Vi har nøje udvalgt tre destinationer hvor vi afholder vores skoler. Du får den samme uddannelse lige meget hvor du vælger at tage den, men hver destination kan noget specielt.


Vil du tage din guideuddannelse i historiske Malta, eksotiske Thailand eller skønne Spanien?

Skandinaviens eneste guideuddannelse i Thailand

Tag med til Thailand og oplev Østens mystik, mens du uddanner dig til guide. På den måde slår du to fluer med et smæk, og får en uddannelse samtidig med, at du oplever en helt ny og spændende kultur.
På en guideuddannelse i Thailand, kommer du ikke bare hjem, med et job som guide efterfølgende. Du kommer hjem med et hav af oplevelser, fra en verden, der er så anderledes end den vi kommer fra. Oplevelser som du kan dele med dine nye venner og kollegaer.

Vil du opleve andre dele af verden er Thailand skolen den helt rigtige for digNord, vest, øst er bedst

Thailand er arealmæssigt på størrelse med Frankrig, men meget mere langstrakt. Den thailandske kultur er påvirket af både Indien, Kina og Cambodia, og så er Thailand det eneste land i Sydøstasien, som ikke har været koloniseret. Landet bærer præg af store kontraster. Stor rigdom og fattigdom lever side om side, og landets natur rummer alt fra jungle i nord til bountystrande på besøgte turistøer.

Din rejse begynder når vi lander i Bangkok Airport og kører mod Hua Hin. Her indlogeres du på det 4 stjernede Novotel Hua Hin. Novotel ligger i det hyggelige område Cha Am – et mere autentisk og roligt område end Hua Hin city, der ligger ca. 25 kilometer syd på.
I gåafstand fra hotellet finder du både restauranter og små butikker. Ved stranden ligger der også flere gode restauranter. Vil I opleve mere byliv i Hua Hin, når du det let – for fem gange om dagen kører hotellets shuttlebus tur/retur.

Hua Hin - den charmerende royale ferieby

I 1920’erne opførte Kong Rama IV sommerpaladset Klai Kangwon, som på dansk betyder ”Fjernt fra bekymringer” i Hua Hin. Navnet kunne ikke passe bedre på området, og det har gjort Hua Hin til et feriemål med fokus på ro, renhed og sikkerhed. I vil opleve den store respekt, thailænderne har for deres konge, både den afdøde kong Bhumibol og hans søn og efterfølger, kong Maha Vajiralongkorn.

Hver dag inviterer Hua Hins hvide sandstrande på den royale riviera til badning i det lune, turkisblå vand, hesteridning og afslapning langs kysten hele vejen op til det charmerende fiskerleje Cha Am. På de lokale markeder kan du købe mad, eksotiske frugter, lokalt kunsthåndværk og souvenirs til småpenge. Udvalget af restauranter og barer i Hua Hin centrum er stort, og i de små massagesaloner kan du blive masseret fra top til tå for det som en burgermenu koster i Danmark.
Alt dette bliver din base, mens du uddanner dig til guide.

Hvad skal du opleve?

Guideuddannelsen i Thailand indeholder den samme faglige pakke som uddannelserne i Spanien og på Malta. Du vil i løbet af de 24 dage du bor i Cha Am, Hua Hin, også lære førstehjælp på det lokale privathospital.
Efter 23 nætter i Cha Am fortsætter vi vores rejse med en minirundrejse på 5 dage, der afsluttes i verdens mest pulserende by; Bangkok.

På minirundrejsen skal vi opleve Thailands natur og wildlife. Vi kører mod Kanchanaburi og besøger Amphawa - det flydende marked. Kanchanaburi ligger nordvest for Bangkok. Her skal vi desuden besøge De Allieredes Kirkegård fra 2. verdenskrig og køre med tog fra Thailand-Burma Railway Museum til floden Kwai.
Fra Kanchanaburi kører vi til Ayutthaya, hvor vi skal rafte på bambus flåder og bagefter køre tur med Tuk Tuk rundt til byens templer.

Så går turen til Bangkok, og vi skifter landskaberne ud med livet i den pulserende storby. Bangkok er en by der, sammen med sine forstæder, rummer ca. 14 mio. indbyggere (estimat, 2017). Den er fuld af kontraster, og man vil opleve det nye og moderne blande sig med det gamle og traditionelle. I Bangkok har vi 2 overnatninger og vi skal selvfølgelig på sightseeing.
Du kan glæde dig til at opleve Grand Palace og Wat Po. Vi skal desuden se Wat Saket og den smukke udsigt, og vi slutter af med Chaophraya Klong Tour, som er en tur i langbåde på Bangkoks mange kanaler.

På uddannelsen er der inkluderet 2 daglige måltider (måltidernes fordeling er specificeret i det endelige program).
En lille indskudt bemærkning til lommepenge: Leveomkostningerne er noget lavere i Thailand i forhold til Europa, så du kan klare dig med langt færre lommepenge, end på vores øvrige destinationer for uddannelsen.

Har du spørgsmål til vores guideuddannelse i Thailand, så ring på telefon 70 211 222.

Hvad betaler jeg for?

Vi inkluderer alle skolematerialer og vi går op i, at du får noget ordentligt at spise mens du studerer. Derfor får du altid en gratis forplejningspakke med til en værdi af kr. 5395,- Den er inkluderet i den samlede pris, så du kan være sikker på, at du får brændstof til hjerne og krop hver dag

Inkluderet i prisen; fly tur/retur, bagage, håndbagage, hotel ophold på 4-stjernet hotel, transfer tur/retur fra lufthavnen, undervisning & skole-materialer. Inkluderet i prisen er flere daglige måltider, alt efter hvilken skole-destination du vælger, til en gennemsnitlig værdi af kr. 5300,-

Inkluderet i dit skoleophold

 • Fly tur/retur
 • Bagage
 • Håndbagage
 • Hotelophold på 3 eller 4-stjernet hotel
 • Undervisning
 • Skolemateriale
 • To daglige måltider
 • Transfer tur/retur fra lufthavnen

Fakta om Thailand

 • Thailand hedder officielt Kongeriget Thailand.
 • Thailand har et areal på 513.115 km2 og befolkningstal på 67.741.401.
 • Thailands klima er tropisk med temperaturer mellem 25 og 30 grader året rundt.
 • Kongefamilien har en helt særlig respekt og plads i thailændernes hjerter. Da kong Bhumibol døde i 2016 var landet i landesorg i intet mindre end 1 år.
 • Afdøde kong Bhumibol er på verdensplan den længst siddende monark. Kong Bhumibol havde en regeringstid på 70 år og 126 dage.

Har du spørgsmål til vores guideuddannelse i eksotiske Thailand må du
endelige kontakte os på telefon eller mail 

Tag din guideuddannelse i skønne spanien

spanien

Guideskole i Spanien

Oktober-november 2020

Priser fra 28.995

BOOK

1
OKT

-

3
NOV

Pineda De Mar
Spanien

2020
Tag din guideuddannelse på lækre Malta

malta

Guideskole på Malta

November-december 2020

Priser fra 29.995

BOOK

9
NOV

-

12
DEC

Guideskole
Mellieha, Malta

2020
Tag din guideuddannelse i skønne spanien

spanien

Guideskole i Pineda de Mar, Spanien

April-maj 2021

Priser fra 28.995

BOOK

15
APR

-

18
MAJ

Guideskole
Pineda de mar, Spaninen

2021
Tag din guideuddannelse i eksotiske Thailand

thailand

Guideskole i Thailand

Juni-juli 2021

Priser fra 33.995

BOOK

30
JUN

-

29
JUL

Hua Hin
Thailand

2021
Tag din guideuddannelse i skønne spanien

spanien

Guideskole i Spanien

Oktober-november 2021

Priser fra 28.995

BOOK

7
OKT

-

9
NOV

Pineda De Mar
Spanien

2021
Tag din guideuddannelse på lækre Malta

malta

Guideskole på Malta

November-december 2021

Priser fra 29.995

BOOK

13
NOV

-

16
DEC

Mellieha
Malta

2021

spanien

Guideskole i Pineda de Mar, Spanien

April-maj 2022

Priser fra 28.995

BOOK

21
APR

-

24
MAJ

Guideskole
Pineda de mar, Spanien

2022

lad os følges