facebook pixel
Service&co. Alle skal kunne komme på guideskole.

Drømmer du om at komme på guideskole?

Vi vil gerne have dig med, og derfor har du her muligheden for at vinde et legat som du kan bruge til en valgfri guideskole i 2020.

Vi uddeler to gange om året fire legater á

 

  • 1 legat på 15.000kr.
  • 3 legater på 5.000kr


Vi har næste trækning til februar 2020. Vi skal have din ansøgning i vores hænder senest midnat den 3. februar. Vinderne kontaktes i uge 6.

For at kunne komme i betragtning til et af legaterne, skal du skrive dit navn, telefonnummer og mailadresse herunder. Når du tilmelder dig vores legatkonkurence tilmeldes du automatisk vores nyhedsbrev. Efter du har trykket 'Tilmeld dig legat' skal du bekræfte dine oplysninger. Herefter kan du trykke dig videre til vores ansøgningsskema.
Bemærk, at du først har mulighede for at vinde et legat, når du har udfyldt og indsendt ansøgningsskemaet.

Din ansøgning behøver ikke at være lang, men vi vil gerne kunne mærke din passion for guidefaget.

Vi glæder os til at høre fra dig

Service & Co.

Start din legat ansøgning her

Legatet kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til andre. For at deltage skal du have dansk bopæl & være 18 år inden skolens afslutning. Du kan deltage i legatsøgning, selvom du allerede er skrevet op til skolen. Vi læser alle ansøgningerne igennem.

Når du indsender din ansøgning, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Vi opbevarer dine data i henhold til persondataloven, og deler det ikke med tredjepart.

lad os følges