Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

Få løn for at opleve verden

Vil du være rejseguide i dit sabbatår?

– gratis online inspirationsaften for dig som er afgangselev

Er du over 17 år, elsker du nye kulturer, og vil du gerne udvikle både dine personlige og faglige kompetencer? Så er Service & Co.s guideuddannelse lige noget for dig!

Efter 5 ugers uddannelse – med fantastiske oplevelser, fællesskab og uforglemmelige minder –  i enten Spanien, Malta eller i Thailand, hjælpe vi dig med et job som guide i udlandet og du kan arbejde i hele verden.

Vi har elever i alle aldre, og vi kan love dig en skoledag, hvor undervisningen aldrig bliver kedelig! Det er ligegyldig, hvad din baggrund er, for hos os er det dig og din personlighed, vi kigger på. Som guide skal du kunne hjælpe og glæde en masse feriegæster. Det hjælper vi dig med at blive klædt på til.

Du og dine nye kollegaer har ansvaret for, at feriegæsterne får en fantastisk ferieoplevelse, og hele verden bliver din legeplads. Jobbet giver dig mulighed for at leve i og opleve en masse nye lande. De nye skikke og kulturer bliver dit nye hjem for en periode. Lad os bare sige det sådan: Du kalder steder “hjem”, hvor andre betaler kassen for at komme ned og holde en uges ferie.

Vi afholder 5 aftner i løbet af foråret en inspirationsaften, hvor du kan høre meget mere om muligheden for at tage på guideskole, samt muligheden for at bruge dit sabbatår ude i verden. En af disse aftener vil vi gerne invitere dig med på.

Du skal regne med at det tager ca. to timer fra start til slut. Det er fuldstændig uforpligtende, og altså kun en hjælp til, om guidelivet kunne være noget for dig.

Tænker du lige nu “åårh jamen to timer er jo lang tid” så tag et kig på vores nye inspirationsvideo nedefor. Den er optaget Malta i 2020, hvor vi havde 84 unge afsted. De har alle nu jobs som guide og rejser ned på destination lige om lidt. 

Vakte inspirationsvideoen din opmærksomhed? Det håber vi! Og så er der ingen tvivl om, at to timer i vores selskab er godt givet ud, for vi lover at inspirere dig endnu mere, og lover, at en guideuddannelse kan åbne dører for dig i dit sabbatår. Vores foredrag bliver hurtigt fyldte, så vent ikke for længe, men at tilmelde dig Hos Service & Co. kan du regne med Kvalitet fra start til slut og et netværk, der efter endt uddannelse, sørger for, at du som rejseguide er sikret ordentlige forhold. Du får en statskontrolleret og -garanteret uddannelse og et diplom, der kan bruges i det etablerede uddannelsessystem. Altså ekstra ”guf” til dit CV, mens du oplever og rejser.

Datoer Søndag den 6/6 – kl. 17.00 Tirsdag den 8/6 – kl. 19.00 Torsdag den 10/6 – kl. 19.00 Onsdag den 16/6 kl. 19.00 Tirsdag den 29/6 kl. 19.00

Når du tilmelder dig, modtager du en bekræftelse pr. mail.
For online inspirationsaften: På dagen for inspirationssessionen modtager du en SMS og en e-mail med mere information omkring eventet samt link til deltagelse.
Du vil i dagene op til modtage en reminder på SMS.
Alle inspirationssessionerne er helt uforpligtende. Det er et informationsmøde for de interesserede, der vil vide mere om Service & Co.s uddannelser og møde guider og instruktører fra guideskolen.

Vi vil gøre dig opmærksom på, at du ved tilmelding også automatisk tilmeldes vores nyhedsbrev. Vi håber, du vil nyde at læse, når vi sender nyhedsbreve et par gange om måneden, og du kan til enhver tid afmelde dig.

1 uddannelse – 4 uddannelsessteder

Vidste du, at vi uddanner guider i både Malta, Thailand og Spanien?
Hvilken destination er din?

Hua Hin

Thailand

Mellieha

Malta

Marbella

Spanien

Salou

Spanien

Hvad siger eleverne?

Vores mantra er, at vores næste skoler ALTID bliver vores bedste. Dette gør vi for at sikre en høj kvalitet på alle vores skoler – og det virker! Vores elever bedømmer os til 4,9 ud af 5 på trustpilot.

Inspirationsaften

Vi afholder løbende tema- & inspirationsaftener omkring guideskolen, guidelivet og rejsebranchen.
Vil du vide mere om os, så kom gerne med til disse!

"Uforglemmelig oplevelse!

En fuldstændig fantastisk og ubeskrivelig oplevelse! Service & Co. har de bedste instruktører, en inspirerende og spændende undervisning, og på guideskolen møder man de mest fantastiske mennesker – jeg er ikke i tvivl om, at jeg har fået venner for livet.”

Caroline Nørgaard / Malta 2020 / Trustpilot
[instagram-feed feed=1]
Loading...