Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

DK / SE / NO

Sabbatår

Drømmer du om at blive rejseguide i dit sabbatår?

Bliver du student til sommer eller holder du allerede sabbatår?

Et sabbatår er en unik mulighed for at udforske verden, lære om forskellige kulturer, historier og få en masse fantastiske oplevelser, fællesskab og uforglemmelige minder. Vi vil nemlig gerne give dig et indblik i hvad en guideuddannelse kan give dig i dit sabbatår. For en guideuddannelse åbner det op for et hav af muligheder, eventyr og nye uforglemmelige oplevelser, hvilket kan være din unikke måde at tilbringe dit sabbatår på.

Her hos Service og Co. tilbyder vi 5 ugers guideuddannelse i enten Spanien, Malta eller i Kenya. Med en guideuddannelse hos os tilbyder vi dig jobgaranti, da få vi får rejseselvskaber som TUI, Spies, Apollo og mange flere fløjet direkte ned til dig på guideskolen. Her vil du kunne tage en samtale med de forskellige rejseselvskaber, alt i mens vi stadig står til råd og vejledning undervejs.

Guiduddannelsen giver dig også mulighed for at få hele verden som din arbejdsplads og kalde det et hjem, der hvor andre betaler mange penge for at komme på ferie. Udover du bliver beriget med en masse rejseoplevelser, så bliver du også beriget med en unik kulturforståelse og skabe venskaber for livet. For en guideskole hos os er mere end en guideuddannelse på 5 uger. Det er en oplevelse, hvor du vil møde et fællesskab, som vil være din ekstra familie for altid.

 

5 gode grunde til at rejseguide er verdens fedeste job

Der er SÅ mange muligheder når man som ung gerne vil ud og opleve verden. Faktisk så mange at det kan være pokkers svært at vælge mellem dem alle. 

Lad os give dig 5 gode grunde til dét at rejse ud i verden, opleve mens du arbejder og få løn for det, er det absolut fedeste job i dit sabbatår.

1. Du kommer til at møde nye mennesker, som du sikkert aldrig ville have rendt ind i hjemme i Danmark. Nye venner, som måske er helt anderledes end dig, men snart er dine nye BFFs.

2. Du kommer væk fra regnvåde mandage. Dit nye job har formentlig en gennemsnitstemperatur på 30 grader, og har hav og palmer udenfor dit stuevindue.

3. Du kommer til at arbejde i ferieparadis, hvor danske feriegæster betaler spidsen af en jetjager for at tilbringe en uge eller to. Du kalder det bare “hjem”.

4. Du får et CV der kommer til at “shine” fordi du får en pokkers masse ansvar som guide, og fordi du kan tillægge et længere udlandsophold.

5. Du får kulturelle oplevelser, som du aldrig have drømt om, og oplever steder der popper op i rejsemagasiner og TV.

Hvorfor tage på guideskole? Hør Isabella, Johanne, Emil og Marius fortælle! Service & Co.

Det med småt: Når du henter minibogen ‘Guide-til-guide’ ned samtykker du at blive tilmeldt vores nyhedsbreve på email som bliver udsendt 2 gange om måneden samt at vi må kontakte dig på de indtastede informationer. Du kan til enhver tid tilbagekalde din samtykke. Vores datapolitik kan du læse lige her.

Guideskole med ALT inkluderet – også mad

“Uden mad og drikke, dur helten ikke” – og det gør guiden heller ikke.
Derfor har vi valgt, at morgen- & aftensmad er inkluderet i din guideskolepakke på ALLE vores guideskoler – også i
Kenya hvor du morgen- og aften kan nyde lækker mad (værdi 5.395,-). Vi får nemlig hver dag besøg af vores egen private kok som kokkererer lækre internationale og lokale retter til os. MUMS!

Vi ser lidt dyrere ud fordi du får fuld valuta for dine penge
Vi inkluderer mad i vores guideskolepakke, og syner derfor måske dyre
re end andre guideskoler, hvor maden kommer som et tilkøb efter booking. Vi tror på, at det er vigtigt at have gennemsigtige priser, og derfor har vi inkluderet ALT du har brug for på din guideskole i prisen du ser her på hjemmesiden. Vi har ikke skjulte gebyrer eller tilkøb som er nødvendige for din guideuddannelse.

mad inkluderet i guideskole pris salou stort klistermærke

Skolehotellets faciliteter

Her kan du se, hvilke faciliteter du har til rådighed under din guideskole

ANDET GODT AT VIDE

GUIDESPECIALE

Som en del af din uddannelse får du et guidespeciale- helt gratis (værdi 4.395,-). Du kan vælge mellem 3 forskellige guidespecialer, blandt andet Skiguide, Sport-, Aktivitets-, Ungdoms- og Børneguide og Ledelse på Destinationen. Guidespecialet er derfor din mulighed for at dykke dybere ned i præcis dét, du finder interessant.

JOBGARANTI

Jobgaranti® er en af vores grundsten. For dig betyder det, når du starter din uddannelse på Service & Co., ALTID er garanteret et job som guide efter gennemført guideuddannelse. Allerede på skolen starter jobsøgningen når vi inviterer nogle af vores +60 samarbejdspartnere på besøg.

 TRYGHEDSGARANTI

At tage en guideuddannelse er en stor beslutning og derfor er det vigtigt for os at vores elever er trygge i deres beslutning. Alle vores guideskoler er inklusiv Tryghedsgaranti. Tryghedsgarantien indeholder 5 punkter som sikre din guideuddannelse – også økonomisk.

1 uddannelse – 4 uddannelsessteder

Vidste du, at vi uddanner guider i både Malta, Kenya og Spanien?
Hvilken destination er din?

Mombasa

Kenya

Mellieha

Malta

Marbella

Spanien

Salou

Spanien

[instagram-feed feed=1]
Loading...