Service & Co. vil gerne hjælpe dig med at være forsikret på guideskolen

Har du en ordentlig sygedomsforsikring?

Når du tager på guideskole, er det vigtigt, at du er rigtigt forsikret. Guideskolen er en uddannelse, som blandt andet på grund af uddannelsens længde ofte IKKE er omfattet en almindelig rejseforsikring.

Derfor anbefaler vi, at du tegner en sygdomsforsikring via os. Forsikringen dækker under hele dit guideskoleforløb, og den gælder selvfølgelig også hvis du tilmelder dig dykkerkurset efter vores skole på Malta. Forsikringen dækker alt m.h.t. sygdom, tandskader m.m. Hos Service & Co. samarbejder vi med Dansk Rejseforsikring.

Hvis du har forsikring fra eget forsikringsselskab, skal vi have oplyst hvilket forsikringsselskab samt policenummer inden afrejse til guideuddannelsen. Vær opmærksom på, at din forsikring skal dække under hele uddannelsesforløbet i udlandet, samt at det ikke er alle forsikringsselskaber som dækker et uddannelses-ophold med en almen rejseforsikring. Derfor er det vigtigt at du undersøger om dit forsikringsselskab gør.

Hvis du har spørgsmål må du meget gerne ringe ind til os på 70 211 222.

Priser
Pris 595,- for grunduddannelsen i Spanien og på Malta. Bemærk, bestiller du et ekstra kursus stiger prisen tilsvarende de ekstra dage.

Skal du på guideskolen i Thailand beder vi dig venligst kontakte os, da der er andre forsikringforhold.

Dækningsbrev rejseforsikring Malta/Spanien

Dækningsbrev rejseforsikring Thailand

Hvis du må afbestille?

Selv om man ikke forventer, at der skal ske noget uforudset, der gør, at man må afbestille guideuddannelsen, så hænder det desværre alligevel ind imellem. I de tilfælde er det alle pengende værd at have tilkøbt en afbestillingsforsikring.

Afbestillingsforsikringen sikrer dig, at du kan få refunderet ALLE dine penge, hvis du p.g.a. sygdom eller skader hos dig selv, eller i din nære familie, ikke kan deltage på den valgte uddannelse.

For at afbestillingforsikringen kan træde i kraft skal have en gyldig lægeerklæring. Forsikringen gælder derfor ikke, hvis du har ændret mening og ikke vil afsted.

Forsikringen dækker dig helt op til afrejsen, og skal ALTID bestilles inden du betaler dit depositum. Har du allerede bestilt din guideskole, men glemt at tilkøbt en afbestillingsforsikring, så skynd dig at ringe til os og hør om at det er muligt at tilkøbe den.

Hvis du har spørgsmål må du meget gerne ringe ind til os på 70 211 222.

Priser
Spanien og Malta - Pris 895,-
Thailand - Pris 1495,- 

Dækningsbrev afbestillingsforsikring

Hvis dit ophold bliver afbrudt?

Bliver du syg eller får en skade, der gør, at du bliver ”beordret” hjem fra guideskolen af en læge, så dækker din afbrudt opholdsaftale dig.

Den afbrudte opholdsaftale er en aftale, du indgår med os, som indebærer, at vi refunderer et beløb, der svarer til de dage, du går glip af på guideskolen, fordi du er nødsaget til at rejse hjem.

Bliver du eksempelvis syg og skal hjem efter en uge på guideskolen i Spanien, får du refunderet et beløb, der svarer til 4 ugers guideskole.

Aftalen er kun dækkende ved sygdom eller skader, hvor en lægeerklæring kan påvises og/eller at dit forsikringsselskab bekræfter, at du skal have behandling i Danmark. Derved dækker aftalen IKKE, hvis du rejser hjem efter eget personligt valg.

Hvis du har spørgsmål til den afbrudte opholdsaftale, så er du meget velkommen til at ringe ind til os på Tlf. 70 211 222.

Priser
Afbrudt opholdsaftale - Malta eller Spanien: 795,- kr.
Forsikringen kan ikke tegnes på guideskolen i Thailand.

lad os følges