Hvorfor skal du vælge service & co.

Hvorfor os?

Står du over for at skulle vælge, hvilken retning du skal gå karrieremæssigt, eller drømmer du om at rejse til udlandet og opleve andre kulturer, så kan vi godt forstå, hvis du er lidt forvirret.

Der er nemlig rigtig meget at vælge imellem, så hvad er rigtigt for dig?

Det kan vi selvfølgelig ikke svare på, men vi kan fortælle dig, hvorfor vi synes, du skal vælge en guideuddannelse hos Service & Co.

Hvordan skiller Service & Co. sig ud?

Service & Co. er den eneste statsgodkendte guideuddannelse i Danmark. Det vil sige, at vi samarbejder med Roskilde Handelsskole om en række meritgivende fag. Når du har afsluttet din guideuddannelse, modtager du således, ud over et diplom fra os, også et bevis fra Roskilde Handelsskole. På hver guideskole får vi besøg af en repræsentant, der ser, at vi overholder undervisningsdirektiverne for de fag, som vi underviser i.

For dig betyder dette, at du er sikret en høj undervisningsstandard. Alle dine faste interne undervisere skal som minimum kunne undervise på handelsskoleniveau. Det betyder også, at du har fag som er meritgivende, når du engang kommer retur til Danmark og evt. vil i gang med at læse.

Service & Co. er den eneste uddannelse med refunderingsordning. 17 af vores gode samarbejdspartnere i rejseselskaberne deltager i vores refunderingsordning.
For dig betyder dette, at når du har været ansat et år, eller et aftalt antal sæsoner, så får du refunderet hele eller dele af din guideskolepris.

Service & Co. har det registrerede varemærke ”JOBGARANTI®”. I alle de år vi har eksisteret, har vi levet op til vores jobgaranti og fået vores guider ud i arbejde efter endt uddannelse.
For dig betyder dette, at du ikke behøver bekymre dig om, hvorvidt der er et arbejde til dig, når du har afsluttet din guideskole. Hvis du yder en god indsats og bliver kvalificeret til job, så har vi en arbejdsgiver til dig.

Service & Co. bruger KUN kvalificerede eksterne undervisere. Med en stab på over 30 eksterne undervisere, der alle kommer fra anerkendte konsulentvirksomheder eller har mange års erfaring i rejsebranchen, sikrer vi os, at undervisningsstandarden er i top.
For dig betyder dette, at du på din guideuddannelse vil møde mellem 10 og 20 forskellige undervisere, som hver har deres speciale, og som bliver fløjet ned til skolen for at give dig den bedste undervisningsoplevelse.

Service & Co. har mere end 60 forskellige samarbejdspartnere. Stort set alle anderkendte rejseselskaber samarbejder med Service & Co. Også dem som har deres egne guidekurser.
For dig betyder dette, at du har mulighed for at vælge mellem en masse forskellige guidejobs og destinationer. Der er noget for alle.

Service & Co. har guideuddanelse i Thailand. Som den eneste guideuddannelse i Skandinavien kan vi tilbyde guideuddannelse i Thailand inklusiv minirundrejse.
For dig betyder dette, at du har mulighed for at tage din guideuddannelse i Østen, samtidig med at du selv kommer på dit livs oplevelsesrejse.

Service & Co. giver dig personlig coaching på skolen. Undervejs i skoleforløbet får eleverne tilbudt coaching fra vores eksterne instruktører, som arbejder med hver deres speciale. På den måde hjælper vi vores elever, hvis de har noget med i rygsækken, som står i vejen for deres drøm om at blive guide.

Service & Co. giver mulighed for at få S.U. under uddannelsen. Service & Co. samarbejder med Campus Vejle, som gør det muligt for dig at tage en erhvervsuddannelse med uddannelsesspecifikke fag under guideskoleopholdet i Spanien. Det betyder, at du, imens du uddanner dig som guide, også får en erhvervsuddannelse inden for kontor, handel, event eller detail.

Service & Co. er den eneste guideuddannelse i Danmark, som kan tilbyde dig ECTS-point for dit forløb. Under selve uddannelsen kræver det ikke noget ekstra. Når du kommer hjem, skal du deltage på et kort webinar og gå op til eksamen. Du gennemgår fagene ”præsentationsteknik" og "service” som er gennemgående lærdom for en guide. For de to fag får du hver 5 ECTS-point, svarende til et helt fag på 10 ECTS-point.

Service & Co. har stærke relationer til det danske erhvervsliv. Hvert år hjælper vi mange af vores tidligere guider videre i stillinger hos store anerkendte virksomheder, som gerne ansætter dygtige folk fra rejsebranchen.
For dig betyder dette, at du kan få gode jobtilbud, når du er hjemvendt fra dine guideoplevelser.

Service & Co. har branchens eneste guideforening. Som guide er der ingen fagforening, der hjælper dig, hvis der opstår arbejdsmæssige udfordringer.
For dig betyder dette, at du har et netværk af dygtige mennesker, der kan hjælpe dig, hvis du får behov for assistance.

Service & Co. står for hele din rejse, når du skal afsted på skolen. Vi sørger både for fly, transfer tur/retur til og fra lufthavnen, ophold på 4 stjernet hotel i alle 5 uger. På skolen i Spanien får du både morgenmad og aftensmad på hotellet. På Malta er aftensmaden inklusiv i din betaling. 

Service & Co. giver dig alle dine undervisningsmaterialer. Når du har betalt for din skole, får du alle undervisningsmaterialerne på skolen. Så der kommer ingen ekstra betalinger undervejs. 

Service & Co. er den eneste uddannelse der tilbyder 12-36 mdr. finansiering.
Du kan læse mere om din mulighed for  delbetaling her. 

Service & Co. har over 600 anmeldelser på Trust Pilot. Tidligere elever har ikke været bange for at fortælle om deres oplevelser på Service & Co. De har givet os mange flotte roser, som vi selvfølgelig er meget stolte af.
For dig betyder dette, at du kan læse om tidligere elevers oplevelser fuldstændigt ucensureret og lige fra hjertet.
Er du i tvivl om, hvilken guideuddannelse du skal vælge, så kontakt vores samarbejdspartnere i rejsebranchen. De kan bekræfte at Service & Co. er det rigtige valg!

Husk at du altid må ringe ind til os på 70 211 222.
Alt ovenstående kan dokumenteres.

Skal vi tage en snak?

Lad os tage en snak om dine muligheder for at blive guide! Send os en besked, så kontakter vi dig indenfor 1-2 hverdage

Sign up til vores nyhedsbrev!

lad os følges