Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

DK / SE / NO

VIP infomøde & fredagsbar

Kom til info meet-up i unikke rammer og bliv klogere på guideskolen

Info meet-up og fredagsbar d 17/9: kl. 16-17 info meet-up med fredagsbar fra kl. 17.00

Overvejer du hvordan du kan rejse og samtidig tjene penge? Har du overvejet at blive rejseguide? Bor du i nærheden af København? Så er du havnet det helt rigtige sted, og er hermed inviteret til et eksklusivt meet-up infomøde og fredagsbar den 17/9 kl. 16-17 i de fedeste omgivelser på hotel Ottilia i centrum af København. Efter info meet-up skyder vi weekenden igang med et par glas til fredagsbar.

Til vores meet-up kan du møde vores stifter og ejer, Palle Højsholt, som glæder sig til at tage imod dig, og give dig et indblik ind i hvad vores guideskole kan, og hvad du har i vente hvis du vælger at uddanne dig til rejseguide. Han vil også dele ud af hans egen erfaring fra branchen og vejlede dig i, hvad du kan forvente samt hvilke muligheder du har hvis du drømmer om at udforske verden mens du tjener penge som rejseguide.

Infomødet tager ca 1 time, og efterfølgende byder vi dig velkommen til hvad vi med sikkerhed kan sige er dagens fedeste og mest eksklusive fredagsbar i de skønneste omgivelser. Eventet er selvfølgelig ganske gratis, alle er velkomne og så er det helt og aldeles uforpligtende.

Tilmelding er nødvendigt da vi har begrænset antal pladser.

Ses vi?

Hvor
Hotel Ottilia,  Bryggernes Plads 7, 1778 København

Hvornår
Klokken 16.00

Palle VIP KBH
Eventets vært er Palle Højsholt
Stifter og ejer af Service & Co.

Tilmelding til info meet-up og fredagsbar d. 17/9 kl 16.00

[wpforms_selector form_id=”8443″ _builder_version=”4.10.6″ _module_preset=”default” width_tablet=”” width_phone=”104%” width_last_edited=”on|phone” custom_padding=”0px|||||” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″][/wpforms_selector]

Hør vores elever

Hvad er det nu man lærer på en Service & Co. guideskole?

Hvor vil du tage din guideuddannelse?

At rejse er at leve var der engang en klog og eventyrslysten person som sagde, og vi er enige! Derfor skal du som elev kunne vælge mellem flere forskellige fantastiske steder i verden hvor du kan tage din guideskole. Er du mon til siesta i Spanien, historie på Malta eller det eksotiske østen i Thailand?

Hua Hin

Thailand

Mellieha

Malta

Marbella

Spanien

Salou

Spanien

"Uforglemmelig oplevelse!

En fuldstændig fantastisk og ubeskrivelig oplevelse! Service & Co. har de bedste instruktører, en inspirerende og spændende undervisning, og på guideskolen møder man de mest fantastiske mennesker – jeg er ikke i tvivl om, at jeg har fået venner for livet.”

Caroline Nørgaard / Malta 2020 / Trustpilot
[instagram-feed feed=1]
Loading...