Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

DK / SE / NO

Hua Hin – Thailand

Midlertidig ikke til tilgænglig

Vi vil gerne informere dig om denne desværre ikke længere er midlertidig tilgængelig. Til gengæld har vi netop lanceret en spændende ny destination i Kenya, der vil byde dig velkommen til et unikt eventyr og uforglemmelige omgivelser, omringet af Afrikas smukke natur, vilde dyr og duftende krydrede retter nær ækvator.

Kenya er meget mere end blot et sted at besøge for at lære om guidede ture. Det er en eftertragtet destination for turister og en af verdens mest populære safarirejsemål. Hvis du drømmer om at se vilde dyr som løver, leoparder, næsehorn og zebraer, er Kenya det perfekte sted. Men det er ikke kun dyrelivet, der tiltrækker, det er mindst lige så tiltrækkende at opleve de enorme kulturforskelle i forhold til hjemme i Skandinavien.

Når du vælger at deltage i vores guideskole i Kenya med Service og Co., kan du være sikker på, at vi prioriterer din sikkerhed og tryghed under hele opholdet. Vi har nøje udvalgt vores oplevelser, samarbejdspartnere og instruktører for at sikre dig den bedste og mest mindeværdige oplevelse! Derudover inkludere guideuddannelsen i Kenya samme fagpakke som i Thailand. 

Har du spørgsmål til vores guideuddannelse i Kenya, så ring på
telefon 70 211 222 eller kontakt os på vores mail info@service-co.dk.

Skolekalender Kenya

2024
21. august – 18. september

Kenya Mombasa guideskole

Guideskole i Thailand

Oplev Thailands kultur på Skandinaviens eneste guideuddannelse i Asien!

Tag med til Thailand og oplev Østens mystik, mens du uddanner dig til guide. På den måde slår du to fluer med ét smæk og får en uddannelse samtidig med, at du oplever en helt ny og spændende kultur. Du kommer hjem med et hav af oplevelser fra en verden, der er helt anderledes, end den vi kommer fra.

Thailand er arealmæssigt på størrelse med Frankrig. Den thailandske kultur er påvirket af både Indien, Kina og Cambodia, og så er Thailand det eneste land i Sydøstasien, som ikke har været koloniseret. Landet bærer præg af store kontraster: Stor rigdom og fattigdom lever side om side, og landets natur rummer alt fra jungle i nord til bountystrande på besøgte turistøer.

Din rejse begynder, når vi lander i Bangkok Airport og kører mod Hua Hin. Her indlogeres du på det 4 stjernede Novotel Hua Hin. Novotel ligger i det hyggelige område Cha Am – et mere autentisk og roligt område end Hua Hin city, der ligger ca. 25 kilometer syd på.
I gåafstand fra hotellet finder du både restauranter og små butikker. Ved stranden ligger der også flere gode restauranter. Vil I opleve mere byliv i Hua Hin, når du det let – for fem gange om dagen kører hotellets shuttlebus tur/retur.

I 1920’erne opførte Kong Rama IV sommerpaladset Klai Kangwon, som på dansk betyder ”Fjernt fra bekymringer” i Hua Hin. Navnet kunne ikke passe bedre på området, og det har gjort Hua Hin til et feriemål med fokus på ro, renhed og sikkerhed. Hver dag inviterer Hua Hins hvide sandstrande på den royale riviera til badning i det lune, turkisblå vand, hesteridning og afslapning langs kysten hele vejen op til det charmerende fiskerleje Cha Am. På de lokale markeder kan du købe mad, eksotiske frugter, lokalt kunsthåndværk og souvenirs til småpenge. Udvalget af restauranter og barer i Hua Hin centrum er stort, og i de små massagesaloner kan du blive masseret fra top til tå for det, som en burgermenu koster i Danmark.
Alt dette bliver din base, mens du uddanner dig til guide.

Hvad oplever du?

Guideskolen i Thailand indeholder den samme faglige pakke som guideuddannelserne i Spanien og på Malta. Du vil i løbet af de 24 dage, du bor i Cha Am, Hua Hin, også blive uddannet i førstehjælp på det lokale privathospital.
Efter 23 nætter i Cha Am fortsætter vi vores rejse med en minirundrejse på 5 dage, der afsluttes i verdens mest pulserende by – Bangkok. Læs mere om minirundrejsen her.

På guideskolen er der inkluderet 2 daglige måltider (måltidernes fordeling er specificeret i det endelige program).
En lille indskudt bemærkning til lommepenge: Leveomkostningerne er noget lavere i Thailand i forhold til Europa, så du kan klare dig med langt færre lommepenge end på vores øvrige destinationer for uddannelsen.

Har du spørgsmål til vores guideuddannelse i Thailand, så ring på telefon 70 211 222.

Skolehotel – Novotel Hua Hin Cham Am Beack resort & Spa

Luksus følelse og udsigt til palmer og krystalklart vand så langt øjet rækker!

Novotel ligger i det hyggelige område Cha Am, som er et mere autentisk og roligt område end Hua Hin, der ligger ca. 25 kilometer syd på. I gåafstand fra hotellet finder du både restauranter og små butikker. Ved stranden ligger der også flere gode restauranter. Hvis stranden ved hotellet bliver smal pga. tidevand, er den bredere blot få minutters gang fra hotellet.
Vil du opleve mere byliv i Hua Hin, kan du let kommer derhen med hotellets shuttlebus, der kører fem gange om dagen (det koster ca. 50 THB pr. person pr. vej, hvilket svarer til ca. 10 danske kroner).

Den store lyse lobby indbyder til hyggelige timer. Her er sportsbar, kaffebar og en lille souvenirbutik. Fra receptionen er der en flot udsigt over poolområdet og havet – det har ganske enkelt en ideel placering lige ved stranden.

Du skal bo på et af hotellets superior værelser

Store, lyse og moderne værelser på 34 m² – alle er velindrettede med smukke trægulve, aircondition, kaffe/te faciliteter, TV og DVD afspiller. Badeværelset er stort med klinker og brusekabine.
Hotellet har aircondition, og der er WiFi og safebox på værelset.

mad inkluderet i guideskole pris salou stort klistermærke

Guideskole med ALT inkluderet – også mad

“Uden mad og drikke, dur helten ikke” – og det gør guiden heller ikke.
Derfor har vi valgt, at morgen- & aftensmad er inkluderet i din guideskolepakke på ALLE vores guideskoler – også i Thailand hvor du morgen og aften kan nyde lækker mad (værdi 5.395,-)

Vi ser dyre ud fordi du får fuld valuta for dine penge
Fordi vi inkluderer mad i vores guideskolepakke syner vi dyre end andre guideskoler hvor maden kommer som et tilkøb efter booking. Vi tror på, at det er vigtigt at have gennemsigtige priser, og derfor har vi inkluderet ALT du har brug for på din guideskole i prisen du ser her på hjemmesiden. Vi har ikke skjulte gebyrer eller tilkøb som er nødvendige for din guideuddannelse.

Hotellets faciliteter

Her kan du se, hvilke faciliteter du har til rådighed under din guideskole

Inkluderet mini-rundrejse i Thailand

Afslut dit eventyr i Thailand med en mini-rundrejse

På dit guideskoleophold i Thailand er der i den sidste uge af opholdet arrangeret en minirundrejse. Her skal vi opleve Thailands natur og wildlife samt forskellige seværdigheder og museer – alt imens du får erfaring som rundrejseguide.

Dag 1: Hua Hin
Vores første dag spenderes i Hua Hin. Her skal vi opleve Thailands eksotiske dyr i parken Wildlife og sammen spise frokost i parken. Efter frokosten skal vi besøge Chang Hua Mun Royal Project, som er et kongeligt projekt, der stræber efter udviklingen af et bæredygtigt og sundt landbrug.

Dag 2: Hua Hin – Kanchanaburi
Efter en dejlig morgenmad tager vi på tur og oplever typiske thailandske markeder. Vi skal bl.a. besøge Amphawa Floating Market og Railway Market. To meget anderledes markedsoplevelser, end vi er vant til i Danmark. Efterfølgende drager vi nordpå mod Kanchanaburi. Her bruger vi resten af dagen på at opleve byens historiske seværdigheder med tilknytning til 2. verdenskrig.

Dag 3: Kanchanaburi – Ayutthaya
Efter morgenmaden på hotellet skal vi ud og være aktive. Dagens program starter med, at vi skal prøve kræfter med rafting – ikke bare en hvilken som helst rafting, men en Thailandsk Bamboo Rafting. Efter raftingen tager vi østpå til Ayutthaya, hvor vi skal på tempel-sightseeing i, hvad man kan kalde Thailands nationalkøretøj: Tuk Tuks.

Dag 4: Ayutthaya – Bangkok
Vi starter dagen med at besøge det spektakulære Bang Pa-In Palace, som er kendt som det tidligere kongelige sommerpalads. Efter besøget på paladset tager vi mod storbyen Bangkok, hvor vi tager på en sightseeing tur, der giver et overblik over Thailands hovedstad.

Dag 5: Bangkok
I dag har vi en fuld dag i Bangkok, hvor vi skal opleve den smukke thailandske tempelkultur. Bangkok er en by, der, sammen med sine forstæder, rummer ca. 14 mio. indbyggere (estimat, 2017). Den er fuld af kontraster, og man vil opleve det nye og moderne blande sig med det gamle og traditionelle. I Bangkok har vi 2 overnatninger, og vi skal selvfølgelig på sightseeing. Vi skal både besøge Grand Palace – det kongelige tempelkompleks, Wat Pho – den liggende Buddhas tempel og slutteligt Wat Sakat – det gyldne tempel. Dagen sluttes af med en en aftenbådtur på floden Chao Phraya.

Thailand

Thailand

Guideskole i Hua Hin, Thailand

Afrejse: 2. juli 2024
Hjemrejse: 30. juli 2024

Lufthavn er enten Billund eller Kastrup. Nærmere info om fly følger 1 måned inden afrejse.
Inkluderer: Minirundrejse, gratis halvpension, gratis guidespeciale. Og som altid: Jobgaranti og tryghedsgaranti!

JUBILÆUMSGAVE: Spar 2.525,25,- 

Kun de næste 10 bestillinger af denne guideskole. Brug kampagnekode ‘ 252525 ‘ ved booking.

 

(Normalpris 43.995,-)

Jubilæums Pris 41.469,75,-

+ inflationstillæg
Få pladser tilbage guideskole Marbella spanien 2023

Vil du kigge nærmere på én af de andre guideskoler i Spanien og Malta?

Mombasa

Kenya

Salou

Spanien

Mellieha

Malta

Marbella

Spanien

[instagram-feed feed=1]
Loading...