Vi har nøje udvalgt tre destinationer hvor vi afholder vores skoler. Du får den samme uddannelse lige meget hvor du vælger at tage den, men hver destination kan noget specielt.


Vil du tage din guideuddannelse i historiske Malta, eksotiske Thailand eller skønne Spanien?

Minirundrejse - Thailand

På dit guideskoleophold i Thailand er der i den sidste uge af opholdet arrangeret en minirundrejse. Her skal vi opleve Thailands natur og wildlife samt forskellige seværdigheder og museer - alt imens du får erfaring som rundrejseguide.

tag på en mini rundrejse i Thailand efter din guideuddannelse i Thailand
Dag 1: Hua Hin
Vores første dag spenderes i Hua Hin. Her skal vi opleve Thailands eksotiske dyr i parken Wildlife og sammen spise frokost i parken. Efter frokosten skal vi besøge Chang Hua Mun Royal Project, som er et kongeligt projekt, der stræber efter udviklingen af et bæredygtigt og sundt landbrug.

Dag 2: Hua Hin - Kanchanaburi
Efter en dejlig morgenmad tager vi på tur og oplever typiske thailandske markeder. Vi skal bl.a. besøge Amphawa Floating Market og Railway Market. To meget anderledes markedsoplevelser end vi er vant til i Danmark. Efterfølgende drager vi nordpå mod Kanchanaburi. Her bruger vi resten af dagen på at opleve byens historiske seværdigheder med tilknytning til 2. verdenskrig.

Dag 3: Kanchanaburi - Ayutthaya
Efter morgenmaden på hotellet skal vi ud og være aktive. Dagens program starter med, at vi skal prøve kræfter med rafting - ikke bare en hvilken som helst rafting, men en Thailandsk Bamboo Rafting. Efter raftingen tager vi østpå til Ayutthaya, hvor vi skal på tempelseightseeing i, hvad man kan kalde Thailands nationalkøretøj: Tuk Tuks.

Dag 4: Ayutthaya - Bangkok
Vi starter dagen med at besøge det spektakulære Bang Pa-In Palace, som er kendt som det tidligere kongelige sommerpalads. Efter besøget på paladset tager vi mod storbyen Bangkok, hvor vi tager på en sightseeing tur, som giver et overblik over Thailands hovedstad.

Dag 5: Bangkok
I dag har vi en fuld dag i Bangkok, hvor vi skal opleve den smukke thailandske tempelkultur. Bangkok er en by der, sammen med sine forstæder, rummer ca. 14 mio. indbyggere (estimat, 2017). Den er fuld af kontraster, og man vil opleve det nye og moderne blande sig med det gamle og traditionelle. I Bangkok har vi 2 overnatninger og vi skal selvfølgelig på sightseeing. Vi skal både besøge Grand Palace, det kongelige tempelkompleks, Wat Pho, den liggende Buddhas tempel, og slutteligt Wat Sakat, det gyldne tempel. Dagen sluttes af med en en aftenbådtur på floden Chao Phraya.

Tag din guideuddannelse i eksotiske Thailand

Thailand

Guideskole i Thailand

juni - juli 2021

Altid inklusiv Delbetaling og Tryghedsgaranti!

Delbetaling
Du skal aldrig betale alt på én gang. Faktisk vil din betaling altid deles i 3 rater:
1. rate: 7 dage efter bestilling betales et depositum på 4500,-
2. rate: 100 dage før afrejse betales 8.500,-
3. rate: 60 dage før afrejse betales restbeløbet

Vi vil dog altid gerne aftale en delbetaling som passer dig. Giv os et kald på 70 211 222 og lad os tage en snak.
Læs mere om delbetaling her


Tryghedsgaranti: Feeling Happy - Feeling Safe!
Alle vores elever skal være trygge på deres rejse, og derfor inkludere din bestilling altid en Tryghedsgaranti!

Din Tryghedsgaranti inkludere:
- Garanti for gennemførsel
- Økonomisk sikkerhed
- Sen slutbetaling og gratis afbestilling op til 6 uger før afrejse
Læs mere om Tryghedsgaranti her

Priser 36.995

InklusivMini-rundrejse!

Alle vores skoler i Thailand er inkluderet en mini-rundrejse, hvor du kommer ud og oplever den Thailandske kultur. Det synes vi er vigtigt, for vi er jo trods alt rejst verden rundt. Vi håber, at du vil med!

Husk! Din betaling deles altid op i rater, så du skal aldrig betale alt på én gang når du bestiller. Du kan derfor sagtens reservere din plads til din skole i 2021 eller 2022 til 2020-pris og først betale senere.

Normalt betaler du blot et depositum på 4.500,- 7 dage efter bestilling. Du kan dog altid lave en aftale omkring betaling med os. Ring til os på 70 211 222 for at høre mere.
Læs mere om delbetaling her

30
jun

-

29
jul

2021

GUIDESKOLE
Hua Hin, Thailand

lad os følges