Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

DK / SE / NO

Palle i flyveren

NYESTE AFSNIT

4. afsnit: Telefonsamtale med John Tobiesen

Slå lyttelapperne ud og hør Palle snakke med John Tobiesen, ejer af rejseskabet Tid Til Ro.

Palle i flyveren

3. afsnit: Autentisk ledelse - interview med Henrik Futtrup

Hvad er Autentisk Ledelse? Og hvordan er man en Autentisk Leder? Det er noget af et spørgsmål! Nogle ledere har 5 medarbejdere, nogle 5000 medarbejdere. Men hvordan bibeholdes kvaliteten af at være autentisk som leder, når medarbejderstaben øges? I dette afsnit tager Palle Højsholt en snak med Henrik Futtrup omkring det at være en autentisk leder. Lyt med!

2. afsnit: RID Bæredygtighedsmanifest, FN's 17 Verdensmål og corona - hvordan hænger den sammen?

I de seneste mange år har bæredygtighed fyldt utrolig meget - både klima bæredygtighed, men også social og samfunds bæredygtighed osv. Men hvordan kan rejsebranchen leve op til FN's 17 bæredygtighedsmål med RID's bæredygtighedsmanifest? Kommer vi som branche omkring det hele, og kan vi "holde hvad vi lover"? Særligt set i lyset af en svær tid grundet Corona.

1. afsnit: Autenticitet - samtale mellem Palle Højsholt og Palle Mogensen omkring fordele og ulemper ved dét at være autentisk

Hvad er autenticitet? Og hvorfor er dét at være autentisk en fordel - eller måske en ulempe? I dette første afsnit af Palle i Flyveren tager Palle en snak med hans navnebror Palle Mogensen omkring netop emnet Autenticitet.

Send idéer, ris og ros til podcasten

Har du en idé til et afsnit, noget du brændende gerne vil vide mere om – skriv til os! Det kan være, at du selv har lyst til at være med på et afsnit, og så vil vi selvfølgelig meget gerne høre fra dig.

4 + 9 =

Guide-til-guide minibog

Børneguide, aktivitetsguide, sportsguide – listen af jobfunktioner som guide er lang!
Bliv klogere på guidefagets forskellige stillingsbetegnelser.

Jobbet som guide

Vil du vide mere om jobbet som guide efter guideuddannelsen?
Det kan vi godt forstå!
[instagram-feed feed=1]
Loading...