Vi har nøje udvalgt tre destinationer hvor vi afholder vores skoler. Du får den samme uddannelse lige meget hvor du vælger at tage den, men hver destination kan noget specielt.


Vil du tage din guideuddannelse i historiske Malta, eksotiske Thailand eller skønne Spanien?

Guideuddannelse tæt på en af verdens smukkeste storbyer

5 uger på første parket ud til det Baleariske Hav i Spanien, det er hvad du rejser ned til hvis du tager vores guideuddannelse i Spanien. Dette er bare en af de mange grunde til at vælge guideskolen i Spanien!

Vores skole i spanienVores dejlige 4-stjernede hotel Estival Park ligger i Salou, kun en halvanden times kørsel udenfor Barcelona. Et hotel med en fantastisk placering og skønne faciliteter. Her skal du tilbringe de næste 5 uger på guideskolen.

Salou er en af Costa Doradas aller største badebyer. Her kan du nyde godt af fantastiske, gyldne sandstrande og en palmekantet strandpromenade. Salou er et rigtigt ferieparadis for os nordboere med sit milde klima og en af Spaniens længste turistsæsoner, hvilket gør, at du kan rejse hertil året rundt. Hvad end du tager din guideskole i april/maj eller oktober/november så kan du forvente et formiddabelt vejr og du skal i den grad huske at pakke sommertøjet. I centrum af Salou er der masser af liv og mange restauranter, barer og caféer. Salou er i dag vokset sammen med nabobyen Cambrils, som har en lille malerisk havn og en charmerende gammel bydel. Vil du opleve storbypulsen i Barcelona, kommer du nemt dertil med direkte tog på cirka halvanden time.

Som sagt ligger Barcelona kun halvanden time væk, hvilket giver rig mulighed for at opleve en af Europas førende storbyer indenfor bl.a. mode, historie og arkitektur. Byen summer af shopping muligheder, restauranter og caféer som skaber et dejligt byliv. Inkluderet i dit skoleophold er en udflugt til Barcelona, hvor du på egen hånd kan opleve den spanske storby som forener storby og strand.
Barcelona er præget af høj catalansk arkitektur, som kan ses på de lokale boliger men også i mange af turistmålene i byen.

Udover udflugten til Barcelona arrangerer vi yderligere en håndfuld udflugtsdage, som du kan tilkøbe nede på skolen. Disse bliver ofte lagt på jeres fridage, hvorfor det er valgfrit, om du ønsker en afslappende dag i dit lokalområde eller om du vil på udflugt. Kort sagt, du får mulighed for at lære guidelivet at kende i et området nær Spaniens 2. største by.

På vores guideskole i skønne Salou er næsten alt inkluderet. Du behøver derfor blot at medbringe lidt lommepenge. I nedenstående tabel kan du se hvad, der er inkluderet og hvad du skal være opmærksom på.

Dato for skoler i Spanien

 • 2021

 • 15. april - 18. maj 2021
 • 07. oktober - 09. november 2021

Inkluderet i dit skoleophold

 • Fly tur/retur
 • Bagage
 • Håndbagage
 • Hotelophold på 4- stjernet hotel
 • Transfer tur/retur fra lufthavnen
 • Undervisning
 • Skolemateriale
 • Udflugt til Barcelona
 • DiSC-profil
 • Halvpension (morgen- og aftenbuffet) herudover 10 x frokost
 • Adgang til 4.400kvm Spa 

Fakta om Spanien

 • Spanien er med sine 505.990km2 det største land i Sydeuropa, det næststørste land i Vesteuropa, og det 4. største land i Europa.
 • Gennem koloniseringen spredte Spanien sit sprog og sin kultur til store dele af verden, og i dag er spansk det 2. mest udbredte modersmål.
 • Spanien byder på 48 seværdighederUNESCO verdens arvs liste. 4 af dem ligger i tæt afstand til guideskolen i Salou.
 • Spanien huser hvert år verdens største tomatkamp. Vil du opleve den skal du tage til Valencia sidste onsdag i august.
 • Spaniens lov anerkender nøgenhed som en grundlæggende menneskerettighed og nøgenhed i offentlige rum, såsom strande og parker, er lovlig.
Tag din guideuddannelse i skønne spanien

Spanien

Salou, Spanien

april - maj 2021

Altid inklusiv Delbetaling og Tryghedsgaranti!

Delbetaling
Du skal aldrig betale alt på én gang. Faktisk vil din betaling altid deles i 3 rater:
1. rate: 7 dage efter bestilling betales et depositum på 4500,-
2. rate: 100 dage før afrejse betales 8.500,-
3. rate: 60 dage før afrejse betales restbeløbet

Vi vil dog altid gerne aftale en delbetaling som passer dig. Giv os et kald på 70 211 222 og lad os tage en snak.
Læs mere om delbetaling her


Tryghedsgaranti: Feeling Happy - Feeling Safe!
Alle vores elever skal være trygge på deres rejse, og derfor inkludere din bestilling altid en Tryghedsgaranti!

Din Tryghedsgaranti inkludere:
- Garanti for gennemførsel
- Økonomisk sikkerhed
- Sen slutbetaling og gratis afbestilling op til 6 uger før afrejse
Læs mere om Tryghedsgaranti her

Intro-pris 28.995

Nyt produkt

Nyt produkt - spar 1000,- i intro-pris

Denne skole byder på et nyt lækkert hotel, Estival Park, og en skole i lidt mere sydlige himmelstrøg i Salou - 1,5 time syd for Barcelona. Det er kun april-skolen i 2021 som har intro-prisen. Spring ind i dit guideskole eventyr!

Husk! Din betaling deles altid op i rater, så du skal aldrig betale alt på én gang når du bestiller. Normalt betaler du blot et depositum på 4.500,- 7 dage efter bestilling. Du kan dog altid lave en aftale omkring betaling med os. Ring til os på 70 211 222 for at høre mere.
Læs mere om delbetaling her

15
apr

-

18
maj

2021

GUIDESKOLE
Salou, Spanien

Vil du høre mere om service&co guideskole, book en samtale hos os

Har du besluttet dig?

BESTIL

Er du i tvivl? Book en personlig vejledning og bliv klogere på dine muligheder!

BOOK SAMTALE

lad os følges