Service & Co.'s logo

–  en guideskole for livet

I støtter, Vi støtter

I støtter, vi støtter: Hjælp os med at støtte gode foremål

Som et led i vores bæredygtighedspolitik har vi vores koncept ‘I støtter, vi støtter’ som kort sagt går ud på, at du når du booker din guideskole, kan vælge at støtte en hjælpeorganisationer med 60 kr. Når du vælger at støtte, fordobler vi din støtte og vi støtter derfor sammen med 120kr.

Hvad kan man støtte med 120kr? Du kan hjælpe unge udsatte skolebørn som er faldet bagud i skolen med at få den uddannelse som de fortjener og et fantastisk fundament for deres videre liv gennem Changing Stories.

På denne side kan du læse mere om Changing Stories, finde ud af hvordan du kan støtte og tilmelde dig vores inspirationsaften den 5. oktober 2021. Brug knapperne herunder til at navigerer til der du gerne vil hen eller scroll for at få det hele med.

Changing Stories
x
Service & Co.

Alle børn skal have muligheden for lære

I vores del af verden er vi så privilegeret, at skolegang er for alle. Derfor tager vi det at kunne læse, skrive og regne, for vi er vant til, at det er noget som alle kan. Men i mange andre lande rundt om i verden er det at gennemføre en uddannelse ikke en selvføgle.

En del af det at være guide, er at besøge forskellige lande og opleve forskellige kulturer, men i Service & Co. mener vi også, at vi har et ansvar. Vi kan ikke kun rejse rundt og ”kigge på”. Vi skal også bidrage i det omfang det er os muligt.

Derfor har Service & Co. valgt at etablerer et partnerskab med den velgørende organisation Changing stories. Et partnerskab hvorigennem vi kan være med til at sikre at så mange børn som muligt får muligheden for at gennemføre en uddannelse og skabe sig et bedre liv end det de kommer fra.

Vi elsker tanken om, at du – samtidig med at du lærer en masse nyt på guideskolen – er med til at give andre muligheden for at lære noget nyt.

Mød René, stifter af Changing Stories, i videoen nedenunder og hør ham fortælle mere om organisationens grundsten og arbejde.

Om Changing Stories

“1 ud af 3 børn verden over kan ikke læse eller regne, selvom størstedelen af dem går i skole. Det vil vi gøre noget ved.

Changing Stories er en dansk non-profit organisation grundlagt i 2016 med en vision om at skabe en verden hvor alle børn lærer. Lige nu er der over 600 millioner børn og unge verden over der ikke kan læse eller regne, selvom størstedelen af dem går i skole. Det vil Changing Stories ændre ved at samarbejde med lokale partnere om projekter, der skal gøre op med den enorme mangel på læring. Det kan være projekter der giver støtte til fagligt svage elever eller efteruddannelse af lærerne.

Sådan støtter vi sammen

Når du bestiller din guideskole, kan du vælge at donerer kr. 60,- til Changing Stories. Når du gør det, dobler vi dit beløb, og sammen er vi med til at hjælpe børn med at lære.

For din donation får du et to årigt medlemskab af Changing Stories. Her kan du holde dig opdateret på præcis hvad og hvem din donation har hjulpet.

Changing Stories drift- og administrationsudgifter er dækket af en lille gruppe private individer, hvorfor 100% af alle donationer kan gå direkte til projekterne.

Du støtter med 60kr - vi støtter med 60kr. Sådan hjælper vores samlede donation på 120,-

For 120 kr kan du sikre snacks for 15 børn i deres 5 måneders intense skoleforløb. Det lyder ikke vigtigt, men det er det, da det er med til at sikre et godt læringsforløb i rare omgivelser for børnene. Uden mad og drikke dur helten ikke. Men nok vigtigere: for 20.000,- kan vi igangsætte et 5 måneders intens skoleforløb selv, og du ved hvad man siger: mange bække små gør at vi kommer i mål med at hjælpe 15 børn få den meget lysere fremtid som de fortjener.

Mød herunder Samrat som er en af Changing Stories tidligere elever:

Er du tidligere Service & Co.'er og ønsker at støtte? Læs med her!

Ét års medlemskab af Changing Stories koster kun 30,-. Altså ikke mere end en enkelt kop filterkaffe.

Hvis du som os også synes at Changing Stories fortjener en støtte, så kan du tilmelde sig som støtter via Mobilepay gennem 2 simple trin som du læser her på siden:

1. Åben mobilepay og indtast 30kr 

2. Indtast ‘300350’ i søgefeltet for at finde Changing Stories.

3. Skriv i kommentarfeltet ‘SC + emailadresse’. SC står for Service & Co.

For hvert nyt medlem Changing Stories får på denne måde tæller vi sammen og gør overblik over hvor langt vores sammenlagte støtter hjælper.

NB! Er du ny elev kan du støtte Changing Stories når du booker. Du støtter med 60kr og vi fordobler din støtte, så vi sammen i alt støtter med 120kr.

Har du ikke Mobilepay, men ønsker at støtte?

Udfyld formularen og Changing Stories vil tage kontakt til dig angående anden mulighed for at støtte.

Klasseværelse i Nepal Changing Stories

Inspirationsaften d. 5. oktober 2021 kl. 19-20

Changing Stories x Service & Co.

Kom til inspirationsaften og hør mere om Changing Stories.

Den 5. oktober afholder vi inspirationsaften sammen med Changing Stories grundlægger, Réne Jønke, som fortæller mere omkring Changing Stories arbejde. Du kan få et indblik i hvordan Changing Stories blev til og hvilken indflydelse arbejdet har. Til inspirationsaftenen vil du også få et indblik i hvorfor vi som Skandinavisk Guideskole mener, at det er en fantastisk idé at indgå et i partnerskab med Changing Stories.

Praktisk info
Du tilmelder dig gennem formularen her på siden. Inspirationsaftenen foregår online og tilmelding er nødvendig. Dagen før – d. 4. oktober – vil du modtage en mail som indeholder et link til online deltagelse. Inspirationsaftenen bliver afholder i et online møderum gennem Zoom.

Følg Facebookbegivenheden og hold dig opdateret – klik her

Din støtte tæller!
Det er et af vores helt store mål at udbrede budskabet om Changing Stories så vi kan få flere medlemmer, og sikre det gode arbejde. Ét års medlemskab af Changing Stories koster 30,- og når du tilmelder dig, sikre du samtidig Changing Stories en donation fra os.
Hvis Changing Stories får 25 nye medlemmer donerer vi 1500,-.
Hvis Changing Stories får 50 nye medlemmer donerer vi 2500,-.
Og skulle det ske at vi sammen sikrede Changing Stories 100 nye medlemmer donerer vi 5.000,-.

 

Tilmelding inspirationsaften

Loading...