Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

DK / SE / NO

Inspirationsevent    |    Søndag d. 19. marts 2023 klokken 11.00-12.00

Mia Emilie x Service & Co

 

Inspiration til at rejse ud og opleve verden

Søndag 19. marts 2023 | kl. 11.00-12.00 | ONLINE | Gratis

Få rejselysten at mærke når vi søndag den 19. marts 2023 klokken 11.00-12.00 afholder online inspirationsevent sammen med globetrotter & influencer Mia Emilie Persson. 

Sammen tager vi en snak om dét at turde tage springet og rejse ud i verden. Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål både undervejs i eventet og efterfølgende.

Husk at tilmelde dig – det er selvfølgelig GRATIS og uforpligtende

Tilmelding: Mia Emilie x Service & Co. online event
Mia Emile Persson guideskole rejseguide rejse influencer vlogger instagram tiktok
Om eventet

Kender du Mia fra Den store Bagedyst 2019? Her imponerede hun både dommerne og danskerne med sine flotte spiselige kreationer. Siden da har Mia inspireret på sine sociale medier med mad såvel som med sine rejser rundt i hele verden. Mia vil til eventet fortælle mere om sit rejseliv og dele ud af sine overvejelser og oplevelser undervejs.

Til eventet vil du også møde en uddannet rejseguide samt Clara Vestergaard, som selv er tidligere rejseguide, og nu produktchef og jobkonsulent hos Service & Co.

Vi vil i løbet af en lille time snakke om dét at rejse ud i verden uden en hjemrejsebillet. Vi kender nemlig alle følelsen af, at det kan være et stort og skræmmende skridt, så hvordan får man taget det første skridt? Hvad kan man opleve? Og hvad giver det på den personlige konto i sidste ende, at man tør rejse ud og opleve verden? Alt det vil vi i fællesskab vende og give dig vores besyv omkring.

Til eventet vil der også være rig mulighed for at stille spørgsmål og blive klogere på sine egne muligheder. Eksempelvis dine muligheder for at blive rejseguide – og opleve verden og mens du får løn.

Om Mia Emilie Persson

Måske kender du Mia Emilie Persson fra Den store Bagedyst 2019 hvor hun bragede igennem danskernes skærme med sine evner i køkkenet. Lige så vild med mad, lige så vild er hun med at rejse. Hvis du følger Mia på hendes sociale medier, har du sikkert allerede siddet med rejselyst i øjnene når du har set Mias vilde eventyr, som spreder sig over hele verden: Fra USA til Vietnam, fra Marokko til – en af vores personlige favoritter – Spanien.

Noget vi finder helt specielt er, at Mia i størstedelen af tiden rejser alene og tør springe ud i at opleve verden, lære lokalbefolkningen at kende og udforske kultur, som ligger langt fra vores egen i Danmark. Det synes vi er super sejt! Derfor har vi inviteret Mia til en snak om at rejse og opleve verden til vores kommende inspirationsevent.

Til inspirationseventet vil du høre Mia fortælle om hendes rejser og du vil blive klogere på hvilke overvejelser hun har taget, inden hun valgte at rejse ud i verden. Mia vil derudover dele tips, tricks og andre gode råd til hvordan du kan få samme oplevelser.

Hvis ikke du allerede følger Mia på Instagram, TikTok og Youtube kan du finde hende her 👇
Mias Instagram
Mias TikTok
Mias Youtube

Om Service & Co. guideskole

Service & Co. er rejsebranchens eneste uafhængige statskontrollerede guideskole med fag på diplomniveau og JOBGARANTI. Vi har uddannet rejseguider siden 1998 indenfor alle guidetyper – skiguide, charterguide, børneguide, aktivitetsguide, safariguide og mange, mange flere guidetyper. Læs vores minibog ‘Guide-til-guide’ for at se hvilket type guidejob, der passer til dig.

Vi har 5 årlige guideskoler i Spanien (Marbella og Salou), Malta og Thailand. Guideuddannelsen tager 4-5 uger. Ikke nok med at du får branchens bedste guideuddannelse, så sikrer vi dig også personlig udvikling, unikke fællesskab, oplevelser og udfordringer du aldrig glemmer. Tjek gerne hvad vores tidligere elever skriver om os på trustpilot og hør hvad de har fået med hjem fra guideuddannelsen.

I slutningen af guideskolen kommer rejseselskaberne ned og besøger os. Her vil de præsentere sig selv og tage vores elever til jobsamtale. Blandt disse rejseselskaber kan være Bravo Tours, TUI, Spies, Århus Charter, PrimoTours, Apollo, Skinetworks, Nazar, Club La Santa og  Folkeferie, for blot at nævne et par af vores samarbejdspartnere. Se vores samarbejdspartnere her.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du går med overvejelser eller spørgsmål.

Send os en SMS og vi vender retur til dig hurtigst muligt.

Send en SMS

tlf. 28113565 tlf. 71710423
[instagram-feed feed=1]
Loading...