Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

DK / SE / NO

Service & Co. guideuddannelse

bliv rejseguide i dit sabbatår

Siden 1998

Guidejobbet er – hvis du spørger os – en helt perfekt måde at opleve hele verden, udforske nye sider af dig selv og ikke mindst tjene penge imens. Selvfølgelig i fantastiske fællesskaber hvor du kan skabe venner for livet.

På denne side har vi samlet alt den information vi mener, at du bør vide om at tage en guideuddannelse og arbejde som rejseguide i sit sabbatår. Først lidt info om guideuddannelsen. Dernæst et møde med tidligere elever og smugkig på deres oplevelser. Til sidst træder du ind i Inspirationszonen hvor du både kan quizze dig selv i hvor god en guide du kan blive samt se og høre meget mere om de oplevelser som venter dig forude på guideskolen.

Vi håber, at du bliver inspireret og vi står selvfølgelig klar til at tage en snak med dig hvis du vil høre mere.

De bedste hilsner

/Team Service & Co.

Første stop: Guideskolen

Før guidelivet kalder, kalder guideskolen. Og på Service & Co. Guideskole uddanner vi branchens bedste og mest eftertragtede guider til rejsebranchen. På 5 uger i Malta, Spanien eller Thailand gør vi dig 100% klar til – både fagligt og mentalt – til verdens fedeste job som rejseguide.

Uddannelsen er intensiv og brancherelevant indenfor alle servicefag, men selvfølgelig særligt for guidefaget. Under uddannelsen har vi også fokus på DIG og din personlige udvikling. Modsat andre guideskoler har vi et mindre hold elever, og lover dermed dig, at du er i centrum.

Vi har 5 guideskoler årligt. Årets første guideskole er i Marbella (Spanien) i januar. Vi har 2 i Salou (Spanien) i hhv. forår og efterår. Om sommeren har vi vores eksotiske guideskole i Thailand, og året slutter af med guideskolen på Malta, hvor du også kan tage et dykkerkursus i forlængelse af dit ophold.

På guideskolen arbejder vi med et ‘learning by doing‘-princip som går ud på, at vi først introduceres til fagene, og derefter fører vi dét vi har lært ud i praksis. Det betyder, at når du lærer om at afholde en udflugt får du først noget teoretisk undervisning så du har en idé om hvordan man gør. Derefter tager vi i praksis og oplever en udflugt. Er vi på vores guideskole i Salou vil vi typisk tage ind og opleve Barcelona sammen.

Når du tager en guideuddannelse hos os bliver du både Certificeret Rejseguide i Bæredygtighed så vel som Certificeret i Førstehjælp rettet specefikt mod guidejobbet. Selve guideuddannelsen har fag på diplomniveau, og du har selvfølgelig jobgaranti efter uddannelsen så du kan springe direkte i job hos n0gen af de fedeste rejseselskaber. Vi har over 60 samarbejdende rejseselskaber – bl.a. TUI, Århus Charter, Bravo Tours, Danski, Nortlander – og de kommer ned i slutningen af din guideuddannelse og tager dig til jobsamtale.

Tag springet, og påbegynd din guideuddannelse med Service & Co. guideskole – din kickstart til et fantastisk job i rejsebranchen!

Service & Co. Legat

Vi udlodder legater på op mod 5.000,-. Send en ansøgning i dag.

Hvilken destination?

Malta, Thailand eller Spanien. Hvilken destination er din?

Guide-til-guide

Jobbet som guide er forskelligartet. Download minibog og læs om guidejob

Hvad siger eleverne?

Mød tidligere elever

Vi kan altid snakke guld og grønne skove om os selv, og fortælle dig hvorfor Service & Co. er den branchens absolut bedste guideskole som giver dig minder og oplevelser for livet. Men det vil vi ikke. For vi synes faktisk, at vores elever er de bedste til at fortælle dig om deres oplevelser. Mød en håndfuld af vores elever 👇.

Guideskole med øjeblikke du aldrig vil glemme!

Uanset om du har guidejobbet i din fremtidige horisont eller bare har brug for 5 fuldstændigt anderledes uger, vil jeg anbefale dig at tage på Service og Co! Service og Co forbereder dig 100% på alt, hvad du vil møde i guidebranchen og mere til. De skubber dine grænser længere, end du selv havde troet de kunne skubbes, uden at det føles unaturligt, eller presset. Når du rejser hjem, vil du ende med 5 fantastiske uger i baggagen, og med en masse øjeblikke du aldrig vil glemme!

Gennem opholdet vil du have et instruktør team tilkoblet dig. De er utrolig kompetente, og har mange erfaringer at dele ud af. De formår at gøre undervisning spændende, samt differentiere den fra den normale tavle undervisning. Så hvis du har svært ved skole, bliver det ikke et problem at gennemfører uddannelsen!

Efter forløbet har Service og Co en masse gode samarbejdspartnere inden for branchen, så de får hurtigt sat jobsamtaler op, samt finder det job der passer din personlighed bedst.

Jeg vil til hver en tid kunne anbefale Service og Co!

Anmeldelse fra Nikolai | Elev Salou 2022 | 5 ud af 5 ⭐

Freja Nikolai uniform primo tours uddannede rejseguide fra service & co guideskole

Nikolai Leerberg

Nikolai – elev på guideskolen i Salou 2022 – sammen med kollega Freja som var elev på guideskolen i Salou 2021. Nu kollegaer hos Primo Tours.

Find Nikolai på Instagram og følg hans guideliv her.

Find Freja på Instagram og følg hendes guideliv her.

inspirationszonen

Det er en stor beslutning at tage på guideskole. Derfor har vi samlet vores 3 bedste (og sjoveste) inspirationskilder til dig, så du kan quizze og lade dig inspirere gennem video og lyd.  

QUIZ: Hvor god en guide er du?

Alle kan blive rejseguide, men ikke alle kan blive en god rejseguide. Tjek hvor god en rejseguide du kan blive ved at svare på 14 spørgsmål.
Mon du bliver den næste stjerne-guide? 

Online video foredrag

Læn dig tilbage i sofaen, pop en pose popcorn og se vores video foredrag hvor du kan få et dybere indblik ind i hvad der venter dig på guideskolen og guidelivet. TID: ca. 20 min

Podcast: med verden som legeplads

Vores podcast er ikke helt ny, MEN den holder stadig 110%! I podcasten kan du både møde os, vores elever og guider som har været i uniformen i længere tid. 

Inspirationsmøde

Mød os online til inspirationsevent

Vi holder flere gange om året inspirationsaften både på zoom og LIVE på instagram. Vil du med?

Kommende datoer:

Online møde på zoom | 18. maj 2023 kl. 17.00

guider fra Service & Co.

Lad os snakkes ved!

Hvis du er kommet til bunden på siden, må det betyde, at vi skal tage en snak.

[instagram-feed feed=1]
Loading...