Kom til foredrag hos service&co.

Mød vores guider - kom og få inspiration!

- og bliv klogere på guidejobbet og Service & Co. guideskole

Lokker guideskolen? Og lyder arbejdet som guide, hvor du oplever verden mens du får løn, som noget for dig? Så er du hermed inviteret til inspirationsaften med os, og vores dygtige nyuddannede guider! 

Inspirationsaftnerne finder sted i Århus (Stilling) og København i marts 2020. Her kan du se frem til, at møde en håndfuld af vores nyudklækkede elever - nu dygtige guider, som  er klar til at fortælle dig om deres guideskole oplevelser og give dig et indblik i, hvad du har i vente når du tager på guideskole. Sammen med vores elever vil vi give dig et indblik i, hvad en Service & Co. guideuddannelse er, hvordan livet på guideskolen er og livet efter guideskolen. 

Hvert inspirationsaften varer ca. 1 time, men vi går ikke hjem før du har fået svar på alle dine spørgsmål. Aftenen er din unikke mulighed for at snakke med én som for nyligt har stået i dine sko. 

Vi håber at se dig! Alle er velkomne, så invitér dine venner, familie eller andre i din omgangskreds med til en spændende aften.

Info om inspirationsaften i Århus

Vores inspirationsaften i Århus finder sted den 18. marts klokken 19.00 lidt uden for Århus, nemlig i vores fine kontor i Stilling - Mellem Skanderborg og Århus. Lokationen kender du måske allerede, da vi bor i bygningen ved flyveren på motorvejen. Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores spændende omgivelser, og giver dig gerne en rundvisning i flyveren.

Til inspirationsaftenen kan du møde vores elever Christian, Line, Adrianna, Maria og Maiken som alle har været med os i Spanien i efteråret. De glæder sig til at dele deres guideskoleoplevelser med dig.

Ved tilmelding modtager du en mail med bekræftelse på din tilmelding, og ca. 1 uge inden inspirationsaftenen løber af stablen modtager du en mail med de sidste praktiske informationer.

Info om inspirationsaften i København

Information følger snarest. Hvis du tilmelder dig inspirationsaftenen inden det praktiske er fastlagt, bliver du kontaktet med den praktiske information så snart det er på plads.

Ved tilmelding modtager du en mail med bekræftelse på din tilmelding, og ca. 1 uge inden inspirationsaftenen løber af stablen modtager du en mail med de sidste praktiske informationer.

Vi får altid mange tilmeldinger, så meld dig på i god tid så du har sikret dig din plads.
Udfyld formularen nedenfor:

Når du tilmelder dig, modtager du en bekræftelse pr. mail, og ca. 1 uge før foredraget modtager du en mail med praktiske informationer om aftenen. Vi bestiller lokaler i forhold til forventet antallet af tilmeldte, og derfor er der begrænset antal pladser. Ved stor efterspørgsel kan der forekomme lokaleændringer. Foredraget er helt uforpligtende. Det er et informationsmøde for de interesserede, der vil vide mere om Service & Co.´s uddannelse og møde guiderne og instruktørerne fra guideskolen.

lad os følges