Kontaktoplysninger Service & Co.

Kontakt

Giv os et kald, smid os en SMS eller mail eller kig forbi på vores kontor!

Hos Service & Co. tror vi på de personlige relationer. Vi kender vores elever og de kender os. Det er med til at gøre guideuddannelsen helt unik og ikke mindst gør det vores arbejde med at støtte og vejlede vores elever meget mere nærværende. Beslutningen om at tage en guideuddannelse og forlade. Danmark for en periode er en stor beslutning. Derfor vil vi rigtig gerne være med til at hjælpe og rådgive dig om, at guideuddannelsen er noget for dig.
Det gør vi bedst, hvis vi må få lov til at lære dig at kende.

Hos Service & Co. har vi mange elever, som vi snakker med i telefonen, skriver SMS, chatter eller skriver mails med med. Derfor, hvis du går rundt og overvejer, om du skal tage en guideuddannelse og du føler dig usikker, så lov os, at du kontakter os. Det er ALTID dig, der bestemmer farten. Det er din beslutning, men hvorfor ikke bruge de mange års ekspertviden, som vores folk i huset har.

Her på siden finder du vores kontaktoplysninger og en kontaktformular. Skal vi kontakte dig, bestemmer du helt selv om at vi skal snakke på skrift eller ringe dig op. Hvadend du vælger at ringe til os, sende os en SMS eller mail, eller komme forbi til en kop the eller kaffe, så glæder vi os til at høre fra dig.

Husk! Hvis du gerne vil have et hurtigt svar, er du altid velkommen til at ringe til Chris på tlf. 60 13 23 71 eller Palle på tlf. 28 11 35 65

Telefon åbningstider

Telefonnummer 70 211 222

  • Mandag: 10.00-17.00
  • Tirsdag: 10.00-17.00
  • Onsdag: 10.00-20.00
  • Torsdag: 10.00-17.00
  • Fredag: 10.00-17.00

Bliv kontaktet

lad os følges