Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

DK / SE / NO

MEllieha – Malta

Guideskole Malta

Guideskole på den smukkeste, “instagrammable” ø, Malta – rig på fantastisk historie, natur og kultur!

Der er et utal af gode grunde til at vælge et ophold på guideskolen på Malta. Den smukke og rå natur, de gyldne sandstrande, det fantastiske vinterklima, de blå laguner, det historiske vingepust fra blandt andet korsridderne og ikke mindst det fantastiske Mellieha Holiday Center, der lægger grund og faciliteter til vores elever i 5 uger. Alt dette er kun ca. 3 timers flyvetur fra Danmark.

På Mellieha Holiday Center kommer du så tæt på det ægte liv som guide, som det er muligt. Du bor og lever sammen med 4 andre elever i et 70 m² stort feriehus med privat gårdhave og tagterrasse.

Mellieha Holiday Centre er tegnet af den danske arkitekt, Hans Munk Hansen, og hotellet ligger på en af Maltas bedste placeringer blot 300 meter fra en af øens bedste sandstrande. Feriebyen byder på et væld af lækre faciliteter: stor udendørs pool, bar, restauranter, supermarked, fitnessrum, voksenpool, børneklubber og selvfølgelig Folkeferie.dk’s danske rejseledere. Du er altså lige midt i en dansk feriedestination, mens du lærer alt det, du behøver for at blive en dygtig guide.

På Malta er vejret fantastisk hele året. Når vi besøger øen i november og december, kan du regne med temperaturer på ca. 18-20 grader. Øen har ca. 3.000 årlige solskintimer, og det subtropiske middelhavsklima sikrer, at du sagtens kan pakke shorts og T-shirt i kufferten. Når solen ikke er fremme, kan det blive en smule køligere, og der kan også falde lidt regn, så husk også en god sweater og en paraply.

Malta er med sine blot 316 km² en ø med masser af seværdigheder. Derfor er der selvfølgelig inkluderet en tur til øens hovedstad Valletta i guideskoleopholdet. Her finder man, som mange andre steder på øen, levn efter blandt andet tempelfolket, romerne, araberne og de mange korsriddere. Der er et utal af museer, kirker, fæstninger og templer, så det er ikke uden grund, at mange film bliver optaget på Malta – blandt andet første afsnit af Games of Thrones.

Når man går rundt i Vallettas gader, kan man næsten mærke stemningen fra gamle tider. Udsigten ud over byens naturhavn vidner om de mange søslag, der har fundet sted her.

Når du booker dit guideskoleophold på Malta, er du sikker på godt vejr, skønne faciliteter og 5 uger på en helt unik ø.

Book inden 11 januar og spar 1000 kr

Skolekalender Malta

2024

7. nov – 10. dec

2025

12. nov – 15. dec

Nedtælling til næste skolestart på Malta

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Skolehotel – Mellieha Holiday Center

Farvel lejlighed, hus eller værelse i Danmark, og goddag resort og bungalow med tagterasse!

Den næste måned hedder din adresse Mellieha Holiday Centre – Mellieha – Malta, hvor du skal bo og koncentrere dig 100% om at blive guide. Mellieha Holiday Centre er et attraktivt feriecenter med adgang til pools, restaurant, fitness, fodboldbane, tennisbane, og bordtennis.

På hotellet bliver du indlogeret i en skøn bungalow, som du deler med 3 andre elever. Huset har 2 soveværelser, en stor stue, et stort lyst badeværelse samt fuldt udstyret køkken. Huset har egen lukket gårdhave med siddepladser både i sol såvel som skygge – OG en tagterrasse med havudsigt. Herudover har hotellet gratis WI-FI, sikkerhedsboks mod beregning, TV med danske kanaler og klimaanlæg.

Guideskolen ligger små 2 km fra Mellieha by og 25 km fra Maltas hovedstad Valletta. Med et busstoppested lige udenfor centret er det nemt at komme rundt på øen. 300 meter fra hotellet ligger Maltas bedste sandstrand.

Selve guideuddannelsen foregår primært i hotellets konferencelokaler og fællesarealer. Service og Co. stiller høje krav til faciliteterne, og Mellieha Holiday Centre har bl.a. moderne av-udstyr til undervisningen. Meget af tiden rykker vi undervisningen udenfor, fordi en del aktiviteter foregår ved poolområdet, på stranden eller i området omkring centret.

mad inkluderet i guideskole pris salou stort klistermærke

Guideskole med ALT inkluderet – også mad

“Uden mad og drikke, dur helten ikke” – og det gør guiden heller ikke.
Derfor har vi valgt, at morgen- & aftensmad er inkluderet i din guideskolepakke på ALLE vores guideskoler – også på Malta. På Malta har vi både mulighed for at anvende hotellets to restauranter og mulighed for en madboks hvor du og dine roomies får et lækkert hjemmelavet måltid (værdi 5.395,-)

Vi ser dyre ud fordi du får fuld valuta for dine penge
Fordi vi inkluderer mad i vores guideskolepakke syner vi dyre end andre guideskoler hvor maden kommer som et tilkøb efter booking. Vi tror på, at det er vigtigt at have gennemsigtige priser, og derfor har vi inkluderet ALT du har brug for på din guideskole i prisen du ser her på hjemmesiden. Vi har ikke skjulte gebyrer eller tilkøb som er nødvendige for din guideuddannelse.

Hotellets faciliteter

Her kan du se, hvilke faciliteter du har til rådighed under din guideskole

Udvid din guideskole med et dykkercertifikat

Dyk under overfladen og oplev Malta fra havet

Som noget helt særligt for vores guideskole på Malta kan du efter dine 5 ugers guideuddannelse tilkøbe 4 dages ekstra ferie på Malta med fokus på at tage et dykkercertifikat og udforske Malta under vandets overflade. Alt sammen selvfølgelig stadig sammen med dine guideskolekammerater.

Malta er et meget populært og yndet sted for dykkere. Havet er klart og rent med en utrolig god sigtbarhed op til 35 meter. Hvide sandbunde, klippe- og sandkyster, laguner, grotter, koraller og et rigt dyreliv. Der er ingen nævneværdige strømme og intet tidevand. Malta er et af de ganske få steder i verden, hvor det ikke er nødvendigt at sejle ud med båd, for mange af vragene ligger så tæt på, at du når frem efter en kort svømmetur fra kysten.

Rundt omkring øen findes vrag fra store skibe, både og fly. De mest kendte er bl.a. den godt 3.100 tons store olietanker Um El Faroud, som blev sænket i 1998 som del af et vragdyknings-program. Du kan også opleve engelske bombe- og jagerfly fra 2. verdenskrig.

Alt dette og mere til kan du opleve, hvis du vælger at tilkøbe et dykkerkursus efter din guideuddannelse. Det kræver ingen forkundskab, og de dygtige instruktører hjælper dig igennem alle aspekter af dykning, inden de tager dig med i vandet.

Dit første dyk bliver i poolen på Mellieha Holidaycenter. Derefter går turen ud i det virkelige element med dykkerflaske, hvor der venter en forunderlig verden, som kun kan ses nedefra. Et spændende dyreliv og en behagelig temperatur gør Malta til et oplagt sted at tage dit certifikat.

 • Havtemperatur i december: gennemsnitlig 14-15 grader
 • Du kan tage dit Padi E-learning, inden du starter på guideuddannelsen, så er du klar til at springe i vandet, når dykkerkurset starter.
 • Når du er ude som guide, er du klar til at dykke allerede på din første destination.
 • Danske dykkerinstruktører er med under hele kurset
 • Med i prisen får du alle dyk, materialer og Padi Open Water-certifikat
 • Kursuspris er inklusiv bolig og aftensmad på Meliha Holiday center

Har du allerede et Open Water-cetifikat, kan du opkvalificere det til et Advanced Diver certifikat. Så kan du stadig være på kursus med dine venner, imens de tager deres Open Water-kursus. Prisen er den samme.

Vær opmærksom på, at der kun er et fast antal pladser på holdet, så meld dig på ved tilmelding af din guideuddannelse under tillæg.
Skulle du have spørgsmål, står vi klar til at hjælpe dig på 70 211 222

Fakta om Malta

Malta har tidligere tilhørt England, men fik selvstyre i 1921, hvor Malteserne fik selvbestemmelse over Malta

Malta er et ørige, der består af 7 øer hvoraf 3 af øerne er beboede. De beboede øer hedder: Malta (ligesom landets navn), Gozo og Comino

Der findes 2 officielle sprog på Malta – Maltesisk og Engelsk. Bonus-info: mange maltesere taler også italiensk

I 2019 var der 440.000 bosiddende på Malta

Malta har et areal 316 km², hvilket gør landet til et af de mindste i EU. Faktisk er Malta mindre end Bornholm

Der er 365 kirker på Malta, så der er en ny kirke hver dag hele året, hvis du har lyst til at lave en tur ud af det

Er guideskolen på Malta DIN guideskoler?

Book nu – så er du sikret en plads på din guideskole

Early bird booking pris marbella 2024 guideskole

Guideskole i Mellieha, Malta

November/December 2024

Guideskoleophold på Malta fra den 7. november til 10. december 2024. Lufthavn er enten Billund eller Kastrup. Nærmere info om dette følger ca 1 måned inden afrejse.

Inkluderer:

 • Mulighed for 4 dage ekstra med dykkerkursus efter guideskolen
 • Gratis aftensmad
 • Gratis guidespeciale
 • Og som altid: Jobgaranti og tryghedsgaranti!

Mellieha

Malta

Afrejse: 7. november 2024
Hjemrejse: 10. december 2024
Jubilæumsgave: spar 2.525,25,-
KUN de næste 10 bestillinger. Brug kampagnekode ‘ 252525 ‘ ved booking.

Pris 27.469,75,-

(Normal pris 29.995,-)
+ inflationstillæg

Malta

Malta

Guideskole i Mellieha, Malta

Afrejse: 7/11-2024
Hjemrejse: 10/12-2024

Lufthavn er enten Billund eller Kastrup. Nærmere info om fly følger 1 måned inden afrejse.

Inkluderer: Mulighed for dykkerkursus, gratis halvpension, gratis guidespeciale. Og som altid: Jobgaranti og tryghedsgaranti!

JUBILÆUMSGAVE til de næste 10 elever på denne guideskole

Vi fortsætter jubilæumsfesten med 10 x 2525,25,- gaverabatter på de næste 10 bookinger på denne guideskole.  Brug kampagnekode ‘ 252525 ‘ ved booking.

 

(Normalpris 29.995,-)

Jubilæums Pris 27.469,75,-

+ inflationstillæg
Få pladser tilbage guideskole Marbella spanien 2023

Guideskole i Mellieha, Malta

November/December 2025

Guideskoleophold i Mellieha fra den 12. november til 15. december 2025. Lufthavn er enten Billund eller Kastrup. Nærmere info om dette følger ca 1 måned inden afrejse.

Inkluderer:

 • Mulighed for tilkøb af dykkerkursus
 • Gratis halvpension
 • Gratis guidespeciale
 • Og som altid: Jobgaranti og tryghedsgaranti!

Mellieha

Malta

Afrejse: 12. november 2025
Hjemrejse: 15. december 2025

Pris 29.995,-

+ inflationstillæg

Mellieha

Mellieha

Guideskole i Mellieha, Malta

Afrejse: 12/11-2025
Hjemrejse: 15/12-2025

Lufthavn er enten Billund eller Kastrup. Nærmere info om fly følger 1 måned inden afrejse.

Inkluderer: Mulighed for dykkerkursus, gratis halvpension, gratis guidespeciale. Og som altid: Jobgaranti og tryghedsgaranti!

 

Pris 29.995,-
+ inflationstillæg

Vil du kigge nærmere på én af de andre guideskoler i Kenya eller Spanien?

Mombasa

Kenya

Salou

Spanien

Marbella

Spanien

[instagram-feed feed=1]
Loading...