Vi har nøje udvalgt tre destinationer hvor vi afholder vores skoler. Du får den samme uddannelse lige meget hvor du vælger at tage den, men hver destination kan noget specielt.


Vil du tage din guideuddannelse i historiske Malta, eksotiske Thailand eller skønne Spanien?

Estival Park

Bliv uddannet guide tæt på en af verdens smukkeste storbyer

Farvel lejlighed, hus eller værelse i Danmark, og goddag guidehotel i Spanien. Når du kommer med os på guideskole hedder dit hjem Estival Park - Salou – Spanien.

Service&Co's faste guidehotel i pineda de mar. Det 4-stjernede Hotel Estival Park Salou er et af de mest komplette resorts ved Middelhavskysten. Hotellet har 7 poolområder og 2 minutter fra stranden - mere præcis sagt: Et resort ud over det sædvanlige!

Hotel Estival Park Hotel er underholdning og aktiviteter for alle aldre. Hotellet har bl.a. sin egen squashbane, fitnesscenter og aktiviteter. Hotellet er en del af en hel ”by i byen”, der består af flere hoteller, som de deler faciliteter med. Poolområderne er absolut noget af det bedste ved hele hotellet. Nyd livet ved et af de tre udendørs poolområder, den indendørs eller de tre børnepools. På 2 minutter kan I gå til stranden, og på 10 minutter kommer I til både barer, restauranter og butikker. En ideel beliggenhed og et virkelig godt valg når vi er på guideskolen. Vi har alt lige ved hånden og er så at sige "i centrum" for alt hvad vi behøver. Og lige præcis dét er ideelt når du er på guideskolen da vi har et tæt program og ikke tid til lang transport i vores siestaer.

Club Aquum er hotellets stolthed der er et enorme AQUUM spa-, fitness- og wellness-center. 4.000 kvm med det ypperste inden for wellness-bade, spaområder, fitness muligheder, kropsterapi og behandlinger. Som elev på guideskolen har du mulighed for benytte alt dette. Derudover findes der komplet fitness afdeling, samt et væld af mulige gym sessions. Derudover findes der et utal af småbyer samt storbyerne Tarragona og Reus, som er af kulturel betydning for området.

Selve guideuddannelsen foregår primært i hotellets konferencelokaler og fællesarealer. Service og Co. stiller høje krav til faciliterne og Estival Park for at vores undervisning foregår i de aller bedste omgivelser.

Estival Park har bl.a. moderne av-udstyr til undervisningen. Meget af tiden rykker vi undervisningen udenfor, fordi en del aktiviteter foregår ved poolområdet, på stranden og i området omkring hotellet.

Uden mad og drikke dur helten ikke
- derfor er det vigtigt, at du får gode og solide måltider, så du har energi til at lære. Inkluderet i dit ophold er derfor en varieret morgen- og aftenbuffet med mange forskellige kolde og varme retter med alt fra lokale katalanske retter til spanske nationalretter samt retter fra det internationale køkken. Særligt for vores guideskole i Spanien og får du 10 x frokoster GRATIS med i din guideskolebooking. Velbekomme!

Guideskole dobbeltværelse

Dobbeltværelse med balkon, som deles med en anden elev

To måltider om dagen inkluderet

Morgen- og aftensmad

Eget toilet på værelset

Eget bad og toilet

mulighed for at se begrænset antal kanaler på skolen

Satelit-tv

sikkerhedsboks på værelset

Sikkerhedsboks

rengøring af væreset inkluderet

Rengøring

klima anlæg på værelset

Klimaanlæg

internet mod betalling på guideskolen

Trådløst internet mod betalling

gratis internet på guideskolen

Gratis Wi-Fi

Tag din guideuddannelse i skønne spanien

Spanien

Salou, Spanien

april - maj 2021

Altid inklusiv Delbetaling og Tryghedsgaranti!

Delbetaling
Du skal aldrig betale alt på én gang. Faktisk vil din betaling altid deles i 3 rater:
1. rate: 7 dage efter bestilling betales et depositum på 4500,-
2. rate: 100 dage før afrejse betales 8.500,-
3. rate: 60 dage før afrejse betales restbeløbet

Vi vil dog altid gerne aftale en delbetaling som passer dig. Giv os et kald på 70 211 222 og lad os tage en snak.
Læs mere om delbetaling her


Tryghedsgaranti: Feeling Happy - Feeling Safe!
Alle vores elever skal være trygge på deres rejse, og derfor inkludere din bestilling altid en Tryghedsgaranti!

Din Tryghedsgaranti inkludere:
- Garanti for gennemførsel
- Økonomisk sikkerhed
- Sen slutbetaling og gratis afbestilling op til 6 uger før afrejse
Læs mere om Tryghedsgaranti her

Intro-pris 28.995

Nyt produkt

Nyt produkt - spar 1000,- i intro-pris

Denne skole byder på et nyt lækkert hotel, Estival Park, og en skole i lidt mere sydlige himmelstrøg i Salou - 1,5 time syd for Barcelona. Det er kun april-skolen i 2021 som har intro-prisen. Spring ind i dit guideskole eventyr!

Husk! Din betaling deles altid op i rater, så du skal aldrig betale alt på én gang når du bestiller. Normalt betaler du blot et depositum på 4.500,- 7 dage efter bestilling. Du kan dog altid lave en aftale omkring betaling med os. Ring til os på 70 211 222 for at høre mere.
Læs mere om delbetaling her

15
apr

-

18
maj

2021

GUIDESKOLE
Salou, Spanien

Vil du høre mere om service&co guideskole, book en samtale hos os

Har du besluttet dig?

BESTIL

Er du i tvivl? Book en personlig vejledning og bliv klogere på dine muligheder!

BOOK SAMTALE

lad os følges