Vi har nøje udvalgt tre destinationer hvor vi afholder vores skoler. Du får den samme uddannelse lige meget hvor du vælger at tage den, men hver destination kan noget specielt.


Vil du tage din guideuddannelse i historiske Malta, eksotiske Thailand eller skønne Spanien?

Skandinaviens eneste guideuddannelse i Thailand

Tag med til Thailand og oplev Østens mystik, mens du uddanner dig til guide. På den måde slår du to fluer med et smæk, og får en uddannelse samtidig med, at du oplever en helt ny og spændende kultur. Du kommer hjem med et hav af oplevelser, fra en verden, der er så anderledes end den vi kommer fra. 

Vil du opleve andre dele af verden er Thailand skolen den helt rigtige for digNord, vest, øst er bedst

Thailand er arealmæssigt på størrelse med Frankrig. Den thailandske kultur er påvirket af både Indien, Kina og Cambodia, og så er Thailand det eneste land i Sydøstasien, som ikke har været koloniseret. Landet bærer præg af store kontraster: Stor rigdom og fattigdom lever side om side, og landets natur rummer alt fra jungle i nord til bountystrande på besøgte turistøer.

Din rejse begynder når vi lander i Bangkok Airport og kører mod Hua Hin. Her indlogeres du på det 4 stjernede Novotel Hua Hin. Novotel ligger i det hyggelige område Cha Am – et mere autentisk og roligt område end Hua Hin city, der ligger ca. 25 kilometer syd på.
I gåafstand fra hotellet finder du både restauranter og små butikker. Ved stranden ligger der også flere gode restauranter. Vil I opleve mere byliv i Hua Hin, når du det let – for fem gange om dagen kører hotellets shuttlebus tur/retur.

I 1920’erne opførte Kong Rama IV sommerpaladset Klai Kangwon, som på dansk betyder ”Fjernt fra bekymringer” i Hua Hin. Navnet kunne ikke passe bedre på området, og det har gjort Hua Hin til et feriemål med fokus på ro, renhed og sikkerhed. Hver dag inviterer Hua Hins hvide sandstrande på den royale riviera til badning i det lune, turkisblå vand, hesteridning og afslapning langs kysten hele vejen op til det charmerende fiskerleje Cha Am. På de lokale markeder kan du købe mad, eksotiske frugter, lokalt kunsthåndværk og souvenirs til småpenge. Udvalget af restauranter og barer i Hua Hin centrum er stort, og i de små massagesaloner kan du blive masseret fra top til tå for det som en burgermenu koster i Danmark.
Alt dette bliver din base, mens du uddanner dig til guide.

Hvad skal du opleve?

Guideuddannelsen i Thailand indeholder den samme faglige pakke som uddannelserne i Spanien og på Malta. Du vil i løbet af de 24 dage du bor i Cha Am, Hua Hin, også lære førstehjælp på det lokale privathospital.
Efter 23 nætter i Cha Am fortsætter vi vores rejse med en minirundrejse på 5 dage, der afsluttes i verdens mest pulserende by; Bangkok. Læs mere om minirundrejsen her.

På uddannelsen er der inkluderet 2 daglige måltider (måltidernes fordeling er specificeret i det endelige program).
En lille indskudt bemærkning til lommepenge: Leveomkostningerne er noget lavere i Thailand i forhold til Europa, så du kan klare dig med langt færre lommepenge, end på vores øvrige destinationer for uddannelsen.

Har du spørgsmål til vores guideuddannelse i Thailand, så ring på telefon 70 211 222.

Hvad betaler jeg for?

Vi inkluderer alle skolematerialer og vi går op i, at du får noget ordentligt at spise mens du studerer. Derfor får du altid en gratis forplejningspakke med til en værdi af kr. 5395,- Den er inkluderet i den samlede pris, så du kan være sikker på, at du får brændstof til hjerne og krop hver dag

Inkluderet i prisen; fly tur/retur, bagage, håndbagage, hotel ophold på 4-stjernet hotel, transfer tur/retur fra lufthavnen, undervisning & skole-materialer. Inkluderet i prisen er flere daglige måltider, alt efter hvilken skole-destination du vælger, til en gennemsnitlig værdi af kr. 5300,-

Dato for skoler i Thailand

 • 2021

 • 30. juni - 29. juli 2021

Inkluderet i dit skoleophold

 • Fly tur/retur
 • Bagage
 • Håndbagage
 • Hotelophold på 3 eller 4-stjernet hotel
 • Undervisning
 • Skolemateriale
 • To daglige måltider
 • Transfer tur/retur fra lufthavnen

Fakta om Thailand

 • Thailand hedder officielt Kongeriget Thailand.
 • Thailand har et areal på 513.115 km2 og befolkningstal på 67.741.401.
 • Thailands klima er tropisk med temperaturer mellem 25 og 30 grader året rundt.
 • Kongefamilien har en helt særlig respekt og plads i thailændernes hjerter. Da kong Bhumibol døde i 2016 var landet i landesorg i intet mindre end 1 år.
 • Afdøde kong Bhumibol er på verdensplan den længst siddende monark. Kong Bhumibol havde en regeringstid på 70 år og 126 dage.

Har du spørgsmål til vores guideuddannelse i eksotiske Thailand må du
endelige kontakte os på telefon eller mail 

Tag din guideuddannelse i eksotiske Thailand

Thailand

Guideskole i Thailand

juni - juli 2021

Altid inklusiv Delbetaling og Tryghedsgaranti!

Delbetaling
Du skal aldrig betale alt på én gang. Faktisk vil din betaling altid deles i 3 rater:
1. rate: 7 dage efter bestilling betales et depositum på 4500,-
2. rate: 100 dage før afrejse betales 8.500,-
3. rate: 60 dage før afrejse betales restbeløbet

Vi vil dog altid gerne aftale en delbetaling som passer dig. Giv os et kald på 70 211 222 og lad os tage en snak.
Læs mere om delbetaling her


Tryghedsgaranti: Feeling Happy - Feeling Safe!
Alle vores elever skal være trygge på deres rejse, og derfor inkludere din bestilling altid en Tryghedsgaranti!

Din Tryghedsgaranti inkludere:
- Garanti for gennemførsel
- Økonomisk sikkerhed
- Sen slutbetaling og gratis afbestilling op til 6 uger før afrejse
Læs mere om Tryghedsgaranti her

Priser 36.995

InklusivMini-rundrejse!

Alle vores skoler i Thailand er inkluderet en mini-rundrejse, hvor du kommer ud og oplever den Thailandske kultur. Det synes vi er vigtigt, for vi er jo trods alt rejst verden rundt. Vi håber, at du vil med!

Husk! Din betaling deles altid op i rater, så du skal aldrig betale alt på én gang når du bestiller. Du kan derfor sagtens reservere din plads til din skole i 2021 eller 2022 til 2020-pris og først betale senere.

Normalt betaler du blot et depositum på 4.500,- 7 dage efter bestilling. Du kan dog altid lave en aftale omkring betaling med os. Ring til os på 70 211 222 for at høre mere.
Læs mere om delbetaling her

30
jun

-

29
jul

2021

GUIDESKOLE
Hua Hin, Thailand

lad os følges