Vi har nøje udvalgt tre destinationer hvor vi afholder vores skoler. Du får den samme uddannelse lige meget hvor du vælger at tage den, men hver destination kan noget specielt.


Vil du tage din guideuddannelse i historiske Malta, eksotiske Thailand eller skønne Spanien?

Dyk under overfladen og oplev Malta fra havet

Datoer for uddannelsen: d. 12. December - 17. December 2020
Pris kr. 6.995 kr.
Prisen inkluderer: Transfer til lufthavnen efter endt kursus, fly til Danmark, bagage, håndbagage, hotelophold i bungalows. Derudover inkluderer prisen aftensmad.

Som noget helt særligt for vores guideskole på Malta, kan du efter dine 5 ugers guideuddannelse tilkøbe en ekstra uges ferie på Malta med fokus på at tage et dykkercertifikat og udforske Malta under vandets overflade. Alt sammen selvfølgelig stadig sammen med dine guideskolekammerater.

Malta er et meget populært og yndet sted for dykkere. Havet er klart og rent med en utrolig god sigtbarhed op til 35 meter. Hvide sandbunde, klippe- og sandkyster, laguner, grotter, koraller og et rigt dyreliv. Der er ingen nævneværdige strømme og intet tidevand. Malta er et af de ganske få steder i verden, hvor det ikke er nødvendigt at sejle ud med båd, for mange af vragene ligger så tæt på, at du når frem efter en kort svømmetur fra kysten.

Rundt omkring øen findes vrag fra store skibe, både og fly. De mest kendte er bl.a. den godt 3.100 tons store olietanker Um El Faroud, som blev sænket i 1998 som del af et vragdykningsprogram. Du kan også opleve engelske bombe- og jagerfly fra 2. verdenskrig.

Alt dette og mere til, kan du opleve, hvis du vælger at tilkøbe et dykkerkursus efter din guideuddannelse. Det kræver ingen forkundskab og de dygtige instruktører hjælper dig igennem alle aspekter af dykning, inden de tager dig med i vandet.

Dit første dyk bliver i poolen på Mellieha Holidaycenter. Derefter går turen ud i det virkelige element med dykkerflaske, hvor der venter en forunderlig verden, som kun kan ses nedefra. Et spændende dyreliv og en behagelig temperatur gør Malta til et oplagt sted at tage dit certifikat.

  • Danske dykkerinstruktører er med under hele kurset
  • Med i prisen får du alle dyk, materialer og Padi openwater-certifikat
  • Kursuspris er inklusiv bolig og halvpension på Meliha Holiday center
  • Havtemperatur i december: gennemsnitlig 14-15 grader
  • Du kan tage dit Padi E-learning, inden du starter på guideuddannelsen, så er du klar til at springe i vandet, når dykkerkurset starter.
  • Når du er ude som guide, er du klar til at dykke allerede på din første destination.

Har du allerede et Openwater-cetifikat, kan du opkvalificere det til et Advanced diver certifikat. Så kan du stadig være på kursus med dine venner, imens de tager deres Openwater-kursus. Prisen er den samme.

Vær opmærksom på at der kun er et fast antal pladser på holdet, så meld dig på ved tilmelding af din guideuddannelse under tillæg.
Skulle du have spørgsmål, står vi klar til at hjælpe dig på 70 211 222

Har du spørgsmål til vores guideuddannelse og efterfølgende dykkerkursus i historiske Malta
 må du endelige kontakte os på telefon eller mail 

Tag din guideuddannelse på lækre Malta

Malta

Guideskole på Malta

november - december 2021

Altid inklusiv Delbetaling og Tryghedsgaranti!

Delbetaling
Du skal aldrig betale alt på én gang. Faktisk vil din betaling altid deles i 3 rater:
1. rate: 7 dage efter bestilling betales et depositum på 4500,-
2. rate: 100 dage før afrejse betales 8.500,-
3. rate: 60 dage før afrejse betales restbeløbet

Vi vil dog altid gerne aftale en delbetaling som passer dig. Giv os et kald på 70 211 222 og lad os tage en snak.
Læs mere om delbetaling her


Tryghedsgaranti: Feeling Happy - Feeling Safe!
Alle vores elever skal være trygge på deres rejse, og derfor inkludere din bestilling altid en Tryghedsgaranti!

Din Tryghedsgaranti inkludere:
- Garanti for gennemførsel
- Økonomisk sikkerhed
- Sen slutbetaling og gratis afbestilling op til 6 uger før afrejse
Læs mere om Tryghedsgaranti her

Priser fra 29.995

Guideskole med Jobgaranti!

Alle vores skoler har Jobgaranti!
Med vores guideuddannelse i bagagen tør vi godt love dig, at du bliver en af branchens bedste guider. Og selvfølgelig skal branchens bedste guider have Jobgaranti!

Husk! Din betaling deles altid op i rater, så du skal aldrig betale alt på én gang når du bestiller. Du kan derfor sagtens reservere din plads til din skole i 2021 eller 2022 til 2020-pris og først betale senere.

Normalt betaler du blot et depositum på 4.500,- 7 dage efter bestilling. Du kan dog altid lave en aftale omkring betaling med os. Ring til os på 70 211 222 for at høre mere.
Læs mere om delbetaling her

13
nov

-

16
dec

2021

GUIDESKOLE
Mellieha, Malta

lad os følges