Online serviceøkonom og guideskole med fuld SU

Guideskole og serviceøkonom med fuld SU

Tag en online serviceøkonom med speciale i Travelguide Management

Service & Co. udbyder i samarbejde med Erhvervsakademi Dania en online serviceøkonomuddannelse med speciale i Travelguide Management fra september 2020. Som del af uddannelsen har du mulighed for at tilvælge et guideskoleophold på vores skole i skønne Pineda De Mar, Spanien. De 5 ugers guideskole finder sted i oktober 2021. Når du tager guideskolen som en del af din serviceøkonomuddannelse giver det dig en unik mulighed for både personlig og faglig udvikling samt en indgående branchekendskab.

”Vi forventer en stor efterspørgsel blandt unge efter denne uddannelse og kan høre, at når vi fortæller om det til vores nuværende studerende, så udbryder de ’ej bare den mulighed havde været der, da jeg søgte uddannelse’." fortæller Bettina Lyngsdal Baumgarten, Projektleder for serviceøonomuddannelsen med speciale i Travelguide Management. 

Om uddannelsen - Travelguide Management

Oplevelses- og rejsebranchen er i en rivende udvikling. Flere og flere efterspørger og forventer unikke oplevelser, og derfor har oplevelses- og rejseudbydere brug for kompetente og veluddannede serviceøkonomer med speciale i travelguide management, der brænder for branchen, og som kan varetage de mange forskelligartede opgaver som efterspørges på markedet.

 Kombiner lyden af bølgebrus, sydlandsk stemning, guideskole og din videregående uddannelse - Grib chancen nu!

Læs mere om uddannelsen på Erhvervsakademi Dania's hjemmeside

Hvad siger branchen om uddannelsen?

Guideskolen i Spanien

5 uger på første parket ud til det Baleariske Hav i Spanien, når du på 4. semester rejser ned og tager vores guideuddannelse i Spanien.

Vores skole i spanienVores dejlige 4-stjernede hotel Aqua Hotel Promenade ligger i Pineda de Mar. Et hotel med en fantastisk placering og skønne faciliteter. Her skal du tilbringe størstedelen af de næste 5 uger på guideskolen.

Pineda de Mar lægger i Catalonien - et område med et fantastisk hav og gyldenbrune sandstrande. Et lokalområde som har et rigt liv i form af butikker, caféer, restauranter og markedsdage, så du kommer til at opleve et autentisk Spanien. Her har du mulighed for at se unikke seværdigheder, snuse til den katalanske kultur og smage lækker spansk mad. I din fritid kan du slappe af på stranden som ligger få skridt væk fra skolehotellet og tage en dukkert i det flotte blå hav som har fået EU’s blå flag for renlighed.

Barcelona lægger kun en time væk, hvilket giver rig mulighed for at opleve en af Europas førende storbyer indenfor bl.a. mode, historie og arkitektur. Byen summer af shopping muligheder, restauranter og caféer som skaber et dejligt byliv. Inkluderet i dit skoleophold er en udflugt til Barcelona hvor du på egen hånd kan opleve den spanske storby som forener storby og strand.
Udover udflugten til Barcelona arrangere på dine fridage andre udflugter som du kan tilkøbe nede på skolen. Disse er valgfrie så ønsker du i stedet en afslappende dag i dit lokalområde har du også mulighed for det.

Hvad siger rejsebranchen?

  • Jeg hilser den nye uddannelse i travelguide management velkommen. Vi er helt sikre på, at kombinationen af teorien og den jordnære praksisbaserede uddannelse fra bl.a. guideskolen klæder de studerende allerbedst på til en fremtid i rejsebranchen.
    Henrik G. Jensen, bureauchef og medejer af Århus Charter.

Kontakt

Har du spørgsmål?
Send en henvendelse til

Bettina Lyngsdal Baumgarten
Adjunkt og Projektleder for uddannelsen

lad os følges