Service&co. Alle skal kunne komme på guideskole.

Kickstart drømmen, ansøg om legat - få svar indenfor 1 uge!

Vi mener, at alle fortjener at få oplevelsen og fornøjelsen af at tage en guideuddannelse. Derfor har vi Service & Co.-legatprogram hvor vi hvert år - ja faktisk hver uge - uddeler legater til unge og gamle som drømmer om at komme på en af vores guideskoler og få branchens bedste uafhængige guideuddannelse. 

Vores legatprogram er såre simpelt: Du sender os en ansøgning og vi kontakter dig indenfor en uge med svar på din ansøgning. 

  • Vi uddeler legater i en størrelse på mellem 
  • 1000,- til 5.000,-

Fortæl os hvorfor du skal vinde et legat, samt hvilken skole du drømmer om at komme på. Det er helt enkelt, og gennemførers i 3 enkle trin:​

  • 1. trin Udfyld denne side med dine praktiske informationer og klik videre til næste side
  • 2. trin Skriv din ansøgning og indsend. Husk at fortælle hvorfor vi skal vælge dig, hvilken guideskole samt hvornår
  • 3. trin Inden for 1 uge ringer vi til dig og du får svar på om at du modtager et legat. Nemt, hurtigt og enkelt!

Start din legat ansøgning her

Legatet kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til andre. For at deltage skal du have dansk bopæl & være 18 år inden skolens afslutning. Du kan deltage og vinde et legat, selvom du allerede er skrevet op til skolen. Vi læser alle ansøgningerne igennem.

Når du indsender din ansøgning, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Vi opbevarer dine data i henhold til persondataloven, og deler det ikke med tredjepart.

lad os følges