Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

DK / SE / NO

Service & Co. Crew

Mød vores Crew #ServiceCoCrew

Lykke Holt Jensen

Lykke Holt Jensen

Guideskole Malta 2020

“Grunden til, at jeg tog på guideskole var fordi, jeg gerne ville have hele verden som min legeplads”

             

Nikolaj Leerberg

Nikolaj Leerberg

Guideskole Salou 2022

“Mit bedste rejsetip er, at man skal gå sine egne veje.

 

             

Michala Kolind Holm

Michala Kolind Holm

Guideskole Malta 2020

“Yndlingsdestination som guide? Azorerne. Fantastisk natur og mange oplevelser”   michala_holm michala_holm +45 28123791 +45 28123791
Laura Lenler

Laura Lenler

Guideskole Malta 2020

“Se guideskolen som en for dannelse og ikke bare en guideskole for at blive guide” lauralenler lauralenler@gmail.com +45 24462997 Laura Lenler

Hvor og hvornår gik du på guideskole??
Jeg gik på guideskole i oktober/november 2020 på Malta

Hvilken uniform har du på?
Primo Tours og Skinetworks

Hvorfor blev jeg uddannet guide?
Grunden til jeg tog på guideskole var fordi, jeg gerne ville have hele verden som min legeplads. Jeg elsker at rejse, opleve nye kulturer og møde nye mennesker. Jeg vidste, at Service & Co kunne være med til at gøre min drøm til virkelighed. Jeg tror jeg snakker for alle, når jeg siger, at guideskolen er en af de bedste oplevelser man kan give sig selv.

Hvad er din yndlingsdestination?
Jeg elsker Italien (Canazei) jeg har som barn har haft rigtig mange gode oplevelser på ski, som jeg har et kæmpe ønske om at give videre, så andre kan få en god oplevelse.

Hvad er dit bedste rejsetip?
Husk dit pas, go with the flow og be open minded

Hvad er dit bedste tip til fremtidige guideskoleelever?
Vær dig selv- du må gerne sige “Nej” muligheden komme igen dagen efter. Ikke stress for meget over examnerne, det er bare øvelse. Vær åben, positiv og hav gå på mod. skub dine grænser, jo mere du gør det på guideksolen jo nemmer bliver det ude på destinationen som guide.

Hvad SKAL man pakke i kufferten?Alle de mange oplevelser, som du får når du har været på guideskolen ved Service & Co. Ud over det, er det også godt og have en højtaler med og EGEN PUDE.

En ting vi skal vide om dig?
Jeg er ikke typen der tænker, jeg hopper bare ud i det.

Hvor og hvornår gik du på guideskole??
Jeg gik på guideskole i Marts/April 2022 på skolen der ligger i Salou, Spanien.

Hvilken uniform har du på?
Jeg er ansat hos SunCharter, og derfor arbejder jeg i den dejlige blå SunCharter polo! Derudover arbejder jeg i sammen med mine kollegaer i Primo Tours polo’en.

Hvorfor blev jeg uddannet guide?
Jeg valgte at blive guide, da jeg altid har haft en kæmpe interesse inden for rejsebranchen. Da jeg så færdiggjorde gymnasiet, jamen så var det min tur til at prøve kræfter med denne branche. Guidedrømmen har dog eksisteret i mig, siden jeg gik på efterskole, hvor jeg i en opgave omkring, hvad jeg ville være, “når jeg blev stor”, skrev om at være guide. Derudover er guideuddannelse en sindsyg god mulighed for at få en masse oplevelser og kundskaber, inden man skal videre i uddannelsessystemet.

Hvad er din yndlingsdestination?
Jeg er lige nu afsted på min allerførste sæson, og det er nede i Alanya, Tyrkiet. Derfor vil jeg helt klart sige, at det er min yndlingsdestination!

Hvad er dit bedste rejsetip?
Mit bedste rejsetip må være, at man skal gå sine egne veje. Prøv at tag de steder hen, hvor der nødvendigvis ikke er proppet med turister. Det er disse små steder, der giver de bedste oplevelser og minder. Derudover så vil jeg også sige, at man skal lytte til lokalbefolkning. De bor der, hvor man rejser hen, derfor er de også eksperter i, hvad der er værd at opleve.

Hvad er dit bedste tip til fremtidige guideskoleelever?
Uha, jeg synes det er svært at svare på uden at lyde cliche, men spring ud i det. Glem alt om hvordan man opfører sig derhjemme, og følg med på alle de skøre og spændende ting som guideskolen fører dig igennem! Hvis man tager guideskolen med et åbent sind, og tager imod alt det den giver dig. Jamen så er jeg sikker på, at du bliver en stjerneguide, og ikke mindst rykker dig sindsygt meget personligt!

Hvad SKAL man pakke i kufferten?Haha SOLCREME lad nu vær med at steg i solen uden. Bliver man brændt er det ikke fedt at være til stede. Så kan man gå og bruge flere gange om dagen på aftersun, og det er jo heller ikke særligt fed! Derudover så synes jeg også, at det er et must med et godt spil! Om det er kortspil eller brætspil, er egentlig ligemeget. Bare man kan sidde og hygge med det på terrassen, så har du opskriften på en perfekt aften!

En ting vi skal vide om dig?
Jeg er faktisk ikke verdens mest spændende menneske, men en ting som kunne være værd at vide, er at jeg har grå hår. Så selvom jeg er 21 år gammel, jamen så har turismen allerede sat sit præg på mig. Nogen vil også mene, at det bare er en pigmentfejl.

Hvor og hvornår gik du på guideskole? Guideskolen på Malta i 2020

Hvilken uniform har du på? Har arbejdet for BravoTours. Er nu hjemme i Danmark.

Hvorfor blev jeg uddannet guide? Jeg blev færdig med min kandidat i Idræt og Sundhed i sommeren 2020, men jeg var slet ikke klar til et “almindeligt” job hjemme i Danmark. Jeg ville ud og opleve noget. Jeg har altid elsket at rejse og opleve andre kulturer, så jeg tænkte at arbejde og bo i et andet land for en periode ville være perfekt. Derudover synes jeg også, at det var fantastisk at der blev lagt så meget fokus på personlig udvikling hos Service & Co, da jeg selv har oplevet hvor meget man kan rykke sig, hvis man arbejder med sig selv.

Hvad er din yndlingsdestination? Som guide – Azorerne. Fantastisk natur og mange oplevelser. Som turist – Alle steder hvor der er varmt og noget at opleve.

Hvad er dit bedste rejsetip? Vær positiv og åben. Kom ud og oplev hvad destinationen har at byde på. Vær høflig og find ud af hvordan du er mest respektfuld overfor befolkningen i det land du besøger.

Hvad er dit bedste tip til fremtidige guideskoleelever? Vær dig selv – der er plads til alle. Lad være med at stresse for meget over eksamenerne – du skal nok klare det

Hvad SKAL man pakke i kufferten Hvis man er ligesom mig der ELSKER sin EGEN hovedpude, så klart en hovedpude. Ellers kan det være lang tid at skulle sove dårligt.

En ting vi skal vide om dig? Jeg har diagnosticeret mig selv med det jeg kalder “kuldedepression”. Jeg hader når det er koldt. Stod det til mig, var det 25+ grader året rundt.

Hvor og hvornår gik du på guideskole?
Jeg gik på “corona-skolen” i 2020 på Malta.

Hvilken uniform har du på?
Jeg har min AirPort Uniform på fra Apollo

Hvorfor blev jeg guide?
jeg har altid gerne ville være guide da min far også har været det. Så da jeg stødte på Service & Co. som mulighed, valgte jeg at slå til.

Hvad er din yndlingsdestination?
Helt sikkert KRETA

Hvad er dit bedste rejsetip?
Oplev den destination du tager ud på, mød mennesker og være åben, nysgerrig og udadvendt over for lokale, turister og andre selskaber.

Hvad er dit bedste tip til fremtidige guideskoleelever?
Se guideskolen som en for dannelse og ikke bare en guideskole for at blive guide. Jeg kender mange der bare gik på skolen, som aldrig er blevet guider, og de har udviklet sig så meget. Jeg synes også man skal nyde de 5 uger man er væk, man får venner og minder for livet. Og så skal man ikke tage det alt alt for seriøst, man skal huske vi alle har været der engang og skal alle lærer, og vi lærer ikke før vi prøver det rigtigt.

Hvad SKAL man pakke i kufferten?
Højtaler, pænt tøj/festligt tøj, sjove ting såsom solbriller eller lign. Et kamera og ellers bare ET GODT HUMØR!

En ting vi skal vide om dig?
Jeg er meget udadvendt, elsker at snakke (til tider for meget), elsker møde nye mennekser og især folk der har gået på Service & Co. så føler jeg altid vi kender hinanden.

Tobias Holm Mikkelsen

Tobias Holm Mikkelsen

Guideskole Malta 2020

“Helt i tvivl om hvad jeg skulle gøre efter gymnasiet, lavede jeg søgningen ‘hvad skal jeg gøre i mit sabbatår?’ på Google, og sådan fandt jeg Service & Co.”

Victor Frier Høst

Victor Frier Høst

Guideskole Malta 2020

“Lad være med pakke så meget tøj i din kuffert. Man får det aldrig brugt, og så er der også mere plads til at shoppe”

Daniel Daugaard

Daniel Daugaard

Guideskole Salou 2021

Bedste tip til dig som skal på guideskole:
“Vær åben, vær dig selv og giv dig 100% – det er en tid du aldrig får tilbage!”

Ida Toft Petersen

Ida Toft Petersen

Guideskole Salou 2022

Hvorfor blev du uddannet guide?
“Jeg elsker at arbejde med service og tale med mange forskellige mennesker”

Hvor og hvornår gik du på guideskole??
Jeg gik på guideskole i oktober-november 2020 på Malta

Hvilken uniform har du på?
Lige nu har jeg ingen uniform på, men jeg har været i Primotours og Skinetworks, og kunne sagtens se mig selv trække i uniformen igen.

Hvorfor blev jeg uddannet guide?
Jeg valgte at tage på guideskole fordi jeg var fascineret af muligheden for at rejse og opleve verden, samt de unikke venskaber og oplevelser der følger med.

Hvad er din yndlingsdestination?
Den fedeste destination jeg har været på, er helt klart Cervinia i Italien. Fantastisk sted at stå på ski, og mange hyggelige gæster, samt godt fællesskab mellem samarbejdspartnere og andre seasoniers.

Hvad er dit bedste rejsetip?
Husk at telefonen også er der når du kommer hjem! Kom ud og oplev en masse unikke ting. Derudover at have tålmodigheden med sig. Den kan godt komme i brug.

Hvad er dit bedste tip til fremtidige guideskoleelever?
“Skip your comfort zone” – på guideskolen kommer du helt sikkert til at komme udover dine grænser, så tag det med et smil og spring ud i det. Det gør det hele meget sjovere.

Hvad SKAL man pakke i kufferten?
En højtaler, solbriller, birkenstock, farverigt tøj og dit yndlingsslik, masser af det!

En ting vi skal vide om dig?
Jeg elsker nye udfordringer og at afprøve mine grænser, hvilket også var med til at få mig afsted på guideskole.

Hvor og hvornår gik du på guideskole??
Jeg gik på guideskole i oktober/november 2020 på Malta.

Hvilken uniform har du på?
Jeg har både haft Århus Charters, Skinetworks og FolkeFeries uniformer på. Lige nu er guideuniformen hængt på hylden da jeg er startet på videregående uddannelse efteråret 2022. Uniformen kunne dog godt findes frem igen i kortere perioder mens jeg læser hvis muligheden byder sig.

Hvorfor blev jeg uddannet guide?
Det var en god ting at bruge mine sabbatår på. Jeg synes selv at jeg havde nogle kompetencer, som skulle finjusteres. Jeg havde lyst til at vokse som person og lærer mig selv bedst muligt at kende. Jeg var også nysgerrig på, om at jeg kunne blive en god guide, da jeg har nogle naturlige personlighedstræk som jeg tænkte kunne hjælpe i jobbet. Og flere havde anbefalet mig samme, så derfor skulle det prøves! 

Til sidst var det også for at fylde “rygsækken” med så meget livserfaring, oplevelser og værktøjer som muligt som jeg kan bruge resten af mit liv. 

Hvad er din yndlingsdestination?
Yndlingsdestinationen som jeg selv har været guide set med gæstens perspektiv må være Kreta. Som arbejdsplads som guide er min yndlingsdestination Malta.

Hvad er dit bedste rejsetip?
Lad være med at pakke så meget tøj. Man får det aldrig brugt, og så er der jo også plads i kufferten på vejen hjem til alt det man får shoppet.

Hvad er dit bedste tip til fremtidige guideskoleelever?
Gå op i dit arbejde og vær engageret! Man bliver hurtigt bedre i jobbet med engagement, og det er også meget sjovere. Og…. husk at være dig selv. Der er ikke nogen forkert måde at være en god guide på.

Hvad SKAL man pakke i kufferten?Noget personligt. Fx. noget at pynte dit værelse op med. Eller nogle hobbier man kan have med.

En ting vi skal vide om dig?
Jeg er en kæmpe nørd indenfor mange ting. Videospil og teknologi for at nævne enkelte.  Før jeg tog på guideskole og ud som guide troede jeg at de “nørdede” ting var mig. Men jeg fandt ud af at jeg kun begrænsede mig selv ved at sætte mig i den boks. Jeg har altså lært, at det kun er en side af mig selv, og ikke definere hele mig. Jeg har mange flere sider af mig selv at byde på.

Hvor og hvornår gik du på guideskole?
Jeg gik på guideskole i Salou, Spanien, i oktober-november 2021

Hvilken uniform har du på?
Lige nu har jeg DFDS (Oslobåden) uniform på. Tidligere har jeg haft den lyserøde uniform på for de lille rejsebureau Viva Tours

Hvorfor blev jeg uddannet guide?
Jeg fik muligheden for at komme på guideskole som en del af min onlineuddannelse til serviceøkonom med speciale i Travelguide Management på Erhvervsakademi Dania. Jeg takkede ja til muligheden for at komme på guideskole for at udfordre mig selv både fagligt og personligt samt at møde nye mennesker med samme interesse for rejsebranchen som mig selv. Derudover elsker jeg at rejse og opleve nye kulturer og derfor så jeg det som et perfekt springbræt til få et job og bo i udlandet i fremtiden.

Hvad er din yndlingsdestination?
Jeg har en kæmpe forkærlighed for Spanien og den spanske kultur, så det vil altid være favoritten hos mig.

Hvad er dit bedste rejsetip?
Søg væk fra de mest turistprægede områder og seværdigheder og bland dig med de lokale. Lær dem og deres kultur at kende og lad dem vise dig områdets uopdagede perler og smutveje som den menige turist ikke nødevendigvist havde fundet frem til.

Hvad er dit bedste tip til fremtidige guideskoleelever?
Vær åben, vær dig selv og giv dig 100% – det er en tid du aldrig får tilbage!

Hvad SKAL man pakke i kufferten
Gå-på-mod og måske noget hjemmefra fx. et billede eller andet som kan hjælpe i tifgælde af hjemve eller hvis det hele lige er lidt for meget en dag. En lille højtaler til lidt stemningsmusik i siestaen og til hyggeaftenerne på terassen er også altid et kæmpe plus!

En ting vi skal vide om dig?
Havde altid drømt om at blive guide lige siden jeg var på min første charterferie som helt lille på Mallorca. Planen var altid at jeg skulle tage på guideskole og blive guide i mit sabbatår efter gymnasiet. Men planerne ændrede sig (som de jo kan) og jeg gik egentlig helt væk fra at blive guide efter gymnasiet og flyttede til København i stedet for at starte studie. Men da muligheden for at komme på guideskole og i praktik hos et rejsebureau i udlandet bød sig som en del af mit studie kunne jeg alligevel udleve min drøm om guidelivet.

Hvor og hvornår gik du på guideskole? Jeg gik på guideskole i Salou, Spanien, i foråret 2022 Hvilken uniform har du på? Århus Charter Hvorfor blev jeg uddannet guide? Jeg elsker at arbejde med service og tale med mange forskellige mennesker. Hvad er din yndlingsdestination? Absolut Kreta! Hvad er dit bedste rejsetip? Et kort men super godt råd: NYD DET! Hvad er dit bedste tip til fremtidige guideskoleelever? Spis hvor de lokale spiser. De lokale ved hvad der er godt og værd at spise :-). Hvad SKAL man pakke i kufferten Sommerkjoler – eller i hvert fald mere sommerligt tøj end du ville bruge i Danmark. Guideskolen er altid et varmere sted end Danmarks temperaturer. En ting vi skal vide om dig? Jeg hedder det samme som Kretas højeste bjerg.
Magnus Tholstrup

Magnus Tholstrup

Guideskolen Salou 2021

Hvad er din yndlingsdestination?
“Yndlingsdestination? Der hvor jeg er ;-)”

Mie Christiansen

Mie Christiansen

Guideskole Malta 2021

Info kommer snart!

Emil Christensen

Emil Christensen

Guideskole Salou 2022

Info kommer snart

Julia Lindinger

Julia Lindinger

Guideskole Salou 2021

Info kommer snart

Hvor og hvornår gik du på guideskole?? Jeg gik på guideskole i La Pineda, Salou, oktober-november 2021 Hvilken uniform har du på? Jeg er i Sunwebs røde uniform Hvorfor blev jeg uddannet guide? Eventyret, friheden og oplevelsen. Jeg ville fortryde 100% hvis jeg valgte ikke at gøre det. Hvad er din yndlingsdestination? Yndlings desti? Der hvor jeg er 😉 Hvad er dit bedste rejsetip? Bedste rejsetip? Et godt 2 stjernet er bedre end et dårligt 4 stjernet. (Vær kritisk overfor dit hotel). Hvad er dit bedste tip til fremtidige guideskoleelever? Tip til fremtidens guideskole elever? Alle F*cker up, kunsten er at få gæsten til ikke at opdage det. Guideskole er lidt ligesom at køre bil. Man lærer det først efter man har bestået. Hvad SKAL man pakke i kufferten? Jason sagde engang “Man ved aldrig, hvornår man får brug for et Jernrør” så det tænker jeg skal med. Spøg til side, så er det vigtigste at have sig selv med i arbejdet og at man oprigtigt gerne vil være på den destination man befinder sig på. En ting vi skal vide om dig? Hvad skal man vide om mig? Jeg overvejede flere gange at stoppe mit guideskole ophold.
Freja Lindorff Leerskov

Freja Lindorff Leerskov

Guideskolen Salou 2021

Information på vej!

Helia Kamila Alinia

Helia Kamila Alinia

Guideskole Salou 2021

“Helt i tvivl om hvad jeg skulle gøre efter gymnasiet, lavede jeg søgningen ‘hvad skal jeg gøre i mit sabbatår?’ på Google, og sådan fandt jeg Service & Co.”

Rasmus Bentzen

Rasmus Bentzen

Guideskole Spanien 2011

Info kommer snart

Cille Møller Sørensen

Cille Møller Sørensen

Guideskole Malta 2021

Info kommer snart

Hvor og hvornår gik du på guideskole?? Jeg gik på guideskole i Salou oktober-november 2021. Hvilken uniform har du på? Jeg har den skønne, orange Spies-uniform på. Hvorfor blev jeg uddannet guide? Det hele startede med at jeg fik afslag på et job i Tyskland. Jeg har altid forestillet mig, at jeg skulle bo og arbejde i udlandet efter gymnasiet – hvor alle muligheder jo netop var åbne. Gennem mit gymnasie kunne vi søge job i Tyskland; jeg huske ikke jobtitlen, men det var noget i dur med salg og marketing. Jeg søgte jobbet og kom til samtale, men fik derefter afslag på jobbet. Helt i tvivl om hvad jeg nu skulle gøre efter gymnasiet, lavede jeg søgningen “hvad skal jeg gøre i mit sabbatår?” på Google, og sådan fandt jeg Service & Co. Det er nu over 1 år siden jeg faldt over jobbet som rejseguide, og jeg kunne ikke være gladere for at jeg fik afslag på det job i Tyskland 🙂 Hvad er din yndlingsdestination? Parga, Grækenland er min første destination, så det må nok også blive min favorit. Men ikke kun på grund af, at det er den første; Det er den smukkeste by, jeg længe har været i. Maden er FANTASTISK, og de lokale er venlige, gæstfrie og åbne. Nogle gange må jeg nive mig selv i armen, for at vide jeg ikke drømmer om at bo i den skønneste by i Nordgrækenland. Hvad er dit bedste rejsetip? Husk at kigge op en gang i mellem og nyd omgivelserne; tænk bare over hvor heldig og privilegeret du er over at være her. Vær heller ikke bleg for at snakke med lokale og andre rejsende – alle har en historie, der er værd at høre. Hvad er dit bedste tip til fremtidige guideskoleelever? Om 1 år husker du ikke den eksamen du klarede dig dårligt i, men du husker til gengæld den aften, hvor du hang ud med guideskole kammeraterne og havde det for fedt! Hvad SKAL man pakke i kufferten? Højtaler, rugbrød (det holder sig i fryseren) og bamse/pude. En ting vi skal vide om dig? Jeg elsker at have det sjovt. Hele tiden. Derfor er det fantastiske for mig ved guidejobbet at mine kollegaerne er mine venner, og at mine venner er mine kollegaer.
[instagram-feed feed=1]
Loading...