsen

Jeg hedder: Marie Laustsen

Jeg bor: Hjemme hos min mor i 8250 Egå

Min alder er: 18 År

Har jeg kørekort: Nej

Jeg taler/forstå følgende sprog: Jeg taler flydende dansk og snakker engelsk

Kan jeg stå på ski: I mild grad

Telefonnummer: +45 42592945

E-mail: Marielaust12@gmail.com

Hvorfor vil jeg gerne være guide / andet arbejde i udlandet: Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at blive guide for at opleve verden, samtidig med at arbejde. Opleve kultur og se forskelligheder.

Hvad er mine kvalifikationer i forhold til jobbet: Jeg er meget serviceminded, jeg har altid arbejdet med service og kan rigtig godt lide det. Jeg er god til at arbejde i presset situationer og har lært at handle hurtigt på problemer.

Hvad har jeg læst / arbejdet med tidligere: Rema 1000 Skåde
Deltid
Juni – December 2019

McDonald’s Risskov
Fuldtid
December 2019 – nu

Hvad laver jeg i min fritid: I min fritid elsker jeg at tilbringe min tid sammen med min familie og venner. Udover det arbejder jeg fuldtid på McDonald’s hvor jeg også bruger en masse tid

Marie-Louise

Min jobansøgning

Jeg hedder: Marie-Louise

Jeg bor: Nedermarken 27, 5560 Aarup. (Vestfyn)

Min alder er: 20 år

Har jeg kørekort? Ja

Kan jeg stå på ski? Ja

Jeg taler/forstår følgende sprog: Dansk, Engelsk, Fransk, Tysk, (Svensk)

Telefonnummer: 23922723

Email: marielouisedr@gmail.com

Hvorfor vil jeg gerne være guide?

Jeg vil gerne arbejde som guide, da jeg brænder for at arbejde med mennesker og dermed også at gøre mennesker glade. Jeg elsker at være serviceminded, at rejse, at få nye oplevelser, samt at skulle samarbejde i et team, med det der forhåbentligt vil blive nogle af mine allerbedste venner. 

Herudover hænger mit ønske om at blive guide, også sammen med en stor lyst til at udvikle og udfordre mig selv på det personlige plan.

Hvad er mine kvalifikationer i forhold til jobbet?

Som person er jeg smilende, glad og udadvendt. Af mine tidligere jobs som eksempelvis resttjener, sundhedsmedhjælper, pædagogmedhjælper og køkkenassistent, har jeg lært rigtigt meget. Derfor er jeg både omstillingsparat og fleksibel i mit arbejde. Jeg er menneskekender og har god situationsfornemmelse, derfor fornemmer jeg også hurtigt, hvordan man skal tale til/håndtere andre mennesker. Hvis man snakker med mine venner, vil jeg blive beskrevet som imødekommende, glad, sjov, modig og aktiv. Af mine arbejdsgivere vil jeg blive beskrevet som ansvarlig, omstillingsparat, sød og pligtopfyldende.

Hvad har jeg læst/arbejdet med tidligere?

Jeg har gået i folkeskole i Aarup, på Aarupskolen. Derefter tog jeg på Kerteminde Efterskole; en efterskole med mange forskellige linje- og valgfag. I løbet af mit efterskoleår havde jeg 3 linjefag, her spillede jeg blandt andet golf på Great Northern, gik til sejlads og havde mad og gastronomi. Dette siger alt sammen noget om min store nysgerrighed for at lære og opleve nyt. Efter mit efterskoleophold tog jeg på Vestfyns gymnasium, stx. Jeg afsluttede min gymnasietid i sommeren 2021. Her havde jeg den sproglige studieretningslinje: Engelsk A, Fransk A og Samf B. Mit valg af studieretningslinje afspejler derfor også min glæde for sprog og kultur. Efter jeg blev student i sommeren 2021, har jeg haft sabbatår 

I løbet af min gymnasietid har jeg arbejdet som resttjener på Hotel Aarup kro. Jeg arbejdede som resttjener i et år. I mit arbejde som resttjener har jeg været vant til at arbejde efter utilregnelige arbejdstider, herunder også natarbejde. Som tjener er det vigtigt at være høflig, glad og smilende og så handler det i den grad om at være omstillingsparat, da man ofte har flere gæster/selskaber på samme tid. Derudover skal man kunne strukturere og lægge planer for diverse arrangementer og indslag til selskaber. Da jeg har arbejdet som resttjener i et år, har jeg erfaring indenfor service og har i forvejen været vant til at arbejde efter udtrykket: ”Kunden har altid ret”. Jeg er meget ansvarsbevidst, og forsøger altid at yde mit allerbedste når jeg er på arbejde; det vil jeg selvfølgelig tage med mig videre ind i rejsebranchen

Ydermere, har jeg i løbet af min gymnasietid (frem til september 2021) arbejdet på Nordfyns efterskole som køkkenassistent, her har jeg arbejdet i 1,5 år og er derfor vant til at arbejde med unge. I arbejdet som køkkenassistent, har jeg blandt andet skulle sørge for at forberede maden til efterskolen og igangsætte eleverne med dette. I køkkenet arbejder jeg altid sammen med fire af efterskoleeleverne, som jeg har til opgave at tildele forskellige opgaver, for at få det hele til at spille. Jeg besidder derfor også en evne til både at tage ansvar, være autoritær i mit arbejde og samtidigt fungere socialt med andre unge, således at arbejdet udføres tilfredsstillende. 

Derudover har jeg ved mine tidligere jobs lært at håndtere forskellige konflikter, som jo også hurtigt kan opstå i jobbet som guide. På plejehjem, skal man kunne håndtere både demens, død og beboernes pårørende, hvilket er noget, som jeg kan tage med mig videre som guide, hvis/når der opstår problemer. Som tjener skal man kunne håndtere klager og samtidigt løse kundens problem, og som vikar i en børnehave og vuggestue, lærer jeg at tage hånd om børn, forstå dem og aktivere dem. 

Efter min studentertid i sommeren 2021 begyndte mit sabbatår, og her begyndte mit arbejde på Holmely Plejehjem, i Aarup og mit arbejde som pædagogmedhjælper i børnehave og vuggestuen.

På gymnasiet har jeg haft tre jobs på samme tid med min gymnasiale uddannelse, og efterfølgende i mit sabbatår, har jeg også haft tre jobs på samme tid. Førnævnte bevidner derfor også, at jeg sagtens kan håndtere at have flere bolde i luften på samme tid.

Hvad laver jeg i min fritid? 

I min fritid bruger jeg meget tid på at være sammen med mine venner og familie, netop fordi jeg elsker at være social. Jeg kan godt lide at skabe nye relationer, men også at vedligeholde de dybe. Derudover elsker jeg at være aktiv, hvilket kan være alt fra en helt almindelig gåtur, til at tage på udflugt til et sted hvor jeg ikke har været før. Jeg nyder også at tage i fitness, da jeg bliver i godt humør af at motionere.

Andet? 

Her på Service og Co har vi arbejdet med DiSC-profiler, en bonusinformation om mig er derfor, at jeg ligger allerhøjest på ”i” og ”S”, (faktisk ligger jeg lige højt på begge profiler). Dette afspejler selvfølgelig min væremåde, da jeg sætter stort pris på et socialt fællesskab, hvor alle føler sig godt tilpas. At være social giver mig energi, og jeg vil derfor også gøre mit bedste for at bidrage til et godt team.

 

Laura Kjær Rast

Jeg hedder: Laura Kjær Rask

Jeg bor: Trondvad 27, Hørning 8362

Min alder er: 20 år

Har jeg kørekort: ja

Kan jeg stå på ski: Nej, ikke endnu

Jeg taler / forstår følgende sprog: Jeg forstår Dansk, Engelsk, svensk. Jeg taler dansk og engelsk

Telefonnummer: +45 41624310

Email: Laura.k.rask@gmail.com

Hvorfor vil du gerne være guide / andet arbejde i udlandet:

Kombinationen af at skabe god service, være løsningsorienteret og arbejde i udlandet er en drøm jeg fik under min uddannelse som kok. Kokkefaget har mange af de samme værdier som rejsebranchen. Det er begge brancher hvor service er prioritet nummer et.

Jeg har længe haft en drøm om at arbejde i udlandet og få en bredere kulturforståelse. Jeg vil gerne være en del af et team hvor vi arbejder for at give gæsterne en god oplevelse samtidig med at vi har det sjovt og hjælper hinanden.

Hvad er mine kvalifikationer i forhold til jobbet:

Jeg har de sidste 3 år arbejdet i køkkenet og været tjener. Det er jobs som har lært mig at være serviceminded, snakke med gæster samtidig med at have mange bolde i luften og ikke mindst holde hovedet koldt.

Jeg fik meget ansvar og har fundet ud af hvor vigtig samarbejde og god kommunikation er for at give en god gæsteoplevelse og få en god arbejdsdag.

At gå på service & co har givet mig et godt fundament og nu glæder jeg mig til at komme i gang. Vi har lært en masse om god kommunikation, service, transfer, salg og meget mere som jeg glæder mig til at bruge i praksis.

Hvad har jeg læst / arbejdet med tidligere:

Jeg gik direkte fra folkeskolen til kokkeskole. Jeg startede på skolen med troen på at jeg skulle være konditor, men fandt da hurtigt ud af at jeg synes tempoet og servicedelen i kokkefaget var lige mig. Jeg har primært arbejdet på restauranten OliNico i Aarhus de sidste 3 år og skiftevis på Sct Oluf som er vores søster restaurant.

Hvad laver jeg i min fritid:

Jeg elsker at have travlt og lave mange aftaler med mine venner og familie.

Jeg laver en del kreative ting og har de sidste 2 år arbejdet med keramik. Jeg slapper af når jeg maler, laver smykker, spiller klaver eller får en god kop kaffe.

Jeg elsker at tage ud og spise. Jeg har fået en lille hobby for vin, som er kommet i forbindelse med min uddannelse. Jeg har sammen med dem jeg boede med, en madklub med 12 venner én gang om ugen.

Andet i bør vide om mig:

Jeg ser frem til, at høre fra jer og håber i vil se mig til en personlig samtale.

MVH Laura Kjær Rask

Oscar Kusk Mackintosh

Jeg hedder:

Oscar Kusk Mackintosh
Jeg bor:
Bronzehøj 15, Viborg 8800
Min alder er:
20 år
Har jeg kørekort?
Ja
Kan jeg stå på ski?
Bestemt
Jeg taler/forstår følgende sprog:
Dansk
Engelsk
Norsk bokmål
Svensk (delvis)
Tysk (delvis)
Telefonnummer:
+45 71203114
 
Email:
 
Hvorfor vil jeg gerne være guide?
Jeg har et ønske om at blive guide, da jeg altid har haft en stor interesse i at arbejde med mennesker. Jeg er samtidig også af den opfattelse, at jeg, igennem jobbet som guide, vil gennemgå en personlig udvikling, der vil kunne give mig en enorm mængde erfaringer som jeg vil kunne bruge i fremtiden.
Hvad er mine kvalifikationer i forhold til jobbet?
Jeg er pligtopfyldende og går altid 100% ind i tingene. Derudover er jeg meget udadvendt og smilende. Jeg har stor erfaring med service og salg, og vægter kundeservice meget højt, som også resultere i, at jeg altid vil gå en ekstra meter for kunden. Samtidig med, at jeg er meget impulsiv, er jeg også lidt af en perfektionist, som stiller krav til sig selv. 
Hvad har jeg læst/arbejdet med tidligere?
– Uddannelser:
 • Møllehøjskolen (2007-2013)
 • Overlund Skole (2013-2017)
 • Gudenaadalens Efterskole (2017-2018)
 • Viborg Katedralskole, gymnasial uddannelse – Studieretningsfag: Fysik og Matematik  (2018-2021) 
– Erhverv:
 • Bilka Viborg – Servicemedarbejder (2016-2017)
 • Rema 1000, Mark Stigs Vej 12, 8800 Viborg – Servicemedarbejder (2018-2019)
 • Adecco, Vikariatjob hos Grundfos – Produktionsassistent (2021)
 • Rekom Group A/S, TemaBar Viborg – Bartender (2021)
– Frivilligt arbejde:
 • DBU Fodboldskole – træner (2017, 2020)
 
Hvad laver jeg i min fritid?
I min fritid er jeg medlem af det lokale fodboldhold, som jeg har spillet for gennem de sidste mange år. Her er det særligt det sociale samvær omkring holdet jeg sætter stor pris på.
Udover fodbold, er jeg også aktiv medlem af BT Padelklub, hvor jeg i ny og næ tager et slag med enten familien eller vennerne.
Udover at spille fodbold har jeg også en stor passion for at tage på diverse stadioner og se andre spille fodbold. Jeg tager ud og ser alt lige fra de lokale opgør til topkampe som Manchester United mod Liverpool.
Når jeg ikke er ude og dyrke sport, nyder jeg at tilbringe tid med vennerne og familierne, og det kan være i alle mulige henseender.
 
 
Andet I bør vide om mig?
Som mit efternavn hentyder til, har jeg skotske rødder.

Maja Risgaard Larsen

Jeg hedder: Maja Risgaard Larsen

Jeg bor: Sammen med mine forældre og slædehund i et parcelhus i Hjørring

Min alder er: 19 år

Jeg har kørekort?: Ja B kørekort

Kan jeg stå på ski: Ja som nybegynder

Jeg taler / forstår følgende sprog:

Jeg taler og skriver dansk og engelsk flydende. Jeg forstår og kan snakke det mest basale på tysk og også lidt spansk. Jeg forstår norsk og svensk

Telefonnummer: 22131117

E-mail: majarisgaard@gmail.com

Hvorfor vil jeg gerne være guide / andet arbejde i udlandet?:

Jeg har altid drømt om et arbejde i udlandet / rejsebranchen hvor jeg har mulighed for at komme ud og se verden og opleve en masse forskellige kulturer. Jeg drømmer om at arbejde som guide og komme ud og opleve verden samtidig med, at jeg opnår personlig udvikling.

Hvad er mine kvalifikationer i forhold til jobbet?:

Jeg trives godt i et miljø med gode kolleger og kan bidrage med et altid godt humør. Jeg kan tilbyde en selvstændig, arbejdsom og serviceminded arbejdskraft. Jeg er ansvarsbevidst og jeg tager mit arbejde seriøst og er meget bevidst om altid at skabe en god oplevelse for gæsterne.

Hvad har jeg læst / arbejdet med tidligere?:

2008-2018: Lundergårdskolen Hjørring 0.-9. klasse

2018-2021: STX Hjørring Gymnasium

2021: Guideskole Malta: Service & Co

2016-2018: Lektiehjælp/pasning af ung pige fra Rumænien

Januar 2018-Stadig ansat: Føtex Hjørring

Maj 2021-Oktober 2021: Galleri Bo Bendixen Lønstrup

Hvad laver jeg i min fritid?:

–          Fodbold

–          Sammen med venner, veninder og familie

–          Løber og træner

–          Jeg elsker at være kreativ

–          Læser bøger

Andet i bør vide om mig:

Jeg ved den korteste afstand mellem 2 personer er et smil og jeg trives med at have med mennesker at gøre.

Jeg ser frem til at høre fra jer og håber at få mulighed for, at uddybe ovenstående ved en personlig samtale.

Med venlig hilsen:

Maja Risgaard Larsen

Helene Keith Buchreitz

jeg hedder: Helene Keith Buchreitz

Jeg bor: runebergs alle 9, 2860 Søborg

Min alder er: 20 år (18/12-2000)

har jeg kørekort: ja, har haft siden januar 2019

kan jeg stå på ski: ja og også en smule snowboard

jeg taler/forstår følgende sprog: Dansk og engelsk (lidt svensk)

telefonnummer: 42264118

e-mail: hekebu@gmail.com

 

hvorfor vil jeg gerne være guide/ andet arbejde i udlandet?

Jeg har rejst meget med både familien og med venner og har derigennem fundet en glæde for at rejse og se verden og hvad den har at byde på. Jeg syntes at guidejobbet kunne være en fantastisk mulighed for at komme ud og se verden, få en masse fantastiske oplevelser samt at se noget andet kultur end den vi har i Danmark.

 

hvad er mine kvalifikationer i forhold til jobbet?

jeg har arbejdet med servicefaget før som gør jeg har forståelse for hvad god service er og hvordan man håndtere en utilfreds kunde osv. Derudover er jeg en teamplayer samt god til at holde hovedet koldt i pressede situationer.

 

hvad har jeg læst/arbejdet med tidligere?

jeg har taget en STX på Nørre Gymnasium og blev student i 2021. Jeg har passet børn både privat og offentligt. Det at have ansvaret for børn ligegyldigt om det er 1 eller 40 så kræver det visse egenskaber som at man er ansvarlig, omsorgsfuld, moden, fantasifuld og har et godt overblik. Derudover så skal man også have en god tålmodighed når man arbejder med andre mennesker.  

 

hvad laver jeg i min fritid?

Før hen har jeg dyrket meget sport dog satte jeg det lidt på pause da jeg startede på efterskole som jeg tog i 10 klasse. Jeg har dog løbet og lidt gået i fitnesscenter siden hen. Ellers så elsker jeg at være sammen med min familie og mine venner. 

 

andet i bør vide om mig?

mine venner beskriver mig som:

– betænksom

– ærlig

– en man altid kan regne med

– let at snakke med

 

Mvh Helene Buchreitz

SvarVideresend

Siw Groth Falkenberg

Jeg hedder: Siw Groth Falkenberg
Jeg bor: Lykkvej 19- 5970 Ærøskøbing
Min alder er. 20 år.
Har jeg kørekort: Ja Kan jeg stå på ski: På lavt niveu.
Jeg taler/forstår følgende sprog: Dansk, engelsk og tysk.
Telefonnummer: +4551379542
Email: siw.falkenberg@gmail.com

Hvorfor vil jeg være guide:
Jeg vil helt vildt gerne være guide, fordi jeg elsker at give andre mennesker en god oplevelse!
I rigtig lang tid har jeg vidst, at jeg gerne vil have et arbejde hvor jeg møder en masse forskellige mennesker, og jeg elsker
at jeg kan få lov til at spille en rolle i deres tid på ferien. Herudover synes jeg, at det er vildt fedt at arbejde i et team om et samlet mål: nemlig at få tingene til at gå så godt som overhovedet muligt.
Jeg har også altid gerne ville have en hverdag i et andet land, med en masse gang i den.

Hvad er mine kvalifikationer i forhold til jobbet:
Jeg har arbejdet rigtig meget med service og er vant til at snakke med mange forskellige slags mennesker.
Jeg er handlekraftig og altid smilende. Jeg har et godt overblik og ved hvordan man forholder sig rolig i stressede situationer.

Hvad har jeg Læst/arbejdet med tideligere.
Gymnasium/skole.
Jeg gennemførte min folkeskole på Marstal skole på Ærø.
Jeg tog min 10.klasse på en gymnastikefterskole. Her tog jeg en træner-uddannelse for børn mellem 5-12 år.
Herefter tog jeg en STX med linjen BiologiA KemiB.
Fra disse oplevelser vandt jeg en god arbejdsmoral og at hænge i selvom det kan være træls.

Restaurationsbranchen:
Jeg startede i restaurationsbranchen som opvasker da jeg var 13 år.
Efterfølgende har jeg været forskellige på steder, hvor de alle har været glade for min arbejdsindsats.
Sommeren 2021 viede jeg til at være tjener på Restaurant MUMM på Ærø. Jeg var der hver dag/aften og blev en del af et fantastisk team.
Ærø er en sæson-præget ø, og jeg mærkede tydeligt hvordan turister forventede en dejlig oplevelse når de kom og spiste hos os.
De havde forskellige spørgsmål om hvor de kunne tage hen når de var på øen osv. Og jeg elskede at fortælle og anbefale forskellige oplevelser for dem.
Den sidste måned fik jeg en masse ansvar, for eksempel kørte jeg alle frokoster alene, så jeg ved hvordan det er at være presset og stadig skulle have et smil på læben.

Service&CO:
Mit skoleophold hos Service&Co har lært mig ekstremt meget.
Jeg har lært hvordan man arbejder og analyserer DISC-profiler, hvordan man sælger en udflugt, holder velkomstmøde, kører en transfer og meget mere. Desuden har jeg fået et generelt indblik i guidelivet og hvad det indebærer.
Herudover har jeg udviklet mig rigtig meget personligt og fået en kæmpe lyst til at give den gas som guide.

Hvad laver jeg i min fritid:
I min fritid kan jeg godt lide at være sammen med mine venner.
Herudover nyder jeg at være aktiv, og har danset/lavet gymnastik i flere år.
Jeg kan også godt lide at tegne og være kreativ.

Andet i bør vide om mig:
Jeg har boet ude i 3 år, mens jeg gik på gymnasiet. Derfor er jeg meget selvstændig 🙂

Stine Nybro Jensen

Jeg hedder: Stine Nybro Jensen

Jeg bor: på Dyrvigvej 4, 6880 Tarm i Vestjylland

Min alder er: 20 år

Har jeg kørekort?: Ja

Kan jeg stå på ski: Ja

Jeg taler/forstår følgende sprog: Dansk, Engelsk, Tysk, Svensk 

Telefonnummer: 41174088

Email: stinenybro@gmail.com 

 

Hvorfor vil jeg gerne være guide?: 

Jeg vil meget gerne være guide, da det at rejse, altid har været årets højdepunkt for mig, siden jeg var helt lille. At kunne bidrage til, at andre får en fantastisk ferie, er noget som betyder meget for mig. Det at sørge for en uforglemmelig tid med deres kære, sætter jeg en stor ære i, da jeg selv ved, hvor fantastisk en ferie er, hvis man har den rette guide. Og netop den glade, smilende og hjælpsomme guide vil jeg selv være. 

 

Hvad er mine kvalifikationer i forhold til jobbet?:

Som person er jeg meget udadvendt, let til smil og altid positivt indstillet, hvilket klart er en fordel i en branche som denne, hvor man konstant skal være på. Af mine venner beskrives jeg som meget hjælpsom og en rigtig god lytter, som ofte kan give et godt råd eller to med på vejen. Derudover er jeg god til at have mange forskellige bolde i luften, men endnu bedre til at gribe alle boldene igen. Jeg trives bedst i et miljø, hvor der er mange opgaver på bordet, og ikke tid til at trille tommelfingre.  

 

Hvad har jeg arbejdet med tidligere?: 

Jeg blev STX-student i sommers fra Vestjysk Gymnasium Tarm, med linjefagene engelsk A og samfundsfag A. Især engelsk er et fag, som jeg altid har været glad for, hvilket heldigvis også kan høres. Jeg valgte samfundsfag på baggrund af min nysgerrighed for andre kulturer, hvilket er en interesse, som stadig afspejler sig i mit valg af Service & Co. Gennem hele gymnasiet har jeg haft jobs ved siden af, herunder Dagli’ Brugsen i 1 år, og Q8 i 2,5 år. Min tidligere arbejdsgiver på Q8 beskriver mig som meget hjælpsom, og som “tankstationens mor”, da jeg hellere end gerne ville hjælpe mine kollegaer, også selvom det af og til var udenfor arbejdstiden. En ting jeg virkelig var glad for ved arbejdet som salgsassistent, har afgjort kundekontakten. Når tiden var til det, snakkede jeg en masse med både stamkunder og andre kunder, og elskede især den dybere relation man fik med stamkunderne. Denne lyst til et tættere bånd end blot det overfladiske, vil helt klart være endnu tydeligere i jobbet som guide, hvor man naturligt bruger mere tid med gæsterne. 

 

Hvad laver jeg i min fritid?

I min fritid elsker jeg at være social, og sammen med venner og familie. Det bedste er, hvis der står sjove ting på programmet, såsom ud at spise, spille minigolf eller andet, hvor man ikke skal trille tommelfingre, for som tidligere nævnt, er det bestemt ikke min stærke side. Derudover nyder jeg at være aktiv, og bruger derfor lidt tid i fitness et par gange i ugen. 

Tidligere har jeg også spillet meget fodbold og badminton. Det giver mig meget energi og glæde, og derfor tænker jeg også, at et job i denne branche vil være passende, da min fornemmelse er, at man aldrig står stille. 

 

Andet I bør vide om mig?

Jeg gør mig meget umage og er grundig med de arbejdsopgaver, som jeg får tildelt, da mine kollegaer skal have det bedste udgangspunkt, når de møder ind på arbejde. Det er vigtigt for mig, at alle i min omgangskreds er glade og trives. Jeg tror selv dette skyldes min DISC-profil, som er en kombination af I og S. Mit fokus ligger derfor i høj grad på mine medmennesker og deres velvære. 

 

Hvis dette har vakt jeres interesse, står jeg meget gerne til rådighed til en samtale. 

Cathrine Ringgaard Petersen

Jeg hedder: Cathrine Ringgaard Petersen

Jeg bor: Audebo Skolevej 16, 4300 Holbæk

Min alder er: 18 år

Har jeg kørekort? Ja

Kan jeg stå på ski? Ja

Jeg taler/forstår følgende sprog: Mit modersmål er dansk, og så taler jeg engelsk og lidt tysk. Jeg forstår det meste norsk og svensk. 

Telefonnummer: +45 22160535

E-mail: cathrineringgaard@icloud.com

 

Hvorfor vil jeg gerne være guide/andet arbejde i udlandet?

I min familie har vi taget på charterferie hver sommer, og lige siden da har jeg haft et ønske om en dag at blive guide. Derudover tror jeg på, at et job som guide i udlandet vil være med til en masse personlig udvikling, som jeg prioriterer rigtig højt, og det vil skabe en hel del erfaring og oplevelser, som jeg ville kunne tage med mig resten af mit liv. Det gør det attraktivt for mig, at jobbet er i udlandet, da jeg godt kunne tænke mig at udvikle mine færdigheder i forskellige sprog, og så er det altid spændende at lære om andre kulturer, møde nye mennesker fra hele verdenen og stå på egne ben langt væk hjemmefra.

Hvad er mine kvalifikationer i forhold til jobbet?

I jobbet som guide vil jeg kunne biddrage som en ansvarsfuld, loyal og positiv kollega. Det betyder rigtig meget for mig, at menneskerne omkring mig har det godt, så det vil være noget, jeg vil prioritere rigtig højt i jobbet som guide – både i forhold til gæster og kollegaer. Jeg er god til at arbejde i grupper, men jeg kan også tage ansvaret for en individuel opgave og sørge for, at den bliver ført i mål så godt som muligt. Jeg er meget omhyggelig og en anelse perfektionistisk omkring det arbejde, jeg skal udføre, så i jobbet som guide kan man være sikker på, at opgaven bliver udført til punkt og prikke med mig i teamet.

Hvad har jeg læst/arbejdet med tidligere?

Jeg har netop færdiggjort en STX på Stenhus Gymnasium i Holbæk, hvor jeg havde studieretningen Matematik A og Samfundsfag A. Jeg har haft arbejde i forskellige brancher gennem tiden – heriblandt restaurationsbranchen og salgsbranchen. I cirka fem år har jeg arbejdet som opvasker og tjener på Restaurant Vesterled i Holbæk, hvor jeg har fået erfaring med at yde den bedste service for gæsterne og være løsningsorienteret, hvis der skulle opstå akutte problemer. Derudover har jeg arbejdet som piccoline hos EDC Erland’s i et par år, hvor jeg har opnået en forståelse for salg og marketing, som er ideelt i et job som guide. Senest har jeg arbejdet hos Vegan’s Burger Box i Holbæk, hvor jeg har stået for både tilberedning af mad, salg og kundeservice, hvilket har givet mig erfaring, der også kan bruges i jobbet som guide.

Hvad laver jeg i min fritid?

I min fritid prioriterer jeg samvær med familie og venner rigtig højt, da det betyder meget for mig at gøre andre glade, og at jeg kan mærke, at de sætter pris på vores relation. Derudover har jeg altid været meget aktiv og spillet håndbold i cirka 9 år af mit liv. Håndbolden har også været en stor del af min fritid, da jeg har spillet på relativt højt niveau og dermed trænet 6-7 gange om ugen. Min placering på banen er målmand, så jeg har været vant til at have et stort ansvar og lede en trup, som ville kunne bruges i et team på destinationen.

Andet I bør vide om mig?

Maya Braarup Lyngby

Jeg hedder: Maya Braarup Lyngby

Jeg bor: Janus la Cours Gade 20, 1.tv, 8000 Aarhus C

Min alder er: 21

Har jeg kørekort: Ja

Kan jeg stå på ski: Ja

Jeg taler følgende sprog: Dansk, engelsk, tysk på let samtaleniveau

Jeg forstår følgende sprog: Dansk, engelsk, tysk, svensk

Telefonnummer: +45 24466622

Email: mayalyngby@gmail.com

Hvorfor vil jeg gerne være guide / Andet arbejde i udlandet?

Jeg er nu på mit andet sabbatår, og under corona har min hverdag været meget intetsigende og for ensformig. Af den grund trængte jeg virkelig til, at der skulle ske noget nyt, og at min hverdag skulle blive mere meningsfuld. Jeg elsker at komme ud og opleve nye kulturer, og jeg har en kæmpe passion for at rejse og at se verdenen. Derfor tænkte jeg, at rejsebranchen var en ideel måde at opleve verdenen på og oven i købet på en helt anderledes måde. Denne tanke om at blive guide har ligget hos mig det sidste års tid. Desuden har jeg altid været vant til at arbejde meget serviceorienteret, og jeg elsker at kunne hjælpe andre mennesker og gøre dem glade, så der kommer et smil frem på læben. Foruden ser jeg det som en kæmpe udfordring til mig selv, og det er en udfordring jeg gerne vil tage. 

 

Hvad er mine kvalifikationer i forhold til jobbet?

Jeg er en frisk og energisk person, som har erfaring med at have mange bolde i luften samtidig med altid at yde en god service. Jeg er vant til at være meget omstillingsparat, og her er min sans for overblik og koordinering en særdeles god egenskab at have. Af mine tidligere arbejdsgivere har jeg fået at vide, at jeg altid er smilende og har en imødekommende udstråling som smitter af på andre. Derudover har de også beskrevet mig som meget selvstændig og ansvarsbevidst i alt det jeg laver. Jeg har tidligere arbejdet i en stor international virksomhed, og her har jeg fået en masse erfaring med at kommunikere med mange forskellige mennesker på både på dansk og engelsk.

     Men den vigtigste kompetence jeg har erhvervet mig gennem årene er mit engagement og gåpåmod i det arbejde jeg laver. Jeg har også lært, hvordan og hvad det vil sige at yde en god service til hver enkelt gæst, man står overfor. Dette er blevet gjort ved hjælp af et godt samarbejde. 

 

Hvad har jeg læst/arbejdet med tidligere?

Jeg blev student fra STX i sommeren 2020. Derefter blev jeg fuldtidsansat som piccoline og husmodel ved Bestsellers hovedkontor i Vero Moda Sales department (1 år). Mine arbejdsopgaver bestod af alt fra praktiske til administrative opgaver, hvor jeg var særdeles selvkørende. Koordinering, overblik og problemløsning har været en væsentlig del af jobbet, da jeg har samarbejdet på tværs af afdelingerne. Dette har især været gældende i forbindelse med planlægning og afholdelse af vores events og salgsmøder. Da mange afhang af mine arbejdsfunktioner, krævede det en disciplineret og struktureret tilgang, hvor omstillingsparathed var et nøgleord, da der kom mange hastesager ind.

     Jeg har også arbejdet meget inden for restaurationsbranchen ved både McDonald’s (1 år) og Kålhøgen (2,5 år), som er et lille take away sted. Jobbet i et travlt og skiftende arbejdsmiljø har givet mig en masse gode kvaliteter såsom kundehåndtering og ikke mindst samarbejde. At kunne arbejde hurtigt og uden at gå på kompromis med kvalitet eller service er også en af de karaktertræk, jeg har fået gennem årene.

     Lige nu er jeg ansat som tilkaldevikar i 4 forskellige vuggestuer/børnehaver. Dermed har jeg fået et godt kendskab til mange forskellige børn, og de mange forskellige behov de hver især har.

     Jeg arbejder også ved Factum2 Aarhus (9 år) som administrativ kontorassistent, hvor jeg klargør tilstandsrapporter og energimærker til fakturering, samt arkivering af sagerne på computeren.

 

Hvad laver jeg i min fritid?

Jeg er en utrolig udadvendt person, og jeg er meget socialt anlagt. Min hverdag skal helst ikke stå stille, da jeg får energi af at være sammen med andre mennesker. Derfor bruger jeg også meget af min fritid på at være sammen med mine venner og veninder, og det er noget jeg prioriterer højt.

     Siden jeg var helt lille, har jeg altid nydt at være meget aktiv i min fritid. Fra jeg var 9 til 16 år brugte jeg min tid i Højbjerg Badminton Klub. Min interesse ligger dog i volleyball lige nu, og det har jeg spillet i de sidste 4,5 år, og det er noget som jeg er blevet utrolig glad for.

 

Andet I bør vide om mig (fri tekst)

Jeg er en pige der er klart på lidt af hvert, som ikke er bange for at få skidt under neglene og som altid har ja-hatten på. Jeg er en arbejdshest, som elsker at opnå mine mål. Dette hænger også godt sammen med min DISC-profil, hvor jeg er meget høj på både D og I. Dog går jeg også rigtig meget op i, at alle omkring mig har det godt. Jeg fremlejede min lejlighed ud, lige før jeg tog afsted på skolen, da jeg brænder så meget fra rejsebranchen, at jeg er klar til at tage af sted med det samme. 

Mie Søndergaard Christiansen

Jeg hedder: Mie Søndergaard Christiansen 

Jeg bor: Årupvej 6, 6900 skjern 

Min alder er: 20 år

Har jeg kørekort: ja 

Kan jeg stå på ski: Jeg har aldrig stået på ski, så det ved jeg ikke endnu

Jeg taler/forstår følgende sprog: Dansk, Tysk, Engelsk, Svensk 

Telefonnummer: 40 38 24 56  

Email: mikadesignmie@gmail.com 

 

Hvorfor vil jeg gerne være guide / Andet arbejde i udlandet?

Jeg har et stort hjerte for nye kulturer og elsker at rejse ud og opleve de forskellige folkeslag. Jeg er mega eventyrlysten samtidig med jeg virkelig brænder for at yde en god service. Dette er også en af grundene til at jeg synes jobbet som guide lyder som den bedste cocktail ever. Jeg har selv rejst meget og på en af mine destinationer mødte jeg en guide jeg blev så inspireret af, hvor jeg tænkte, den glæde, den service, den vil jeg kunne yde og de historier dem vil jeg kunne fortælle!     

 

Hvad er mine kvalifikationer i forhold til jobbet?

Jeg er en person der elsker at have overblikket, og er også god til det i pressede situationer. Det er blandt andet noget jeg har fået bekræftet via arbejde i et køkken hvor det gælder om at holde hovedet koldt, bevare overblikket samtidig med at have styr på detaljen.  

Alle mine tidliger arbejdspladser har haft service som top prioritet. Jeg har flere forskellige erfaringer inde for service, både når man står foran gæsten og skal give dem en god oplevelse, når man snakker med dem i telefonen og de enten har spørgsmål eller klager,  men også når man rengøre et hus de har betalt mange penge for og har en forventning om de for den bedste ferie. 

Derudover har jeg gået på Service & Co guideskole der har givet mig den vildeste selvudvikling og som har gjort mig klogere på mine medmennesker. Her har jeg lært hvordan man skal møde gæsten, hvordan man laver en transfer, et velkomstmøde, en udflugt osv. 

 

Hvad har jeg læst/arbejdet med tidligere?

Jeg har taget ungdomsuddannelsen HF på Vestjysk Gymnasium Tarm.

Jeg var ungarbejder i Aldi Danmark i lidt over et år. Samtidig med det arbejdet jeg ved Esmark feriehusudlejning på rengøringsteamet. Jeg har arbejdet som sæson og helårs medarbejder ude på Naturkraft. Her har jeg arbejdet i salg, formidling og køkken. Min nuværende stilling er tilbage i den samme Aldi hvor jeg var ungarbejder, her er jeg nu blevet forfremmet til 1. assistent og har nu arbejdet der som 1. assistent i godt et år. 

 

Hvad laver jeg i min fritid?

I min fritid elsker jeg at bevæge min krop, jeg løber rundt i et springcenter og laver kolbøtter i luften. Derudover så træner jeg børnehavebørn i gymnastik for femte år i streg. Jeg er en meget social pige og elsker at bruge mine frie timer med venner og kollegaer.

 

Andet I bør vide om mig 

Lige pt. har jeg bøjle på, men den bliver intet problem fremover, da den ryger af her d. 3 januar.

Silke Smidt Christiansen

Jobansøgning
Jeres nye guide 

 

Information om mig 
Jeg hedder: Silke Smidt Christiansen 
Jeg bor: I Fredericia på Hannerupvænget 12
Min alder er: 19 år 
Har jeg kørekort: Ja 
Kan jeg stå på ski: Nej 
Jeg taler/forstår følgende sprog: Dansk, engelsk, spansk, tysk, norsk og svensk 
Telefonnummer: 42319587

 

Hvorfor vil jeg gerne være guide/andet arbejde i udlandet? 
Lige siden jeg var helt lille har jeg altid set op til guiderne når jeg var på ferie i udlandet. Jeg husker særligt en guide ved navn Luca som jeg mødt da jeg var på ferie i Italien for nogle år siden. Han var fra Holland og arbejdede på den campingplads som vi boede på. Det virkede til at han virkelig elskede sit arbejde. Jeg tror, at det var dér jeg vidste at jeg også skulle være guide. Derudover elsker jeg at rejse, og vil gerne opleve hele verden. Samtidig har jeg også et godt øje til service, og kan godt lide at gøre noget godt for andre.

 

Hvad er mine kvalifikationer i forhold til jobbet? 
På guideskolen er vi blevet undervist i: 
Transfer (ankomst og afrejse)
Velkomstmøde
Udflugt 
Derudover har vi haft en hel del om service og hvordan man yder den bedste service for gæsten. 
Hjemme i Danmark arbejdede jeg i næsten to år i Biltema Café hvor jeg lærte om ansvar, service samt dét at være en god kollega. Dette er tre ting som jeg også mener er vigtige i rejsebranchen og jobbet som guide. 

 

Hvad har jeg læst/arbejdet med tidligere? 
Jeg har gået på STX på Fredericia Gymnasium. Her gik jeg på den internationale linje (samfundsfag A, engelsk A og spansk A). 
Jeg startede med at gå med aviser da jeg var 13 år, og lærte derfor hurtigt om ansvar i en ung alder. Lige siden har jeg stort set altid været i arbejde. I 9. klasse og i 1.g arbejdede jeg i havnegrillen i Fredericia. Her stod jeg i isboden sammen med to andre unge piger. Men da det var et sommerjob stod jeg uden job i vinterhalvåret. Jeg fik derfor arbejde i Toft Bolighus hvor jeg gjorde rent sammen med min søster. Efter jeg havde gjort det i noget tid fik jeg lyst til at prøve noget nyt, og søgte derfor i biltema. Jeg startede i Biltema Café da jeg gik i 2.g og arbejdede der efterfølgende i to år. 

 

Hvad laver jeg i min fritid? 
I min fritid kan jeg godt lide at være social. Jeg elsker at være sammen med mine venner, omend det bare er for at se hinanden til en kop kaffe og en hyggelig snak, eller en tur i byen. Derudover elsker jeg også at bruge tid med min familie og min lille hund, Cody :). Selvom jeg nyder at være social og at være sammen med andre mennesker, kan jeg også godt lide at trække stikket og slappe af. Dette gør jeg for eksempel ved at gå en tur med god musik i ørerne eller min yndlings podcast, mørkeland. Jeg kan også godt lide at slappe af ved at sidde foran skærmen og se lidt serie. 

 

Andet i bør vide om mig (fri tekst)
Hvis i vil have mig som jeres nye guide så kan jeg 100 procent garantere: 
En masse smil, grin og glade dage 
En hjælpsom og medgørlig kollega som er klar til at træde til når det virkelig gælder 
En ansvarsfuld og pligtopfyldende kollega 
Og selvfølgelig en nysgerrig kollega som er mere end klar på at opleve verden i de bedste omgivelser :). 

 

Med venlig hilsen 
Silke Smidt Christiansen 

Frederik Telstad

Guide – jobansøgning

 

Jeg hedder: 

Frederik Telstad

 

Jeg bor:

Grønnevang 22

2970 Hørsholm.

 

Min alder er:

20

 

Har jeg kørekort?

Ja

 

Kan jeg stå på ski?

Ja

 

Jeg taler/forstår følgende sprog

Dansk, Engelsk, Norsk, Svensk og meget lidt fransk

 

Telefonnummer:

+45 42 37 37 27

 

Email:

Frederik.telstad@hotmail.dk

 

Hvorfor vil jeg gerne være guide?

Jeg vil gerne udvikle mig selv som person, og udfordre mig selv på nye måder. Udover det har jeg en stor passion for at stå på ski og generelt skiferielivet. Jeg har stået på ski siden jeg var helt lille og det er den ferie jeg ser mest frem til hvert år. Jeg synes generelt bare stemningen i bjergene er virkelig hyggelig, også er jeg vild med afterski. 

 

Jeg kan virkelig godt lide at komme ud og opleve ting, og arbejde med mennesker, og det er også en af grundene til at jeg gerne vil være guide. 

 

Hvad er mine kvalifikationer ift. jobbet?

Jeg er en pligtopfyldende ung fyr der tager jobbet seriøst. Jeg er imødekommende, udadvendt og samtidig klar på nye oplevelser og udfordringer. Jeg er fornuftig og ansvarsbevidst og samtidig kan jeg godt lide at engagere mig i det jeg laver. Det er vigtigt for mig at have passion for det jeg laver, da det er med til at styrke min vilje til at opnå de bedst mulige resultater. 

 

Hvad har jeg læst/arbejdet med tidligere?

Uddannelse:

 • Folkeskole, Hørsholm skole 2007-2017
 • Almen Studentereksamen STX, Rungsted Gymnasium 2017-2020

 

Arbejdshistorik:

 • Salg og marketingsassistent – Retail Partner Juli 2020 – November 2021
 • Guideskole, Service og co. November 2021 – December

 

Hvad laver jeg i min fritid?

I min fritid kan jeg godt lide at være sammen med mine venner. Jeg er generelt en meget aktiv person, så jeg kan godt lide at dyrke sport, og har for nyligt funder interesse i padeltennis. Når jeg ikke er sammen med mine venner kan jeg godt lide at bruge tid på min computer derhjemme, som også er god underholdning. 

Andet i bør vide om mig?

Jeg er halv normand, så jeg kan godt snakke norsk.

Julia Mathilde Lindinger

Jeg hedder: Julia Mathilde Lindinger

Jeg bor: Agernskrænten 5, 2750 Ballerup

Min alder er: 21 – 220200

Har jeg kørekort: Ja

Kan jeg stå på ski: Ja 

Jeg taler/forstår følgende sprog: Dansk, Engelsk, forstår det meste af Svensk, Norsk og lidt Spansk

Telefonnummer: +4531625896

Email: Julia.lindinger@gmail.com

Hvorfor vil jeg gerne være guide / Andet arbejde i udlandet?

Jeg har lige siden jeg var lille drømt om at komme ud som guide og have hele verden som min arbejdsplads, samt prøve det at bo i udlandet og i en anden kultur i længere tid. Jeg elsker at rejse, møde mennesker og opleve forskellige lande og kulturer. Min mor har selv været ude som guide i mange år og når hun fortæller hendes historier, sitrer det i hele min krop og jeg bliver helt spændt, med tanken om at jeg selv kan få lov at opleve alt det hun fortæller. Derfor har jeg altid vidst at jeg en dag selv skulle afsted som guide.

Hvad er mine kvalifikationer i forhold til jobbet?

Jeg har flere års erfaring i servicefaget, så jeg vil betegne mig selv som meget serviceminded og jeg går op i at hjælpe folk på bedst muligt vis. Jeg er meget udadvendt, handlekraftig, klar til nye udfordringer og altid med på at skabe en fed og ferierig stemning.

Hvad har jeg læst/arbejdet med tidligere?

Jeg arbejder som booker for Semler Gruppen, i et kundecenter. Vores daglige opgaver er at tage kald og hjælpe folk med at finde en dag de kan få bilen på værksted. Der kan dog sagtens komme en masse uventede opkald om problemer, hvor man skal tænke ud af boksen og hurtigt og effektivt finde den bedste mulige måde at hjælpe kunden videre på.

Jeg arbejder også som reservetjener på Kollekolle Konferencehotel. Det job handler om at yde den bedste service, være smilende, en masse kundekontakt og ellers bare hjælpe folk på bedst muligt vis. Tidligere arbejdede jeg også som stuepige på KolleKolle.

Jeg har taget en STX fra 2017-2020, gået et år på en international efterskole, Ranum Efterskole College og færdiggjort folkeskolen i 2016.

Hvad laver jeg i min fritid?

Jeg er for det meste sammen med min familie, mine venner eller går en tur med mine hunde. Jeg elsker at tage ud og få noget god mad og nogle hyggelige samtaler med mine tætteste.

Andet I bør vide om mig (fri tekst)

Jeg ønsker både job som charter- og skiguide og i forhold til ski har jeg stået siden jeg var 4 år og har også prøvet kræfter af på et snowboard, så det kan jeg også lidt af.

Ellers håber meget på at høre fra jer og blive taget i betragtning til et job hos jer. Jeg kan kontaktes på både mobil og mail som står øverst.

Nicklas Solgaard Nielsen

Jeg hedder:

 Nicklas Solgaard Nielsen

 

Jeg bor: 

Kærvænget 3, Jordrup 6064

 

Min alder: 

21

 

Har jeg kørekort? 

Ja

 

Kan jeg stå på ski? 

Ja

 

Jeg taler og forstår følgende sprog:

Engelsk

Forstår svensk (delvist)

Forstår norsk (delvist)

Forstår og taler tysk (delvist)

 

Telefon nr.: 

50756171

 

Email: 

nicklassolgaard@gmail.com

 

Hvorfor vil jeg gerne være guide:

Jeg vil gerne ud at have uforglemmelige oplevelser og udvikle mig som person. Har også den forestilling, at når man er ude som guide, kan man ikke falde ind i nogen dårlige sædvaner,  såsom at bruge mobilen alt for meget, fordi der ikke er tid til det. Ellers vil jeg også gerne ud som guide fordi, de guider jeg kender og har mødt har nogen af de bedste livsperspektiver, jeg kender. 

 

Hvad er mine kvalifikationer i forhold til jobbet:

Jeg er en meget udadvendt og energisk person, som er virkelig svært at smøre smilet af på, da jeg altid går og smiler. Udover det er jeg også meget socialt anlagt. Jeg er også god til at agere rigtig i forskellige givne situationer. Jeg går meget ind for samarbejde og er altid klar til at gå de ekstra meter for gruppen. Jeg er rigtig god til at kommunikere med alle forskellige aldersgrupper f.eks børn ved, at jeg har været badmintontræner i mange år. Jeg er også god til at kommunikere med ældre, da jeg godt kan lide de aktiviteter de går op i, så mødes tit med dem til de aktiviteter. Jeg er altid mødepligtig og hårdtarbejdende.

 

Hvad har jeg læst/arbejdet med tidligere?

Skoler og uddannelse:

Fynslundskolen fra 2006-2014

Kongsbjergskolen fra 2014-2016

SINE sportsefterskole på badminton og fodboldlinjen 2016-2017

HHX på IBC i Kolding med linjefag matematik og virksomhedsøkonomi fra 2017-2020

 

Jobs:

Avisbud fra 2013-2016

Shell medarbejder fra 2017-2018

Medarbejder for Lemvig Müller fra 2018-2020

Natarbejde på Arla terminal i Christiansfeld fra 2020-2021

 

Frivilligt arbejde:

Badmintontræner i Fynslund badmintonklub fra 2015-Nu

Badminton bestyrelsen i Fynslund badmintonklub fra 2018-Nu

Fodbold bestyrelsen i Fynslund fodboldklub fra 2020-2021

 

Hvad laver jeg i min fritid?

Jeg kan godt lide at udfordre mig selv i min fritid, det kan forekomme gennem at vinterbade eller løbe forskellige slags intervaller. Udover det elsker jeg at være aktiv og bevæge kroppen, derfor går jeg både til fodbold og badminton, så jeg dyrker sport 3-4 gange om ugen. Jeg kan også godt lide at bruge tid med familien og besøge familie og lave forskellige aktiviteter med dem. Ellers elsker jeg at tilbringe tid med mine venner, hvor der ikke skal meget til for at underholde os.

Marcus Ratz Bræmer-Jensen

Jeg hedder Marcus Ratz Bræmer-Jensen

Jeg bor i Randers NV 8920

Jeg er 21 år gammel

Jeg har kørekort

Jeg taler og forstår dansk, engelsk og tysk

22871703

marcus@br-j.dk

Jeg vil gerne være guide fordi jeg synes det lyder som en fed oplevelse at komme ud at møde nye kulturer og en masse forskellige mennesker. Jeg kan godt lide at blive udfordret og det tror jeg helt bestemt man bliver som guide. Så elsker jeg også at snakke med en masse mennesker så denne branche vil passe mega godt til mig.

Kompetencer

Rolig i stressede situationer

Jeg har et godt overblik

Jeg er udadvendt og altid glad og smilende

Jeg er selvstændig og kan godt finde ud af at arbejde selv

Jeg er ambitiøs med det jeg laver

Erhvervserfaring

Ashfield Nordic

November 2020 til november 2021

Her har jeg ringet rundt til læger og sygeplejersker for at lave aftale konsulentbesøg med dem.

Rema 1000, service dreng

Juli 2016 til marts 2018

Som service dreng i Rema 1000 sad jeg både i kassen, satte varer på plads, trimmede butikken og havde kontakt med kunderne i butikken.

Bundet, avisomdeler

Oktober 2013 til april 2015

Som avisomdeler delte jeg både avis og reklamer ud. Jeg havde min egen rute som jeg stod for.

Uddannelse og kvalifikationer

HHX – Finans 

Randers handelsskole, Randers

10. Klasses afgangseksamen

Randers Realskole, Randers

I min fritid elsker jeg at være social med mine kammerater. Jeg kan godt lide at være sammen med dem om det en bytur eller om vi bare slapper af sammen. Derudover bruger jeg også en del tid sammen med min kæreste. Jeg kan også godt lide at være aktiv om det er en tur ud og løbe eller en tur i fitness

Line Rask Kristensen

Jeg hedder: Line Rask Kristensen
Jeg bor: Lærkevej 4, 8850 Bjerringbro
Min alder er: 25 år
Har jeg kørekort: Ja
Kan jeg stå på ski: Nej

Jeg taler/forstår følgende sprog: Jeg taler dansk og engelsk. Jeg forstår svensk samt lidt tysk og lidt norsk.
Telefonnummer: 23834837
Email: linerask1996@hotmail.com
Hvorfor vil jeg gerne være guide/Andet arbejde i udlandet: Jeg har altid elsket at rejse og nydt at tage til nye steder og opleve en masse nye ting sammen med min familie. Efter at være vokset op med at rejse flere gange om året og møde en masse guider, mennesker osv. så har det længe været en drøm selv at kunne gøre en forskel for folk som er på ferie, ligesom jeg selv har været. Jeg elsker menneskekontakten og det uventede i jobbet, så ingen dage er ens og derudover bare at kunne gøre mennesker så glade som muligt og hjælpe med at gøre deres ferie til den bedste de har haft.
Hvad er mine kvalifikationer i forhold til jobbet:
Jeg er en meget smilende, imødekommende og frisk pige som elsker at være omgivet af mennesker. Jeg er rigtig god til at være sammen med alle typer af mennesker og sætter stor pris på at alle omkring mig har det godt. Jeg er en kæmpe teamplayer og elsker at arbejde i grupper og sammen med andre, men kan også sagtens arbejde selvstændigt. Jeg er utrolig serviceminded og vil gøre næsten alt for at gæsten/kunden går derfra med det bedst mulige indtryk og føler at de er blevet hjulpet så godt som overhovedet muligt.
Hvad har jeg læst/arbejdet med tidligere:
Folkeskole og HF, samt et halvt år på sygeplejerskeuddannelsen
Lukkeansvarlig og senere “souschef” i Normal Bjerringbro i 4 år
Rengøringshjælp ved Advokatfirmaet Egsgaard i 5 år
Piccoline hos Grundfos A/S indtil jeg blev 18 – arbejdede der i 3 år
Hvad laver jeg i min fritid:
I min fritid er jeg oftest sammen med min familie, hunde og venner, hvis ikke jeg er i træningscenteret for enten at danse zumba, styrketræne eller deltage på andre hold træninger. Derudover ser jeg en masse sport, både fodbold, håndbold, badminton, ridning, motorsport osv., enten i fjernsynet eller live hvilket jeg går meget op i. Noget andet som jeg også nyder, er at bage kager og brød til mine nærmeste hjemme i Danmark, hvilket mine fremtidige kollegaer måske også vil sætte pris på.
Andet i bør vide om mig:
Jeg er et stort familiemenneske og elsker at bruge tid sammen med dem jeg har nærmest. Derudover er jeg meget opsat på at komme ud som guide, så jeg er frisk på at tage afsted rimelig hurtigt. Derudover så elsker jeg at dygtiggøre mig inden for områder jeg interesserer mig for og af den grund har jeg også lært mig selv at bage og hækle, hvilket jeg også ser frem til at gøre med guidejobbet.

Med venlig hilsen
Line Rask Kristensen

Helena Korndal Christensen

Jeg hedder: Helena Korndal Christensen

Jeg bor: Vipperødgårds alle 14 – 4390 Vipperød
Min alder er: 20 år – 10 februar 2001
Har jeg kørekort: Ja
Kan jeg stå på ski: Nej
Jeg taler/forstår følgende sprog: Dansk, Engelsk og lidt skandinavisk, tysk og spansk
Telefonnummer: +45 29 17 31 24
Hvorfor vil jeg gerne være guide: Jeg vil rigtig gerne være guide, fordi jeg elsker at rejse, opleve nye lande og kulturer, møde nye mennesker og jeg vil gerne hjælpe folk. Jeg håber også, at jeg får nogle minder for livet, kommer til at opleve nogle spændende og udfordrende ting og udvikler mig som person. 
Hvad er mine kvalifikationer i forhold til jobbet: Jeg er en glad og smilende pige, som godt kan lide, at der sker noget og elsker at opleve nye ting. Jeg har tidligere arbejdet i både en tøjbutik og en bager, så jeg er vant til at være i servicebranchen og møde mange nye mennesker. Jeg arbejder til dagligt i en børnehave og vuggestue og her er jeg vant til, at have ansvaret for andre mennesker. Jeg er også god til at have overblik, da jeg er vant til, at der sker en masse omkring mig og vant til at være på hele tiden. 
Hvad har jeg læst/arbejdet med tidligere: Jeg har gået i folkeskole fra 2007-2017 og bagefter tog jeg på gymnasiet. Her tog jeg en STX hvor jeg havde linjen Engelsk A, Spansk A og Tysk B. Efter gymnasiet har jeg holdt sabbatår, hvor jeg har arbejdet lidt i en bager og i det sidste års tid har jeg arbejdet i en børnehave og vuggestue. Imens jeg gik i folkeskole og på gymnasiet arbejdede jeg fire år i en tøjbutik. 
Hvad laver jeg i min fritid: I min fritid bruger jeg mest tid sammen med mine venner, veninder og familie.

Felice Kirkegaard Stenholt

Jeg hedder: Felice Kirkegaard Stenholt

 

Jeg bor: Silkeborgvej 84, 8680 Ry 

 

Min alder er: 21

 

Har jeg kørekort: Ja

 

Kan jeg stå på ski: Nej

 

Jeg taler/forstår følgende sprog: Dansk, Engelsk

 

Telefonnummer: +45 21 29 66 59

 

 

Hvorfor vil jeg gerne være guide/andet arbejde i udlandet?:
Jeg er klar på at komme ud i verden og få en masse fede oplevelser, og tænkte det var oplagt mulighed som guide. Jeg har altid været meget glad for at rejse, komme ud og opleve andre kulturer og gerne komme tættere på end hvad man typisk gør på en almindelig ferie. Jeg trænger også til en pause fra den til tider grå hverdag derhjemme, og drømmer om en hverdag med fede oplevelser, nye bekendtskaber og et arbejde som måske ikke altid føles som et arbejde. 

 

Hvad er mine kvalifikationer i forhold til jobbet?:
Jeg er som person altid glad, smilende og klar på nye udfordringer. Jeg er meget serviceminded og står altid klar til at give en hjælpende hånd, både til gæster og kollegaer. Derudover kan jeg godt lide at være sammen med, og lære nye mennesker at kende. Igennem mit arbejde på sygehuset, blev jeg også trænet i at være omstillingsparat, da to dage aldrig var ens og jeg var klar til at smide hvad jeg havde i hænderne, hvis der kom noget vigtigere. Jeg går også meget op i, at der er et godt samarbejde og arbejdsmiljø at være og arbejde i. Jeg går også altid meget op i at have styr på mine ting og er ansvarsfuld.    

 

Hvad har jeg læst/arbejdet med tidligere?:
Jeg har gået på Silkeborg Gymnasium (STX), hvor jeg gik på den samfundsfagligelinje. Gik der fra 2017-2020.
 
Jeg har tidligere arbejdet på en tankstation, som butiksmedarbejder, hvor vi som lukkeansvarlig havde ansvaret for at butikken fungerede og alt var klar til kunderne. Her var der opgaver som åben og luk af butikken, rengøring, madlavning, pakkeshop, og håndtering af kunder. 

 

Mit seneste job var på Silkeborg Sygehus, som servicemedarbejder afløser og i et fast vikariat. Her blev jeg kastet ud i en masse forskellige opgaver, som f.eks. madlavning til patienter, rengøring af stuer, kørsel af patienter til og fra undersøgelser, vaskeri og en masse andet. En masse forskellige opgaver, som har udfordret og lært mig rigtig meget.  

 

Hvad laver jeg i min fritid?:
Jeg bruger rigtig meget af min fritid på at lave øjenvipper på en masse forskellige piger. Det startede først som en interesse, og senere tog jeg uddannelse/kursus i at kunne lave lash extensions og lash lift. 
Udover dette bruger jeg også rigtig meget af min tid på at være sammen med venner, veninder og selvfølgelig også min familie. 

 

Andet i bør vide om mig (fri tekst)?:
Jeg er glad for arbejdet med mennesker og gør altid mit for at både kollegaer og mennesker omkring mig har det godt. Jeg har før arbejdet i et højt tempo og trives når der er noget at lave. 
Jeg har de seneste par år også udviklet mig og lært en masse omkring mig selv, og hvordan og hvorfor jeg er som jeg er. 

Cille Møller Sørensen

Jobansøgning

 (Cille havde medsendt et billede)

Jeg hedder:
Cille Møller Sørensen

Jeg bor:
Østre Alle 60, 1 tv. 9000 Aalborg

Min alder er:
28

Har jeg kørekort:
Ja

Kan jeg stå på ski:
Ja

Jeg taler/forstår følgende sprog:
Dansk og Engelsk (forstår lidt Svensk)

Telefonnummer:
+4522418107

Email:
cille_ms@hotmail.com

 

Hvorfor vil jeg gerne være guide /Andet arbejde i udlandet:
Findes der noget mere fantastisk, end at begive sig ud på et nyt eventyr ude i verden? Omgivet af eventyrlystne mennesker, klar til en oplevelse for livet. Hvis der gør, så må det klart være at kunne bidrage til, at en masse mennesker netop får et sådant eventyr, samt fantastiske minder til mindebogen!
Som guide brænder jeg for, at give gæsterne en uforglemmelig oplevelse og hver dag bliver mødt med højt humør og skøn energi. Jeg vil gøre mit bedste for, at de tør kaste sig ud på nye eventyr som f.eks. at udforske den fantastiske verden under vandet, slalom ned ad de sneklædte pister, møde nye mennesker og være imødekommende overfor en ny kultur.

Guidebranchen har kaldt på mig i mange år, da jeg er en eventyrjæger, som igennem mine rejser har fået en enorm nysgerrighed for nye kulturer og den farverige verden. Nu er det tid til at jeg ikke blot skal opleve dette på ferier, nu skal det være en fast del af mig og ønsker verden som min arbejdsplads. For mig er mit arbejde ikke bare et job, det er min hobby og passion.

 

Hvad er mine kvalifikationer i forhold til jobbet:
Min energiske personlighed, glæde og nysgerrig på andre mennesker, gør at jeg elsker at give andre et smil på læben og bidrage til fantastiske oplevelser. Jeg har 12 års erfaring i detailbranchen, dette har lært mig hvor vigtig god service er og syntes, at det er sjovt at arbejde i servicebranchen, da jeg virkelig kan udfordre mig selv og bruge min personlighed.
Derudover er jeg opmærksom på rollen som problemknuser, personligt er jeg heller ikke bange for at stå forrest og ta udfordringer op, dette har jeg virkelig fået lov at prøve kræfter med, igennem mit arbejde som butiksansvarlig i en blomsterforretning, samtidig med det har lært mig at være omstillingsparat.

 

Hvad har jeg læst/arbejdet med tidligere:
Læst
– HG, Frederikshavn Handelsskole, Butiksassistent med speciale i blomster år 2010-2012
– Virksomhedsøkonomi B, Enkeltfag, Aalborg Handelsskole år 2021

Arbejde
– Blomsterdekoratør og elev- og butiksansvarlig, Carla Blomster år 2015-2021:
Her var jeg med til at styre den daglige drift i butikken; kundepleje, planlægning, indkøb og kontakt til sælgere samt øvrige beslutningstagende opgaver osv. Derudover havde jeg medansvar for mine kollegers trivsel og udvikling, samt ansvaret for elever.
– Blomsterdekoratørelev: Wendelbo Blomster år 2013-2015.  
– Butiksassistent: Sports Master Lagersalg år 2009-2010, Dansk Outlet år 2010-2011, La Fleur Elegante år 2012-2013,
– Landbrugsmedarbejder: Store Vognsbæk år 2012-2014.

Hvad laver jeg i min fritid:
Jeg har en kæmpe passion for blomster, som jeg dyrker i mit lille værksted og blomsterunivers på Instagram. Derudover slider jeg løbesko op, imens jeg nyder den dejlige natur – har også bildt mig selv ind, at det er helt fantastisk med en dukkert i havet hele året rundt.
Elsker at rejse ud i verden og opleve de små magiske øjeblikke, mærke mangfoldigheden og varmen, som de forskellige lande og kulturer byder på. Ferier har ofte været for at udforske historiske skatte, dykke, stå på ski og nyde livet.

Derudover, så er jeg er stort familie menneske og værner om de nærer kerne/familieværdier og passer godt på de fantastiske mennesker, som jeg er så heldig at have i mit liv og vil gøre alt for dem.

 

Andet I bør vide om mig:
Eventyrjæger på land, til vands, i luften og på livet.

Jeg har sagt nej tak til, at købe den blomsterbutik som har været mit hjertebarn igennem de sidste seks år, fordi jeg brænder for at komme ud og være guide og opbygge en karrierer i rejsebranchen.
Som person er jeg meget passioneret og nysgerrig på den store verden, pligtopfyldende, fleksibel og sætter en ære i at gøre mig umage. Jeg stortrives i arbejdet med mennesker og er vild med nye udfordringer og travlhed. Jeg glæder mig inderligt til at komme ud og være en del af et team med skønne kollegaer, og er klar til at komme ud som guide efter jul.

Louise Nygaard Bang

Jeg hedder:

Louise Nygaard Bang
Jeg bor:
På Pilevægnet 3, i Sønderborg, 6400 
Min alder er:
20 år 
Har jeg kørekort:
Ja 
Kan jeg stå på ski:
Nej
Jeg taler/ forstår følgende sprog:
Dansk, engelsk, svensk, og norsk
Telefonnummer:
22897506 
Email:
Hvorfor vil jeg være guide/ andet arbejde i udlandet?
Lige siden jeg som 15 årige kom på arbejdsmarked, har jeg arbejdet indenfor servicefaget, hvilket jeg har fundet ud af jeg rigtig godt kan lide. Jeg elsker udfordringen i at tilpasse servicen til den person/ det problem der står overfor mig, så gæsten får en god oplevelse. Dertil har jeg en drøm om at tage et semester i udlandet når jeg engang beslutter mig for at læse videre, og mener derfor at arbejde som guide vil give mig et godt udgangspunkt.
Hvad er mine kvalifikationer i forhold til jobbet? 
Som før nævnt har jeg arbejdet indenfor servicefaget i lang tid, hvilket betyder at jeg er serviceminded, omstillingsparat, og udadvendt. Jeg har haft en del ansvar på mine tidligere arbejdspladser, hvor jeg bl.a. har være lukkeansvarlig, vagtansvarlig, og stået for at oplærer nye. Jeg har det derfor godt med det store ansvar, der ligger i at være guide. 
Hvad har jeg læst/arbejdet med tidligere?
Jeg har haft arbejdet indenfor restaurations- og oplevelsesbranchen, hvor jeg har været vært og tjener. Som vært har jeg stået for børnefødselsdage, julefrokoster, barnedåb og sætte gang i aktiviteter som minigolf, bowling og starte op for escape rooms. Den vej igennem har jeg fået erfaring med at arbejde med alle aldersgrupper, og være med til at sætte gang i en god stemning. I servicefaget kommer man tit ud for travle situationer. Jeg arbejdede bl.a. i sommeren 2018 hos Universe Science Park, hvor der blev sat nye rekorder for antal besøgende, flere gange i løbet af sæsonen. Jeg har derfor meget erfaring med at arbejde under press, samtidig med at man skal virke positiv, og have et overblik. 
Hvad laver jeg i min fritid?
Siden jeg var barn har jeg været glad for at danse, og har derfor brugt meget af min fritid på det. I min 10. klasse valgte jeg derfor også at gå på danselinjen på Hoptrup Efterskole, hvor jeg lærte forskellige stilarter såsom, hiphop, jazz, ballet, og moderne dans. efterfølgende har jeg gået på et gammelt elevhold, indtil corona sætte en stopper for det.
Da jeg begyndte i 6. klasse valgte jeg også at starte som hjælpetræner for børn i alderen 3-4 år. Efter flere sæsoner med børn op til 7 år, blev jeg instruktør med en veninde for et dansehold for piger i indskolingen og fik året efter et større hold på 30 personer i alderen 14-16 år. At være frivillig som træner, har lært mig hvordan man underholder, underviser og håndtere konflikter hos børn og unge. 
Andet i bør vide om mig?
Jeg elsker nye udfordringer, og prøver derfor altid at finde nye ting at lære og kaste mig ud i. Derudover vil jeg også gerne have styr på de ting, jeg begiver mig ud i, og opsøger derfor gerne så meget viden og læring som jeg kan få. 
Jeg håber i vil kalde mig ind til en personlig samtale så jeg kan give jer en bedre forståelse af mig som medarbejder. 

Line Pedersen

Jeg hedder Line Pedersen
Jeg bor i Sorø
Min alder er: 20
Har jeg kørekort: Ja
Kan jeg stå på ski: Ja
Sprog: Jeg taler Dansk, Engelsk og Tysk. Jeg forstår Svensk og Norsk. 
Telefonnummer: +45 20256545
Hvorfor vil jeg gerne være guide, eller have job i udlandet?
Jeg ønsker at blive guide, fordi jeg ved, hvad det betyder at møde en guide der imødekommende, vidende og engageret. Disse tre ting vil jeg gerne have mulighed for at give til gæster, jeg møder rundt om verden. Derudover fungere jeg bedst, når der sker noget omkring mig, både i forhold til opgaver og mennesker. Jeg brænder for at komme ud at opleve verden på en anden måde, og blive udfordret på nye ting. Jobbet som guide vil være en oplagt mulighed, da jeg ikke er bange for at gå forrest, tage en beslutning og tage ansvar. 
Hvad er mine kvalifikationer i forhold til jobbet?
Mine kvalifikationer til dette job er, at jeg er meget udadvendt, og fuld af gå på mod. I og med at jeg har arbejdet som svømmeinstruktør i 7  år, har jeg oparbejdet en erfaring med service omkring både børn og voksne. Jeg ved, hvad det betyder at stå forrest og have ansvaret for mere end 40 børn af gangen i et element, der kræver meget opmærksomhed. Derudover har jeg som tjener lært at yde den service, der giver gæsterne den bedste oplevelse. Disse jobs har lært mig at holde hovedet  koldt i pressede situationer, særligt i svømmehallen har jeg skullet handle hurtigt og effektivt i livstruende situationer. 
Hvad har jeg læst/arbejdet tidligere?
Efter folkeskole gik jeg på Broby sportsefterskole, hvor jeg prøvede alt fra håndbold til gymnastik af. Udover det fik jeg et speedbåds certifikat ved at bestå både den teoretiske og praktiske prøve. Derefter gik jeg på STX, som er den seneste uddanelse jeg har.
Jeg har siden 8. klasse arbejdet i Sorø svømmehal, hvor jeg har arbejdet mig fra at være hjælpeinstruktør til at blive instruktør til sidst også at blive instruktørkontakt. 
I jobbet som instruktør har jeg undervist børn mellem 3 måneder og 15 år. Som instruktørkontakt er det blandt andet mig, der sørger for en velfungerende vagtplan, tager imod sygemeldinger fra instruktører og er med til at ansætte nye instruktører. 
Jeg har arbejdet som tjener på en italiensk restaurant og på Comwell i lidt over et halvt år. 
Hvad laver jeg i min fritid?
Da jeg gik på gymnasie brugte jeg min fritid på at forberede mig til skolen, og arbejde som svømmeinstruktør. Meget af min fritid gik også til administrativt arbejde, da jeg fungerede som instruktørkontakt i svømmehallen. Derudover passede jeg selvfølgelig også mit sociale liv. 
Andet der er godt at vide:
Jeg er som person meget kreativ i min tilgang til løsninger af problemer, og ser derfor altid muligheder frem for begrænsninger og jeg gør det med et smil.

Inger-Marie

Jeg hedder: Inger-Marie 

 

Jeg bor: Bøgebakken 1, 6900 Skjern

 

Min alder er: 19 år

 

Har jeg kørekort?: Ja

 

Kan jeg stå på ski?: Nybegynder

 

Jeg taler/forstår følgende sprog: Engelsk, Tysk (det basale), Spansk (det basale), Svensk (forstår), Norsk (forstår).

 

Telefonnummer: 24 43 79 25

 

Email: Ingermariea123@gmail.com

 

Hvorfor vil jeg gerne være guide/andet arbejde i udlandet?

 

Jeg brænder for servicefaget, samt for at levere gode oplevelser. Omgang med mennesker giver mig rigtigt meget energi, og jeg er drevet af nye udfordringer. Jobbet som guide finder jeg attraktivt, eftersom det indeholder mange forskellige aspekter og udfordringer. Det er vigtigt for mig at være i udvikling, hvor jobbet som guide kan udvikle mine kompetencer og min person. At give en gæst et smil på læben er noget af det bedste jeg ved. Derudover er jeg utrolig interesseret i verden, og hungrer efter at opleve mere af den.

 

Hvad er mine kvalifikationer ift. jobbet?

Jeg er et individ, der har meget gåpåmod, og er klar til udfordringer. Som person er jeg meget positivt anlagt, energisk og smilende. Derudover er jeg dedikeret og går 100% ind i det jeg laver med fuld engagement. Jeg er meget udadvendt og nyder at kommunikere med nye mennesker. Hertil er jeg meget ansvarsbevidst og trives i, at have forskellige ansvarsopgaver. 

 

Hvad har jeg læst/arbejdet med tidligere?


Arbejde

McDonalds

Jeg har arbejdet med service i tre år på McDonalds hvor jeg var GEL (Guest experience leader.) Dette har givet mig mange værktøjer og kompetencer med i rygsækken ift. at levere den gode gæsteoplevelse, samt skabe de unikke øjeblikke. Jeg har opnået både viden og erfaring vedrørende hvordan gæsten får den bedst mulige oplevelse, samt hvordan gæstens forventninger overgås. Derudover har jeg fået erfaring vedrørende gæsteklager og hvordan disse håndteres bedst muligt. Endvidere lærte jeg at læse de forskellige slags gæster og tilpasse min service til den enkelte, således den bliver unik. Under dette job lærte jeg, at holde hovedet koldt i pressede situationer. 

Center Bakkehuset

Center Bakkehuset er et bosted for voksne med betydelig og varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. I dette job har jeg fået utrolig mange erfaringer, og udviklet mig meget som person generelt. At arbejde med handicappede har givet mig en kæmpe tålmodighed og tolerance. Derudover er jeg blevet utrolig hårdfør ift. diverse arbejdsopgaver, og jeg har lært at arbejde med kommunikation på en helt anden måde. Det har vist mig hvor vigtigt det er at tilpasse sig det enkelte individ i omgang med mennesker. Hertil er jeg blevet mere bekvem i at bære et større ansvar for andre mennesker gennem dette arbejde. 

Uddannelse

Jeg har afsluttet en STX – almen gymnasial uddannelse. Her havde jeg studieretningen: Samfundsfag A, Engelsk A, Spansk A. 


Hvad laver jeg i min fritid?

I min fritid vægter jeg det sociale højt, eftersom jeg nyder at være sammen med venner og familie. Derudover elsker jeg at træne, løbe og generelt være aktiv. Lige så meget som jeg nyder samværet med andre mennesker, nyder jeg også at lade op ved at sidde og fordybe mig i diverse projekter og opgaver. Lige nu går jeg f.eks. meget op i psykologi og mindset, hvilket jeg synes er spændende at læse forskellige bøger om. 


Andet i bør vide om mig?

I mange år har jeg været frivillig hjælpetræner inde for dansen. Her havde jeg at gøre med både helt små børn og ældre ægtepar. Det er noget, som har givet mig rigtig meget god energi gennem årene. Jeg har lært at have med mange forskellige mennesker at gøre, samt have en tålmodighed og tolerance for alle

Caroline Rafn

Jobansøgning

 

Jeg hedder: Caroline Rafn

 

Jeg bor: Strandvejen 15E, 9000 Aalborg 

 

Min alder er: 19 (født d. 16. maj 2002)

 

Har jeg kørekort?: Ja

 

Kan jeg stå på ski?: Ja (Meget øvet)

 

Jeg taler/forstår følgende sprog: Dansk (Modersprog), Engelsk (Flydende), Tysk (Gymnasieniveau), Norsk (Kan forstå og tale lidt), Svensk (Kan forstå og tale lidt)

 

Telefonnummer: +45 5197818

 

Email: carolinerafn235@gmail.com

 

Hvorfor vil jeg gerne være guide/ Andet arbejde i udlandet?: 

Jeg vil rigtig gerne arbejde som guide fordi, jeg brænder for at arbejde med mennesker og elsker at yde en service og give gæsterne de bedste oplevelser med på vejen. Så vil jeg også super gerne ud at arbejde som guide, da jeg elsker nye og spændende udfordringer og derigennem kunne udvikle mig selv som person men også mine kompetencer. 

 

Hvad er mine kvalifikationer i forhold til jobbet?:

Jeg er en meget udadvendt og social person, som elsker at møde nye mennesker. Jeg er meget imødekommende og tænker meget på at se muligheder frem for begrænsninger. Jeg er serviceminded og elsker at arbejde med forskellige mennesker. Derudover er jeg meget en team-player, da jeg elsker at arbejde som et team og nå i mål som et team. 

 

Hvad har jeg læst/arbejdet med tidligere?

Jeg har lige afsluttet STX på Støvring Gymnasium her i sommeren 2021, hvor jeg havde linjen Tysk A, Engelsk A, Samfundsfag B. Jeg har tidligere arbejdet i SuperBrugsen og ONLY tøjbutik, hvilket begge to er steder, hvor jeg har arbejdet med at betjene kunder og yde en service. Det sidste sted jeg har arbejdet, er som salgs- og kundeservice konsulent hos Telenor, hvilket har givet mig en del kompetencer. Jeg har bl.a. arbejdet med DISC-profil, konflikthåndtering, salg, indvendingsbehandling og service generelt. I dette job har jeg virkelig lært, hvordan man skal afklare kunden/gæstens behov for at yde dem den bedst mulige service, og hvordan man håndterer forskellige typer af personer i forskellige situationer. 

 

Hvad laver jeg i min fritid?: 

Jeg en meget social person, og derfor bruger jeg en del tid på at være sammen med mine venner, da de betyder meget for mig. Derudover går jeg meget op i fodbold og har spillet på højt eliteniveau i en klub, der hedder AaB. Jeg har spillet der stort set hele mit liv, dog spiller jeg nu i en lidt mindre klub, der hedder Vejgaard, hvilket jeg gør to gange om ugen med mine veninder. Jeg bruger jeg også en del tid sammen med min familie, da jeg stadig bor hjemme sammen med mine forældre. 

 

Andet I bør vide om mig?:

Jeg er meget dedikeret, engageret og fokuseret omkring, hvad jeg laver og foretager mig. Dette kommer sig nok af, at jeg har dyrket elitesport på højt niveau og har stort set altid stræbt efter gode resultater og det at være den bedste, men samtidig handler det for mig også om at have det sjovt. Jeg er meget initiativrig og elsker at sætte ting i gang. Jeg tænker meget på hvordan mine medmennesker har det, da jeg trives godt i selskab med andre og er også her, jeg befinder mig bedst.

 

Med venlig hilsen

Caroline Rafn

Lærke Mejer Christensen

Jeg hedder: Lærke Mejer Christensen

 

Jeg bor: Ribegade 23, 9900 Frederikshavn, Danmark

 

Min alder er: 20 år

 

Har jeg kørekort: Ja

 

Kan jeg stå på ski: Ja, på begynder niveau 

 

Jeg taler/ forstår følgende sprog: Dansk og engelsk (lidt tysk, svensk og norsk)

 

Telefonnummer: +45 21 97 97 20

 

E-mail: lcmejer@gmail.com

 

 

Hvorfor vil jeg gerne være guide / Andet arbejde i udlandet?

 

Jeg har altid været fascineret af verden omkring os.  Jeg brænder virkelig for at rejse og det er noget jeg har hungret efter siden jeg kan huske. Jeg har altid vist at jeg ville arbejde med mennesker, da det giver mig glæde at se andre mennesker få succes alt fra de små til store ting i livet. Jeg vil gerne være rejseleder, da man i guidejobbet får lidt af det hele indfriet!

 

Hvad er mine kvalifikationer i forhold til jobbet?

Jeg rejste første gang ud i den store verden som 13 årig, hvor jeg besøgte en veninde på Grønland. I 2019 rejste jeg til England hvor jeg gik på en international sprogskole i 3 uger – her lærte jeg for alvor at stå på egne ben i et fremmed land.

I sommers arbejdede jeg i hjemmeplejen som sommerferieafløser. Her mødte jeg mange forskellige mennesker med hver sin livshistorie. Jeg lærte at tilpasse min ’service’ efter hvem jeg stod overfor. Her fik jeg et rigtig godt forhold til flere af borgerne.

Derudover har jeg en storebror med infantil autisme. Jeg har derfor vokset op med et kæmpe omsorgsgen og en stor respekt for mennesker (med særlige behov). Derudover er jeg god til at holde hovedet koldt i pressede situationer.

 

Hvad har jeg læst/arbejdet med tidligere?

Jeg har gået på Aalborg City Gymnasium, som er en 2-årig STX – herfra blev jeg student i sommers.

I 10. klasse arbejdede jeg som opvasker på en svensk-inspireret restaurant (Smørgåsen). Derudover har jeg passet min mors kusines to drenge fra de var henholdsvis 1 og 4 år.

Jeg har ikke arbejdet gennem min gymnasietid, da jeg gerne ville have fuld fokus på studiet. Da det var en STX på 2 år, var der heller ikke meget fritid at gøre godt med. Jeg fik job i hjemmeplejen i min læseferie og et par dage efter mit studentergilde stod jeg klar som udekørende hjemmehjælper. Derefter valgte jeg at tage på Service&Co, hvorfra jeg vil dimittere i næste uge. Nu er jeg klar til udleve min drøm, som er at arbejde i udlandet!

 

Hvad laver jeg i min fritid

Jeg har altid været pjattet med sport, og har dyrket mange forskellige sportsgrene. Efter jeg startede på gymnasiet satte jeg dette på pause. Jeg løber i min fritid og forsøger at holde mig i god form. Personligt elsker jeg at sprinte. Derudover elsker jeg at følge med når landsholdet/danske atleter konkurrerer mod den store verden! Den sidste tid har jeg brugt min fritid på at finde ud af hvad det er jeg gerne vil, hvordan jeg udlever mine drømme og bliver den bedste version af mig selv. Jeg har altid være enormt kreativ og haft en god fantasi. Den side har jeg haft gemt lidt væk gennem min gymnasietid, men jeg er klar til at finde den frem igen 🙂

 

Andet I bør vide om mig?

Jeg er fighter med stort F. Jeg havde ikke de bedste forudsætninger om at tage en studentereksamen (og i hvert fald ikke på 2 år). Da mine folkeskolelærere ikke troede på mig valgte jeg at tro på mig selv, og det gjorde at jeg gik ud af folkeskolen med et af skolens højeste snit det år. Jeg har desuden selvlært mig engelsk, da jeg vidste at det ville blive en forudsætning, hvis jeg ville ud at se verdenen.

Jeg er mega nysgerrig og positiv – jeg prøver altid og få det bedste ud af enhver situation. 

Jeg drømmer om at blive jordemoder i fremtiden.

Sara Snitkjer Henningsen

Jeg hedder: Sara Snitkjer Henningsen
Jeg bor: Lembckesvej 39, 2th, 6100 Haderslev.
Min alder: 20
Kan jeg stå på ski: Ja
Kørekort: Ja
Jeg taler flydende: dansk og engelsk
Jeg forstår og taler i mindre grad: spansk og tysk
Forstår dels: norsk og svensk
Telefonnummer: 29777074
Email: sarahenningsen8@gmail.com

Hvorfor vil jeg gerne være guide:
Jeg vil gerne give andre mennesker nogle gode oplevelser gennem deres ferie, og elsker at være sammen med mennesker. Jeg ønsker at udfordre mig selv og er ikke bange for at gå forrest og tage ansvar.

Hvad er mine kvalifikationer:
Som person er jeg meget udadvendt og smilede. Jeg er ansvarsbevidst og imødekommende og er ikke bange for nye udfordringer. Jeg er en teamplayer og det betyder meget for mig at alle bliver hørt og føler sig godt tilpas.

Hvad har jeg læst/arbejdet med tidligere:
HHX, Vejen Business College – International Økonomi og afsætning
Rotary Youth Exchange – 10 måneder som udvekslingsstudent i Minnesota, USA på high school.
Rødding skole – folkeskole 0-9 klasse.

Jeg har arbejdet i tøjbutikken Martin Møller i Rødding i 2 år i gennem 8. og 9. klasse, hvor jeg har gjort rent, kørt med post, og lavet andre mindre oprydningsopgaver.
Jeg har gennem 9. klasse gjort rent i private hjem.
Jeg har derudover gennem en del år også været barnepige for vores naboer og andre familier, når de har haft brug for det.
I gennem mine 3 år i gymnasiet har jeg arbejdet som ungarbejder i ABC Lavpris i Rødding, hvor jeg har varetaget mange forskellige opgaver, herunder kassebetjening, ansvar for afdeling, oplæring, kundekontakt mm.

Hvad laver jeg i min fritid:
I min fritid er jeg aktiv medlem af organisationen Rotex, som er en organisation for hjemvendte Rotary udvekslingsstudenter. Formålet er at skabe et netværk samt tæt arbejde med Rotary i forhold til de udvekslingsstudenter i Danmark og dem på vej ud, samtidig med vi har vores egne begivenheder for dem. Jeg har været aktiv siden 2018 og i 19/20 sad jeg i bestyrelsen som eventkoordinator og i 20/21 som præsident.

Andet i bør vide:
Vi har arbejdet med disc profiler på guidenskolen og jeg er meget høj på i og s.

[instagram-feed feed=1]
Loading...