Vi har nøje udvalgt tre destinationer hvor vi afholder vores skoler. Du får den samme uddannelse lige meget hvor du vælger at tage den, men hver destination kan noget specielt.


Vil du tage din guideuddannelse i historiske Malta, eksotiske Thailand eller skønne Spanien?

Minirundrejse - Thailand

På dit guideskoleophold i Thailand er der i den sidste uge af opholdet arrangeret en minirundrejse. Her skal vi opleve Thailands natur og wildlife samt forskellige seværdigheder og museer - alt imens du får erfaring som rundrejseguide.

tag på en mini rundrejse i Thailand efter din guideuddannelse i Thailand
Dag 1: Hua Hin
Vores første dag spenderes i Hua Hin. Her skal vi opleve Thailands eksotiske dyr i parken Wildlife og sammen spise frokost i parken. Efter frokosten skal vi besøge Chang Hua Mun Royal Project, som er et kongeligt projekt, der stræber efter udviklingen af et bæredygtigt og sundt landbrug.

Dag 2: Hua Hin - Kanchanaburi
Efter en dejlig morgenmad tager vi på tur og oplever typiske thailandske markeder. Vi skal bl.a. besøge Amphawa Floating Market og Railway Market. To meget anderledes markedsoplevelser end vi er vant til i Danmark. Efterfølgende drager vi nordpå mod Kanchanaburi. Her bruger vi resten af dagen på at opleve byens historiske seværdigheder med tilknytning til 2. verdenskrig.

Dag 3: Kanchanaburi - Ayutthaya
Efter morgenmaden på hotellet skal vi ud og være aktive. Dagens program starter med, at vi skal prøve kræfter med rafting - ikke bare en hvilken som helst rafting, men en Thailandsk Bamboo Rafting. Efter raftingen tager vi østpå til Ayutthaya, hvor vi skal på tempelseightseeing i, hvad man kan kalde Thailands nationalkøretøj: Tuk Tuks.

Dag 4: Ayutthaya - Bangkok
Vi starter dagen med at besøge det spektakulære Bang Pa-In Palace, som er kendt som det tidligere kongelige sommerpalads. Efter besøget på paladset tager vi mod storbyen Bangkok, hvor vi tager på en sightseeing tur, som giver et overblik over Thailands hovedstad.

Dag 5: Bangkok
I dag har vi en fuld dag i Bangkok, hvor vi skal opleve den smukke thailandske tempelkultur. Bangkok er en by der, sammen med sine forstæder, rummer ca. 14 mio. indbyggere (estimat, 2017). Den er fuld af kontraster, og man vil opleve det nye og moderne blande sig med det gamle og traditionelle. I Bangkok har vi 2 overnatninger og vi skal selvfølgelig på sightseeing. Vi skal både besøge Grand Palace, det kongelige tempelkompleks, Wat Pho, den liggende Buddhas tempel, og slutteligt Wat Sakat, det gyldne tempel. Dagen sluttes af med en en aftenbådtur på floden Chao Phraya.

Tag din guideuddannelse i oktober-november 2020 i Malta

malta

Guideskole på Malta

Oktober-november 2020

Priser fra 29.995

BOOK

26
OKT

-

30
NOV

Mellieha
Malta

2020

Mulighed for ekstra uges dykkerkursus.
Mulighed for tilkøb af sygeforsikring med udvidet coronadækning.

Tag din guideuddannelse i skønne spanien

spanien

Guideskole i Pineda de Mar, Spanien

April-maj 2021

Priser fra 28.995

BOOK

15
APR

-

18
MAJ

Pineda de mar
Spanien

2021

Tag din guideuddannelse i eksotiske Thailand

thailand

Guideskole i Thailand

Juni-juli 2021

Priser fra 33.995

BOOK

30
JUN

-

29
JUL

Hua Hin
Thailand

2021

Tag din guideuddannelse i skønne spanien

spanien

Guideskole i Spanien

Oktober-november 2021

Priser fra 28.995

BOOK

7
OKT

-

9
NOV

Pineda De Mar
Spanien

2021

Tag din guideuddannelse på lækre Malta

malta

Guideskole på Malta

November-december 2021

Priser fra 29.995

BOOK

13
NOV

-

16
DEC

Mellieha
Malta

2021

spanien

Guideskole i Pineda de Mar, Spanien

April-maj 2022

Priser fra 28.995

BOOK

21
APR

-

24
MAJ

Pineda de mar
Spanien

2022

lad os følges