Tryghedsgaranti guideskole

Tryghedsgaranti: Feeling Happy - Feeling Safe!

For os er det absolut vigtigste at vores elever føler sig trygge både før, under og efter guideskolen. Det har det altid været - selv før Covid-19. Vi har mere end 23 års erfaring med at lave guideskole, og vi ved, hvad der skal til, for at du føler dig tryg. Vi tager stilling til alle de mulige udfordringer der kan komme, som eksempelvis Covid-19, og tilpasser os så at du føler dig sikker. Dette kalder vi vores Tryghedsgaranti til dig, og den indgår selvfølgelig helt gratis som en del af din guideskole når du booker din plads.

Vores Tryghedsgaranti dækker 5 punkter som alle skal gøre dig tryg ved din guideskole.

Service & Co.s tryghedsgaranti - De 5 tryghedspunkter

1. Sikkerhed fra start til slut
Hos Service & Co. går vi ikke på kompromis med det mindste! Det er vores ansvar, at du skal føle dig sikker fra start til slut. Det betyder, at du fra rejsen bestilles, får et direkte telefonnummer til en fast kontaktperson. Din kontaktperson står til rådighed med vejledning, når du har behov for det.

Under dit ophold har vi ud over vores almindelige personale, også en sikkerhedschef, der sørger for at alle Corona-relaterede områder, overholdes til punkt og prikke. Vi har desuden personale, der er udlært i at udføre test på stedet, så vi er aldrig afhængig af myndighedernes ventelister m.m.

2. Garanti for gennemførsel
En guideuddannelse hos Service & Co. foregår i samarbejde med Roskilde Handelsskole, der er en erhvervsskole. Vi uddanner guider til erhvervslivet og derfor kan vores guideuddannelse betegnes som erhvervsrejser. Hvad betyder det for dig? For dig betyder det, at vi kan give dig en garanti for gennemførsel af dit guideskoleophold.

En erhvervsrejse er ikke omfattet sundhedsstyrelsens farvekodning af lande. Derfor kan vi afholde guideuddannelse i et hvilken som helst land, som er markeret orange. Hos Service & Co. er du dog 100% sikker på, at vi aldrig vil vælge gennemførsel, hvis sikkerheden ikke er enten lig Danmark eller bedre. Vi ser dagligt på smittetal, og afgør om et land og destination, lever op til de kriterier, som er forsvarlige.

3. Økonomisk sikkerhed for dig
Dine penge er ALTID SIKRET hos Service & Co. Det er de, hvad end du selv ønsker at få dine penge retur, eller din uddannelse mod forventning skulle umuliggøres. Du har altid ret til at få dine penge tilbage, hvis vi ændrer i din rejse. Det kunne for eksempel være, hvis vi ændre destination eller tidspunkt for afrejse. 

Hvis du gerne vil have dine penge retur, gælder de almindelige regler i pakkerejseloven. Men helt op til 6 uger før afrejse kan du helt gebyrfrit få alle dine penge tilbage - også depositum - hvis du vælger at afbestille din rejse. 

Service & Co. er medlem af rejsegarantifonden. Det er din sikkerhed for, at ligegyldigt hvad der sker, er dine penge altid sikrede.

4. Bestil nu – Slutbetal senere
Du kan sagtens bestille en guideskole i 2021 eller 2022 og først slutbetale 8 uger inden afrejse. Det giver dig sikkerhed for, at du kan følge med i udviklingen ude i verden. Ved bestilling betaler du et depositum, og som du kan læse i punkt 3 er disse penge i sikker forvaring.

Vi vil gerne nævne det igen: Du kan få ALT tilbage - også depositum, op til 6 uger før afrejse. - helt uden gebyr.

5. Jobgaranti - selvfølgelig!
Vi løber ikke fra løftet om jobgaranti. Har du taget en uddannelse hos os, hjælper vi dig i arbejde efterfølgende. Vi kan i skrivende stund ikke sige noget om tidsintervallet. Hvad vi dog kan sige er, at når danskerne for alvor begynder at rejse igen, så står du først i køen til job.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål omkring vores Tryghedsgaranti er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 70 211 222. Vi sidder klar til at snakke med dig. Du er også mere end velkommen til at skrive en besked til os, og så svarer vi dig hurtigst muligt.

Send besked

lad os følges