Guideskole - Service & Co

–  en guideskole for livet

Guideskole & Serviceøkonom

Guideskole og serviceøkonom med fuld SU

Tag en online serviceøkonom med speciale i Travelguide Management

Service & Co. udbyder i samarbejde med Erhvervsakademi Dania en online serviceøkonomuddannelse med speciale i Travelguide Management fra september 2020. Som del af uddannelsen har du mulighed for at tilvælge et guideskoleophold på vores skole i skønne Salou, Spanien. De 5 ugers guideskole finder sted i oktober 2021. Når du tager guideskolen som en del af din serviceøkonomuddannelse, giver det dig en unik mulighed for både personlig og faglig udvikling samt et indgående branchekendskab.

”Vi forventer en stor efterspørgsel blandt unge efter denne uddannelse og kan høre, at når vi fortæller om det til vores nuværende studerende, så udbryder de ’ej bare den mulighed havde været der, da jeg søgte uddannelse’.” fortæller Bettina Lyngsdal Baumgarten, Projektleder for serviceøkonomuddannelsen med speciale i Travelguide Management. 

Om uddannelsen – Travelguide Management

Oplevelses- og rejsebranchen er i en rivende udvikling. Flere og flere efterspørger og forventer unikke oplevelser, og derfor har oplevelses- og rejseudbydere brug for kompetente og veluddannede serviceøkonomer med speciale i Travelguide Management, der brænder for branchen, og som kan varetage de mange forskelligartede opgaver som efterspørges på markedet.

 Kombiner lyden af bølgebrus, sydlandsk stemning, guideskole og din videregående uddannelse – Grib chancen nu!

Læs mere om uddannelsen på Erhvervsakademi Dania’s hjemmeside

Hvad siger branchen om uddannelsen?

Guideskolen i Spanien

Få 5 uger på første parket ud til det Baleariske Hav i Spanien, når du på 3. semester rejser ned og tager vores guideuddannelse i Spanien.

Vores dejlige 4-stjernede hotel resort – Estival Park – ligger i Salou. Et hotel med en fantastisk placering og skønne faciliteter. Her skal du tilbringe størstedelen af de næste 5 uger på guideskolen.

Salou er en af Costa Doradas allerstørste badebyer. Her kan du nyde godt af fantastiske, gyldne sandstrande og en palmekantet strandpromenade. Salou er et rigtigt ferieparadis for os nordboere med sit milde klima og en af Spaniens længste turistsæsoner, hvilket gør, at du kan rejse hertil året rundt. Hvad end du tager din guideskole i april/maj eller oktober/november, så kan du forvente et formidabelt vejr, og du skal i den grad huske at pakke sommertøjet. I centrum af Salou er der masser af liv og mange restauranter, barer og caféer. Salou er i dag vokset sammen med nabobyen Cambrils, som har en lille malerisk havn og en charmerende gammel bydel. 

Barcelona lægger kun 1,5 time væk, hvilket giver rig mulighed for at opleve en af Europas førende storbyer indenfor bl.a. mode, historie og arkitektur. Byen summer af shopping muligheder, restauranter og caféer, som skaber et dejligt byliv. Inkluderet i dit skoleophold er en udflugt til Barcelona, hvor du på egen hånd kan opleve den spanske storby, som forener storby og strand.
Udover udflugten til Barcelona arrangeres der på dine fridage andre udflugter, som du kan tilkøbe nede på skolen. Disse er valgfrie, så ønsker du i stedet en afslappende dag i dit lokalområde, har du også mulighed for det.

Guideuddannelsen

Din guideuddannelse kommer til at ligge på dit 3. semester.
Læs hvad guideuddannelsen indebærer, og hvad du kan glæde dig til.

Jobbet som guide

Om du tager din guideuddannelse direkte gennem os eller som et led af din serviceøkonomuddannelse, så er du højkvalificeret til at arbejde som rejseguide. Måske det kunne være spændende for dig at møde vores samarbejdspartnere i rejsebranchen?

Hvad siger rejsebranchen?

Jeg hilser den nye uddannelse i Travelguide Management velkommen. Vi er helt sikre på, at kombinationen af teorien og den jordnære praksisbaserede uddannelse fra bl.a. guideskolen, klæder de studerende allerbedst på til en fremtid i rejsebranchen.

Henrik G. Jensen, bureauchef og medejer af Århus Charter

Kontakt

Har du spørgsmål?
Send en henvendelse til

Bettina Lyngsdal Baumgarten
Adjunkt og Projektleder for uddannelsen

15 + 3 =

Er du den næste serviceøkonom,
som rejsebrachen mangler?

[instagram-feed feed=1]
Loading...