Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

DK / SE / NO

Skiguide efter guideskolen

Bliv skiguide hos Skinetworks efter guideskolen!

Bliv uddannet rejseguide med speciale i Ski i samarbejde med Skinetworks. Unikt hos Service & Co.!

Hos Service & Co. har vi mange spændende og tætte samarbejdspartnere, og en af disse som vi er særligt glade for er Skinetworks som huser hele 3 skiselskaber – Danski, Nortlander og Slopetrotter.
I 2021 blev Skinetworks opkøbt af ÅSP (Århus Charter, Suncharter & Primo Tours) og man kan derfor som del af koncernen med fordel søge om en helårskontrakt så man som guide kan komme ud på skisæson i vintersæsonen og ud som charterguide i sommersæsonen.

Hos Skinetworks ønsker man de dygtigste, skarpeste, hårdtarbejdende og top professionelle guider i branchen, og derfor har de teamet op med os! Jobbet som skiguide garanterer dig uden tvivl fantastiske oplevelser i skønne omgivelser som er meget forskellig fra både hvad vi kender i Danmark men også meget forskellig fra Charterguidejobbet. Det er også en guidetype som kendetegnes af at danne tætte relationer og fællesskaber, og giver dig en hverdag hvor pistevisning går hånd-i-hånd med afterski.

Drømmer du om at blive ansat hos Skinetworks efter din guideuddannelse, så skal du overveje at tage din guideuddannelse i Spanien (Salou) eller Malta, da vi på disse skoler tilbyder et gratis guidespeciale som skiguide – undervist af branchens bedste: nemlig Skinetworks. Drømmer du om at tage din guideuddannelse i Thailand kan du også komme i betragtning hos Skinetworks. Dette kræver dog, at du har erfaring på ski.

Er du Skinetworks næste skiguide? 

Hør mere om jobbet som skiguide hos Skinetworks

Vil du høre mere om jobbet som Skiguide hos Skinetworks? Udfyld kontaktformularen! Enten vi eller Skinetworks kontakter dig så vi kan tage en snak og finde ud af om jobbet som skiguide er noget for dig. 

Nyhed i 2021

Specialiser dig som skiguide hos Service & Co.

Under din guideuddannelse i enten Salou (Spanien) eller Mellieha (Malta) kan du specialiserer dig som skiguide på vores gratis guidespeciale, som vi kun udbyder på disse to skoledestinationer. Guidespecialet undervises af eksterne instruktører som er eksperter på området – nemlig Skinetworks. Du bliver dermed klædt på til jobbet som skiguide af branchen selv, og får et fantastisk indblik i jobbet samt en masse håndgribelige værktøjer til at være skiguide i praksis.

Guidespeciale som Skiguide i Spanien eller Malta

Hvis du er kommet så langt på denne side, så er det nok ikke gået din næse forbi, at du kan specialiserer dig som skiguide på vores skoler i Salou (Spanien) og Mellieha (Malta). Men hvilken af destinationerne er din? Læs mere om skolerne og find ud af hvilken destination du vil kalde dit hjem under din guideuddannelse.

Salou

Spanien

Mellieha

Malta

Hvad siger eleverne?

Vores mantra er, at vores næste skoler ALTID bliver vores bedste. Dette gør vi for at sikre en høj kvalitet på alle vores skoler – og det virker! Vores elever bedømmer os til 4,9 ud af 5 på trustpilot.

VIP Inspirationsaften

Vi inviterer til VIP inspirationsaften med bobler og godt humør i vores private flyver i Stilling. Nogen af jer kender den måske fra motorvejen. Kom med og hør mere om guideskolen og dine muligheder som guide i rejsebranchen!

"Uforglemmelig oplevelse!

En fuldstændig fantastisk og ubeskrivelig oplevelse! Service & Co. har de bedste instruktører, en inspirerende og spændende undervisning, og på guideskolen møder man de mest fantastiske mennesker – jeg er ikke i tvivl om, at jeg har fået venner for livet.”

Caroline Nørgaard / Malta 2020 / Trustpilot
[instagram-feed feed=1]
Loading...