Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

Tak for din tilmelding

Du er nu tilmelding inspirationsaften – vi glæder os til at se dig 🙂

Tak for din interesse og tilmelding til vores inspirationsaften. Du skulle gerne have modtaget en e-mail fra os som bekræftelse på din tilmelding.
Dagen før inspirationsaftenen vil du modtage en SMS med et link til vores online platform. Modtager du ikke den, vil vi bede dig om at kontakte os på telefon 70 211 222, SMS 71710423 eller mail info@service-co.dk.

Var du ikke færdig med at tilmelde dig inspirationsaftener?

Vi har mange temaer til vores inspirationsaftener, og selv samme temaer har forskellige guider tilknyttet, og ingen af inspirationsaftenerne er ens. Derfor er du meget velkommen til at deltage i alle de inspirationsaftener, du har lyst til!

Når du tilmelder dig, modtager du en bekræftelse pr. mail.
For online inspirationsaften: På dagen for inspirationssessionen modtager du en SMS og en e-mail med mere information omkring eventet samt link til deltagelse.
Til fysisk inspirationsaften: Ca. 1 uge før inspirationsaftenen modtager du en mail med praktisk information om lokation mm. Du vil i dagene op til modtage en reminder på SMS.
Alle inspirationssessionerne er helt uforpligtende. Det er et informationsmøde for de interesserede, der vil vide mere om Service & Co.s uddannelser og møde guider og instruktører fra guideskolen.
SMS-reminder til Instagram Live arrangement: På dagen for Instagram Live modtager du en SMS med en reminder om arrangementet.
Vi vil gøre dig opmærksom på, at du ved tilmelding også automatisk tilmeldes vores nyhedsbrev. Vi håber, du vil nyde at læse, når vi sender nyhedsbreve et par gange om måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig.

Er du færdig med at tilmelde dig inspirationsaftener, så tjek vores skoledestinationer ud!

Hua Hin

Thailand

Mellieha

Malta

Marbella

Spanien

Salou

Spanien

"Malta 2020 - klart den fedeste oplevelse i mit liv og uden tvivl noget, jeg ikke vil være foruden. Det er 5-6 uger med fuld fart på og en masse lærerige ting både i undervisningen og i fritiden. Man lærer om sig selv og om andre mennesker, og noget af det fedeste er de mange nye venskaber, man tager med sig hjem.

Kan ikke anbefale denne oplevelse nok. Tag springet!"

 

Tobias / Malta 2020 / Trustpilot

"Det er virkelig svært at sætte finger på det bedste ved skolen - instruktørerne, undervisningen, venskaberne og den udvikling, man får igennem hele forløbet. Man får skubbet sine grænser, og jeg tror, jeg snakker for alle, når jeg siger, at Service & Co. er en af de bedste oplevelser, man kan give sig selv."

Thomas / Spanien 2019 / Trustpilot

"Jeg havde rigtig høje forventninger til Service & Co., inden jeg tog afsted, og alligevel formåede de at blæse mig fuldstændig bagover. Jeg har lært så meget om mig selv og har udviklet mig meget mere, end jeg troede var muligt.
Service & Co. har givet mig venskaber, som jeg aldrig nogensinde ville være foruden."

Sofie / Malta 2020 / Trustpilot
[instagram-feed feed=1]
Loading...