Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

Er du nysgerrig?

Er du over 17 år, måske har du netop færdiggjort en gymnasial uddannelse eller blot går og tænker hvad næste skridt er for dig? Er du nysgerrig på hvordan du kan opleve verden i dit sabbatår samtidig med at du danner din fremtid?

Stop op og læs mere om Service & Co.’s guideuddannelse her.

Service & Co. er nemlig ikke ”bare” en guideuddannelse, men også en oplevelse hvor du lærer dig selv af kende, og oplever ting i livet du aldrig havde drømt om. På Service & Co. har vi elever i alle aldre og vi garanterer dig at ordet skole får en helt anden betydning. Ingen undervisningstimer er ens og hver time giver dig forskellige redskaber, som du kan bruge fremadrettet. Her ville du bl.a. lærer alt fra hvordan du arbejder med dig selv, hvordan du arbejder med andre mennesker og endda også hvordan du kan redde liv. Læs mere om vores fag her.

Service & Co giver dig de kompetencer som du skal bruge når du står færdiguddannet som guide, men også kompetencer du kan bruge resten af livet hvorend du ender i fremtiden. Med andre ord, åbner Service & Co. muligheden for, at du kan forme og danne din identitet og hvordan du ønsker at leve livet – alt sammen mens du rejser og oplever verden.

Efter uddannelsen lover vi dig et job via vores Jobgaranti. Du er derfor sikret at hele verdenen kan blive din arbejdsplads. Om du ville arbejde under sydens sol eller i de franske Alper, kan dette blive en mulighed for dig. Du ville sammen med dine kollegaer have ansvar for at glade feriegæster får en fantastisk ferieoplevelse. Dit arbejde vil derfor være at opleve verden og kulturer på tæt hånd sammen med dine guidekollegaer og gæster. Disse oplevelser og forskellige kulturer kan blive dit kommende hjem for en periode på ubestemt tid.

Nedtælling til næste skolestart

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Hvorfor Service & Co.

Hvorfor
Servce & Co.?

Hvis ikke tallene allerede taler for sig selv, så lad os fortælle det til dig.

Siden 1998 har vi uddannet branchens bedste rejseguider. Vi er den “erfarne spiller” på banen, som udvikler os løbende så vi giver dig en højaktuel uddannelse – skræddersyet efter hvad rejsebranchen mangler og fuld fokus på dig som guide.

Med 23 år i bagagen og over 16.000 uddannede guider kan vi vist roligt og trygt garanterer dig, at vi ved hvad vi laver og vi gør det godt!

Er du klar til at udforske din nysgerrighed?

Lad os snakke sammen, så vi kan finde ud af om Service & Co. er noget for dig!

afbestillings forsikring guideskole

Mini FAQ

Hvordan og hvornår får jeg job, når skolen er færdig?

I afslutningsfasen på guideskolen kommer der 3-5 rejsebureauer ned og afholder jobsamtaler til guidejob. Har du interesse i disse firmaer, kan du vælge at gå til en samtale hos en af dem.

Ud over samtalen med et firma, skal du til en samtale med en af Service & Co’s egne jobkonsulenter. Ved denne samtale får vi en idé om, hvilke interesser du har. Om du helst vil være børneguide, sports- & aktivitetsguide, charterguide, skiguide eller måske noget helt andet. Derefter kan vi rådgive dig om hvilke firmaer, der ville passe godt til dig, så du har bedre mulighed for at finde det helt rigtige job som guide.

Fra du har afsluttet guideuddannelsen, til du står med en kontrakt i hånden, kan der gå alt mellem en uge og fire måneder.

Vi har over 60 forskellige samarbejdspartnere, og tidspunktet for, hvornår du kommer ud som guide, afhænger af, hvornår selskaberne søger nye guider.

Du kan også komme i arbejde senere, hvis du har nogle ting hjemme i Danmark, der skal afvikles først, såsom uddannelse, lejlighed og arbejde.

Hvor lang tid bliver jeg ansat af gangen?

Når du er færdig med guideuddannelsen, bliver du ansat hos en af vores samarbejdspartnere i én sæson af gangen, som er mellem fire og otte måneder på samme destination.

Når sæsonen er slut, får du mulighed for at ønske, om du har lyst til at tage en sæson mere på en ny – eller samme destination – eller om du vil hjem til Danmark. Nogle guider arbejder kun i sommerferien som guide, og er hjemme i Danmark resten af året. Det mest almindelige er dog, at en kontrakt skrives for fire til otte måneder.

Efter endt guideskole er det helt op til dig selv, hvor længe du har lyst til at være guide. Det er meget forskelligt fra guide til guide, hvor længe man er i branchen. Nogle er guider i et halvt år og andre er i 1 år, måske 2 år eller 3 år. Fælles for de fleste er, at de bliver guider for at få et eller flere oplevelses- og lærerige år.

Kan jeg selv bestemme, hvilken destination jeg vil arbejde på?

Når du skal ud som rejseguide, har du mulighed for at ønske, hvilken destination du gerne vil til. Der er dog mange ting, som skal passe sammen, før man får sit ønske opfyldt. F.eks. er det ikke sikkert at firmaet, som lige har ansat dig, mangler flere guider på den pågældende destination.

Du skal altså ikke regne med selv at kunne bestemme din destination første gang, du skal ud, men din chance for at få opfyldt dit destinationsvalg bliver større, jo længere tid du har været guide.

De mest almindelige destinationer for en ny guide er Spanien, Frankrig, Italien, Grækenland, Tyrkiet og Egypten.

Hvad kan man bruge guideuddannelsen efter guidejobbet?

Når man kommer hjem fra sine sæsoner som guide, vil man være enormt mange erfaringer rigere.

Erfaringer man har fået, fordi man har arbejdet i nok den hårdeste og mest krævende og lærerige branche, hvor man har med mennesker og service at gøre, på et top professionelt niveau.

Oven i det har man boet i udlandet, lært at stå på egne ben og ikke mindst lært sig selv og sine grænser at kende.

Altsammen noget som giver endnu mere blod på tanden til at fortsætte i service branchen hjemme i Danmark.

Rigtig mange vælger at blive selvstændige, eller får leder jobs når de kommer hjem, fordi det er der de finder udfordringer.

Andre har bare en helt anden motivation til at forfølge drømmen, og gøre dette til perfektion.

Disciplin har fået en helt anden betydning, og det kommer man rigtig langt med.

Der er altså ikke et facit på, hvordan man kan bruge sin guideuddannelse i Danmark, da mulighederne er mange.

Men med Service & Co. guideuddannelsen på dit CV vil det uden tvivl vække stor interesse hos din nye arbejdsgiver – Man vil være super attraktiv overalt i arbejdslivet.

Hvor vil du tage din guideuddannelse?

Hua Hin

Thailand

Mellieha

Malta

Salou

Spanien

[instagram-feed feed=1]
Loading...