Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

DK / SE / NO

Inspirationsaften Færøerne

Inspirationsaften: Bliv uddannet rejseguide og få hele verden som din legeplads!

– Du er inviteret til inspirationsaften med guideskolen Service & Co. den 28. februar kl 20.00 – et online event KUN for færinger

Kan du sige ja til…

  • Du elsker at rejse ned til sol og varme og opleve verden.
  • Du er klar på at springe ud i nye eventyr på steder, hvor andre betaler kassen for at holde ferie, og som du nu gerne vil kalde for “hjem”.
  • Du er klar på 5 ugers guideuddannelse i Spanien, Malta eller Thailand med en masse ligesindede unge mennesker. Fællesskaber som bliver til én stor familie og det vildeste netværk.
  • Du er klar til at give dig selv den fedeste udfordring og udvikle dig selv personligt.

… og har du læst så langt som hertil, kan det være et godt tegn til at tilmelde dig til vores gratis online inspirationsaften tirsdag den 28. februar klokken 20.00.

En guideuddannelse fra Service & Co. kan give dig muligheden for ikke blot at lære en ny faglighed og få en fod indenfor hos rejsebranchen. Den kan også give dig minder og oplevelser som du aldrig glemmer! Kom og hør nærmere om os og de muligheder en Service & Co. guideuddannelse kan give dig for et sabbatår med mening.

OBS! På inspirationsaftenen deler vi også en økonomisk attraktiv gave ud til alle deltagere, som i dagene efter foredraget skulle vælge at bestille en af vores to uddannelser til Salou i 2023.

Husk at du altid kan følge både os og vores uddannede guider på vores Sociale Medier. Følg med på Instagram ved at klikke her og følg med på TikTok ved at klikke her.

Der er begrænsede antal pladser til vores færøske inspirationsaften den 28. februar 2023, så husk at tilmelde dig i god tid. Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelse på din tilmelding både her på siden og på din mail. 

På dagen for den online inspirationsaften modtager du en SMS med link til vores online mødeplatform.

Tilmeld dig her

[wpforms_selector form_id=”9395″ disabled_on=”off|off|off” _builder_version=”4.19.0″ _module_preset=”default” width=”60%” width_tablet=”80%” width_phone=”95%” width_last_edited=”on|phone” module_alignment=”center” global_colors_info=”{}”][/wpforms_selector]

(Dukker tilmeldingsformularen ikke op? Send os en SMS på telefon + 45 71710423 for at tilmelde dig)

Når du tilmelder dig, modtager du en bekræftelse pr. mail.
For online inspirationsaften: På dagen for inspirationssessionen modtager du en SMS og en e-mail med mere information omkring eventet samt link til deltagelse.
Til fysisk inspirationsaften: Ca. 1 uge før inspirationsaftenen modtager du en mail med praktisk information om lokation mm. Du vil i dagene op til modtage en reminder på SMS.
Alle inspirationssessionerne er helt uforpligtende. Det er et informationsmøde for de interesserede, der vil vide mere om Service & Co.s uddannelser og møde guider og instruktører fra guideskolen.
SMS-reminder til Instagram Live arrangement: På dagen for Instagram Live modtager du en SMS med en reminder om arrangementet.
Vi vil gøre dig opmærksom på, at du ved tilmelding også automatisk tilmeldes vores nyhedsbrev. Vi håber, du vil nyde at læse, når vi sender nyhedsbreve et par gange om måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig.

Uddannelsesteder

Vidste du, at vi har 5 skoler om året på 4 forskellige destinationer?
Hvilken destination er din?

Online foredrag

Kan du ikke vente? Vi har faktisk et online foredrag liggende, som du allerede kan se nu.
Det er en god teaser, indtil vi kan ses til inspirationsaftenerne.

"Uforglemmelig oplevelse!

En fuldstændig fantastisk og ubeskrivelig oplevelse! Service & Co. har de bedste instruktører, en inspirerende og spændende undervisning, og på guideskolen møder man de mest fantastiske mennesker – jeg er ikke i tvivl om, at jeg har fået venner for livet.”

Caroline Nørgaard / Malta 2020 / Trustpilot
[instagram-feed feed=1]
Loading...