Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

DK / SE / NO

Jelling musikfestival

Hurraaaaa du har nu muligheden for at vinde 10.000 kr. 

Du har nu muligheden for at deltage i vores konkurrence om at vinde et gavekort på 10.000 kr. til en valgfri guideskole hos Service & Co.

Det eneste, du skal gøre, er at svare på ét spørgsmål.

Skolestart
2024

Drømmer du om en guideuddannelse? Find den skolestart, som passer dig.

Bliv klogere på guidejobbet og Service & Co.s Guideskole

Hver måned, året rundt, kan du tilmelde dig sjove og spændende inspirationsaftner med Service & Co. vi afholder både fysiske og online inspirationsaftner. 

Alle vores inspirationsaftener starter med en ‘Guideskolen fra A til Z’ hvor du kan få et overordnet indblik i hvad en Service & Co. guideskole er for en størrelse og hvad der venter dig på guideskolen og ikke mindst i guidelivet efterfølgende hvis du ønsker at komme ud som guide.

 

Inspirationsevent

Vores eventkalender er fyldt med inspiration til dig – deltag online eller fysisk

Vi afholder flere inspirationsevent så du kan blive klogere på om at en guideuddannelse hos os er noget for dig. Vi afholder både fysiske og online inspirationsevents – fællesnævneren er, at du altid kan møde os i øjenhøjde sammen med en af vores tidligere elever som vil fortælle dig om deres oplevelser.

Næste dato:

Inspirationsaften på Zoom torsdag d. 16 maj 2024, fra kl: 16-17

Når du tilmelder dig, modtager du en bekræftelse pr. mail.
For online inspirationsaften: På dagen for inspirationssessionen modtager du en SMS og en e-mail med mere information omkring eventet samt link til deltagelse.
Til fysisk inspirationsaften: Ca. 1 uge før inspirationsaftenen modtager du en mail med praktisk information om lokation mm. Du vil i dagene op til modtage en reminder på SMS.
Alle inspirationssessionerne er helt uforpligtende. Det er et informationsmøde for de interesserede, der vil vide mere om Service & Co.s uddannelser og møde guider og instruktører fra guideskolen.
SMS-reminder til Instagram Live arrangement: På dagen for Instagram Live modtager du en SMS med en reminder om arrangementet.
Vi vil gøre dig opmærksom på, at du ved tilmelding også automatisk tilmeldes vores nyhedsbrev. Vi håber, du vil nyde at læse, når vi sender nyhedsbreve et par gange om måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig.
[instagram-feed feed=1]
Loading...